Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Ditari i "forumit"

Ckemi ditar !
E ne fakt eshte hera pare qe po shkruaj, nuk eshte qe jam tip i ditarit por keto ditet e fundit kam edhe une nevoj qe te shkruaj tek ty.
Sado i forte e i guximshem te jem ja ku vjen dicka qe deri dje ishte shume larg. Ndiej pasiguri si pasoj e mosbesimit qe kam nga shendetsia ketu tek ne. Kam frik per njerezit e mi te dashur pasi jam une ai personi qe jam ne levizje jam une ai qe mund tu bej keq dhe nuk mund tja fal vetes kesaj gje.
O Zot me ty perpara ??

I dashur ditar,
Nese ke nje laps e nje leter te lutem mbaj shenim.osht njana ktu qemi ka bo trut dhalle e spo di si ta bej per vete me jep te lutem nje ndihmese fare te vogel e heret a vone donte ta kthej nderin. Flm per mirkuptimin
@Pinki jam shorehur bukur ? Sthem qe je ti qe mke fitu zemren se sjam akoma gati ta bej publike :p

Ja nisa edhe une me syt e pergjumur me zemren e ligeshtuar ..qe cdo dit po degjojm vdekje ,vrasje virusi mos mall ky o zoti ik eshte ndeshkimi per ne njerzit e tu qe ste permendim ne dit te mira ...zot na jep forcen te kalojm cdo situat sepse jetet e te gjithve jan ne rrezik ...e cmund te them per veten shum ose asnje gje .. njeriu nuk njifet kurr ndryshe eshte sjam e lumtur j e zhytur ne trishtim .....me pengje e me merak ne shum gjera por zoti te ben me te fort ne cdo hap qe do hedh ja kam dal gjithmone edhe kesaj here do ja dal ti para zot ne njerzit e tu mbrapa?

Ja nisa edhe une me syt e pergjumur me zemren e ligeshtuar ..qe cdo dit po degjojm vdekje ,vrasje virusi mos mall ky o zoti ik eshte ndeshkimi per ne njerzit e tu qe ste permendim ne dit te mira ...zot na jep forcen te kalojm cdo situat sepse jetet e te gjithve jan ne rrezik ...e cmund te them per veten shum ose asnje gje .. njeriu nuk njifet kurr ndryshe eshte sjam e lumtur j e zhytur ne trishtim .....me pengje e me merak ne shum gjera por zoti te ben me te fort ne cdo hap qe do hedh ja kam dal gjithmone edhe kesaj here do ja dal ti para zot ne njerzit e tu mbrapa?
Tlumt goja por mes trishtimit un po vendosem fill pas teje e ti fill pas zotit :p

I dashur ditar,
Nese ke nje laps e nje leter te lutem mbaj shenim.osht njana ktu qemi ka bo trut dhalle e spo di si ta bej per vete me jep te lutem nje ndihmese fare te vogel e heret a vone donte ta kthej nderin. Flm per mirkuptimin
@Pinki jam shorehur bukur ? Sthem qe je ti qe mke fitu zemren se sjam akoma gati ta bej publike :p
????Thuje thuje

Miremengjes.....
Hera e pare qe vendos te shkruaj ne kte ditar
Ngrihem si perdite ne oren 6
Nuk e preferoj dushin ne mengjes....
Sa vishem e sa fus dicka ne goje
Ne 7 jam ne lokal ku pi kafen
Nisem per ne pune.....
Shof cfare duhet cfare sduhet
E serisht me telefonata....
Qe te vijne furnizimet ne pune
Vjen darka
I emocionuar se mos shof milanin tim. Zakonisht te shtune te diele.
Shkoj ne shpi
1 dush....
Hyj ne interner. Hap lexoj forumin.....
Hyj noihere ne chat...
E pres gjumin te me mare...

Kjo eshte nji dite e zakonshme e jetes time aktualisht....... qe vendosa ta shkruaj ketu tek ditari juaj

Ku je more?
Do doja shume te te perqafoja ditarush, por situata qe po jetojme nuk me lejon. Ja te zuri Corona dhe ty, cdo bej une pastaj? Te kam sjelle ca dizinfektant me alkool per duart, nje maske e ca portokalle me vitamine C? Duhet te kujdesesh edhe ti per veten meqe tek ty vizitat skane te sosur.
Po e marr lehte sepse nese e bej te veshtire me duket sikur do thyhem, do dendem ne lot e trishtimi do me ndrydhe zemren. Por une nuk dua te ndodhe.
Kam frike ditar. Me shume se per veten per njerezit qe dua. Per familjen,te afermit. Kam frike sepse nuk dua te shuhet buzeqeshja e atyre qe me rrezetimin e saj me kane dhene mua jete. Marr te punoj por letrat me duken plumb te renda. Ndonjehere ndaloj e pyes veten "A eshte e vertete valle?" Kete fundjave do dilja, do shijoja Diten e Veres, do shijoja puthjen e rrezeve te para te saj. Pata bere plane shume.
Po jetojme ne nje periudhe qe nuk e dijme se cfare dite eshte, sa eshte ora, sa shenon data ne kalendar.
Lutemi qe minutat te vijne bashke me shpresen se gjerat do behen me mire.
Ndoshta jam treguat egoiste kur kam kerkuar e pretenduar shume nga jeta. E vetmja gje qe dua tashme eshte shendeti, se pari per ata qe dua me shume ne kete bote, per njerezimin, per boten tone.
Dua te jene mire ditar, vetem kaq. Sme intereson edhe nese mi heqin mua vitet e jetes e ua japin atyre. Mjafton qe ne syte e mi mos ti shoh te dobet.
Akoma nuk ka mbaruar sepse akoma jemi gjalle e per sa kohe frymojme shpresa nuk do te vdese?.
Do vij prap i dashur, te te shoh.
Qofsh mire ?

Ditar
Sdi nga tia nis?
Pa më thuaj ti një herë si je?
A të kemi lodhur me sjelljen tonë?
E nëse po, të na falësh..
Sepse bota po kalon një situatë shumë të vështirë dhe kaotike e secili nga ne po e përjeton në mënyra të ndryshme
Dikush e ka marrë jo seriozisht e disa të tjerë janë ndërgjegjësuar nga mesazhet sensibilizuese që janë.shpërndarë këto kohë..
Jemi të detyruar të rrimë të ngujuar për të mirën e gjithsecilit..
Jemi bërë bashkë dhe shyqyr që kemi wireless të paktën..
I kam mbledhur forcat dhe herë herë dorëzohem por prapë i hedh ujë.fytyrës e vij në vete..
Dhe tani kam mbledhur flokët e kam vënë përparësen duke gatuar por mimika ime e shpreh trishtimin..
Isha mësuar ditar që për çdo lloj feste të isha në mos me mamin, me tezen ama..
Dhe që ta dish ditar unë.skam bërë.kurrë verore vetë, jam mësuar të " llastohem" nga mami, të ma vendosë ajo në dorë por këtë herë e sajova vetë.
Bëra dy e i kam në.dy duart, e imja dhe e asaj..

48407
Thjesht po zbatoj ca rite ama ç' dreq Ditë Vere është kjo? Kur si takon dot personat e zemrës.
Sa plane bëjmë.ditar e asnjë nuk del...
Por sot jemi në shtëpi për gjënë më të rëndësishme që na falën zoti SHËNDETIN..

Ditar, të na falësh nëse të rrëmujosim , zihemi, apo ngrejmë.zërin por na kupto stresin dhe nervat e akumuluara..
Gëzuar natën e verës antarë se neser ditë e re , nafake e re..

Do mbarojë shpejt, ashtu siç mbarojnë të gjitha gjërat që nuk kanë shpirt.

Forcë dhe kurajo. ??

Ditaer para shume vitesh kam shkruajtur ne ditar...
E ketu eshte hera e dyte qe po shkruaj
Ca me te thane ??,
Zbulohet rasti i pare me coronavirus ne patos...
E djali i tij komshi me mua ne kat te 8 ne fier
Vij ne dermenas tek shpite e tjera ne dermenas
3 vete te tjere ketu....
Cfare te shkruaj me
Neser ne 14 mars kisha prenotuar lokalin ne gjinar te elbasa it oer dite vere por.....
Zoti e befte mire.....

Përsëri unë...
Njeriu ka nevoje te shprehet me dike qe nuk flet. Ka nevoje ta degjojne. Nuk dua keshilla, nuk dua as kritika. Tashme asgje nuk me ben pershtypje. E vetma gje qe dua eshte ta di qe dikush po harxhon pak kohe nga jeta e tij te me degjoj. Α quhet kjo vemendje? Kam nevoje per heshtje. Por njerezit nuk dine ta bejne kete ditar. Te zgjodha ty. Ndoshta te shqetesoj , por te pakten nuk shprehesh. Vetmia ditar. Kjo eshte ajo qe po perjetoj tani. Te gjitha rruget u mbyllen dhe nuk mund te udhetoj asnjevend. As ne zemrat e njerezve jo. Ne destinacione te ndryshme, eshte e pamundur. Perseri vetem. Jam mesuar . Me ben mire. Cdo njeri ka nevoje per qetesi , ne disa momente te jetes. Dhe une qe e dua gjithmone. Mendoj , mendoj, shkoj aq larg me mendime, sa qe harroj te rikthehem, harroj ku isha. Harroj enderrat e mia, harroj cdo gje timen. Te gjithe njerezit mendojne per lumturine e te tjereve, apo vetem une? A jam e vetmja qe numeroj cdo nate yjet? A jam une e vetmja qe hoqa dore nga hena, kur pash yjet? Nata, yjet, boshelleku, vetmia, jane miksi me i perkryer. Nata te ben per vete. Kur mer rjedhen e saj, shikon qe dielli ka lindur, dhe ti mendon qe akoma po numeron yjet, kupton qe koha eshte aq e cmuar. Kupton qe njerezit ikin, ndryshojne, por ti i ke gjithnone para sysh. Kupton qe cdo gje eshte e perkohshme, por mos harro, cdo gje rikthehet. Nata do vi perseri, dita do agoje, dielli do lind, zogjte do cicerojne, dhe njerezit perseri do jetojne. Nuk pres te me kuptosh, sepse as une nuk e kuptova veten. Nuk e kam kuptuar asnjehere. Natën Ditar ?

Gezuar diten e veres i dashur ditar?

Pranvera e preferuara ime stine!
Erdhe sic te ka hije, plot diell qe ngroh dhe siperfaqen me te vogel te tokes tende te dashur.
Erdhe bashke me luletshumengjyreshe, qe i shtojne bukurin kesaj toke.
Erdhe me te brishtin bar, qe veshi token e gjelberuar.
Ti nuk u ndale, ti nuk ke frike por si cdo vit zbukurove dhe i fale drite tokes, freski natyres dhe gjalleri jete botes.
... edhe ne ashtu si ti do ja dalim, nuk do te ndalemi, do e mposhtim friken.
Dhe a e di pse?!
Se ne kemi lulet, kemi diellin, kemi jeten, te kemi ty... ♥️
Shihemi shume shpejt ditar ?

Ditarush
Mirmbrëma
Të përshëndes nga dita e disatë e vetëkarantimit
Se di sa do shkojë kjo gjendje..
Jam bërë si ?..flokë pakrehur të kapura shuk, endem nga dhoma në dhomë, vras mendjen çtë gatuaj mëngjes, drekë, darkë, zhurmë ngado, kur isha në punë kërkoja pushim ndërsa tani e anasjellta?‍♀️
Telefoni nuk pushon, çojnë video, meme , panik e frikërat e tyre.
Herë ua kthej e herë i marr me të mira duke u bërë moral..
Kam filluar si në kohërat e vegjëlisë duke mbajtur blloqe shënimesh e tek tuk hedh ndonjë shkrim..
Dikush qan hall leshrash, palestrash, kafesh, flokësh, manikyrësh e ca të tjerë sgjejnë dot as 1 thes miell
Sa për të qarë e qeshur njëkohësisht..
Ç'ironi.
Bota është panikosur dhe zot na ruaj mend se seriozisht po bëhet e padurueshme për shëndetin mendor të gjithësecilit prej nesh.
I grisa duart duke i larë saqë.po të kthehem pas në kohë më duket vetja si një " zhulse"..
Zot bëje të mbarojë sa më.shpejt e gjithë kjo gjendje emocionale..
Apshu, tështiva, shpërndahuni ?

Ku je ti dashuri?
Po flene te gjithe. E meqe ti nuk fle kurre thashe te vija nje cope here te qurravitem ketu me ty?. Edhe kur te gjithe jane zgjuar nuk eshte se i "qaj hallet" me njeri ditarush. Jo se skam njerez qe me duan, por sa here shprehem me duket sikur i behem barre te tjereve. Cdo njeri ka problemet e veta e une sdua te marr kohen e tyre per te zgjidhur te mijat.
"Ajo" eshte arsyeja qe tastiera me solli tek ty sonte. Kush eshte "Ajo"? "Ajo" eshte e bukur, argetuese, e degjuar, e bindur, jepet shpejt, nuk te lodh me fjale, nuk te humb kohe, ploteson cdo deshire. "Ajo" uzurpon pa meshire, sfidon pa frike, ka guxim te verber, te intimidon, te ben te ndjehesh e pavlere. "Ajo" e shet veten si modeli perfekt. "Ajo" eshte e deshiruar nga te gjithe. "Ajo" eshte lodra qe vjedh lumturine, qe helmon deri ne vdekje plane e endrra. Takat e saj shpojne zemra. Buzet e saj te presin gjumin. Trupi i saj zgjon hormonet. "Ajo" te komandon mendimet e i sjell vetem rrotull vetes.
Perse i dashuri im, perse? Gjithmone eshte nje "Ajo" qe vjen dhe me merr gjithcka qe kam. Perse me mua? E di qe do thuash "Ah Lor sa budallaqe je,po ti nuk je e zonja ta mbash prane vetes, domosdo qe do e rrembeje dikush tjeter". Por gjithmone? Perse gjithmone? Perse une? Ndoshta ngaqe une kam vetem dashurine, por njerezit nuk besojne me ne te. Ose vetem dashuria nuk mjafton.
"Ajo " eshte gjithmone atje, per te pritur rastin, per te ngulur kthetrat. E mori atehere, e mori kete here, e mori dhe tani. Ndoshta se ka kuptuar qe boshllekun e saj se mbush dot ashtu. Se di,nejse.
Dielli do linde per pak i dashur. E ndersa ai ndez driten e dites, une do fikem bashke me mendimet e mija. Ajri do ftohet e do mi ngrije lotet ne sy. Dua te fle gjate ditar. Kur te zgjohem dua te jem e çliruar nga ky makth pa mbarim. Kur te zgjohem dua qe bota ime te kete ngjyra. Ose thjeshte te mos zgjohem me kurre?
Perqafime i dashuri im?

Sërisht sot e zura veten mat duke të menduar...
Ti lë kaq boshllëk në.zemër,
Furishëm vjen tek unë e po me të njëjtën furi ikën....sa i rrëmujshëm që je....
I mbyll sytë dhe u jap zë mendimeve, rrëzohem, thyhem, përplasem, fyhem, zhurmohem, përmallem, dhimbem, harrohem, brengosem, copëzohem; mungoj.
Vallë a të mungoj?
Është e kotë të tentosh të mos më flasësh apo të arratisesh sepse ti nuk jeton më tek vetja jote por tek unë...
Po i mbyll sërisht sytë , më.pëlqeka kur e zë veten mat duke menduar për ty:)

Je simfoni malli!

Maj shenim Abedin:
Mal, Korrik, Luan, Zjarr, Shkemb, Tank !
Kur ti kerkoj mi kujto keto fjale!

hajt noten !

Hej ditar prsh.
Tka kap virusi ty ?
He se ste gjen gje ty jo se ti i ke marre masat

Sot me shum se kurre smundem ti mbaj lotet ditar sepse si sot nje vit iku ai,ai vogelushi 7-vjecar u kthye ne nje engjell...sdua te qaj por lotet rrjedhin vete
Iku pa i marre me te miren jetes e une qe smunda te jem prane nenes se tij per ngushellim ne keto momente te veshtira ,dhe jo vetem per kufizimin e levizjeve ne keto kohe por se skam kurajo ta shof te emen qe e ka tret dhimbja dhe malli per te birin !
Sa shume i donte embelsirat,aq shume sa me thoshte gjithmone ne tel me sill embelsira kur te vish...edhe pse e dinte qe mjeku ja kishte ndaluar ai donte vetem sa te lepinte cik gishtat .

E di cdo me thuash ditar, por ti e di qe do me kaloje sepse jam e forte,sprovat te bejne te tille !
Fundja kush jemi ne qe te ndalojme fuqite e mbinatyrshme !? Nje dite gjith atje do vemi kush me heret e kush me vone
Me rendesi ta duam njeri tjetrin para se te jete teper vone ?

U prefsh ne paqe,shpirti i shpirtit tim

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back