Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Ditari i "forumit"

Dashuri, ku je more?
Heren e fundit erdha tek ty, doja te te thoja lamtumire, e bera nje shkrim te gjate nderkohe qe teshtija nga pluhuri qe te kish zene,por gjithesesi nuk munda ta postoj,e fshiva bashke me trishtimin dhe melankoline dhe ika...
Ishte qetesi ne dhomen tende te rrefimit. Ishin faqet e tua virtuale qe nxisnin kreativitetin tek une. Ishte urtesia jote qe me ngjallte deshiren per te manifesutar me ane te germave ate dellin e brendeshem prej nje shkrimtare amatore.
Ika e te lashe por koken e kam mbajtur pas. Kam ardhur ama ne pamundesi per te shkruar. Sepse ti ishe kendi im, ishe deguesi im me i mire per vete faktin qe degjoje ate qe kisha une nevoje te shpreh dhe jo ate qe kishe deshire ti te dije, si shumica e atyre qe me njohin mua. Dhe ty te perdhosen, te bene pis, hodhen zhul mbi shkronjat e mija, te ndoten me pisllikun qe u rrjedh nga veshet. Dhe ajo qe ma vrau deshiren te hidhem prap ne krahet e tua ishte fakti qe askush nuk te mbrojti, as ty, as shkornjat e mija, si pjese te vetes. Askujt nuk iu be vone, madje as atyre qe e kishin per detyre ta benin. Edhe keshtu dashuria jone platonike u pengua nga ata qe jane pa shpirt, kazerma bosh, shtepi te braktisura, nga ata qe ku shkelin e bejne pis, nga ata qe ku prekin i vene flaken e djegin gjithcka. Ama rrjedhen e dashurise sime per ty, pasjonin dhe flaken e deshires sime nuk e ndalen dot askush. Ti do jesh gjithmone miku me i mire i nje vajze e une do jem krenare gnithmone per ty.
Megjithate une nuk do ta ve drynin kurre! Sepse je pjese e imja. Dhe ne nje te ardhme apo te larget, diku dikur do te shihemi,degjohemi e lexohemi, atehere kur askush nuk do kete mundesine ose guximin te vere qofte edhe nje gisht mbi ty. E une prap do te rrefej trishtimin ose gezimin e ti do me degjosh pa u lodhur plot kureshtje e do me japesh keshilla te heshtura e une do ndjehem mire.
Uroj qe ti sherbesh me frymezim nje Lori qe do vije pas meje, nje Lori me te forte, nje Lori qe e do dhe respekton lirine dhe te drejtat e vetes dhe te te tjereve po aq e me shume se une. Dhe mbi te gjitha nje Lori qe do te dije te jete e paprekshme, nje Lori qe nuk do i lere shans askujt ta sulmoje me pisllek.
Do te shihemi, me shprese.?

Zgjohem ne 6 laj veshet ha buke ne 8 vazhdoj pune ,kap lopaten kazmen cimenton zhavorin I perziej bej betonin ,prap kazem lopat hap gropat kshu mbaro dita ime e punes, ne darke shikoj ca kan postu njerzit ne istagram kush I ka be like asaj atij sa follower ka ky po ai, para se te fle gjithmone kontrolloj nese dikush fshehurazi me ka heq followerin ja heq dhe un ,kjo eshte dita ime

Dashuri, ku je more?
Heren e fundit erdha tek ty, doja te te thoja lamtumire, e bera nje shkrim te gjate nderkohe qe teshtija nga pluhuri qe te kish zene,por gjithesesi nuk munda ta postoj,e fshiva bashke me trishtimin dhe melankoline dhe ika...
Ishte qetesi ne dhomen tende te rrefimit. Ishin faqet e tua virtuale qe nxisnin kreativitetin tek une. Ishte urtesia jote qe me ngjallte deshiren per te manifesutar me ane te germave ate dellin e brendeshem prej nje shkrimtare amatore.
Ika e te lashe por koken e kam mbajtur pas. Kam ardhur ama ne pamundesi per te shkruar. Sepse ti ishe kendi im, ishe deguesi im me i mire per vete faktin qe degjoje ate qe kisha une nevoje te shpreh dhe jo ate qe kishe deshire ti te dije, si shumica e atyre qe me njohin mua. Dhe ty te perdhosen, te bene pis, hodhen zhul mbi shkronjat e mija, te ndoten me pisllikun qe u rrjedh nga veshet. Dhe ajo qe ma vrau deshiren te hidhem prap ne krahet e tua ishte fakti qe askush nuk te mbrojti, as ty, as shkornjat e mija, si pjese te vetes. Askujt nuk iu be vone, madje as atyre qe e kishin per detyre ta benin. Edhe keshtu dashuria jone platonike u pengua nga ata qe jane pa shpirt, kazerma bosh, shtepi te braktisura, nga ata qe ku shkelin e bejne pis, nga ata qe ku prekin i vene flaken e djegin gjithcka. Ama rrjedhen e dashurise sime per ty, pasjonin dhe flaken e deshires sime nuk e ndalen dot askush. Ti do jesh gjithmone miku me i mire i nje vajze e une do jem krenare gnithmone per ty.
Megjithate une nuk do ta ve drynin kurre! Sepse je pjese e imja. Dhe ne nje te ardhme apo te larget, diku dikur do te shihemi,degjohemi e lexohemi, atehere kur askush nuk do kete mundesine ose guximin te vere qofte edhe nje gisht mbi ty. E une prap do te rrefej trishtimin ose gezimin e ti do me degjosh pa u lodhur plot kureshtje e do me japesh keshilla te heshtura e une do ndjehem mire.
Uroj qe ti sherbesh me frymezim nje Lori qe do vije pas meje, nje Lori me te forte, nje Lori qe e do dhe respekton lirine dhe te drejtat e vetes dhe te te tjereve po aq e me shume se une. Dhe mbi te gjitha nje Lori qe do te dije te jete e paprekshme, nje Lori qe nuk do i lere shans askujt ta sulmoje me pisllek.
Hasta la vista @Lori

Dashuri, ku je more?
Love it!!

Dashuri, ku je more?
Mami❤

Pac faqen e zeze!!!!!

Mirmbrema mik!
E shof qe ke varur noçkat,po ja ku erdha prap,se un i besoj asaj shprehjes: "Miq te ri zer sa te duash,po te vjetrit mos i harro".
Duke qene se skam shume kohe,do te tregoj nje histori te shkurter ditar,qe ma tregonte shpesh gjyshja ime ndjese paste.

Ne nje fshat tonin,nje hajdut hynte naten ne vreshtat e koperatives dhe vidhte.Kaq shpesh po ndodhte kjo,saqe roja i vreshtit e beri problem,dhe kryetati i koperatives urdheroi nje mbledhje urgjente me banoret e fshatit.Ne fjalen hapese te mbledhjes, kryetari i koperatives,qe si rrallhere ishte nje burre i mencur dhe me shkolle,tha: "Ne e dime kush eshte hajduti,po do donim qe te cohej vete dhe te bente nje autokritike".Heshtje.Askush nga te pranishmit nuk levizi.
Kryetari vazhdoi: "Mire pra,po e them une.Hajduti eshte ai qe ka mizen ne kesule."
Nga fundi i salles,njeri nga te pranishmit,pa vetedije, instiktivisht,kaloi doren siper kesules si per te larguar mizen.Sigurisht qe mize nuk kishte,por hajduti zbuloi veten.

Do thuash ti pse te intereson ty kjo histori?
Nganjehere ditar,mjafton nje veprim i vogel qe njerezit te shfaqen kush jane ne te vertete.
Ika mik.Do vi prape me histori te tjera.
Deri atehere....Perendia me ty qofte kur prap te takohemi ?

"I dashur ditar.
Më patë thënë se një do të ikte e nuk do kthehej më.
Qesha,hë se do kthehet përsëri.
Por,jo e lëndova.
Më ka marrë malli për sytë e tij blu ??
E për të qeshurën e tij,sytë e tij të vegjël që i qeshnin sa herë më shihte mua?
E kë surratin tim,mua egoisten e keqe.
Eh i dashur ditar po shoh qiellin e ne mendje me erdh ai shpresoj e ai te mendoje per mua.
Ai një ditë do të më zëvendësojë,por shpresoj të mos e bëje kaq shpejt.
Më dhemb shpirti në kto çaste".

"I dashur ditar.
Më patë thënë se një do të ikte e nuk do kthehej më.
Qesha,hë se do kthehet përsëri.
Por,jo e lëndova.
Më ka marrë malli për sytë e tij blu ??
E për të qeshurën e tij,sytë e tij të vegjël që i qeshnin sa herë më shihte mua?
E kë surratin tim,mua egoisten e keqe.
Eh i dashur ditar po shoh qiellin e ne mendje me erdh ai shpresoj e ai te mendoje per mua.
Ai një ditë do të më zëvendësojë,por shpresoj të mos e bëje kaq shpejt.
Më dhemb shpirti në kto çaste".
60715

Ditar..
Erdha edhe un ne krahet e tua se kam ven re qe i mirpret embel miqt tuaj..
Un ditar nuk kam shum gjera per te then ose me sakt nuk dua te them, ja ky esht tipi im i mbyllur qe mundohet te kaloj cdo gje vete..
Po ditar vete, un cdo gje e kaloj vete, un edhe vetja ime!
Jam e sigurt qe ti do me kuptoje cdo gje qe un do te te thoja po jo nuk esht momenti!
Un do vi nje nate tjeter e do flas me lirshem me ty jam e sigurt..ndoshta nje nate kur te jemi vetem te dy??

Erdha serisht un,
U ktheva ke ti miku im me i mire
Dikur te premtova se do vija me buzqeshje do kisha hedhur te gjitha te keqijat menjanë.
Jam ulur sot po flas vec me ty
Nuk dua te hapem me askend pervec teje.
Ehh ditar do thuash ckam ber keto kohe...
Te mendosh si do jet neser si ben kto gjera sot..
Me fal ditar mkish mar malli te shkruaja mbi ty
Ehh per cfare kam ardhur kam ardhur te qaj me ty.
Tkujtoj njeriun qe me rriti e sot se kam pranë.
Me la ditar ai iku ...
Cdo mgjes drek dark cdo moment shfaqet ai
Mendoj se kur t zgjohem do vi te me therras,
Sot u zgjova shum keq ditar
Kisha ter naten e shihja ne enderr sikur isha me te,..
N mgjes u ngrita duke qare me te medha..
Eh sa ankthe kam kaluar qe kur iku ai..
Shum tkeqija ditar por zoti te sprovon njeriun e forte.
Semura è veten ditar u semurem te gjith.
Se ish nje lule qe zbukuronte jetet tona
Nje gje sdo harroj ditar fjalen e fundit qe me tha.
KUR TE MUNGOI UN SHIKO LART NE QIELL DHE VETEM BUZEQESH?❤
Ende sot mendoj se do vi tme perqafoj se kam qen gjithmone e vogla e tij❤
Do vi serisht ditar per sonte smundem me shum.
Tperqafoj miku im.

Diçka kërciti në xham, lëviza perden dhe pashë shiun , mu duk si ata mysafirët që vijnë pa lajmëruar befas tek dera dhe të gjejnë rrëmujshëm pikërisht atë ditë që sduhet, lëviza vetullën të shoqëruar me fjalët, hë erdhe?
Në dritaren time është një panoramë aq e bukur saqe dhe telajot po ta pikturonin sdo kish këtë hijeshi...

Sot trokiti vjeshtë, ashu e përkulur në dritare shihja çadrat e para, rrobat me mëngë të gjata, ngjyrën dominuese gri, këmbë që pengoheshin nga nxitimi, turma fëmijësh me çanta e që ankoheshin mu mor fryma nga maska...
huh...mora frymë lirisht dhe unë.. jo nga gëzimi për shiun por që sdo më shkojnë më.7 palë djersë nga dielli përvëlues i kësaj vere...
.....shoqërova me sy rënien e ca gjetheve e më pas zgjata dorën e këputa ca lule....
lule akshami u themi ne..
në mëngjes e në darkë marrin jetë ashu sikurse unë që zgjohem me ty e fle me ty...

....në dritaren time u dëgjuan dhe ca sirena të forta ambulance, ishin aq të forta sa një bebe ngjitur te komshinjtë ja dha të qarës...të marrtë djalli o covid thashë...
mbylla dritaren, shiun e lashë jashtë, kemi rrugë të gjatë për të bërë bashkë ndaj sot stë ftoj....
mirëserdhe vjeshtë...????????????
të dua për ngjyrat por jo për shiun?

Disa dit me ngacmonte nje djale dhe nuk po gjeja dot menyren ta largoja, sepse u be besdisje,merzitje.
I thashe dikujt qe njihja, te lutem me ndihmo se nuk po e duroj dot me.
Dhe ai me thote vete e ke fajin qe thua jam single ?
Aty me shkoi mendja qe ti thosha jam fejuar dhe keshtu bera.
Thashe perreth qe jam fejuar, e keshtu shpetova.
Perse disa njerez nuk respektojne vendimet e dikujt tjeter nuk e kuptoj.
Por duan te detyrojne dike pse ashtu u thote mendja?
Por e them me bindje se ishin dit te tmerrshme dhe qe te gjeja qetesine time nuk di se çmund te beja?

Ditar erdha un e vogla
?nuk rri dot pa ardh ke ti
E di se vijm rrall e per mall.por do vi me shpesh
Kam ardhur me e fort ditar...
Kam filluar te hap syt te mos besoj shum ditar✌.sepse besimi teper vret
Jam po un e vockla, per ty nuk do ndryshoj kurre
Sepse je i vetmi me besnik qe kam?.
Sot ditar ishte nje dite emocionuese
Takova disa miq qe kisha kohe pa i pare
Kaluam shum momente te bukra?
Kaluam ne cdo vend ku kemi pas ndenjur bashk e ishte nje dit shum e bukur plot mall e dashuri?? me beri te kuptoj shum gjera, me kish mar malli ditar ,sa shum kam per tfol por per sot mjafton ditarush...shihemi serisht , po i lej rradhen miqve te mi me u shpreh.
Do vi ditar, here tjera do vi me shpesh.

Ditar...
Erdha serish po un?
Ket nate erdha te rri prane teje,
Te pakten te kem dike afer ta perqafoj...
Meqe ate smundem me perqafu me.
Sot ditar
Me ket dit iku ai nga un,sa gjera la pas sa kohe sa kujtime qe sdo harrohen
Sa shaka sa te qeshura eh ditar smundem te shprehem per te
Nuk ka moment qe se permend
U ngrita sot me vrap dola ne oborrin e shtepis , ne mengjes heret..
Mblodha lulet me te bukra dhe bera nje buqete,
U ula ne shkallet e shtepis lotet me iknin pa pushuar,po mendoja per te sa shpejt iken koha.
U ngrita, u nisa rruges per tek varrezat shkova pran varrit te tij lotet sme pushonin
I thash do jem gjithmone per ty
Do te vi gjithmone ketu
Sic me ke ardhur ti mua kur kam pasur nnevoje ...na le ketu,na ike shum shpejt nga ne.
Shpresoj tmi ket degjuar kto fjal e pse sndodhet fizikisht me ne.
Nje dite plot dhimbje ditar,nje dite qe me mori nje pjes te jetes tone.
Ai do jet gjithmone me ne,
Engjelli yne.❤?
Naten e mire ditari im.
Te perqafoj ty qe me degjon e nuk lodhesh kurre me mua...?

...putrat e maçokut tim dembel degjohen ne dyshemene prej drrase. Nxjerr nga kuverta krahun e gjate dhe e kap duke e terhequr nga vetja. Me jep nje qetesi shpirterore gerrhitja e tij. Te kam zili mik, je i qete dhe syçkat i mbyll embel.
Neser do jesh zgjuar para meje, te lutem mos u largo...

Ska paqe ne shpirtin tim...

@Rrelse tr pres ketu qe te shpalosesh shkrimin tend.
te flasesh aq bukr sa ti di ne ditar

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back