Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Ditari i "forumit"

Gjesi ditar me fal qe kto dit ska gjera te bukura por te premtoj sa te dal nga spitali do ndyshoj gjdo gje do e qmoj jeten do e shijoj gjer ne maksimum, se e kuptova se sa shpejt mund te perfundon jeta me nje levizje te gabuar mund ti mbyllesh syt njeher e pergjthmon.dital un kam dy kerkesa njera kerkes edij qe sdo realizohet kurr ta ndjej aromen e mamit tim ,e dyta nje dashurij me jet kam emderruar dhe ekam fal zotit por te lutem mos me fut me mes keqkuptime urretje por veq dashurij dhe dashurij ashtu siq ekam enderruar un dhe enderroj dit te bukur ditari im.

Mirmengjes ditar!
Qysh u gdhive?Une mire,sot cuditerisht shume mire.
Erdha te te tregoj historine e nje djaloshi,ehh djalosh i thencin.Ai kishte filluar te thinjej po ndjehej mire kur e therrisnin djalosh.Ishte trim,si bente pazar kokes dhe e shihte rrezikun ne sy,madje kujdesej dhe shqetesohej per te tjeret.Por beri nje gabim ditar,u dashurua ne kohe lufte, dhe dihet,dashurite qe lindin ne kohe lufte nuk zgjasin.Ne fillim ishte shume bukur,ahh sa bukur.Rrethohej nga plot njerez qe e pyesnin si shkonin punet ne front,madje dikush propozoi qe djaloshit ti jepej dhe nje medalje.
Kur ra paqja,djaloshi i thinjur pa rreth e rrotull dhe nuk gjeti askend,as ate qe donte.Kuptoi se vlerat qe ai kishte skishin lidhje me kohen qe jetonte dhe e vetmja rruge ishte te ndryshonte.
Te ndryshonte?Kjo ide e tmerronte,ai ishte lindur per te qene nje ushtar dhe sdinte te ishte ndryshe.
Meqenese kjo ishte e vetmja rruge,ai vendoste te hapte nje rruge tjeter.
U terhoq!U fut ne skuten e tij gjysem te erret,piu nje shishe konjak qe kishte hequr vec per ta pire me nje mik,dhe si nje ushtar i mire qe e ruan plumbin e fundit,u vetvra.Po po u vetvra,me shpresen se nje dite do rimisherohej si nje vemje.

Histori e trishte ditar.Shume.
Ika se detyrat me presin....
Qofsh mire mik!

Mroma Ditar

Sonte dua te tregoj Mekatet e mia :(
I dashur Ditar!
Nuk kam pak kame shume, pse do thuash ti, sepse ne fakt jam Vagabond tamom:( se nuk ha fasule e sme pelqe te jetoj ne Puke!

Ditar erdha une. Si erdha se... Ahh ditar . Kjo dat. Kjo dite. Ky muaj.
Sot dua te shkruaj per te gjithe ju qe ne keto momente jeni duke qare. Ju qe keni ndiere dashurine me te madhe te jetes qe nuk u finalizua. Per ju qofte ky 14 Shkurt. Per ju qe i keni kushtuar cdo sekonde te jetes suaj personit qe keni dashur me shume ne bote. Per ju qe ne fakt nuk e keni gjetur veten ne kete bote por keni krijuar nje bote tuajen me emrin e atij. Ju qe keni sakrifikuar frymen per ti dhene fryme nje mardhenie dashurie te pa plotesuar. Per ju qe e keni dhimbjen ende te fresket. Qe keni dashuruar veten prane tij , skeni ditur ta doni njecike me shume sesa ai. Per ju qe gjaku iu vlon neper damare nga vetmia. Qofte kjo dite per ju qe keni lare ditet me lot, dhe qe iu dhembin deri ne zemer kujtimet. Per ju qe qani si femije akoma per mungesen me te madhe te jetes.
Qofte per ju kjo dite sepse askush me shume se ju nuk mund ta kuptoje. Ju qe keni ditur te dashuroni paster. Per ju qe jeni kthyer skllave te dashurise dhe heronjte me te medhenj te kesaj date.
Gezuar ju qe keni ditur te dashuroni. ?

Ditar erdha une. Si erdha se... Ahh ditar . Kjo dat. Kjo dite. Ky muaj.
Sot dua te shkruaj per te gjithe ju qe ne keto momente jeni duke qare. Ju qe keni ndiere dashurine me te madhe te jetes qe nuk u finalizua. Per ju qofte ky 14 Shkurt. Per ju qe i keni kushtuar cdo sekonde te jetes suaj personit qe keni dashur me shume ne bote. Per ju qe ne fakt nuk e keni gjetur veten ne kete bote por keni krijuar nje bote tuajen me emrin e atij. Ju qe keni sakrifikuar frymen per ti dhene fryme nje mardhenie dashurie te pa plotesuar. Per ju qe e keni dhimbjen ende te fresket. Qe keni dashuruar veten prane tij , skeni ditur ta doni njecike me shume sesa ai. Per ju qe gjaku iu vlon neper damare nga vetmia. Qofte kjo dite per ju qe keni lare ditet me lot, dhe qe iu dhembin deri ne zemer kujtimet. Per ju qe qani si femije akoma per mungesen me te madhe te jetes.
Qofte per ju kjo dite sepse askush me shume se ju nuk mund ta kuptoje. Ju qe keni ditur te dashuroni paster. Per ju qe jeni kthyer skllave te dashurise dhe heronjte me te medhenj te kesaj date.
Gezuar ju qe keni ditur te dashuroni. ?
E ke qare motra?

Mgjesi nga Jetimja ditari im un erdha te tregoj kam dy lajme nje te bukur nje te hidhur. Po filloj nga i bukuri un po iki ne fundjav shtepi i dyti eshte se me vete po marr nje kolic apo Rrohshtuh ajo do me shoqeron ?? sot eshte dit e bukur me shi me pelqen sepse nuk i shof lot e mij.kam shum per then po mbase po i mbaj ne vete dit te bukur ditari im nga Jetimja jote.

Tak-tak?
Trokita për inertësi ditar sepse jam e mirëpritura jote edhe pa leje....
Sot është një e premte e roztë ditar, një ditë paksa më me ngjyra se ditët e tjera, një.ditë ku dikush e urren, dikush mezi e ka pritur, dikë e gjen të vetmuar, një tjetër të lënduar, e të tjerë marrëzisht të dashuruar .
Një ditë e veçantë për ndjesi të ndryshme, ama askush se anashkalon dot...
Një e premte me shi jashtë por përplot dashuri brënda( në zemrat e secilit prej nesh)
Dikush dashuron më.pak, e dikush më shumë, dikush dashuron në heshtje e po dikush me shumë.zhurmë...
Një e premte e flaktë, e zjarrtë, e kuqe...
E di që kur isha më e vogël ditar, hapja sytë vërdallë çfarë dhuratash janë shkëmbyer në.çiftet që njihja? ...madje miket i vija e në lojë...tashmë jam rritur ditar...
Kam kuptuar shumë gjëra por atë më.të rëndësishmen, që dhurata më e bukur është RESPEKTI në çift e jo dhuratat pasi ato mbeten simbolike.
Gëzuar të gjithëve atyre që kanë dashuruar e dashurojnë...dhe atyre që urrejnë....
Rëndësi ka që dashurojmë në forma të ndryshme se ka njerëz që i mbyllin sytë e padashuruar....
Ika ditar ika, do vij sërisht tek ty..
Derën spo e mbyll se do vijë Lori më pas
Gëzuar...
Vajza të forumit mos qani.sot ju lutem, po e bën qielli në vendin tuaj?

Rushi ditarushi?
Po shfrytezoj kohen e drekes per te te dhene nje perqafim sot, meqe na eshte dhe Shen Valenshtimi?. Plus qe Dori e la deren hapur e nuk dua te ftohet zjarri qe ajo ka ndezur me postimin me lart?
Nese ka dicka qe e di ditar, eshte se dashuria nuk ka dite, nuk ka date, nuk ka vetem nje ngjyre por nje katalog te pambarimte me ngjyra te nderthurura me njera tjetren. Dashuria vjen ne cdo forme, me permbajtje nga me te ndryshmet. Shkrimtaret kane shekuj qe e pershkruajne e serish nuk ju mjafton, e perseri nuk lodhen. Dashuria eshte si uji, qe merr formen e enes ku ndodhet. Dashuria eshte nje buzeqeshje, nje perqafim, nje mesazh, nje shtrengim duarsh, eshte flaka e pasionit qe djeg e shkrumbon zemrat e pasura me të, eshte nje puthje spontante. Dashuria eshte ndjenje universale qe inicion nga kudo, eshte ndenja qe thyen limite, qe ben ndryshime. Dashuria eshte nje rruge e perbashket, nje gjest, eshte humanizem, eshte njerezore, e prekshme dhe e dukshme. Dashuria eshte ajo qe te vret e te sheron po vetë. Dashuria eshte ndjenja qe te çon ne vetemohim, ne veteflijim e po ashtu te ben ta duash veten fort. Dashuria eshte sublime, eshte sakrifice,eshte loti qe mban brenda nxehtesine e diellit. Dashuria eshte reflektimi i henes ne syte tane. E njoh, e di, e kam prekur, e kam ndiere. Kete vit jam prap vetem,serish. Jo se ka ndonje rendesi, sepse kam kultivuar shume dashuri per veten. Aq me pak ka rendesi data e sotme.
Megjithate une do e pres, ai do vije nje dite. Dhe do ta dua shume☺️ Ashtu siç di vetem une te dua. Ashtu sic te dua ty ditar im qe nuk lodhesh kurre.
Deren po e mbyll sepse rrugen per tek ty e gjejne te gjithe. Ndoshta Him do vije pas meje. Se di perse mendoj ka dicka per te te thene. Epo gezuar me uje e na befte mire gjella e ftohte qe kam marre me vete?
Do vij prap. Premtim i dashurise se vertete ky?

I dashur ditate !
Eshte hera e pare qe une po shkruaj dhe po flas ketu. Nuk jam shume i zoti per te shkruajt dhe ti e di shume mire por po shkruaj nja dy fjal. Do te doja te isha zog qe te fluturoja dhe ti falja pak ngrohtesi dhe dashuri njeres qe ka ca qe e shikoj te merzitur. Une nuk besoj ne lumturi pasi natyra e njeriut eshte e tille.
Por une thjesht dua qe ta bej sado pak te buzeqesh.

I dashur Ditar!

ne fakt jasht tregohem i padashur por ne zemer e di une si jam! Dhe po shpreh ate qe jam ne Realitet!
Ju uroj gjithe njerezve Femra apo Mashkuj te Dashuruar Gezuar 14. Shkurtin, qofte ne i mire se vitin e kaluar e ju dergofte dhe me mire ne vitin tjeter.
I Dashur Ditar
Jepi urimin tim te sinqert dhe falju Dite me shume Ngrohtesi e Dashuri.
I joti Vagabondii

I dashur Ditar!

ne fakt jasht tregohem i padashur por ne zemer e di une si jam! Dhe po shpreh ate qe jam ne Realitet!
Ju uroj gjithe njerezve Femra apo Mashkuj te Dashuruar Gezuar 14. Shkurtin, qofte ne i mire se vitin e kaluar e ju dergofte dhe me mire ne vitin tjeter.
I Dashur Ditar
Jepi urimin tim te sinqert dhe falju Dite me shume Ngrohtesi e Dashuri.
I joti Vagabondii
Ti je nga ata djemte fort te dashur ne kete medium,edhe dua te bej me dije se kam nje simpati drejt shkrimeve tua te pakta,qe ke vendos te jesh kurrnac me to. :)

Te jesh mire djalosh!

I dashur Ditar

po ndaj sot me miqet e Forumit ne gje qe me ben Krenar, pas shkolles punova per vete dhe nuk ishte dhe aq kohe e lehte. Sot ishte dita e fundit si Zog i lire dhe nga e Hena me 17 Shkurt do jem i Punesuar si pjese Stafi te nje Kompanie Gjigande si staf Inxhinjerik me Profil IT. Ndihem krenar jo qe eshte dicka e madhe por qe kisha si synim dhe qe ja arrita. Kjo Kompani https://www.draexlmaier.com/ eshte shume Komplekse, por qe mua me pelqe Kompleksiteti e prandaj uroj qe te mos deshtoj sic nuk kam deshtuar asnjehere.
I dashur Ditar
Dua te falenderoj Prinderit e mi per Edukaten qe me dhane, te falenderoj veten per Mundimin qe bera te arrij kush jame, falenderoj Zotin qe me dha shendet. Sot ndihem me i liruar por dhe Nervoz se dita e Hene do jete jo e lehte te behem pjese e nje Stafi Boteror me Eksperience shume Vjecare. Ndihem nervoz prandaj desha ta ndaj me ty i dashur Ditar.
Dhe ju miq te forumit do u uroja te ndiheni si une sot, krenar dhe i Lumtur qe ja arrita qellimit qe i kisha Vetes.
I juaji
Vagabondi ose si thone ca Rrugacii

I dashur ditar,sdoja te ti ngjyrosja fletet sot por ja qe sme zuri vend ajo si ulesh
Mos u merzit me mua,esht shprehja qe perdor gjithmone per esetiken e te folurit
Nejse mo,i kisha premtuar vetes qe sdo dilja sot do kycesha ne shtepi por ja qe per ca pune u detyrova te dal.
Kudo kishte dashuri,kudo gjeje cifte te perqafuar,dikush nen cader e dikush nen nje copez strehe,kudo shikoje nga nje cift me fytyre te buzeqeshur,nuk i kam zili...perkundrazi...me behet qejfi kur shoh dashuri rreth e perqark! Ajo qe me vjen inat esht se pse kaq shume dashuri e shohim vetem nje here ne vit!
Pse nuk ndodh keshtu cdo dite!? pse nuk e perqafojne dashurine e tyre cdo dite!? A nuk do ishin njerezit me te lumtur ashtu!? A sdo ishte jeta me e bukur ashtu!? Keto jane pyetje qe i bluaj me vete por qe edhe ti e di pergjigjen e tyre!
Teksa po endesha rrugeve kuturu e duke e humbur fare se per cfare kisha dale,papritur neper mend me kaloi ai,perqafimi tij e nje boshllek ne kraharor qe sme linte te mbushesha me fryme! Nuk e di sesi,por papritur u gjenda mbi timon dhe ne nje rruge qe me conte drejt tij. Me pret rrugen nje kamion gjigand nga i cili doja te fluturoja per ta kaluar. Frenova gozhde mu prane tij dhe perpelita syte,shkunda koken nja dy here the i thashe vetes: cfare po ben keshtu!? Krenaria kete here ishte me e forte se ndjenja per te vrapuar drejt tij! Mblodha veten duke u kthyer ne shtepi me mendje tek ai. Hapa deren e kyçur dhe poshte saj gjej nje copez leter. U shtanga per nje moment dhe mora guximin ta hap
Kur cte shoh,aty lexonte “te dua shume teze” ohh clumturi sa shum u preka... lotet me pushtuan faqet e u takuan sebashku poshte mjekres
Qeshja dhe qaja njekohesisht nga lumturia.

Kjo esht jeta...nje cast!
Sado te perpiqesh ta jetosh ate dhe te jesh i lumtur,jan pikerisht ato momente ku harrojme stresin harrojme gjithcka dhe buzeqeshim,prandaj lumturi nuk esht vetem personi zemres,lumturi jane te gjithe ato qe na rrethojne qe me detaje sado te vogla e bejne jeten te marri kuptim .

I dashur ditar,sdoja te ti ngjyrosja fletet sot por ja qe sme zuri vend ajo si ulesh
Nejse mo,i kisha premtuar vetes qe sdo dilja sot do kycesha ne shtepi por ja qe per ca pune u detyrova te dal.
Kudo kishte dashuri,kudo gjeje cifte te perqafuar,dikush nen cader e dikush nen nje copez strehe,kudo shikoje nga nje cift me fytyre te buzeqeshur,nuk i kam zili...perkundrazi...me behet qejfi kur shoh dashuri rreth e perqark! Ajo qe me vjen inat esht se pse kaq shume dashuri e shohim vetem nje here ne vit!
Pse nuk ndodh keshtu cdo dite!? pse nuk e perqafojne dashurine e tyre cdo dite!? A nuk do ishin njerezit me te lumtur ashtu!? A sdo ishte jeta me e bukur ashtu!? Keto jane pyetje qe i bluaj me vete por qe edhe ti e di pergjigjen e tyre!
Teksa po endesha rrugeve kuturu e duke e humbur fare se per cfare kisha dale,papritur neper mend me kaloi ai,perqafimi tij e nje boshllek ne kraharor qe sme linte te mbushesha me fryme! Nuk e di sesi,por papritur u gjenda mbi timon dhe ne nje rruge qe me conte drejt tij. Me pret rrugen nje kamion gjigand nga i cili doja te fluturoja per ta kaluar. Frenova gozhde mu prane tij dhe perpelita syte,shkunda koken nja dy here the i thashe vetes: cfare po ben keshtu!? Krenaria kete here ishte me e forte se ndjenja per te vrapuar drejt tij! Mblodha veten duke u kthyer ne shtepi me mendje tek ai. Hapa deren e kyçur dhe poshte saj gjej nje copez leter. U shtanga per nje moment dhe mora guximin ta hap
Kur cte shoh,aty lexonte “te dua shume teze” ohh clumturi sa shum u preka... lotet me pushtuan faqet e u takuan sebashku poshte mjekres

Sado te perpiqesh ta jetosh ate dhe te jesh i lumtur,jan pikerisht ato momente ku harrojme stresin harrojme gjithcka dhe buzeqeshim,prandaj lumturi nuk esht vetem personi zemres,lumturi jane te gjithe ato qe na rrethojne qe me detaje sado te vogla e bejne jeten te marri kuptim .
Dua te te lexoj me shpesh ?

Ti je vet dashuri ?

Zgjohem nga ora 8-9 mesatarisht , i kpus nje dush me terezi e dal per kafe. Me ate kafe kaloj 2 ore me telefon duke kontrollu aplikacionet, emailet, serverat, klientet per cdo problem qe ka ndodh, kan hasur etj.. deri sa shko ora per pune. Pastaj ne pune vazhdo puna me bo rrug zhavorri ne pc :tearsofjoy: me shkeputje futem ne forum duke pare ecurine e duke komentu bashk me ju ketu deri sa perfundo. pastaj e njejta rruge per shpi. Hap krahun rruges i fus nje kafe me terezi, ne kafe i kpus nja 4 5 loj (Clash Royale) :tearsofjoy: pastaj shpi ne forum & chat duke ngju hallet e popullit ? deri sa na kput gjumi :tearsofjoy::tearsofjoy:
E dua eshe une emrin si ty me ngjyra ❤️

Dita nis ne07:30 ,kjo pasi jam ngritur 5-6 here darkave per te bere cicin.
Cdo darke premtoj qe sdo pi me caj,pastaj e shoh veten teksa ngroj ujin,fus cajin dhe aq.
Pastaj me duhen afro 30 minuta te zgjohem.
Shijoj mengjesin i vetmi vakt qe me jep relaks dhe nisem per pune.
Qe e kam shume afer por bej cdo here vone.
Pastaj nga ora 14 mbaroj,ne shtepi e shkoj te puna tjeter.
Jam e rrethuar nga kalamaj,dhe se di nese jam me fat apo eshte thjeshte ceshtje durimi.
Pasi bej pazarin dreken darken per neser filloj nje cikel te vogel meditimi se si kjo jete e shkerdhyer po me iken nga duart.
I them vetes duhet te pi xanax,pastaj futem ne forume.

Dita nis ne07:30 ,kjo pasi jam ngritur 5-6 here darkave per te bere cicin.
Cdo darke premtoj qe sdo pi me caj,pastaj e shoh veten teksa ngroj ujin,fus cajin dhe aq.
Pastaj me duhen afro 30 minuta te zgjohem.
Shijoj mengjesin i vetmi vakt qe me jep relaks dhe nisem per pune.
Qe e kam shume afer por bej cdo here vone.
Pastaj nga ora 14 mbaroj,ne shtepi e shkoj te puna tjeter.
Jam e rrethuar nga kalamaj,dhe se di nese jam me fat apo eshte thjeshte ceshtje durimi.
Pasi bej pazarin dreken darken per neser filloj nje cikel te vogel meditimi se si kjo jete e shkerdhyer po me iken nga duart.
I them vetes duhet te pi xanax,pastaj futem ne forume.
Avash se ketu ndjekin moden, nqs permend shpesh cicin (etc) do dalin te tregojne te tere sa here e bejne e sduam te marim vesh nese ndonjeri eshte kapsllek :P

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back