Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Ditari i "forumit"

I dashur ditar,kohet e fundit kam zbuluar dicka per veten.
Nuk e di nese njerezit besojne ne kto gjera,por ja qe ne jete njeriu cfare nuk ben per te shpetuar femijen e vet.

"Ishe femija yne i pare,une dhe babai yt qendruam 10 vite pa femije.Babai yt nuk e prishi zemren se linda vajze,kurse une qava diten kur linde ti:-mu drejtua mami.Jo se nuk isha e lumtur,por se do vuaje :(:(Nga dashuria e tepert babai filloi te te merrte ne sysh.Sapo ta shihje ti qaje,villje e semureshe.Nuk lam hoxh e prift pa vajtur,por pa asnje rezultat.Me shume qendroje ne spital sesa ne shtepi.Lajmi se ti semureshe sapo te te shihte babi apo sapo ti degjoje aromen,mori dhene.Nje dite merr tezja ne telefon dhe me shpjegoi se cfare duhej te beja per te te shpetuar ty.
U nisem drejt Durresit,sebashku me ty.U futem tek shtepia e nje plake te vjeter.Ajo mori koken e nje gjarpi e mbeshtolli me fasuleta e vendosi ne nje xhep te vogel dhe ta vari ne dore. Ajo me shpjegoi se kur te rriteshe do te beheshe e ashper,e ftohte,nuk do doje askend por duhej te te shpetonim.
Nuk eshte faji yt se ti je e tille,une dhe babai yt i ndjere donim te te shpetonim.Zoti na falte te dyve,por nuk doja te te humbisja.Ndaj vajza ime e dashur ti nuk je keqe,por ishe 6 muajsh kur ne degjuam fjalen e asaj plake te vjeter .Mos na urre,thjesht donim te te shpetonim.Shpirtin e ke te paster,do te zbutesh nje dite.Edhe nese nuk zbutesh nuk ka rendesi.
Per mua eshte e rendesishme eshte qe ti jeton.Kur te behesh nene,do me kuptosh dhe do me japesh te drejte".

Jam perpjekur per nje kohe te gjate te ndryshoj,por ja qe rezultoi se nuk eshte faji im.
Woww histori e vertet esht kjo?

• Pëlqej
Reactions: .
E saj pra..
Kshu e kuptova:)
Thash ndoshta e ka me te degjuar
Duket shum e habitshme per te qene e vertet
Kjo vajze di si te te bej per vete ti lexosh germat qe hedh ?
Por super histori nqs esht e saj po m vika keq por ndonjeher esht me mire te jesh e fftoht me te tjeret sepse keshtu do jesh gjithmon ne avantazh

Buuuumm- mijëra stërkala të një supe në mure...
Pas një dite super të lodhshme, me një këmbë të lënduar që isha zvarritur 10 orë, gjeta pak paqe në strofullën time, e ndërsa dremisja, shpërtheu bombula....
dreq...mallkova...e ty të kisha mangët....themelet u tundën nga gazi e ca sy kureshtarë u bënë rreshtore...
Ia hodhëm paç- e kuptuan me sy pa e folur e pa ua thënë...mërmërisja ndërsa laja muret , bëj sa më shumë sevapë Dor, se ja shpëtove:)
E n'fund t'fundit ça u bë? Asgjë!
Sa e sa herë më ka bërë pis jeta, më ka përplasur e i kam bërë lavazh mureve të saj...
Çrëndësi kanë ngjyrat që zbehen nga stërkalat, rëndësi ka që njollat të mos lënë gjurmë....
Epo ja, i pastrova, iku e kjo punë me shoqet....
Shkova pranë stufës të marr një vezë që medemek po zihej, ish zhdukur...
E kërkova sikur të ish një fëmijë apo lodër, se gjeta...ashtu tërë lodhje sapo u shtriva tani, ngre sytë lart, çtë shohësh?!
Veza po ma bën me sy në tavan...:p
Eh pikë e zezë, do bëj bojaxhien tani...
Jam pa supë, pa vezë, pa gjumë, pa buk...
Oh sa po përtoj....kjo ditë ish një bum i vërtetë.
Ditar ? O ditar? Do bëhesh vullnetar apo ta ha @Milanisti n me gjithë iftar?:p
Ika ika, jam pis fëmi e unë:p
Mwah...

Pas një dite super të lodhshme, me një këmbë të lënduar që isha zvarritur 10 orë, gjeta pak paqe në strofullën time, e ndërsa dremisja, shpërtheu bombula....
dreq...mallkova...e ty të kisha mangët....themelet u tundën nga gazi e ca sy kureshtarë u bënë rreshtore...
Ia hodhëm paç- e kuptuan me sy pa e folur e pa ua thënë...mërmërisja ndërsa laja muret , bëj sa më shumë sevapë Dor, se ja shpëtove:)
Sa e sa herë më ka bërë pis jeta, më ka përplasur e i kam bërë lavazh mureve të saj...
Çrëndësi kanë ngjyrat që zbehen nga stërkalat, rëndësi ka që njollat të mos lënë gjurmë....
E kërkova sikur të ish një fëmijë apo lodër, se gjeta...ashtu tërë lodhje sapo u shtriva tani, ngre sytë lart, çtë shohësh?!
Mwah...
Vërtet?
Shyqyr Që jeni mire njëherë ?
Fli c lodhu se ha dhe nesër ?

Vërtet?
Shyqyr Që jeni mire njëherë ?
Fli c lodhu se ha dhe nesër ?
Mirë mirë, shpëtuam?

Ps: të fle unë pa mush?
Unë e kur e kam plot zorrën, i vij vërdallë frigos??

Mwah...
Shyqyr paske shpetu me aq rrelse ???

Mirembrema i dashuri im?
Kam munguar gjate, por jam e lumtur qe ti nuk merzitesh kurre me mungesat e mija. Sepse ti e di qe une do vij nje dite, serish.
Kam ardhur gjithmone per te qare, por sot kam ardhur te buzeqesh?
Aroma e lirise po i jep gjalleri jetes pa ngjyra qe kam jetuar deri me sot. Kam frike por jam konfidente. Me merret fryma serish por sa here lexoj mesazhe "me ka marre malli Lor" nga persona qe plotesojne pazellin e jetes sime, mushkrite me zhbllokohen e frymoj serish.
Dashuria qe japim ,por mbi te gjitha ajo qe marrim na inspiron qe mos ta humbim kurre shpresen. Ajo vdes bashke me ne. Pasiguria jeton me mua, dyshimi me shoqeron ngado ama une vendosa te bej nje pushim. E duke medituar ne udhekryq u pushtova nga deshira per ti dhene vetes nje mundesi te re. Keshtu qe kapa doren qe kishte kohe qe me zgjatej edhe vendosa serish te ndjek shtegun ne te cilin dikur desh humba veten. Por dihet qe ne jete gjerat nuk ndodhin kurre njesoj. Kete here ka kaq shume drite dhe diell, det dhe ajer, cicerima zogjsh qe lajmerojne per nje stine te begate dhe dite me te mira. Uroj vetem qe realiteti mos te me zgjoje serish duke ma kthyer endrren ne makth. Uroj qe kete here lutjet e mia te nisura me zemer ne duar te marrin pergjigje. Kam nevoje qe edhe njehere, te vetmen here, une te besoj serish pa mu helmuar shpirti prap nga iluzione dhe mirazhe.
U befte me e mira i dashuri im.
U takofshim per mire edhe heren e ardheshme
Perqafime?

Mbasi kisha gelltitur gllenjken e fundit te kafes, dielli po me ngrohte fytyren dhe ndjeja lumturi per kete gje, teksa po thithja me zell fundin e cigares derisa me hidheroi gojen era e filtrit, dikush nga tavolina perballe me nderpret mendimet "te shoh prej kohesh gjithmone vetem duke pire kafen ne te njejten ore, ne te njejten kafene, dhe pyeta veten..."
"Nuk me pelqejne njerzit" e nderpreva, "C'ti dua? Flasin shume, bejne zhurme, fillojne zbrazin te gjitha mellefet qe kane, dhimbjet e tyre, inatet, zilite, mbeshteten tek ty kur jane keq, te bejne te afeksionohesh me ta, behen pjese e perditshmerise dhe monotonise tende dhe ne fund, mbasi te kane ngarkuar mire e mire u shkrep te largohen dhe te lene vetem, ndaj me mire vetem me veten tende keshtu askush nuk mund te beje te ndihesh vetem"
"Si quheni? Nese mundem te pyes? me thote serish dhe dita sapo filloi te me prishet. Fytyren e kishte te athet, kur fliste dukej sikur pertypte limon. Floket e shkaterruar e te vajiosur, mjekren e ashper dhe te shkurter te perlyer me nikotine.
"*"
"Shiko *, do me pelqente te kisha nje mik si ty, te shikonim ndonje ndeshje bashke mbremjeve, ose te luanim bilardo, jam i mire ne bilardo, ose te dilnim me ndonje ***** e te deheshim keqazi e te zgjoheshim trotuareve"
Brenda nje sekondi e imagjinova gjithcka tha dhe dukej bukur, gjithmone kisha dashur nje mik ku te trokisja naten vone e t'i villja te kembet mbas nje nate te gjate, ose te shikonim ndeshje boksi ose futbolli, ose ta mundja ne bilardo, te iknim per peshkim, per gjuheti zogjsh neper malet e veriut gjate dimrit, ose te dilnim me femra e te beheshim thumb ne raki.
Me pas i hodha shikimin tim te perhershem prej te cilit ndonjehere edhe fatorino i autobuzit kur me kerkonte bileten thoshte "Ah po ti ishe qe qepari" dhe largohej.
Mu deshen tre jave te ambjentohesha ne kafenen e re, fundja doli me mire nga aty ku shkoja, dielli ngrohte me mire.

U ben dite qe ti ke ikur!
Shtepia duket kaq bosh pa ty, jehon nje trishtim mbytes, nje vetmi therese dhe nje tingull i heshtur melankolie!
U ben dite qe ti nuk je dhe, s'e di, eshte kaq tmerr te jetosh pa ty prane, pa te shikuar ne mengjes kur zgjohesh me ato syte e pergjumur, buzet dhe faqet e fryra, floket e ngaterruar si mos me keq!
Mbrapa deres qendron akoma ajo kemisha jote me kuadrata shahu!
Shalli jot ngjyre bezhe eshte mbi bufe
Canta dhe atletet e tua qe i blem bashke jane te varura tek koka e krevatit
Krehri eshte i mbushur me floket e tu
Rremuje apo jo? Epo nuk kam dashur t'i heq, e kam te veshtire te pranoj faktin se nuk do vish t'i marresh me, me duket sikur te vras nese i heq te gjitha nga vendet ku jane, sikur mbys kujtimin tend.
Kur pi kafen e mengjesit, fiksohem gjithmone ne nje pjes te dhomes. Ne mendje me vijne kujtime, te qeshurat e tua, momentet kur ziheshim dhe pastaj ne vend te goditeshim putheshim gjithe nerva... Me vijne ndermend mengjeset kur ti zgjoheshe e para, uleshe ne karriken prane tavolines, mbi sup hidhje kemishen me kuadrata dhe pothuajse e zhveshur me shikoje duke shijuar kafen.
Nuk e di c'po ndodh, ndoshta jam semure nga mendja, ndoshta jam dashuruar aq marrezisht sa s'dua te te leshoj edhe pse ke ikur, s'dua te largoj nga mendimet!
E di se fle me jastekun tend? Po. Sepse ai ka aromen e flokve te tu, ka aromen e trupit tend dhe ti e di se une nuk ngopesha me ate arome! As tani nuk ngopem kur zhys fytyren ne pambukun e jastekut dhe mbyll syte duke menduar se ke ketu, se kam futur fytyren mes flokve te tu.
Eshte e trishte. E di. Por pa ty nuk jetohet, te pakten kedhtu genjej veten me iluzionin se ti je ketu, ne fakt ti je ketu, ke lene nje kujtim ne cdo centimeter te dhomes.
Ke lene kujtim ne kafenen poshte pallatit
Ne trotuaret me pllaka te thyera
Ne stolin e parkut
Ne shkallet e pallatit kur uleshim mbremjeve...
Ti je kudo!

Mbrema ditar,,,
Me fal qe skam ardhur me heret,
Kam ardhur te te tregoj cme ka ndodhur,
Nje dite tek u zgjova ne mengjes
Doja te dilja si gjithmone ditar per te ber ecje.,
U bera gati e tek po rregulloja floket
Prek disa gjera cuditshme ditar
Per nje moment thash asgje nje fiksim
Me von ndjej diegje?....
Behem gati e nisem per te ikur
Shkova rrugeve te spitaleve
Pres ne rradhe e filloj ndihem me keq
Pas shu. Vizitave gjerave
Nenshtrohem nje kure
Per 1 muaj.....
Ca dhimbje nuk pershkrohen.shpresoj te kalojne shpejte.
Ehh cmomente qe akoma jn rruges per te kalu
Cdokush te shef sot e thot shume gjera
Kur se di cpo kalon edhe ca i intereson?
Prandaj erdha ditar te tregoj cme ka ndodhur muajin e fundit
Te pershendes ditar
Te uroj naten e mir....
Mirulexofshim do vi mire here tjeter?

U ben dite qe ti ke ikur!
Shtepia duket kaq bosh pa ty, jehon nje trishtim mbytes, nje vetmi therese dhe nje tingull i heshtur melankolie!
U ben dite qe ti nuk je dhe, s'e di, eshte kaq tmerr te jetosh pa ty prane, pa te shikuar ne mengjes kur zgjohesh me ato syte e pergjumur, buzet dhe faqet e fryra, floket e ngaterruar si mos me keq!
Mbrapa deres qendron akoma ajo kemisha jote me kuadrata shahu!
Shalli jot ngjyre bezhe eshte mbi bufe
Canta dhe atletet e tua qe i blem bashke jane te varura tek koka e krevatit
Krehri eshte i mbushur me floket e tu
Rremuje apo jo? Epo nuk kam dashur t'i heq, e kam te veshtire te pranoj faktin se nuk do vish t'i marresh me, me duket sikur te vras nese i heq te gjitha nga vendet ku jane, sikur mbys kujtimin tend.
Kur pi kafen e mengjesit, fiksohem gjithmone ne nje pjes te dhomes. Ne mendje me vijne kujtime, te qeshurat e tua, momentet kur ziheshim dhe pastaj ne vend te goditeshim putheshim gjithe nerva... Me vijne ndermend mengjeset kur ti zgjoheshe e para, uleshe ne karriken prane tavolines, mbi sup hidhje kemishen me kuadrata dhe pothuajse e zhveshur me shikoje duke shijuar kafen.
Nuk e di c'po ndodh, ndoshta jam semure nga mendja, ndoshta jam dashuruar aq marrezisht sa s'dua te te leshoj edhe pse ke ikur, s'dua te largoj nga mendimet!
E di se fle me jastekun tend? Po. Sepse ai ka aromen e flokve te tu, ka aromen e trupit tend dhe ti e di se une nuk ngopesha me ate arome! As tani nuk ngopem kur zhys fytyren ne pambukun e jastekut dhe mbyll syte duke menduar se ke ketu, se kam futur fytyren mes flokve te tu.
Eshte e trishte. E di. Por pa ty nuk jetohet, te pakten kedhtu genjej veten me iluzionin se ti je ketu, ne fakt ti je ketu, ke lene nje kujtim ne cdo centimeter te dhomes.
Ke lene kujtim ne kafenen poshte pallatit
Ne trotuaret me pllaka te thyera
Ne stolin e parkut
Ne shkallet e pallatit kur uleshim mbremjeve...
Ti je kudo!
Mos u dorëzo për të
Shumë e trishtë kur të braktisën dashuria
Shumë e trishtë vuajtja
Dërgoja këto rreshta
Lufto për të
Hidhe pas krenarinë
U bashkofshi sa më shpejt?‍♀️

Mirmbrema ditar!
Si ke qene?Une mire,sonte shume mire.Ne fakt kane qene dy jave shume te ngarkuara,me skanera,analiza,pagjumesi,gjume te padeshiruar etj etj.Mgjth zoti,ne momentet qe duken me te errete,atehere kur mendojme se skemi me asnje shanc,ai eshte aty dhe ma mbush me durim dhe force.
Jane momente qe te bejne te reflektosh,momente qe ne te mijten e sekondit shikon dhe gjykon jeten tende.Kshu edhe une ditar,ne kto dy jave kam vleresuar dhe rivleresuar pothuajse gjithcka, sidomos marredheniet me njerezit,dhe gjithcka do ja le ne dore aleates me te mire qe kam,kohes.
Ika mik,se kam te keshillueshme ti perqendroj syte ne nje vend per nje kohe te gjate.
Te pershendes,rishkruhemi!

Erdhaaa serish un ditar.
Si cdo dite tjeter
Kjo dite me esht dukur e zeze
Ka shum persona ditar qe sdin cfare te bejne e te lendojne kur se pret.....
Sillen si engjej po jan djall.
Kete dreq te keqe kam ditar ,
Besoj shum
Sikur te jen si un i besoj
I bej te gjith si veten..
E nga besimi tepert ca spret
Dita me keq se kjo skm pa
Nje dit e zeze
Nje dite bosh
Nje dit vec lot per ate person qe as nuk i meriton
Kshu ditar
Ndoshta nuk jam e mir ne fjale...
Ndoshta sillem si nje kalama..
Ka momente ndihem si e vogel fare e kam momente qe mendoj si e rritur...
Cte bej ditar me teper kjo jam e kjo do jem
Ska lindur akoma ai person qe do me ndryshoje mua...
Te perqafoj?? kaq kisha ditar?..

Hey
Whatss up?
Si gjithmonë në kuzhinë jam:)
Nuk e di se si ikin ditët, javët, muajt, si ikën kjo koha kështu?
Dhe unë bashkë me kohën iki, madje garojmë por kjo ma kalon me hapat e saj galopant.
Kohë të vështira miku im, se mendoja kurrë që do shikoja e përjetoja gjëra të tilla.
Shoh djem.që ankohen, ska punë, ska vajza të mira, janë materialiste, sna duan pa makinë etj e nga krahu tjeter vajza që ankohen anasjelltas.
Dikur pashë një çift( ishin të rinjë) dhe marrdhënie e re, sipas këndvështrimit tim të paktën, të kapur nga duart por në tjetrën ishin të zënë pas celularëve të tyre, skish pasion, emocion, filling, sa keq....dukeshin sikur më shumë kishin dalë për një shkrepje instsgrami e jo të kënaqeshin bashkë
Epoka dixhitale tashmë na ka ardhur, na mori në qafë...
Ka të mira sigurisht por na ka shkatërruar si qënie.
Nuk kemi më ndjenja, dashuri, mall..
I plasën ca emoji x apo y dhe tung.
Tashmë me një search ke " botën" në dorë
Ah miku im...sa të lumtur ishim dikur...
aq " budallenjë" por aq fisnikë.

Unë gëzohesha me gjëra të vogla madje më kujtohet, lozja një herë me qershitë duke i vënë si vëthë në vesh e më pas i kullufisja, moshataret e mia duhet ta dinë por ec e thuaja vajzave të sotme këtë gjë.
Të vejnë në lojë, por për ne ishte funn , aq ish vizioni ynë.
View attachment 55354

Tashmë brezi i sotëm kanë botën në duar por po e çojnë veten në djall.

Mbrëma ditar
Erdha, nuk e di a erdha të përshëndetem me ty për herë të fundit apo do të zhgarravis ca rreshta nga malli. U zure pluhur, e di..ata që të mirëmbanin " të braktisën" u bëre si ato.shtëpitë e pabanuara ku rrënohen...
Mos u trishto, do vijë dikush që do kujdeset edhe për ty?
Fillim vjeshte ditar, çtë them? Muajt pasojnë njëri tjetrin po njësoj , dielli vërtet eshte akoma përvëlues por janë fytyrat e njerezve që e zbehin këtë stinë...dhe unë jam po kaq vjeshtarake si vetë shtatori, ku brënda shpirtit i kam të gjitha stinët e nuk më pyesin në kam mall, apo" çadër "
Shumë gjëra preka e kalova, shumë të tilla më presin..por do vazhdoj të eci mjergullueshëm sipër gjetheve të tua Shtator..kërrc kërrc zhurma e tyre dhe zëri që buçet në kokën time. Dy tinguj momental..
Zot bëje mirë, më ndihmo edhe këtë herë, që mos të ketë vetëm rrebesh por dhe ylberi ta përkëdhelë buzëqeshjen time

Uroj të vij ditar.?

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back