- Regjistruar më
- Korrik 26, 2017
- Mesazhe
- 51,204
- Pëlqime
- 79,442
E kam takuAhhh vērtet ??oo @Rrelse aman shko takoje Arditin për mua??? ..
( Mendova se ka ndjek andrren time për psikologji )??
Është shumë pordhac live?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
E kam takuAhhh vērtet ??oo @Rrelse aman shko takoje Arditin për mua??? ..
( Mendova se ka ndjek andrren time për psikologji )??
E vertet ?E kam taku
Vërtet ????? edhee kyyy ????E kam taku
Sa bukur i ke pikturuar ndjenjat ne fjale?Dashuri, ku je more?
Heren e fundit erdha tek ty, doja te te thoja lamtumire, e bera nje shkrim te gjate nderkohe qe teshtija nga pluhuri qe te kish zene,por gjithesesi nuk munda ta postoj,e fshiva bashke me trishtimin dhe melankoline dhe ika...
Ishte qetesi ne dhomen tende te rrefimit. Ishin faqet e tua virtuale qe nxisnin kreativitetin tek une. Ishte urtesia jote qe me ngjallte deshiren per te manifesutar me ane te germave ate dellin e brendeshem prej nje shkrimtare amatore.
Ika e te lashe por koken e kam mbajtur pas. Kam ardhur ama ne pamundesi per te shkruar. Sepse ti ishe kendi im, ishe deguesi im me i mire per vete faktin qe degjoje ate qe kisha une nevoje te shpreh dhe jo ate qe kishe deshire ti te dije, si shumica e atyre qe me njohin mua. Dhe ty te perdhosen, te bene pis, hodhen zhul mbi shkronjat e mija, te ndoten me pisllikun qe u rrjedh nga veshet. Dhe ajo qe ma vrau deshiren te hidhem prap ne krahet e tua ishte fakti qe askush nuk te mbrojti, as ty, as shkornjat e mija, si pjese te vetes. Askujt nuk iu be vone, madje as atyre qe e kishin per detyre ta benin. Edhe keshtu dashuria jone platonike u pengua nga ata qe jane pa shpirt, kazerma bosh, shtepi te braktisura, nga ata qe ku shkelin e bejne pis, nga ata qe ku prekin i vene flaken e djegin gjithcka. Ama rrjedhen e dashurise sime per ty, pasjonin dhe flaken e deshires sime nuk e ndalen dot askush. Ti do jesh gjithmone miku me i mire i nje vajze e une do jem krenare gnithmone per ty.
Megjithate une nuk do ta ve drynin kurre! Sepse je pjese e imja. Dhe ne nje te ardhme apo te larget, diku dikur do te shihemi,degjohemi e lexohemi, atehere kur askush nuk do kete mundesine ose guximin te vere qofte edhe nje gisht mbi ty. E une prap do te rrefej trishtimin ose gezimin e ti do me degjosh pa u lodhur plot kureshtje e do me japesh keshilla te heshtura e une do ndjehem mire.
Uroj qe ti sherbesh me frymezim nje Lori qe do vije pas meje, nje Lori me te forte, nje Lori qe e do dhe respekton lirine dhe te drejtat e vetes dhe te te tjereve po aq e me shume se une. Dhe mbi te gjitha nje Lori qe do te dije te jete e paprekshme, nje Lori qe nuk do i lere shans askujt ta sulmoje me pisllek.
Do te shihemi, me shprese.?
Pikerisht, sepse njerezit qe na njohin shpirtin keshtu na duan?Zakonisht i rri larg sherrosjes dhe grindjes, me fjalë. Qëndroj e ftohtë, indiferente dhe shumë-shumë këpus ndonjë frazë ironike. Ama, kur më kërcet keq damari, di të them se, as veten time po ta kisha përballë s’do ta kurseja...
Miqtë që më njohin, ma lexojnë në fytyrë këtë nervin e çakërdisur (që rraaaallë më zë), porse s’bëjnë hiçgjë për t’i shpëtuar...
Më duan!
Pikerisht!Nejse se eshte gjynaf sinqerisht ti harxhosh bojen tastieres me disa persona. Humbje kohe
Je brilane ne gjithesi?Hello hello ditar me duket mua apo bota,ambienti, njerzit po ndryshojn cdo dite qe po kalon?!
Pak kohe me pare pata nje bisede qe me beri te ndihem ne siklet e pavend. Nje bisede midis dy personave qe e njohin njeri-tjetrin per nje kohe te gjate, te cilet i njohin pikat e forta dhe te dobeta, ngritjet dhe uljet, planet e se ardhmes dhe gabimet e se kaluares. Per shkak se bukuria e lidhjeve te ketij lloji eshte siguria qe ata ju transmetojne, bindja se edhe nese nje termet arrin per te tronditur jeten e tyre perkatese, ajo lidhje mbetet ne kembe, e qendrueshme, krenare dhe e pademtuar.
Ndoshta, megjithate, tani i them vetes se nuk eshte e pademtuar ne ate kohe. Kjo kalon dhe rrjedh dhe sheh njerrzit qe jetojne duke ndryshuar, rritur, zhvilluar bindje te reja, braktisin ato te vjetrat. Dhe nese rastesisht, e gjithe kjo ndodh pa nje ritem, dhe ndodh keshtu qe te keni ate bisede qe ju ben te ndiheni jo rehat ne ate moment, ka nje arsye.
Ndjeva sikur isha lene pas, sikur te isha akoma e lidhur me idete qe kishim te perbashketa dhe qe tani nuk ishin me. Sikur te kisha qendruar e lidhur me nje person qe nuk ekziston me, Dhe nuk dua askend per kete, sepse jeta eshte ne levizje te vazhdueshme, por me nje melankoli akute shikoj ne te kaluaren dhe i them vetes ta le te shkoje.
Duhet te le pas ritualet e vjetra, traditat qe nuk me pasqyrojne me, zakonet qe nuk me bejne me te ndihem mire, leshoj te kaluaren qe nuk eshte me, por edhe njerezit që ishin pjese e saj por qe nuk jane me ne perputhje me vlerat dhe besimet e mia. E le te shkojn..... ika tani por mendoj qe shume shpjet do rikthehem?
Edhe un ty ti stimo tanto per la persona dolce che sei?Je brilane ne gjithesi?
Te kam shume xhan dhe te uroj shendet dhe cdo te mire e te bukur qe do zemra jote?❤
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.