Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Ditari i "forumit"

Mirembrema i dashur?
Stop! Mos thuaj as edhe nje fjale. Mos qesh! Boll u gajase me mua.? Mos perfito nga dobesia qe kam per ty? Pastaj te dy e dijme qe nuk do ikja dot pa te dhene lamtumiren, sepse une i mbaj premtimet qe jap, e heren e fundit te thashe qe do shihemi serish.
Ditarush, jam e izoluar jo vetem fizikisht, sepse kete periudhe mendja ime eshte plotesisht e burgosur. Udhetoj me mendimet e mija por se di perse ato nuk me çojne shume larg. Sapo filloj te fluturoj e kapur fort mbi krahet e shpreses, realiteti ma ben udhen te zbehte. Po jetoj ne nje kohe neutrale, pa shije.
Kam frymuar çdo dite te jetes qe endrrat e mija te mos behen hi brenda meje, por tani nuk gjej dot asnje motiv, asnje shkendije qe te mi sjelle nder mend ato serish. Me duket sikur i kam harruar.
Sa frikacake apo jo ditar? Jam gati-gati e padenje per ti realizuar.
Vij e plasem ketu tek ty sepse dua te vazhdoj te dukem e forte dhe e pathyeshme perpara atyre qe kane besim tek une dhe tek e ardhmja ime. Fundja kjo ngarkese emocionale eshte ngjizur dhe ushqyer nga ndjenjat e mija, sme ka kusur askush qe te ndjeje peshen e saj. E di qe skam te drejte te ankohem sepse gjithcka qe na duhet te mbajme mbi kurriz eshte rezultat i zgjedhjeve tona, ose zgjidhjeve tona, ose atyre gjerave qe as nuk i zgjedhim dhe as nuk i zgjidhim dot. Por ndonjehere lodhem kaq shume saqe me vjen ta përze durimin edhe thjeshte te dorezohem. Por pastaj kurajo me therret e me kujton qe dorezimin e kam konsumuar si opsion shume here. Tani eshte koha te eci sa te mundem. Vazho Lorenë! Pershtatu. Behu shpirt-kameleon. Asgje nuk zgjat pergjithmone, vetem perjetesia vete eshte e perjeteshme. E keshtu vazhdoj ditar.
Nuk jam akoma mjaftueshem e bindur per largimin nga ketu. Megjithate do zhdukem ngadale, derisa gjurmet e mija virtuale te fshihen nga koha ashtu si kujtimi im nga memoria e atyre qe me kane njohur.
Do shuhem ne rrjedhen e kohes cdo dite nga pak e deri atehere uroj qe te jete dikush tjeter qe mos te te lere te zesh pluhur miku im.
Do kthehem serish derisa mirupafshim te behet lamtumire?

Mirembrema i dashur?
Stop! Mos thuaj as edhe nje fjale. Mos qesh! Boll u gajase me mua.? Mos perfito nga dobesia qe kam per ty? Pastaj te dy e dijme qe nuk do ikja dot pa te dhene lamtumiren, sepse une i mbaj premtimet qe jap, e heren e fundit te thashe qe do shihemi serish.
Ditarush, jam e izoluar jo vetem fizikisht, sepse kete periudhe mendja ime eshte plotesisht e burgosur. Udhetoj me mendimet e mija por se di perse ato nuk me çojne shume larg. Sapo filloj te fluturoj e kapur fort mbi krahet e shpreses, realiteti ma ben udhen te zbehte. Po jetoj ne nje kohe neutrale, pa shije.
Kam frymuar çdo dite te jetes qe endrrat e mija te mos behen hi brenda meje, por tani nuk gjej dot asnje motiv, asnje shkendije qe te mi sjelle nder mend ato serish. Me duket sikur i kam harruar.
Vij e plasem ketu tek ty sepse dua te vazhdoj te dukem e forte dhe e pathyeshme perpara atyre qe kane besim tek une dhe tek e ardhmja ime. Fundja kjo ngarkese emocionale eshte ngjizur dhe ushqyer nga ndjenjat e mija, sme ka kusur askush qe te ndjeje peshen e saj. E di qe skam te drejte te ankohem sepse gjithcka qe na duhet te mbajme mbi kurriz eshte rezultat i zgjedhjeve tona, ose zgjidhjeve tona, ose atyre gjerave qe as nuk i zgjedhim dhe as nuk i zgjidhim dot. Por ndonjehere lodhem kaq shume saqe me vjen ta përze durimin edhe thjeshte te dorezohem. Por pastaj kurajo me therret e me kujton qe dorezimin e kam konsumuar si opsion shume here. Tani eshte koha te eci sa te mundem. Vazho Lorenë! Pershtatu. Behu shpirt-kameleon. Asgje nuk zgjat pergjithmone, vetem perjetesia vete eshte e perjeteshme. E keshtu vazhdoj ditar.
Nuk jam akoma mjaftueshem e bindur per largimin nga ketu. Megjithate do zhdukem ngadale, derisa gjurmet e mija virtuale te fshihen nga koha ashtu si kujtimi im nga memoria e atyre qe me kane njohur.
Do shuhem ne rrjedhen e kohes cdo dite nga pak e deri atehere uroj qe te jete dikush tjeter qe mos te te lere te zesh pluhur miku im.
Faleminderit që erdhe??❤

Ditar e di qe kam mekatuar dhe egzagjeruar me krujtiet e diamantave por te premtoj qe sdo bej mo nese mgje i tushe qe e ben ate detyre per mua :ptregohu meshirplote e ma plotso deshiren te puth me mall e dashuri un i ashtqujtmi fiksimi tushes por qe akoma spo gjej tushen e duhur ktu :p

Mirembrema i dashur?

Je ne kohen e gabuar ne vendin e duhur... ?

Tema :

Doja te le nje memo ketu nga shume gomarlleqe e butafori qe kam bere, te pakten kur te zeme pluhur ata qe do te vijne do te na ringjallin duke na lexuar.

I pash!

Syte e saj jane si perendimi, te bukur, inspirues dhe shume te veshtire per tju ikur !

Miremengjes ditar!
Sot do shprehem disi ndryshe nga heret e tjera.....
Vedo intorno ma non vedo nulla, strade vuote finestre chiuse!
Ci siamo addomentati in un mondo, e ci siamo svegliati in un altro.
Improvvisamente Disney e' fuori dalla magia, Parigi non e' piu' romantica, New York non si alza piu' in piedi, il muro cinese non e' piu' una fortezza, e la mecca e' vuota.
Abbracci e baci diventano improvvisamene armi, e non visitare genitori e amici diventa un atto d'amore proibito.
Improvvisamente ti rendi conto che il potere, la bellezza e il denaro non hanno valore e non riescono a prenderti l'ossigeno per cui stai combattendo.
Il mondo continua la sua vita ed e' bellissimo. Mette solo gli esseri umani in gabbie.
Penso che ci stia inviando un messaggio :" Non sei necessario. L'aria, la terra , l'acqua e il cielo senza di te stanno bene.
Quando tornate, ricordate che siete miei ospiti. “Non i miei padroni”

Ci vediamo presto...

Mbrema ditar....
E di pse kam ardhur....
Ja te te tregojj
U ktheva serisht....
Me shpresen.....
E di ditar kurr se kisha prit?
Kurr se kisha imagjinu se do me ndodhte ajo gje
Kam i jav ditar sjam pare ketej
Zgjohesha e trembur e tronditur
Me shkonte dita si e zeze
Ehh ditar sju hapa askujt.....
Sfua te merzis te tjeret me problemet e mia
Me gjerat qe me ndodhin
Kam mesuar shum gjera nga ngjarjet e fundit
U riktheva serisht me forcen per te mos ren pre e askujt
Shoh se njesoj ka qen forumi pa mua.....
Por pa i len gjurmet ketij forumi sdo te largohem.....
Te perqafoj ditar??
Naten e mire camarrok!!

Mbrema ditar....
E di pse kam ardhur....
Ja te te tregojj
U ktheva serisht....
Me shpresen.....
E di ditar kurr se kisha prit?
Kurr se kisha imagjinu se do me ndodhte ajo gje
Kam i jav ditar sjam pare ketej
Zgjohesha e trembur e tronditur
Me shkonte dita si e zeze
Ehh ditar sju hapa askujt.....
Sfua te merzis te tjeret me problemet e mia
Me gjerat qe me ndodhin
Kam mesuar shum gjera nga ngjarjet e fundit
U riktheva serisht me forcen per te mos ren pre e askujt
Shoh se njesoj ka qen forumi pa mua.....
Por pa i len gjurmet ketij forumi sdo te largohem.....
Te perqafoj ditar??
Naten e mire camarrok!!
Kur te mos shohim.me shkronjat
do.largohemi. :D
Duke kerkuar gjyslyket nga tryeza. :P

Te pershendes Çamarroku im.

Kur te mos shohim.me shkronjat
do.largohemi. :D
Duke kerkuar gjyslyket nga tryeza. :P

Te pershendes Çamarroku im.
Se mendoja kurr forumin ne jeten time
Ja qe forumi me ndihmoi shum
Me beri te kuptoj shum gjera
E kam ber pjes te jetes
Zor se do me ndahet??!!

Se mendoja kurr forumin ne jeten time
Ja qe forumi me ndihmoi shum
Me beri te kuptoj shum gjera
E kam ber pjes te jetes
Zor se do me ndahet??!!
Nuk besoj se forumi te esht bere pjese e pandare e jetes tende!
Mendoj se ndonje bagabond ta ka rrembyer zemren por nuk din me e shpreh ndryshe!??

Nuk besoj se forumi te esht bere pjese e pandare e jetes tende!
Mendoj se ndonje bagabond ta ka rrembyer zemren por nuk din me e shpreh ndryshe!??
Ska lidhje ajo
Sado kaloj kohen ketu.
Prandaj e thash.?

Mbrëma ditar..
Kur kam ardhur në fillim, isha në çastet më të trishta të jetës time..
Siç duket, ky kalvar i dhimbjeve sdo marrë kurrë fund..
Fati i disave kështu është i shkruar..e si dalim dot kundër..
Sa ditë e netë kam ndenjur e strukur tek ty, je e vetmja mbështetje që vetëm heshtën e më lexon..
Smë ke tradhëtuar kurrë, ndaj dhe unë i dua shumë besnikët..
Të kujtohet ditëlindja jote e parë?
Isha këtu kur bëre 1 vjeç..
Më duket sikur të kam rritur me duart e mia dhe bashkë me ty u rrita dhe unë..
Unë se di sa vite do jetosh ditar, ashtu si një prind do më të mirën për fëmijën e vet ashtu dua e unë për ty, ardhshin sa më shumë antarë e të të ngjyrosshin sa më shumë.
Nëse kam abuzuar me ty ditar , është momenti të të kërkoj ndjesë.
Të gjithë jemi të gabueshëm..
Ngado që të shtegtoj o ditar , ti do jesh strehëza ime?

Editimi i fundit:
Mbrema ditar..
Kam.ardh te te them qe
Besova besova shum
E ja ku dol perfundimi
Mora nje mesim te mir ?
Do me kushtoj gjith jeten
Atyre i them
Faleminderit qe me hapet syte!!
Vi me vone serisht ??

Mbrëma ditar..
Kur kam ardhur në fillim, isha në çastet më të trishta të jetës time..
Siç duket, ky kalvar i dhimbjeve sdo marrë kurrë fund..
Fati i disave kështu është i shkruar..e si dalim dot kundër..
Sa ditë e netë kam ndenjur e strukur tek ty, je e vetmja mbështetje që vetëm heshtën e më lexon..
Smë ke tradhëtuar kurrë, ndaj dhe unë i dua shumë besnikët..
Të kujtohet ditëlindja jote e parë?
Isha këtu kur bëre 1 vjeç..
Më duket sikur të kam rritur me duart e mia dhe bashkë me ty u rrita dhe unë..
Unë se di sa vite do jetosh ditar, ashtu si një prind do më të mirën për fëmijën e vet ashtu dua e unë për ty, ardhshin sa më shumë antarë e të të ngjyrosshin sa më shumë.
Nëse kam abuzuar me ty ditar , është momenti të të kërkoj ndjesë.
Të gjithë jemi të gabueshëm..
Ngado që të shtegtoj o ditar , ti do jesh strehëza ime?
I vogli jone me durim pa kufi?

Hey ditar!
Do thuash prap ti?! E pergjigja ime po serisht un ?

E vetme ne nje bote te trazuar, ajo u ul jashte portes se saj qe te merrte pak nga ajeri i asaj pasditeje te qete pranverore .
Te vetmen shoqeri qe kishte ne ato momente ishte qeni i shtepise se fqinjeve te saj i cili e shoqeronte me sy te zgurdulluar duke levizur bishtin e tij te bute e leshator .
Ajo e perkedheli per pak minuta ,e afroi prane vetes dhe e mori ne krahet e saj duke leshuar nje pshehretime te lehte lumturie.
Ishte e lumtur qe e kishte prane edhe pse nuk mudej as ti fliste dhe as ta degjonte ..
Ashtu e ulur ajo rrinte duke degjuar frymarrjen e saj dhe perpiqej te degjonte te njejten gje nga ajo qe po zhvillohej brenda saj ...Esenca e jetes se saj ,e vetmja lumturi e perjetshme ,dashuri e pashtershme
Ngriti koken lart dhe pa diellin i cili edhe pse mezi dukej nga disa re qe i zinin bukuri e ,ishte i mrekullushem, mahnites
Rutina per te pare diellin cdo dite eshte nje nga energjite me pozitive qe asaj i fal mjedisi qe e rrethon.....
See you soon ?

U ktheva ditar
Do thuash se si
Me nje histori shum interesante
Qe u fillua nga un ?
Qe fillova te miqesohesha
Qe per muaj te tere rashe ne kthetrat e tyre ?
Besova ditar besova shum
Ca nuk bera per ata
As sdua ti permend cfare kam ber
I fala respekt
I fala besim
Bera gjithcka ?
Me ne fund e kuptovaa
U zgjovaa ditar hapa syt
Si jan njerezit me 7 fytyra ?
Menduan se me shkaterruan
Do me duhet koh ta kaloj
Por me te forte do me bejne?
Shihemi ditar po iki....

Me duar në xhepa...

Për çfarë shërbejnë xhepat, për të fshehur pasurinë, duart, estetikën apo dhimbjen?...

Për çfarë shërbejnë xhepat?
për të ecur si të krekosur me duar ndër to, apo për cikërrima pa vlerë?..

A e keni pyetur veten vallë, apo veç unë jam e çuditshme?!

Dy herë kam rrëmuar në xhepat e babushit tim...
Një herë kur isha e voçkël...u zhgënjeva, nuk gjeta asgjë, ose të paktën racionin tim, por kur pashë që në portofolin e tij kish fotot tona, a kish pasuri më të madhe?!. Jo...
Dhe hera e dytë dhe e fundit që rrëmova në xhepat e tij ishte para ca kohësh...
Oh pse rrëmova? pse?
Pashë letra të vogla, plot shkrime, dedikime, e amanete...
Ai e donte aq shumë jetën saqë e shoqëronte me sy perëndimin çdo mbrëmje dhe e falenderonte zotin që e la të frymonte dhe një ditë..
Ai kish shkruar fjalë që kurrë nuk pati guximin të mi thonte përballë..
Fjalët e tij të fundit mi kish lënë në copëza shkrimesh.....

Oh çfarë dhimbje po mbaj në xhepat e shpirtit tim...
se di o ba...po të afron përvjetori këto ditë maji por unë akoma si kam.plotësuar amanetet e tua:(...
në dashtë zoti, do i bëj një e nga një....

eh, e tani , po eci me duar në.xhepa.....
xhepa që se di në do i zbraz nga pesha që më rëndojnë...

Me duar në xhepa...

Për çfarë shërbejnë xhepat, për të fshehur pasurinë, duart, estetikën apo dhimbjen?...

Për çfarë shërbejnë xhepat?
për të ecur si të krekosur me duar ndër to, apo për cikërrima pa vlerë?..

A e keni pyetur veten vallë, apo veç unë jam e çuditshme?!

Dy herë kam rrëmuar në xhepat e babushit tim...
Një herë kur isha e voçkël...u zhgënjeva, nuk gjeta asgjë, ose të paktën racionin tim, por kur pashë që në portofolin e tij kish fotot tona, a kish pasuri më të madhe?!. Jo...
Dhe hera e dytë dhe e fundit që rrëmova në xhepat e tij ishte para ca kohësh...
Oh pse rrëmova? pse?
Pashë letra të vogla, plot shkrime, dedikime, e amanete...
Ai e donte aq shumë jetën saqë e shoqëronte me sy perëndimin çdo mbrëmje dhe e falenderonte zotin që e la të frymonte dhe një ditë..
Ai kish shkruar fjalë që kurrë nuk pati guximin të mi thonte përballë..
Fjalët e tij të fundit mi kish lënë në copëza shkrimesh.....

Oh çfarë dhimbje po mbaj në xhepat e shpirtit tim...
se di o ba...po të afron përvjetori këto ditë maji por unë akoma si kam.plotësuar amanetet e tua:(...
në dashtë zoti, do i bëj një e nga një....

eh, e tani , po eci me duar në.xhepa.....
xhepa që se di në do i zbraz nga pesha që më rëndojnë...
Ma kpute shpirtin dor
M rrenqethe mishin
Mbere t reflektoj per pergjigjen qe sapo i ktheva tim ati dhe shkova ti kerkoj direkt falje
Te puc folt???

I dashur ditar,kohet e fundit kam zbuluar dicka per veten.
Nuk e di nese njerezit besojne ne kto gjera,por ja qe ne jete njeriu cfare nuk ben per te shpetuar femijen e vet.

"Ishe femija yne i pare,une dhe babai yt qendruam 10 vite pa femije.Babai yt nuk e prishi zemren se linda vajze,kurse une qava diten kur linde ti:-mu drejtua mami.Jo se nuk isha e lumtur,por se do vuaje :(:(Nga dashuria e tepert babai filloi te te merrte ne sysh.Sapo ta shihje ti qaje,villje e semureshe.Nuk lam hoxh e prift pa vajtur,por pa asnje rezultat.Me shume qendroje ne spital sesa ne shtepi.Lajmi se ti semureshe sapo te te shihte babi apo sapo ti degjoje aromen,mori dhene.Nje dite merr tezja ne telefon dhe me shpjegoi se cfare duhej te beja per te te shpetuar ty.
U nisem drejt Durresit,sebashku me ty.U futem tek shtepia e nje plake te vjeter.Ajo mori koken e nje gjarpi e mbeshtolli me fasuleta e vendosi ne nje xhep te vogel dhe ta vari ne dore. Ajo me shpjegoi se kur te rriteshe do te beheshe e ashper,e ftohte,nuk do doje askend por duhej te te shpetonim.
Nuk eshte faji yt se ti je e tille,une dhe babai yt i ndjere donim te te shpetonim.Zoti na falte te dyve,por nuk doja te te humbisja.Ndaj vajza ime e dashur ti nuk je keqe,por ishe 6 muajsh kur ne degjuam fjalen e asaj plake te vjeter .Mos na urre,thjesht donim te te shpetonim.Shpirtin e ke te paster,do te zbutesh nje dite.Edhe nese nuk zbutesh nuk ka rendesi.
Per mua eshte e rendesishme eshte qe ti jeton.Kur te behesh nene,do me kuptosh dhe do me japesh te drejte".

Jam perpjekur per nje kohe te gjate te ndryshoj,por ja qe rezultoi se nuk eshte faji im.

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back