Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Ditari i "forumit"

View attachment 47430

Ma sollen porosi nga im vella nje gote,edhe une po e kthej nje gllejke per shendetin tend. :)
Thuaji mikut nqs e ke te perzemert se ndoshta ndoshta s'eshte ashtu.

Ehhhhh sa here ngutemi me vendimet ku na urdheron disi zemerimi,por nuk qendron gjithmone ajo c'ka mendojme.

Mendoj shpeshhere se jan ca raste qe s'duhet te ftojme egoizmin,por kurajon per ta folur.
S'duhet te ndeshemi me inatin,por fuqine te lexojme e syte e arsyes. :)
Nqs ka ze ndergjegjie

Ftoje ne ballafaqim ....thuaji mikut.

Keto duele ku ne fund ka kuptim
jep ndjesine e nje ere te re.
Ringjallje qe duam ta hedhim.

Vlen ta ftojme kete duel.

Te isha une ai miku yt
keshtu do veproja.

Gezuar djaloshi. :)
Gezuar mik!
Une sapo ktheva nje gllenjke per shendetin e vellezerve tane ?

Na dergjet ne urgjenc me keto ditaret! Njeri me rende se tjetri.
Po shkoj ti fus nje pjeshkamicine intravenoze!
Do krijosh imunitet keshtu si e ke nisur.?

Ditar
Unë e di që s'duhet të vij të të bëj qokën veç kur shpirti ka nevojë të zbrazet por ç' ti bësh.
Kam gjithë mëngjesin që të vij rrotull, në duhet të qaj hallet tek ty apo jo..?
Në duhet të jem moskokëçarëse për lexuesit në do.më paragjykojnë?
Epo e bënë?
Se mos është hera e parë, më beso ditar që është më mirë të shfryhem tek ty ndonjëherë se sa tek mikja ime , kush i dëgjon moralizmat?‍♀️
Ka momente që se duroj as veten , as atë, as këtë, asgjë, asnjë e askënd..
Ka po ashu momente që kërkon të.arratisesh nga të gjitha botët e madje dhe nga vetë vetja jote..
Ka dhe nga këto momentet që u hakërrehesh personave jo të duhur duke zbrazur të gjithë mllefin, nervat, dufin e duke bërë histeriken..
E për çfarë? Çfarë fitohet nga e gjithë kjo arrogancë? Asgjë..fitohet një distancë e një krenari shumë e madhe në mes.
E për dreq të asaj krenarie të tepërt humbasim shumë, shumë , kaq shumë..

Ditar, kam shumë për të të thënë por spo e zbraz të gjithën tek ty sepse ca gjëra duhen vuajtur nga brenda..

Në një nga statuset e mia në forum ( 02.02.2020) dikush më shkruan..a do jesh vallë në 03.03.3030?
Qesha, sa shumë qesha..
A thua do jem duke të të zhgarravitur ditar?
Se di...di që dua të iki, të shkëputem nga ty, po se ç' dreq fuqie ke që më ke bërë vartëse, se di..
Ika ditar..
Ardhsha veç për mirë
Të puth, ju puth?

Editimi i fundit:
We will find the power to move on one day?
Together.?
The diary can take care of himself.
Although he has good company around.
I love u?

E diel, 1 Mars.

Më doli gjumi në 7 të mëngjesit, e ndërsa po rrija shtrirë, provova një dhimbje barku të çuditshme, por që nuk zgjati shumë.
Ndoshta ushqimi që hëngra dje në darkë, nuk ka qenë i freskët...

Kisha ca kohë pa hyrë në forum, sepse ndonjëherë kemi nevojë dhe për qetësi. Këto ditë jam marrë me disa gjëra që për mua janë të rëndësishme, e doja të përqendrohesha vetëm atje. Hyra dje dhe i gjeta miqtë e mi forumorë aty ku i kisha lënë, ashtu siç i kisha lënë. Pashë që kishin ardhur edhe të rinj. Në përgjithësi janë njerëz të këndshëm, por me mosha, botëkuptime, kushte, probleme e halle të ndryshme.

Mëngjesi më iku në krevat, e nëse nuk ngrihesh para orës 8, të ikën dita kot. Por unë po dal tani, që të paktën të kap gjysmën e dytë të ditës. Ky ishte ditari i mëngjesit, e nga darka mund të shkruaj gjysmën tjetër.

Ndonjëherë jam e pasigurtë dhe e vesh me shumë krenari por je ti që ma zhveshën pasigurinë..
Ndonjëherë kam ndonjë buzëqeshje të zbehur por je ti që ma vesh e më formohen gropëzat në faqe...
Mimika ime transformohet nga prezenca jote .....
Shpirti bukur?( kjo është e vetmja nofkë që të përshtatet)..e di ti që shpirti im.është i varur nga shpirti yt?!. Nëse se di, ta them unë:)
Mos u bëj koprac, furnizoma shpirtin me doza...bëje të zëshme dashurinë, mos fol me heshtje, mos mi kthe krahët, se ti je mëngjesi dreka e mbrëmja, ...e " nofullat" e zemrës dhëmbin kur nuk je..
Kam mall për ty ' shpirti bukur' kam shumë mall...( dhe kur je i fokusuar në punën tënde)....të dua të vëmëndshëm, hëh?! Nuk jam egoiste, por të kam pikë të dobët!
Ti je çfarë kam dashur vërtetë, univers i plotë:) ...
Dhe ndihem e plotësuar kur shpirtin tim e mbështes me tëndin...je prioritet, harmoni, ngjyrë, emocion, dashuri...revolta e qënies time
Mirupafshim ' shpirt bukur' , ritakohemi sërisht
mwah...

47488

Mirmbrema ditar!
Si tkam? Thashe te dal njehere se merzitesh ti.
Sot duke ardhur verdalle neper shpi me hengri kurrizi.
Hapa sirtarin ku endrrat flinin qe nga koherat e femijerise...Mora njeren prej tyre...I shkunda pluhurin qe e kish mbuluar nga harresa e gjate ne ate kutize te drujte...
- Perse me zgjove me tha...endrrat duan pune e sakrifice per tu realizuar kurse njerezit dhe bota...kane fjale fjale fjale...por dhe ato i merr era nje moment dhe ti mbetesh prape enderrimtari teorive boshe...
Perse me zgjove kur deshe vetem tu mburresh njerezve se do te besh kete apo ate e ne fakt nuk bere asgje...
Perse me zgjove kur qellimi yt nuk ishte realizimi im...por dukja ne sy te atyre qe ben sikur i ke shoke e miq...
Perse me zgjove o njeri...me nxorre para njerezve si deshira e se ardhmes per te cilen nuk ke bere as levizjen me te vogel...
Perse me zgjove...isha mire ne letargjine e sirtarit mes endrrave tjera te mykura nga koha dhe vitet...
Perse me zgjove...ti mendove se do rritem ne sirtarin e teorive te tua gri...
Perse me zgjove...per te plotesuar egon tende...apo per te shitur pseudoarritjet e karrieres tende...
Perse me zgjove...tani ç'te bej...te iki te dal nga dera...me fut me mire ne sirtarin tim...dhe fli...fli te shohesh endrra te tjera...
E lashe ku e mora ditar dhe ika,dola te marr pak ajer.
Flasim prape mik,naten e mire.

Rushi tushi ditarushi?
Ku je o dashuri?
Kam dite qe te sillem rreth e rrotull me deshiren e madhe per tu shprehur por furnizimi i fjaleve cilesore qe ti meriton te lexosh nga une me kishte ngecur ne gryke. Ashtu sic me kane ngecur shume gjera kete periudhe e ne fakt spo di e spo mundem ti kaperdi. Megjithate pikat e shiut me ngrohen melankoline edhe me rrembim u nisa per tek ti.
Ditar jo çdo zgjedhje eshte nje zgjidhje, e ne keto kushte a eshte e drejte te pish helm qe te mos vdesesh nga etja? A eshte e drejte te hash racione me dhimbje vetem qe mos te vdesesh nga uria? A eshte e drejte te flesh mbi mekate vetem qe mos te çmendesh nga pagjumesia? Jeta nuk na jep te njejten mundesi rishtazi i dashuri im prandaj dhe koha eshte kaq e çmuar. Gjithmone me ka pelqyer te notoj ne ujrat e mija, atje ku ndjehem e sigurte. Historikisht i kam humbur mundesite me te praruara qe me jane servirur sepse guximi im hedh spirancen pikerisht atehere kur me duhet me shume e mbetem gjithmone ne vend. Besimi eshte si nje gur diamanti individualisht i percaktuar qe nuk zevendesohet dhe nuk kundershperblehet me asgje. Po e humbe mos e kerko me sepse udhes per ta gjetur mund te humbesh edhe veten. Zbrita ne stacion te gabuar ditarush e per kete nuk ma ka fajin njeri. E ulur ne trotuar prita trenin tjeter, i cili nuk vonoi shume. Tashme jam rruges per nuk e di se ku. Por di qe kete here, ashtu sic cdo here, do jete ndryshe.
Valixhen e kam mbushur me kujtimet e bukura dhe e kam vendosur poshte sendiles ku jam ulur e po shkruaj mbi fletet e tua virtuale. Do mbetesh gjithmone i vetmi qe do kesh hapsire dhe kohe per mua. E mbi te gjitha do jesh i vetmi qe do me duash edhe atehere une gaboj e se dua me veten.
Puthje dashuri, do kthehem prap.
P.s Mos ma ler vetem Dorin, nuk e shoh mire keto kohe. Ndoshta ka nevoje per prezencen tende ?

Isha betuar!
Sdoja te te shikoj me me sy o buçe egoist !

Erdha vetem te te them se ti kam shkerdhyer ndjenjat ku ti kesh!

Ti sje nga ata burra qe mund te me konsumosh mendjen !

Nese nuk do te pija gjer ne 2 te nates, si do te mund te kujtoj sa shume i dua miqte e mi ?!

Rushi tushi ditarushi?
Ku je o dashuri?
Kam dite qe te sillem rreth e rrotull me deshiren e madhe per tu shprehur por furnizimi i fjaleve cilesore qe ti meriton te lexosh nga une me kishte ngecur ne gryke. Ashtu sic me kane ngecur shume gjera kete periudhe e ne fakt spo di e spo mundem ti kaperdi. Megjithate pikat e shiut me ngrohen melankoline edhe me rrembim u nisa per tek ti.
Ditar jo çdo zgjedhje eshte nje zgjidhje, e ne keto kushte a eshte e drejte te pish helm qe te mos vdesesh nga etja? A eshte e drejte te hash racione me dhimbje vetem qe mos te vdesesh nga uria? A eshte e drejte te flesh mbi mekate vetem qe mos te çmendesh nga pagjumesia? Jeta nuk na jep te njejten mundesi rishtazi i dashuri im prandaj dhe koha eshte kaq e çmuar. Gjithmone me ka pelqyer te notoj ne ujrat e mija, atje ku ndjehem e sigurte. Historikisht i kam humbur mundesite me te praruara qe me jane servirur sepse guximi im hedh spirancen pikerisht atehere kur me duhet me shume e mbetem gjithmone ne vend. Besimi eshte si nje gur diamanti individualisht i percaktuar qe nuk zevendesohet dhe nuk kundershperblehet me asgje. Po e humbe mos e kerko me sepse udhes per ta gjetur mund te humbesh edhe veten. Zbrita ne stacion te gabuar ditarush e per kete nuk ma ka fajin njeri. E ulur ne trotuar prita trenin tjeter, i cili nuk vonoi shume. Tashme jam rruges per nuk e di se ku. Por di qe kete here, ashtu sic cdo here, do jete ndryshe.
Valixhen e kam mbushur me kujtimet e bukura dhe e kam vendosur poshte sendiles ku jam ulur e po shkruaj mbi fletet e tua virtuale. Do mbetesh gjithmone i vetmi qe do kesh hapsire dhe kohe per mua. E mbi te gjitha do jesh i vetmi qe do me duash edhe atehere une gaboj e se dua me veten.
Puthje dashuri, do kthehem prap.
P.s Mos ma ler vetem Dorin, nuk e shoh mire keto kohe. Ndoshta ka nevoje per prezencen tende ?
Pasi kalova naten duke lexuar keto fjale, dola ne perfundimen se Franz Kafka qenka nje ordiner perpara “metamorfez” tende Loro! ?

"Para ca ditësh pata një surprizë.
Isha turni i dytë,dhe po ndjehesha pak e lodhur.Kur papritur u hap dera dhe ai hyri brenda.Shtanga për një moment,ndjeva duart të djersitura dhe kembët po më dridheshin.
Ai ishte këtu,pa më lajmëruar,me bëri surprizë???.
Edhe botën të ma falnin në ato çaste,nuk do ndjehesha më e lumtur.
Vetëm e shikoja,më kisht marrë malli ta shikoja.
Ai bëri goxha rrugë vetëm për të më dhen një përqafim.
Nëse kjo nuk është dashuri,çfarë mund të quhet dashuri valle??❤❤.
Para se të ikte,e shtrëngova fort.
Më dhuroi nga ato përqafimet që të thyejn kockat.Nuk po më interesonte se qyteti kishte lëvizje,thjesht doja qe ai përqafim të zgjaste përgjithmon.
Dashuria troket atëherë kur nuk e pret,ndaj mos i mbyllni portat e zemrës"

Hej ditar
Sot ishte nje dite e vecante
Ca gjera nuk mund te thuhen,por ndjehen dhe fjalet per ti shpreh jan te varfra!

Ka njerez ne ket bote qe nje zot e di sesi e gjejn menyren te te bejn te qeshesh me te madhe sado bored te jesh !
Ato njerez qe jan aty sa her i therret duke lene pas dore punen familjen gjithcka vetem qe te te shohin duke buzeqesh!
Dhe nuk harrojne asnjeher te te thone:me telefono sa here te kesh nevoje,per ty do e gjej gjithmone kohen te te bej te lumtur!
Thnx god qe keto njerez te rralle i solle ne rrugen time ❤️

Mirembrema i dashur ditar!

Ndjeva dhe un nevojen te ndaja dicka me ty sonte.
Thone qe kur bota te kthen shpinen, edhe un duhet te bej te njejten gje, por cdo here qe provoj nuk arrij.

Me vjen gjithmone shume e veshtire te rri indiferente perballe gjerave qe ndodhin.

E pyes veten perse kam nje zemer qe vetem mbane?
Cfar kam kaq ndyshe?
Ku mund te keme gabuar?

Kerkoj gjithmone te hap rrugen, te perballem me veshtirsite, te evitoj shikime qe njohin vetem paragjykime, eci me koken ulur, por me syte e shpirtit duke pare brenda zemres,
por asnje qe shikon brenda te times zemer.

Shume ndjeshmeri, per nje bote qe di shkele ne siperfaqe, dhe per kete te kur te gjithe ecin un fundosem.

Se nese nuk fundosem nuk mund te mbijetoj.
P.s dhe me falni per shqipen time te
pashqiperushme ?

Mirembrema i dashur ditar!

Ndjeva dhe un nevojen te ndaja dicka me ty sonte.
Thone qe kur bota te kthen shpinen, edhe un duhet te bej te njejten gje, por cdo here qe provoj nuk arrij.

Me vjen gjithmone shume e veshtire te rri indiferente perballe gjerave qe ndodhin.

E pyes veten perse kam nje zemer qe vetem mbane?
Cfar kam kaq ndyshe?
Ku mund te keme gabuar?

Kerkoj gjithmone te hap rrugen, te perballem me veshtirsite, te evitoj shikime qe njohin vetem paragjykime, eci me koken ulur, por me syte e shpirtit duke pare brenda zemres,
por asnje qe shikon brenda te times zemer.

Shume ndjeshmeri, per nje bote qe di shkele ne siperfaqe, dhe per kete te kur te gjithe ecin un fundosem.

Se nese nuk fundosem nuk mund te mbijetoj.
P.s dhe me falni per shqipen time te
pashqiperushme ?
Jam e lumtur qe fillove ti shkrish akujt Ers?
Te perqafoj shume

Hej ditar
Sot ishte nje dite e vecante
Ca gjera nuk mund te thuhen,por ndjehen dhe fjalet per ti shpreh jan te varfra!

Ka njerez ne ket bote qe nje zot e di sesi e gjejn menyren te te bejn te qeshesh me te madhe sado bored te jesh !
Ato njerez qe jan aty sa her i therret duke lene pas dore punen familjen gjithcka vetem qe te te shohin duke buzeqesh!
Dhe nuk harrojne asnjeher te te thone:me telefono sa here te kesh nevoje,per ty do e gjej gjithmone kohen te te bej te lumtur!
Thnx god qe keto njerez te rralle i solle ne rrugen time ❤
O zot si m qesh zemra kur ty t qesh buza ???? atij /asaj qe tka bere te qeshesh i uroj te rroj edhe 100 vite

Mirmbrema
Kisha vendos mos t vija me ketu te shkruaja tek ty. M loton zemra sa here hedh nje germe, mora shkas nga shkrimet e mesiperme qe erdha te hap zemren perseri. Sado kohe te kaloj nuk po mundem te sherohem ende , jo nga nje semundje e trupit por e shpirtit. Jemi ne muajin ku filluan shkendijat e para tonat , une ajo grifsha dhe ti ai i embli e seriozi ne te njejten kohe . Ne fakt ne ka nje person qe me beri te lumtur fillimisht ishte ajo , ajo qe me njohu me ty ku shkendijat e para ishin ato shakat tona . Nuk e mendoja qe do te te doja aq shume , por u dashka madje edhe me teper se aq. Pervec dashurise dhe puthjeve qe me kane mbet kujtim ne trup ,ne buze e ne shpirt , eshte dhe dicka tjeter foto jone me duar te bashkuara dhe magnetet . Magnetet qe ti i mbaje gjithmone aty duke lozur sa here qe e gdhinim se bashku duke folur . Nuk te kerkova kujtim asgje tjeter pervec se atyre. Sot edhe une luaj me ato magnete, i kam gjate gjithe kohes ne duar dhe e di kush esht me e bukura?! Mbajne eren tende...
E teprova ditar e dii por zemra ishte e mbushur plot ,akoma me plot kur lexova rreshtat e antareve me siper ...
Naten

Ditë gri..
Shii, stuhi, bubullima, rrufe, shkreptëtima..
Kohë e keqe, shi planprishës ..
Ka njerëz që të adhurojnë e gjejnë frymëzim tek ty por unë futem tek ata që të " Urrejnë"
Stë dua o shii
Asnjëherë stë kam.dashur...e di që bie në tokën tënde e je bereqet por prapë stë dua.
Dashuroj diellin, oksigjenohem nga rrezet e tij.
Shpirti im është ultraviolet, vetëm rrezet e tij më japin jetë.
Çuditërisht sot të dua..më.shumë se kurrë.
Në rastet kur të kam dashur o shi kanë.qenë në momentet kur ngre kokën lart nga ty për të fshehur dhimbjen..
Je maska më e mirë për të mos dalluar lotët...

Mbrëmë të njëjtën gjë bëra, rrëmbeva çadrën dhe dola të vallzoja me ty..
Unë shkelja në çdo pellg shiu e ti shkelje mbi lotët e mi...

View attachment 47942

Më fal o ditar që i rashë shkurt por dhe tani më duhet të rrëmbej çadrën e të shkoj të falenderoj nënën time që ka qënë mësuesja më e mirë e imja dhe duhet të marr turnin për të punuar.

Kjo është jeta ditar....ca pika lumturie..

E meqë të ngjyrosa me gri, dua tu them femrave të kësaj platforme..
Qofshi femrat më të lumtura në botë e çdo mashkull që vjen në jetën tuaj u bëftë " umbrellë" që tju mbrojë nga ciklonet e jetës

Mwah??

48125

Mirëmëngjes ditar..
Sa hapa sytë
Të dukem e çmendur që sapo erdha tek ty?
Jo.o ditar, nuk jam e çmendur por doja të të thoja që u bënë ditë që zgjohem me të.tilla biseda dhe fle me të tilla...
Sa e trishtë është kur sheh situatën e nuk ke gjë në dorë..
Sa e trishtë është kur sheh prindin tënd të trembet, panikoset për herë të parë..
Sa e trishtë që deri dje qeshnim me MEMET e sot po e ndjejmë nën lëkurë..
Sa e trishtë që ( unë ti ne) jemi spektatorë dhe skemi asgjë në dorë por veç me sytë nga zoti për të kaluar e gjithë kjo...
Sa e trishtë që më duhet të 'shtirem' si e fortë, sikur spo ndodh gjë, sikur sjam e trembur, sikur si kam humbur shpresat..
Më duhet tu bëj moral e tu jap forcë ( moshës së tretë) e të ndjekim këshillat me rreptësi..
Sa e trishtë që e gjithë kjo u bë nga dora e njeriut..
Sa e sa ditë të trishta do përjetojmë o ditar..
Nisi kjo 2020 mbrapsh..e shpresoj që të kalojë shpejt e ta kujtoj si një mirazh..
Sa e trishtë që bie e zgjohem trishtueshëm...:(

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back