- Regjistruar më
- Gusht 10, 2020
- Mesazhe
- 3,760
- Pëlqime
- 2,220
Me kenaqesi ne tirane banon
nuk jap asnjeriut info per veten ne forum por nga shkrimet kam lane me kuptu qe jetoj ne shqipni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Me kenaqesi ne tirane banon
O vlla doja tet ftoja miqesisht per nje bised per kte pyetanuk jap asnjeriut info per veten ne forum por nga shkrimet kam lane me kuptu qe jetoj ne shqipni
@Jupiter666 pyetja numer 1. Me trego per 3 gjera qe skam pas as bab as nen as cistezim dhe kan ardh ne jet
Pyetja numer 2. Eshte nje vend ne tok ku drita e diellit ka shku vetem njeher te vetme
Pyetja numer 3. Kush eshte ai qe ska pas nevoj te vi ne kte jet as per nen e as per bab
O vlla doja tet ftoja miqesisht per nje bised per kte pyeta
A mi jep pergjigjetMire lexo
Sahih Bukhari dhe Sahihi Muslim …
Aspak. Veshja e denjë sipas vendit e rastit. Me bikini nuk hyn në restorant, e as në disa vende pune. As me burka në plazh. Kështu disi ishte mendimi im.po tani ti e di qe nuk eshte ashtu, nje femen don me nxjerr kerthizen, tjetr shalen, tjetra gjoksin tjetra veshet ne ate menyre qe te lejoh me kuptu …dmth ti thua hajde te gjithe me veshje te njejta?
Por ktu behet fjal vetem per burka as pedofila as killera un vet jam muslimane por ta mbulojsh te gjith trupin te duken vetem syt esht e tepertManjaket,pedofilat,serial killerat ne pamje te pare jane njerez normal. Fakti qe veshin burka nuk do te thote qe jane njerez te keqij. Keto jane paragjykime dhe jo argumenta me vend.
Nese une shoh nje vajze seksi, te veshur me fund te shkurter dhe kanatjere do duhet te mendoj qe eshte *****?
@Jupiter666 po pres prgj
Ok dot le adres,sapo tme jepet mundesia dhe flasim nga aferkordinohemi e flasim
ok laliOk dot le adres,sapo tme jepet mundesia dhe flasim nga afer
Të gjithë janë ekstremistë ,kjo është e vërtetë. Sidomos femrat ,janë super ekstremiste. Gjatë gjithë historisë ,(kam lexuar shumë histori ),kam ndeshur në femra me instikte përbindëshi. Tash po lexoja historinë e zonjës Sivekar,njërës nga gratë e sulltan Ibrahimit të dytë. Zonja në fjalë ,e shtyu të shoqin të mbyste në det 280 gra të haremit,për shkaqe rivaliteti. I futën në thes,dhe i hodhën në Bosfor. Kam idenë se Islami nuk i vendosi kot disa rregulla. Diçka dinin rreth karakterit të femrës ,diçka të frikshme ,që femrat e mbajnë brenda në lëkurën e tyre,që u dridhet nga xhelozia....Une nuk kam simpati per fene Islame, ne fakt skam simpati per ndonje fe. Edhe bota e krishtere nese u be sot kjo qe eshte nuk eshte fale fese, por fale dijeve, zhvillimit, arsimit, shkences dhe me tej kultures, lirive etj
Sme pelqejne femrat e mbuluara aq me teper kur jane koke e kembe te mbuluara. Me duket nje keqtrajtim, edhe sikur te jete me deshiren e plote te tyre perseri me duket nje keqtrajtim. Kjo sepse jane bindur se mbulimi iben ato me te devotshme, me besimtare, se aahtu i pranon me mire zoti a ku di une. Nderkohe eshte vetem nje shemtin i femres duke i mohuar edhe driten e diellit. Eshte vec nje fanatizem ekstrem qe ska asnje lidhje me besimin dhe zotin.
Perkunder kesaj zvicra ka bere po ashtu nje shemti. Ka shkelur nje parim shume te rendesishem te njerezimit sot. Ka shkelur te drejtat e njeriut, dhe ka shkelur keto te drejta ne nje aspekt shume elementar...ne te drejten e njeriut te vishet ashtu si do!
Si mundet nje demokraci e bazuar mbi lirite dhe te drejtat e njeriut te shkele parimet baze te veta? Si mundet te shkele te drejtat dhe lirite e njeriut? Pikerisht ata vete qe aq shume i promovojne ato!!! Ta detyrosh femren te mbulohet eshte krim, por ama edhe ta deryrosh te zbulohet po ashtu eshte krim!!
Perfundimi eshte qe te gjithe jane njesoj...ekstremist ne llojin e vete. Thjeshte fytyra u ndryshon e njejta medalje eshte gjithmon.
Të gjithë janë ekstremistë ,kjo është e vërtetë. Sidomos femrat ,janë super ekstremiste. Gjatë gjithë historisë ,(kam lexuar shumë histori ),kam ndeshur në femra me instikte përbindëshi. Tash po lexoja historinë e zonjës Sivekar,njërës nga gratë e sulltan Ibrahimit të dytë. Zonja në fjalë ,e shtyu të shoqin të mbyste në det 280 gra të haremit,për shkaqe rivaliteti. I futën në thes,dhe i hodhën në Bosfor. Kam idenë se Islami nuk i vendosi kot disa rregulla. Diçka dinin rreth karakterit të femrës ,diçka të frikshme ,që femrat e mbajnë brenda në lëkurën e tyre,që u dridhet nga xhelozia....
Une nuk kam simpati per fene Islame, ne fakt skam simpati per ndonje fe. Edhe bota e krishtere nese u be sot kjo qe eshte nuk eshte fale fese, por fale dijeve, zhvillimit, arsimit, shkences dhe me tej kultures, lirive etj
Sme pelqejne femrat e mbuluara aq me teper kur jane koke e kembe te mbuluara. Me duket nje keqtrajtim, edhe sikur te jete me deshiren e plote te tyre perseri me duket nje keqtrajtim. Kjo sepse jane bindur se mbulimi iben ato me te devotshme, me besimtare, se aahtu i pranon me mire zoti a ku di une. Nderkohe eshte vetem nje shemtin i femres duke i mohuar edhe driten e diellit. Eshte vec nje fanatizem ekstrem qe ska asnje lidhje me besimin dhe zotin.
Perkunder kesaj zvicra ka bere po ashtu nje shemti. Ka shkelur nje parim shume te rendesishem te njerezimit sot. Ka shkelur te drejtat e njeriut, dhe ka shkelur keto te drejta ne nje aspekt shume elementar...ne te drejten e njeriut te vishet ashtu si do!
Si mundet nje demokraci e bazuar mbi lirite dhe te drejtat e njeriut te shkele parimet baze te veta? Si mundet te shkele te drejtat dhe lirite e njeriut? Pikerisht ata vete qe aq shume i promovojne ato!!! Ta detyrosh femren te mbulohet eshte krim, por ama edhe ta deryrosh te zbulohet po ashtu eshte krim!!
Perfundimi eshte qe te gjithe jane njesoj...ekstremist ne llojin e vete. Thjeshte fytyra u ndryshon e njejta medalje eshte gjithmon.
Sa bukur e ke thon ?Të gjithë janë ekstremistë ,kjo është e vërtetë. Sidomos femrat ,janë super ekstremiste. Gjatë gjithë historisë ,(kam lexuar shumë histori ),kam ndeshur në femra me instikte përbindëshi. Tash po lexoja historinë e zonjës Sivekar,njërës nga gratë e sulltan Ibrahimit të dytë. Zonja në fjalë ,e shtyu të shoqin të mbyste në det 280 gra të haremit,për shkaqe rivaliteti. I futën në thes,dhe i hodhën në Bosfor. Kam idenë se Islami nuk i vendosi kot disa rregulla. Diçka dinin rreth karakterit të femrës ,diçka të frikshme ,që femrat e mbajnë brenda në lëkurën e tyre,që u dridhet nga xhelozia....
cfare eshte e drejta e njeriut ?
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.