Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Zvicra ndalon me referendum veshjen Burka!

• Thread starter Thread starter ...
  • Data e fillimit Data e fillimit
Nese ti njeh historine, atehere deklarata jote eshte edhe me e papranueshme.

Te isha admin do te kisha dhene 'ban' te perhershem per ate qe shkrove! Me ate deklarate peshtyve mbi gjakun e dhjetra mijera heronjve arberor qe dhane jeten gjate luftrave skenderbegase. Peshtyve mbi kujtesen e mijera vajzave dhe femijeve arberor qe u rrembyen dhe u skllaveruan nga osmanet. Peshtyve mbi dhimbjen e nje populli te tere qe luftoi per liri si asnje komb tjeter ne Europe.

Ti je si nje adhurues i Hitlerit duke e lavderuar ne nje forum per hebrenjt. E patolerushme.

Do jete ndonje dore turku....mos i vi faj.

Faj u ve admineve qe nuk i bejn 'ban' dikujt qe shkruan 'u prehte ne paqe sulltan mehmeti'.
Ban do të thotë spastrim,dhe në jetojmë në një sistem demokratik,ku secili ka të drejtën të shprehi mendimin e vet....boll me spastrimet.

Po edhe ti je shume ekstremist ne lidhje me femrat.
Ti flet per disa gra qe paskan qene te tmerrshme ne histori. Fillo njehere numero se sa burra te tmerrshem ka pasur historia e ato grate do te duken si nje pike uje...
Pas çdo burri,qëndron një grua,mos e harro këtë.

Nese ti njeh historine, atehere deklarata jote eshte edhe me e papranueshme.

Te isha admin do te kisha dhene 'ban' te perhershem per ate qe shkrove! Me ate deklarate peshtyve mbi gjakun e dhjetra mijera heronjve arberor qe dhane jeten gjate luftrave skenderbegase. Peshtyve mbi kujtesen e mijera vajzave dhe femijeve arberor qe u rrembyen dhe u skllaveruan nga osmanet. Peshtyve mbi dhimbjen e nje populli te tere qe luftoi per liri si asnje komb tjeter ne Europe.

Ti je si nje adhurues i Hitlerit duke e lavderuar ne nje forum per hebrenjt. E patolerushme.
Mendimi ndryshe duhet toleruar gjithmonë,ndryshe njerëzit do katandiseshin të lavdëronin njeri-tjetrin. Atëherë do të vinte diktatura Përse i përket atij popullit që luftoi për liri ,kjo është një gjysmë e vërtetë. Populli luftoi ,por jo për liri,por sepse feudalët e tij donin të ishin të pavarur. Dhe çfarë fituan? Asgjë. Ajo luftë u humb,dhe nëse ne do të vazhdojmë të festojmë humbjet,nuk kemi gjë në vijë. Mos harro edhe dicka:ne luftuam dhe u përcelluam,kurse italianët dhe Europianet shpëtuan. Do kishte qenë më mirë sikur Skënderbeu tu kish hapur udhën Osmanëve ,dhe ata ti kishin bere synet Italianët. Më mirë të percelloheshin ata,se sa ne. Nëse ne,në një të ardhme,do të ndodhemi përsëri në vijën e parë të frontit,edhe do zgjedhim të "sakrifikohemi" për Perëndimin,atëherë në djall vafshim. Vetëm budallenjtë e bëjnë dy herë një gabim. Apo mos kujton se Perëndimi do të na e dij për nder? Opingen....

Erdhi zhvillimi modh per ket jan shpernda shqiptaret si jevgjiterit neper bote se patem trashegimin e madhe kulturore dhe ekonomike nga osmanet
Hidhi nje sy ballkanit aty ku nguli turku fene dhe I mbajti me gjate dhe aty shtetet pereth
Beje pak krahasimin Vendet muslimane osmane (shqiperi bosnje kosove dhe pjesa muslimane e maqedonis)
Dhe pjesa tjeter qe se moren ose e hoqen ket trashegimin e famshme , hungari greqi kroaci serbi beni pak krahasimet beni mendoni pak ?????
Sa per temen vendim I drejte perderisa e kan vendos zvicerianet ,cdo njeri e ben ligjin ne shtepine e tij
Sa për Greqinë ,lëre fare,se ja pamë "zhvillimin". Paska qene një bllof i madh,një tollumbace. Me 350 miliardë euro borxhe,vetëm zhvillim nuk mund të quhet....janë zhytur deri në grykë.

Mendimi ndryshe duhet toleruar gjithmonë,ndryshe njerëzit do katandiseshin të lavdëronin njeri-tjetrin. Atëherë do të vinte diktatura Përse i përket atij popullit që luftoi për liri ,kjo është një gjysmë e vërtetë. Populli luftoi ,por jo për liri,por sepse feudalët e tij donin të ishin të pavarur. Dhe çfarë fituan? Asgjë. Ajo luftë u humb,dhe nëse ne do të vazhdojmë të festojmë humbjet,nuk kemi gjë në vijë. Mos harro edhe dicka:ne luftuam dhe u përcelluam,kurse italianët dhe Europianet shpëtuan. Do kishte qenë më mirë sikur Skënderbeu tu kish hapur udhën Osmanëve ,dhe ata ti kishin bere synet Italianët. Më mirë të percelloheshin ata,se sa ne. Nëse ne,në një të ardhme,do të ndodhemi përsëri në vijën e parë të frontit,edhe do zgjedhim të "sakrifikohemi" për Perëndimin,atëherë në djall vafshim. Vetëm budallenjtë e bëjnë dy herë një gabim. Apo mos kujton se Perëndimi do të na e dij për nder? Opingen....

S'ka debat me dike qe shkruan 'u prehte ne paqe sulltan mehmeti'.

Nje keshille miqesore antareve te tjere:

Beni kujdes - ne forumet shqiptare ka antar grek shqipfoles qe shtiren si shqiptar dhe bejn propagand te gjithellojshme (keq-informuese, percarese, pesimiste, etj etj). I kam kapur disa here ne forume te tjera dhe ne rrjete sociale duke postuar materiale historike te manipuluara dhe eshte nje dore e pergatitur (eshte propagand e sofistikuar!). Kane edhe mjete qe krijojn IP te shumefishta, krijojn profile te shumefishta dhe krijojn pershtypjen sikur opinionet e tyre te demshme jane opinionet e shume njerezve. Kane edhe portale ku perhapin propagand dhe keqinformim. Eshte fushate e mireorganizuar.

S'ka debat me dike qe shkruan 'u prehte ne paqe sulltan mehmeti'.

Nje keshille miqesore antareve te tjere:

Beni kujdes - ne forumet shqiptare ka antar grek shqipfoles qe shtiren si shqiptar dhe bejn propagand te gjithellojshme (keq-informuese, percarese, pesimiste, etj etj). I kam kapur disa here ne forume te tjera dhe ne rrjete sociale duke postuar materiale historike te manipuluara dhe eshte nje dore e pergatitur (eshte propagand e sofistikuar!). Kane edhe mjete qe krijojn IP te shumefishta, krijojn profile te shumefishta dhe krijojn pershtypjen sikur opinionet e tyre te demshme jane opinionet e shume njerezve. Kane edhe portale ku perhapin propagand dhe keqinformim. Eshte fushate e mireorganizuar.
Hajde mendje,hajde. I tillë të dukem unë? Ti paske akoma në kokë konceptin Enverist të "armikut të popullit". Mos harro,se ai që e shpiku atë koncept,u be armiku me i egër i popullit. U mori shqiptarëve edhe pulat. Me ngjan se sulltani nuk ju a mori pulat,apo jo? Nejse,po e mbyll debatin me një mendim të Sami Frasherit: "për 500 vjet më radhë ,Osmanët e ndanë pushtetin dhe pasurinë me shqiptarët. Kur hoqën dorë nga kjo politikë ,shqiptarët u çuan kundër tyre". Mua mos më beso,por të paktën besoji Sami Frasherit. Nuk besoj se ai ishte armik,apo jo. Nejse,nuk dua ta vazhdoj me këtë debat. Për gjëra të tilla më rrahën njëherë në autobus. Herës tjetër mund edhe të më vrasin ,dhe meqë më dhimbset lëkura ime ...hajt natën e mirë.

Hajde mendje,hajde. I tillë të dukem unë? Ti paske akoma në kokë konceptin Enverist të "armikut të popullit". Mos harro,se ai që e shpiku atë koncept,u be armiku me i egër i popullit. U mori shqiptarëve edhe pulat. Me ngjan se sulltani nuk ju a mori pulat,apo jo? Nejse,po e mbyll debatin me një mendim të Sami Frasherit: "për 500 vjet më radhë ,Osmanët e ndanë pushtetin dhe pasurinë me shqiptarët. Kur hoqën dorë nga kjo politikë ,shqiptarët u çuan kundër tyre". Mua mos më beso,por të paktën besoji Sami Frasherit. Nuk besoj se ai ishte armik,apo jo. Nejse,nuk dua ta vazhdoj me këtë debat. Për gjëra të tilla më rrahën njëherë në autobus. Herës tjetër mund edhe të më vrasin ,dhe meqë më dhimbset lëkura ime ...hajt natën e mirë.

Shporru!

insane goat.gif

P
Sa për Greqinë ,lëre fare,se ja pamë "zhvillimin". Paska qene një bllof i madh,një tollumbace. Me 350 miliardë euro borxhe,vetëm zhvillim nuk mund të quhet....janë zhytur deri në grykë.
Po po jane zhytur greket per ket shkojme ne malit per te vjel ullinjt e grekut???

Bravo... tani shpreso se do kete ndonje budalla qe do harxhoj kohen duke e lexuar!

Bravo... tani shpreso se do kete ndonje budalla qe do harxhoj kohen duke e lexuar!
Vallahi,janë nja 50 000 "të tillë" online,që i kanë lexuar. 35 000 janë të huaj. Unë nuk jam as spiun ,as agjent,jam shkrimtar. Në flasim çfarë na vjen në mendje,dhe vuajmë pasojat. Po ç't'i besh,është mënyrë jetese. Këtu ke diçka për Skënderbeun ,esseja e dytë në rradhe:

Vallahi,janë nja 50 000 "të tillë" online,që i kanë lexuar. 35 000 janë të huaj. Unë nuk jam as spiun ,as agjent,jam shkrimtar. Në flasim çfarë na vjen në mendje,dhe vuajmë pasojat. Po ç't'i besh,është mënyrë jetese. Këtu ke diçka për Skënderbeun ,esseja e dytë në rradhe:

Per 10 sekonda - nga pjesa ku sulmon Skenderbeun - e kuptova qe eshte propagand. Mjere ata qe harxhojn kohen duke e lexuar te gjithe, apo me keq qe e besojn ate qe lexojn.

Per 10 sekonda - nga pjesa ku sulmon Skenderbeun - e kuptova qe eshte propagand. Mjere ata qe harxhojn kohen duke e lexuar te gjithe, apo me keq qe e besojn ate qe lexojn.
Ok ,nuk do të merrem më me ty. Meqë lexove pak rreshta,dhe e "kuptove" të gjithën ,urime. Qenke si ata të shtëpive botuese ,që e kuptojnë (pa i lexuar) ,se shkrimet e mija nuk kanë vlerë....
Have a nice day man, i wish you the best of luck.

Ok ,nuk do të merrem më me ty. Meqë lexove pak rreshta,dhe e "kuptove" të gjithën ,urime. Qenke si ata të shtëpive botuese ,që e kuptojnë (pa i lexuar) ,se shkrimet e mija nuk kanë vlerë....
Have a nice day man, i wish you the best of luck.

Ik mashtro ata qe nuk njohin historine. Me mua s'e ben dot.

Ik mashtro ata qe nuk njohin historine. Me mua s'e ben dot.
Meqë je kaq i zgjuar,a mund të më thuash si hiqet zilja? Sa herë që dikush komenton,ose me përmend,bie një dreq zile. Po e fika,nuk do pergjigjem,dhe do rri rehat. Po nuk di si fiket.

Ik me gjej nenin apo nenet e konventes mbi te drejtat e njeriut i cili nuk gjen zbatim....nese i di kush jane...

Ne rastin konkret shkelet neni18 i deklarates se te drejtave te njeriut. Ku sipas keti neni cdo njeri ka te drejten e mendimit dhe te besimit. Besimin fetar ka te drejte ta shfaq si te doje publikisht dhe privatisht.

Per me teper duke qene se flitet se cdo njeri eshte i lire qe ne hyrje te kesaj konvente presupozohet jo vetem te flase mendoje punoje jetoje etj etj por edhe se si te vishet...perjashto nudizmin e publik askush smund te ndaloje veshjen.

Kjo eshte shume praktike dhe gjen zbatim shume k8nkretisht.
Nuk e di per cilen pjese e ke fjalen ti se nuk gjen zbatim?

o lale ??une marr vesh edhe nga drejtesia, ta thashe edhe mbreme ligji i shkruar apo nje dispozite apo norme juridike ajo eshte abstrakte, deri ne momentin qe ajo norme nuk kthehet nje nje fakt empirik.

te ta them mbi me fjale te thjeshta meqense edhe konventa e te drejtave te njeriut asht firmose nga shumica vendeve islamike hiq 3ose 4, kjo konvente a ushtron forcen e vet ligjore ne te gjitha shtetet ne menyre te barabarte? pergjigja asht po! te pakten hipotetikisht ose si thuhet ndryshe norme juridike abstrakte!

atehere pse konventa nuk zbatohet edhe ne vendet islamike ? te cilet jane nenshkrues te kesaj konvente ?

ju lypni mish dhie kur thiu asht hala ne turishte ?

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back