Welcome to the forum 👋, Guest

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

    Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Terms and rules

Rregullat kryesore të Forumit.

NETEDY.com

Regjistrimi ne forum është për te gjithë ! Ne insistojmë qe rregullat e mëposhtme te Respektohen. Është detyre e juaja te shikoni here pas here ketë seksion pasi mund te ketë modifikime. Thyerja e rregullores se mëposhtme mund te rezultojë ne një Paralajmërim & Vërejtje ose Ban (Bllokim Llogarie) , sipas situatës. Te gjitha vendimet e Admineve & Moderatorëve janë përfundimtare !

1. Sjellja shoqërore

Asnjë shkrim me përmbajtje raciste, nacionaliste apo fyese nuk do të tolerohet. Të gjitha shkrimet e tilla do të fshihen pa paralajmërim. Këtu bëjnë pjesë edhe fotografitë me përmbajtje të papranueshme. Kërcënimet ndaj anëtarëve të tjerë nuk do të tolerohen. Ju jeni i mirëseardhur që të shprehni mendimet tuaj dhe të sfidoni të tjerët me mendimet apo opinionet tuaja, por në mënyrë të rrespektueshme dhe pa e fyer askënd. Fyerja e anëtarëve mund të sjellë deri te përjashtimi i anëtarit.

2. Gjuha e Forumit

Forumi i .NETEDY.com. është forum në gjuhën shqipe dhe të gjitha postimet në forum duhet të bëhen në gjuhën shqipe, përveç citimeve, teksteve të librave, termave internacional, etj. Në forum të përdoren sa më pak lokalizmat dhe të mundohemi të shkruajmë me gjuhë sa më të pastër.

3. Përsëritja e temave

Mos hapni tema të njejta në shumë rubrika njëkohësisht. Para se të hapni një temë shikoni se a egziston ajo temë në Forum. Temat e përsëritura do të fshihen. Ju lusim që gjatë hapjes së temave të hapni temat në rubrikat përkatëse.

4. Logo personale (Avatar) dhe Firma (Signature)

Logo personale nuk duhet të jetë më e madhe se 150*150 piksela. Firma juaj nuk duhet të përmbajë imazhe më të mëdha se 530x200 piksela apo nuk duhet t'i kalojë 3 rreshta me 200 simbole. Në firmën tuaj nuk duhet të ketë linqe të faqeve tjera,pra asnne reklame e ndonje websiti ose forumi nuk tolerohet.Nese ndokush perdor mund të merrë Vërejtje.Administratori ka të drejtë të fshijë logon tuaj personale apo firmën nëse nuk është në pajtim me Rregulloren e Forumit.

5. SPAM, Marketing

Mundohuni që përgjigjet në tema të jenë kuptimplota, mos të përmbajnë vetëm një emotikon apo një fjalë. Sa më shumë që të diskutojmë pasurojmë edhe dijen tonë dhe të tjerëve. Mos bëni postime ku i ftoni anëtarët e forumit që të vizitojnë faqe të tjera për qëllime komerciale (si p.sh webfaqe personale, të kompanive). Reklamimi i faqeve të tjera në Forum ndalohet. Postime të cilat përmbajnë marketing të ndonjë shërbimi apo produkti do të fshihen.

6. Identitetet e dyfishta

Nëse zbulojmë se ndonjë anëtarë po përdorë dy apo më shumë emra në forum do të përjashtohet nga forumi, posaçërisht nëse paraqitet në gjini të ndryshme.

7. Editimi i postimeve

Antaret e Staffit kanë të drejtë të editojnë apo fshijnë postimet tuaja nga forumi nëse janë në kundrshtim me Rregulloren e Forumit. Nëse mendoni se iu është bërë e padrejtë në fshirjen apo editimin e postimeve ju lutem kontaktoni Administratorin e Forumit.

8.Ndalesat

Nuk lejohet publikimi i fotove apo edhe liqeve që kan përmbajtje erotike apo edhe pornografike, nëse veq do të ketë kësi publikime do merren masa drasatike ndaj antarit/antares !

9. Ndalohet madhësia e shkronjave tek firma

Ndalohet madhësia e shkronjave tek firma, sepse humb kuptimin e postimit. Madhësia tek firma duhet të jetë normal jo shkronjat e rritura shumë. Në rast se dikush rrit shkronjat tek firma e tij me një format të madh, firma do t'iu editohet ose do të merr Vërejtje.

10. Respekt ndaj STAFFIT të Forumit

Staffi i forumit ka një privilegj të veçantë dhe duhet të respektohet. Nëse ndokush ofendon dikë nga Staffi, automatikisht do të jetë i përjashtuar nga Forumi.

Rregullorja per Firme & Avatar Tek firma eshte e ndaluar te vendosen imazhe te medha, madhesia maksimale mund te jete : 530 x 200 pixela , kjo vlen edhe per imazhin e vendosur tek profili. –Ju mund te vendosni deri ne 1 imazhe tek firma. –Ne firme mund te vendosni tekst deri ne 1000 shkronja. – Gjithashtu nuk lejohet reklamimi ne firme ose ne avatar, apo vendosja e linqeve pa autorizimin e ndonjerit nga Administratoreve te ,NETEDY.com – Foto per avatar mund te te jete maksimum 20kb dhe me madhesi maksimale te imazhit është 150 me 150 piksela. p.s nese nuk zbatohen keto rregulla, firma/avatari automatikisht do te modifikohet nga staffi.

Rregullat per Programe Aplikative ese postoni nje program eshte e detyrueshme qe te bashkangjisni edhe pershkrime apo shpjegime ne gjuhen programore.... Gjithshtu luteni te postoni eshte te dhena si : • Madhesia • Linku per Download • Fjalekalimi (nese ka)

Ju duhet qe te bashkangjisni edhe nje foto te programit qe postoni.

Rregullat per Pyetje & Pergjigje Tek titulli I temes ju duhet te vendosni parashtesen siq jane: [Ndihme], [Kerkoj], [Pyetje]. Shembull: • [Ndihme] - Me dalin vijat prapa... • [Kërkoj] - Kerkoj gjuhen shqipe per: vBuletin 3.7.3 • [Pytje] - A mundem keto ti zevendesoj me...

Rregullat e Prezentimi I lus Gjith antarët qe ne prezantim te perfshijne nje pjese te shkruter te biografise se tyre.Gjithashtu te jene te perfshira edhe informata si : • Emri • Mbiemeri • Mosha • Vendlindja • Datelindja • E-mail

---------\\---Me Respekt stafi NETEDY.com---//--------

(¯`'·.¸(¯`'·.¸¸ Ju Faleminderit per Bashkepunimin !¸¸.·'´¯)¸.·'´¯)

Rregullat e perdorimit.
Ofruesit e ketij sherbimi (Netedy) nuk eshte pergjegjese per asnje nga mesazhet qe publikohen ketu.
Mesazhet shprehin mendimet e shkruesve dhe vetem te tyret.

Cdo kush qe shkruan ne kete forum, garanton qe nuk do te publikoje informacione qe jane fyese, te pasakta, abusive, urrejtje nxitese, kercenuese apo qe thyen ndonje ligj.

Te drejtat e shkrimeve i ngelen forumit dhe administratoret e tij kane te drejte te fshijne cdo artikull pa dhene arsye.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

Choose the color combination according to your taste

Select Day/Night mode

You can use it by choosing the day and night modes that suit your style or needs.

Welcome to the forum 👋, Guest

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.