Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Ditari i "forumit"

@Rrelse tr pres ketu qe te shpalosesh shkrimin tend.
te flasesh aq bukr sa ti di ne ditar
Ja diçka që si kam trokitur ditarit..

Shiu i parë i vjeshtës,erdhi i paftuar,i furishëm.Më gjeti të papregatitur ....pa çadër e plot mall.
Bulzat e tij më pushtuan të gjithën.
Gjethet e arta të këtij Tetori të rëna në tokë që aq bukur harmonizohen filluan të shpërfytyrohen nga pellgjet e ujit.
Qielli u pushtua nga ngjyra gri e diku majave të maleve mbulohet me pelerinën e ylberit.
Ashtu strukur nën një strehëz,rrëmova për numrin e taksisë e për dreq dilnin veç lapsa make up që unë i dija të humbur.
Unë e kam me nxitim,po ti o shi pse po nxiton?
Kush ta paska sjellë në majë të hundes që kërkon të zbrazesh i gjithi? Apo po kërkon të mbarosh detyrën tënde misionare e ti lësh vend dritës së Diellit?
Leqë mire e ke dhe unë kam mijëra pikëpyetje në kokë dhe presin përgjigje, zgjidhje.
Eh, o shi, shpirti i njeriut është si një kënetë; nëse nuk e kapërcen shpejt atë, rrezikon të mbytesh në të.

Teksa shiu përplasej fort në rrugë, njerëz me çadra që lëviznin ç'rregullisht kryq e tërthor,ashtu dhe kujtimet e mia morën arratinë.

U bashkua një kalimtar në strehë seç mërmëriti diçka,por nuk ma fitoi vëmëndjen.
U zgjata e ngrita kokën lart, u përzien lotë e shi.
Ti shi,je bereqet për tokën, po lotët e mi a vlejnë për atë dhe ata?!
Nuk më ka parë askush të lotoj,e s'mund të ja jepja luksin as këtij të panjohuri që na kishte bashkuar i njëjti hall,(shiu)
Doza e shiut u ul, u bë i lehtë, dielli dukej që do dilte punë minutash.
I shkunda piklat nga floket, mblodha veten dhe i lashë të gjitha kujtimet e lotët në atë strehëz.

Shiu i parë i vjeshtës,erdhi i paftuar,i furishëm.Më gjeti të papregatitur ....pa çadër e plot mall.
Gjethet e arta të këtij Tetori të rëna në tokë që aq bukur harmonizohen filluan të shpërfytyrohen nga pellgjet e ujit.
Qielli u pushtua nga ngjyra gri e diku majave të maleve mbulohet me pelerinën e ylberit.
Ashtu strukur nën një strehëz,rrëmova për numrin e taksisë e për dreq dilnin veç lapsa make up që unë i dija të humbur.
Kush ta paska sjellë në majë të hundes që kërkon të zbrazesh i gjithi? Apo po kërkon të mbarosh detyrën tënde misionare e ti lësh vend dritës së Diellit?
Leqë mire e ke dhe unë kam mijëra pikëpyetje në kokë dhe presin përgjigje, zgjidhje.
Eh, o shi, shpirti i njeriut është si një kënetë; nëse nuk e kapërcen shpejt atë, rrezikon të mbytesh në të.

Teksa shiu përplasej fort në rrugë, njerëz me çadra që lëviznin ç'rregullisht kryq e tërthor,ashtu dhe kujtimet e mia morën arratinë.

U bashkua një kalimtar në strehë seç mërmëriti diçka,por nuk ma fitoi vëmëndjen.
Nuk më ka parë askush të lotoj,e s'mund të ja jepja luksin as këtij të panjohuri që na kishte bashkuar i njëjti hall,(shiu)
I shkunda piklat nga floket, mblodha veten dhe i lashë të gjitha kujtimet e lotët në atë strehëz.
Ohh... sa bukur Dor ??

Kurr nuk me zhgenje tek kjo teme
Faleminderit qe e ndave me ne

???wow

Ditë e gjatë dhe e lodhshme ditar, përplasur këtu mbi divan po hallakatem nëpër web.
Kalimthi pashë ca story, shoqe klase fëmijërie, të transformuara, vetulla tatoo, buzë, vithe e gjoks, të gjitha një model...
Shoqe silikoni, e duket sikur edhe mendja e tyre është silikon, e kanë të injektuar deri në palcë.
Guxova dhe i pyeta disa, mu kthyen gjithë agresivitet, mesazhe aspak miqësore.
Dëshpëruese, dëshpëruese që jetojnë për sytë e botës , vëmendjen e të tjerëve, se si të kapin followersa se as kur u shkruajnë djemtë nuk është se u përgjigjen, e rrahin lart...
Mendjemadhësia e budalleku në kulm...
Çbotë filtrash po jetojmë. Si ishin, si u bënë.
Njeriun të bukur e bën shpirti e mbi të gjitha sjellja, as silikoni e as filtri.

Puç ditar.

Ditë e gjatë dhe e lodhshme ditar, përplasur këtu mbi divan po hallakatem nëpër web.
Kalimthi pashë ca story, shoqe klase fëmijërie, të transformuara, vetulla tatoo, buzë, vithe e gjoks, të gjitha një model...
Shoqe silikoni, e duket sikur edhe mendja e tyre është silikon, e kanë të injektuar deri në palcë.
Guxova dhe i pyeta disa, mu kthyen gjithë agresivitet, mesazhe aspak miqësore.
Dëshpëruese, dëshpëruese që jetojnë për sytë e botës , vëmendjen e të tjerëve, se si të kapin followersa se as kur u shkruajnë djemtë nuk është se u përgjigjen, e rrahin lart...
Mendjemadhësia e budalleku në kulm...
Çbotë filtrash po jetojmë. Si ishin, si u bënë.
Njeriun të bukur e bën shpirti e mbi të gjitha sjellja, as silikoni e as filtri.

Puç ditar.

Edhe ne Angli e njejta gje. Femra te hipnotizuara nga luksi. Cdo pjate ne restorant dhe cdo got pije perfundon ne 'Story' ne Instagram. Perpiqem te mos i paragjykoj, dhe t'i shoh si viktima te vlerave qesharake te 'reality show' apo videoklipeve te degjeneruara.

Akoma me keq jane nderhyrjet me gjilpera dhe silikon, sidomos kur jane teresisht te panevojshme. Nder ato, nje shoqe qe ishte jashtezakonisht simpatike, vertet yll. Miqte me kane treguar pamje te saj se si ka ndryshuar. Nuk qeshiroj t'a paragjykoj. I them vetes " dicka e ka shtyre te bente nderhyrje kur natyra e kishte krijuar si engjell.". Dua t'a kujtoj ashtu sic ishte gjate viteve kur ishte me e thjeshte, shume me e bukur me pamjen qe i kishte falur natyra... Ndoshta ndonje dhimbje shpirterore e shtyu ne drejtim te gabuar. Pamjet me prekin instiktin per t'a mbrojtur perseri, por kete gje s'mund t'ja lejoj vetes sepse rrethanat kane ndryshuar. Me vijn ne mendje me shpejtesi kujtimet kur ishim miq te afert, ne kontakt te perditshem. I hidhja krahun mbi supe kurdohere qe e shihja sadopak te merzitur per t'i dhene mbeshtetje, per t'i dhuruar aq force shpirtetore sa mundesha kur asaj i mungonte. Dhe kur nuk e shikoja te qeshur, vrisja mendjen se cfare shakaje do mund te beja qe t'i ktheja buzeqeshjen. Gjithmon i gatshem te perfshihesha ne betejat e saj. Mendimet kthehen ne teori se cfare i mungon. Luksi s'mund te zevendesoj emocionet e nxehta me mbeshtetje te papritura ne mur. Gjilperat s'mund te zevendesojn shikimin e thelle ne sy, shoqeruar me fjale te ngrohta, dhe me perkedhelje te fytyres qe zgjasin gjithe mbremjen. E di se cfare meriton ajo. Por s'mund t'ja lejoj vetes t'ja them keto gjera. Jeta s'eshte perfekte. S'mund te tejkaloj kufijte shoqeror, te kthej kohen mbrapsh, dhe te kthehem perseri ne mbrojtesin e saj. Ajo ka zgjedhur rrugen e saj per te gjetur lumturine. Me duket e gabuar... Ose ndoshta jam une ai qe gabon. Ndoshta s'duhet te harxhoj asnje moment me mendime te tilla. Kujtoj, buzeqesh, dhe i uroj nje jete te lumtur pa e shprehur mendimin.

"Unë dua" do të thotë të shprehësh lirisht ndjenjat tua.
Ah, sa bukur është të ndjehesh rehat duke biseduar me dikë tjetër, pa pasur nevojë të peshosh mendimet e tua dhe të matësh fjalët e tua, të rrjedhin fjalët pa u lodhur nga brenda teje, ashtu pa frike.
Te ndjehesh e sigurt se një dorë e besueshme do t'i marrë dhe do të mbajë atë që ia vlen dhe fryma e saj dashamirëse do të fryjë tjerat larg teje, duke te mësuar si eshte ndryshe!
Unë i dua njerëzit që thonë lirisht ato që mendojnë, mjafton që ata të me bejne te ndihem mire.
Dashuria ështe ndjenja me e bukur, me kusht pavarësinë dhe autonominë e mendimeve, ideve, dijes dhe padijes sigurisht.
Si njerez po edhe si komunitet ku jetojme, apo kalojmë një far kohe.
Te jesh e dashur!
Të duash njerëzit ashtu siç janë është e pamundur.
E megjithatë duhet.
Dhe kjo është arsyeja pse shikon ti trajtosh ata me mirësi, duke shtrënguar shpirtin nga hidhërimi që ndjen prej poshtërimit që të behet.
Kur për të kritikuar personalisht njerezit jane te paret.
Edhe suksesi dënohet.
Edhe miresia, dliresia.
Dënimi është që ju të bashkëjetoni me njerëz që më parë mund të keni shmangur ne jeten tuaj, mund edhe te mos u thonit as mirmengjes.
Edhe nëse e kaloni jetën duke vrarë, kurrë nuk do të shpëtoni nga të gjithë armiqtë tuaj. Vetëm nëse kontrolloni zemërimin tuaj, ju do të shkatërroni armikun e vërtete.
Por ndodh ndonjehere lodhesh!
Eshte një gjë të trajtojmë njerëzit në mënyrë të barabartë dhe një tjetër të përpiqemi t'i bëjmë ata të barabartë me menyren tone, e nese nuk ndodh kjo, lindin debatet gjer ne armiqësi pa arsye dhe pa qellim!
Respekti eshtë reciprok dhe mirëkuptimi i ndërsjellë janë bazat e harmonisë ndermjet njerëzve.
Naten e mire dita ime, e lodhshme por e bukur, duke pire nje kafe me njerez qe ta njohin shpirtin.
Sot te gjithe, vrasin te gjithe, ashtu, me dhe pa arsye.
Disa kthejne kusurin, e tjere bejne sehir lojen qe kane kurdisur...
Sa per te ardhur keq, kur mekataret u kthyen ne shenjtore dhe drejtonin gishtin nga hijet e tyre gjer ne perendim...

Ditar..
Jam kaq plot, dhe prapë sdo zbrazet shpirti e po të të rrëfehem...
Jam kaq lëmsh.
Një strumbullar situatash më janë ulur këmbëkryq në derë.....
Duhet durim dhe zotësi për ti zgjidhur dhe pse më duken ekuacione me një të panjohur...

Përpos këtyre më mundon dhe një siklet , më le pa gjumë, më shfaqen imazhe... Imazhe që lanë.shenjë...

Teksa ikja në shtëpi pas pune, mbrëmjen e pardjeshme, më kaloi një djalë para këmbëve , me një buqetë lulesh...

Lanë aromë pas, dhe sigurisht një buzëqeshje që mu stampua kur e pashë.
-sa mirë thashë, ka djem kaq të ëmbël, kaq romantikë...
E po dëgjoja me kufjet e mia( të pandashme) muzikë deri në kupë të qiellit....

Më tutje pashë ca njerëz të grumbulluar, një makinë policie e rastisur aty iu afrua...
Spo kuptoja asgjë, e teksa afrohesha arrita të dalloja biçikletën e atij djaloshi me lule, të vdekur në vend, poshtë një kamioni.

U tremba, zverdha, e po hiqja kufjet, kur një polic më bërtiti: Hë, po e xhiron për JOQ..
Idjot polic, nuk shikonte djalin, por njerëzit...
Unë isha e pafuqishme ndaj asaj situate, si mund të kisha dëshirë për xhirime?...
Ashu mu ngatërruan këmbët gjithë rrugës gjer në shpi...
Nuk hëngra, thjesht mendoja, nëna, motra apo e dashura po prisnin atë djalin, por ai do ju shkonte i vdekur....

Kalova mbrëmë në të njëjtën rrugë, ato lule të atij djaloshi, ishin bërë kurorë të vdekjes së tij...

Se harroj dot, më bën të ndihem keq. Vdekja është gjithnjë në një qoshe , por shoqëria jonë shpesh i jep ndihmë të tepruar.

Persh ditare !
Jam une ?
Ehhhh e di nuk para shkruaj .!
Por sot pash dicka tek po udhetoja sic bej cdo dite. Kalova pran nje lavazhi rreth ores 7:30 dhe me beri prshtypje dicka. Pash nje femi diku tek 10 vjec te veshur trrash dhe me cizme. Po mbante ne dore pistoleten dhe po lante nje makin. U shtanga, nuk e di dmth edhe une kam filluar pune ne moshen 14-15 vjec. Fillova nga kultura qe me ka dhene familja dhe jo nga detyrimi. Nuk e di por , shpresoj qe te jete e njehta gj. Une vazhdova rrugen por mendja me ngeli atje ?

Persh ditare !
Jam une ?
Ehhhh e di nuk para shkruaj .!
Por sot pash dicka tek po udhetoja sic bej cdo dite. Kalova pran nje lavazhi rreth ores 7:30 dhe me beri prshtypje dicka. Pash nje femi diku tek 10 vjec te veshur trrash dhe me cizme. Po mbante ne dore pistoleten dhe po lante nje makin. U shtanga, nuk e di dmth edhe une kam filluar pune ne moshen 14-15 vjec. Fillova nga kultura qe me ka dhene familja dhe jo nga detyrimi. Nuk e di por , shpresoj qe te jete e njehta gj. Une vazhdova rrugen por mendja me ngeli atje ?
Fatkeqsisht nuk eshte i vetem ai femi por jan dhe shume te tjeter si ai.
Dhe ky eshte realiteti i hidhur i vendit ton, ku nuk te siguron dhe gjerat me minimale.

• Përqafime
Reactions: .
Fatkeqsisht nuk eshte i vetem ai femi por jan dhe shume te tjeter si ai.
Dhe ky eshte realiteti i hidhur i vendit ton, ku nuk te siguron dhe gjerat me minimale.
Problemi eshte qe sa vijn e shtohen ndersa te pasurit sa vij e pasurohen ??

• Pëlqej
Problemi eshte qe sa vijn e shtohen ndersa te pasurit sa vij e pasurohen ??
Po jo koti thojn ku ja di i ngopuri kush eka barkun that ????

• Pëlqej
I dashur ditar ma riktheve fëmijërin time.
Kur vija me vrap tek ty dhe të tregoja diten time, si kisha kaluar??
Eh aty shprehja talentin tim të shkrimit?..
Në fakt më kishe munguar dhe pse tani po e kuptoj, dhe duket sikur ndjej ato emcione që ndjeja kur vija tek ty..
U bën vite që nuk jemi takuar bashk, unë dhe bota ime e vogël e atij ditari..
Kan ndodhur shum ngjarje që nga koha kur unë vendosa të largohesha, ehaaa mendoja se tani isha e rritur dhe nuk jan për mua këto gjëra, pasi vazhdova gjimnazin të harrova fare, të kisha lênë diku aty në një cep të dhomës..
Në fakt do doja të riktheja dhe të ruaja, por nuk e bëra se mu duk diçka fëminore ???...
E di i dashur ditar ta mendosh je një mik i mirë sepse më lejoje të rrëfeja gjithçka ,madje madje ti pranoja dhe të griseshe, apo të bëja ndonjë gabim dhe nuk thoje gjê..
E mban mend kur të thoja se dua ta takoj Arditin ??? akoma se kam takuar?..
Në fakt të kam thênë se do bëhesha gazetare sepse më pëlqente bota e televizonit,, ee doja të punoja tek tv-klan????? ( se ti e di se pëlqeja Arditin)
Në fakt edhe pse më doli hoqa dor se kuptova se vërtet nuk doja gazetarin, por psikolgjin ?? edhe pse mbarova bachelorin në degen e mësuesis , tani mendoj se ky profesion është një ndër profesionet mê të bukur pasi është baza e gjdo profesioni..
Kam mbaruar për parashkullor ????
Ditari im i dashur sa e bukur qenka bota e fëmive ?? ...
Tani për mua është vetm fillim , sepse sapo jam diplomuar , kam dëshir të bëj master (petagogjik) por ai nuk ndodhet këtu në Shkodër???..
Por kam dëshir dhe mbaroj psiklogjin ??... Po mendoj se tani do hy tek fundjava mqns kam kohë,, e di se nuk e din se për çfar fundjave po flas por do ta tregoj një dit tjeter,,nuk ta premtoj se do vij gjdo dit por her pas her do vij të tregoj gjërat dhe planet e mija??
Në fakt kam shum gjëra për tê thën poor sot po ik se akoma nuk kam bër asgjë dhe do vij mama ose babi dhe ti e di se po pan vendin keq do thon ku ishe ca bëre e kshu..
Ika tanii ?????

I dashur ditar ma riktheve fëmijërin time.
Kur vija me vrap tek ty dhe të tregoja diten time, si kisha kaluar??
Eh aty shprehja talentin tim të shkrimit?..
Në fakt më kishe munguar dhe pse tani po e kuptoj, dhe duket sikur ndjej ato emcione që ndjeja kur vija tek ty..
U bën vite që nuk jemi takuar bashk, unë dhe bota ime e vogël e atij ditari..
Kan ndodhur shum ngjarje që nga koha kur unë vendosa të largohesha, ehaaa mendoja se tani isha e rritur dhe nuk jan për mua këto gjëra, pasi vazhdova gjimnazin të harrova fare, të kisha lênë diku aty në një cep të dhomës..
Në fakt do doja të riktheja dhe të ruaja, por nuk e bëra se mu duk diçka fëminore ???...
E di i dashur ditar ta mendosh je një mik i mirë sepse më lejoje të rrëfeja gjithçka ,madje madje ti pranoja dhe të griseshe, apo të bëja ndonjë gabim dhe nuk thoje gjê..
E mban mend kur të thoja se dua ta takoj Arditin ??? akoma se kam takuar?..
Në fakt të kam thênë se do bëhesha gazetare sepse më pëlqente bota e televizonit,, ee doja të punoja tek tv-klan????? ( se ti e di se pëlqeja Arditin)
Në fakt edhe pse më doli hoqa dor se kuptova se vërtet nuk doja gazetarin, por psikolgjin ?? edhe pse mbarova bachelorin në degen e mësuesis , tani mendoj se ky profesion është një ndër profesionet mê të bukur pasi është baza e gjdo profesioni..
Kam mbaruar për parashkullor ????
Ditari im i dashur sa e bukur qenka bota e fëmive ?? ...
Tani për mua është vetm fillim , sepse sapo jam diplomuar , kam dëshir të bëj master (petagogjik) por ai nuk ndodhet këtu në Shkodër???..
Por kam dëshir dhe mbaroj psiklogjin ??... Po mendoj se tani do hy tek fundjava mqns kam kohë,, e di se nuk e din se për çfar fundjave po flas por do ta tregoj një dit tjeter,,nuk ta premtoj se do vij gjdo dit por her pas her do vij të tregoj gjërat dhe planet e mija??
Në fakt kam shum gjëra për tê thën poor sot po ik se akoma nuk kam bër asgjë dhe do vij mama ose babi dhe ti e di se po pan vendin keq do thon ku ishe ca bëre e kshu..
Ika tanii ?????
E ndoqa unë ëndrrën tënde?

Ditar... je kot fare!
Se ktu te shkruaj cfare sme ben te ndihem mire!
Keshtu qe as mos ti pafsha me syte:D

• Kiss
Ahhh vērtet ??oo @Rrelse aman shko takoje Arditin për mua??? ..
( Mendova se ka ndjek andrren time për psikologji )??
Me vjen te qesh.
kur kam qen diku ne klas te 5-6 e kam takuar une Arditin dhe i mora autograf ???
Para 1 viti kam rastisur me ate ne nje dyqan embelsirash por nuk i fola se bera si interesant ??

Me vjen te qesh.
kur kam qen diku ne klas te 5-6 e kam takuar une Arditin dhe i mora autograf ???
Para 1 viti kam rastisur me ate ne nje dyqan embelsirash por nuk i fola se bera si interesant ??
Whatttttttttttttt whatt what omg ?????????? sikur tē isha ti ????? ( Asht shummmmmmm njiri mir , se dij kam shumm simapti se mua më jep mendimin e nji personi të thjesht dhe shum mirsi shikoj tek ai??..
Përveçse shummm i zgjuar ?

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back