Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Zvicra ndalon me referendum veshjen Burka!

• Thread starter Thread starter ...
  • Data e fillimit Data e fillimit
une jam pro menjes se lire, kur ajo ka qene me te vertet e lire ka prodhu prosperitet dhe zhvillim.

asht teme e gjate se duhet me ba qarqaf tu shkrujt ..por te them shkurt romaket vendosen vizen e kuqe …

Mendja ime e lire me thote me u mbulu komplet, me u la me rroba etj.
Ka probleme me kete gje?

Këtu jam,këtu...unë mendoj se veshjet janë bërë për femrat. Bibla i thotë burrit. " jepi gruas ushqime,dhe rroba me shumicë. Këto janë ilaçet për shpirtin e saj. Fërkoje më balsam dhe vajra më erë të mirë. Gruaja është një fushë e mirë për të zotin e saj. Gruaja është kurora e burrit". Sidoqoftë ,këto fjalë janë shkruajtur përpara 3000 vjetësh. Sot femrat e dredhin sipas nivelit të hormoneve që i kap. Bota është shthurrur,dhe femrat janë pararoja e kësaj shthurrjeje. Prandaj unë propozoj që t'u hedhim të tërave....carcafin e zi. Amiiiin.

shume pesimizem shikoj ?

akoma skam marre pergjigje pse islamiket kane te drejte me marre deri ne 4 gra ??

aman duhet me lexu ?

ore do bejme debat apo gallat ?

pse merr 4 gra ?
Se aq lejon feja Islame. Kur u vendosen ato norma,jetëgjatësia mesatare ishte 40 vjec,gjysma e fëmijëve vdisnin në lindje ,ose në moshë të vogël,një pjesë vritej në luftë ,ca te tjerë i vriste gjaksi...duheshin shumë gra,për të bërë shume fëmijë ,që të mos zhdukej raca.

Se aq lejon feja Islame. Kur u vendosen ato norma,jetëgjatësia mesatare ishte 40 vjec,gjysma e fëmijëve vdisnin në lindje ,ose në moshë të vogël,një pjesë vritej në luftë ,ca te tjerë i vriste gjaksi...duheshin shumë gra,për të bërë shume fëmijë ,që të mos zhdukej raca.

jo nuk asht kjo pra!!!

lexoni pastaj hajde edhe me komentoni mu…

Jo bre,po ta marrim me sportivitet,së na mërziten gazetarët që po numërojnë të vdekurit. Janë bere si korbat ,që nuhasin kufomat.

ktu jam ndakort! me gazetaret them!

por tema ishte diku tjeter

jo nuk asht kjo pra!!!

lexoni pastaj hajde edhe me komentoni mu…
Arsyet kryesore janë vazhdimesia,riprodhimi,sigurimi i sa më shumë fëmijëve ,kryesisht meshkuj. Të tjera arsye pastaj,mund të gjesh sa të duash.

problemi i muslimaneve asht qe nuk njohin ne radhe te pare teologjine kuranore ne radhe te dyte shkollat qe kane percaktu ne shekuj ecurin e ksaj feje dhe ne radhe te trete nuk njohin asnje lloj feje tjeter pervec asaj te sharise, gjithashtu nuk njohin mire historite e feve te tjera qe me pas mundesi me i ba nji krahasim qofte edhe kulturor …

o lale se ti je edhe islamik ? te shikon allahu nga lart

une jam atesit or mik.

Lexo me lart, nuk mbeshtes fene por njeriun dhe te drejtat e tij.

Arsyet kryesore janë vazhdimesia,riprodhimi,sigurimi i sa më shumë fëmijëve ,kryesisht meshkuj. Të tjera arsye pastaj,mund të gjesh sa të duash.

nuk asht kjo!

po ta them une ne dy fjale.

muhamedi kur shkonte ne lufte dhe i vdisnin luftetaret e tij dhe grate per mos me ngel veja tha …mos ti leme grate e bashkeluftetareve te rene vetem por ti marrim ne ….kjo asht zanafilla ose filli ….se pse sot islamiket kane te drejte me marre 4 gra e kane nga Muhamedi

nuk asht kjo!

po ta them une ne dy fjale.

muhamedi kur shkonte ne lufte dhe i vdisnin luftetaret e tij dhe grate per mos me ngel veja tha …mos ti leme grate e bashkeluftetareve te rene vetem por ti marrim ne ….kjo asht zanafilla ose filli ….
Vallahi,me zanafilla nuk merrem. Unë dhashë një arsye praktike,por edhe ti dole tamam aty ku doja une:tek ushtarët. Islami kishte nevojë për ushtarë ,sepse ishte në ekspansion,në zgjerim. Sidoqoftë,bota Lindore është cik e frikshme.Tek filmi "Mesazhi Islam",përshkruhet së si nomadët arabë,përpara se të bëheshin myslimanë,e kishin zakon që ti groposnin për së gjalli fëmijët vajza,dhe mbanin gjallë vetëm meshkujt.

Vallahi,me zanafilla nuk merrem. Unë dhashë një arsye praktike,por edhe ti dole tamam aty ku doja une:tek ushtarët. Islami kishte nevojë për ushtarë ,sepse ishte në ekspansion,në zgjerim. Sidoqoftë,bota Lindore është cik e frikshme.Tek filmi "Mesazhi Islam",përshkruhet së si nomadët arabë,përpara se të bëheshin myslimanë,e kishin zakon që ti groposnin për së gjalli fëmijët vajza,dhe mbanin gjallë vetëm meshkujt.

e vertet, jane gjet prova arkeologjike qe i fusnin vajzat bebe ne nje qyp prej balte dhe i varrosnin ne cep te oborrit, po kjo asht nji teme tjeter asht preislamike…

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back