Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Ditari i "forumit"

I dashur ditar!
Sot eshte data 02.02.2020! edhe pse eshte nje date qe ndodh rradhe, perseri dielli lindi dhe perendoi sikur dje. Une dhe ti jemi te njejtet sikur ishim nje jave me pare. Azgje nuk ka ndryshuar pos dates! Shpresoj qe neser te shohesh shkronja me te gezuara nga une, naten e mire i dashur ditar.?

Mroma Ditari!

Per mua cdo dite ka qene me ngjyra si Ylberi, por vete kam pas vec nje ngjyre ,ngjyren e Diellit Zjarrr, kurr nuk pushova se qeshuri dhe pse duhej te qaja e bertisja, kurr nuk u ndala dhe pse gjithe me thonin pseee,
I dashur Ditari im!
u rrita Jetim me prind, por nuk heshta kurr se menduari per to, u rrita pa pasur njeri te me mesoje e cdo dite mesova, u rrita pa pasur kush te kujdeset per mua por vete u kujdesa per veten dhe per tjeret normal.
I dashur Ditar!
Pse po te shprehem sot sepse sot sfidova perseri gjithe ato qe me urrejne dhe synimet e mia i perbuzin " Po pse ti,pse duhet tjeret te vijne tek ti," ose " Pse po rreziko,pse .... pseee" " Pse e ben, se ke nevojen eja kthehu ne shqiperi e krijo familje" etc.......tek une skane pasur kurre fund, por kur arrija rrinin si M...., Ne fakt rrine kur une jam prezent, jane sa nje bakterie, pas syve sme intereso ca thone!

I dashur Ditari im
kam vene shume qellime e synime ne jete e nuk kam deshtuar asnjehere, dhe Sot nje vit kisha nje qellim te merrja nje Kontrate Pune si doja vete por jo disi, e me ne fund e nenshkrova! Ndihem si po fluturoj , jo ne fakt per Kontraten por per Sfidimet qe i ve jetes sime , dhe qe e arrij!
I dashur Ditari im
do doja ti thoje Zotit faleminderit qe vlereso mundimin tim, dashamiresine time, ciltersine time, thjeshtesine time dhe qe me shoqero ne cdo Deshire e synim qe kame.

I dashur Ditari im

sdua ti harroj dhe ato qe me urrejne, ne fakt jane shume por i dua dhe ne fakt i dua shume se pa to sdo kisha arrit asgje.
Naten Ditar

Mroma Ditari!

Per mua cdo dite ka qene me ngjyra si Ylberi, por vete kam pas vec nje ngjyre ,ngjyren e Diellit Zjarrr, kurr nuk pushova se qeshuri dhe pse duhej te qaja e bertisja, kurr nuk u ndala dhe pse gjithe me thonin pseee,
I dashur Ditari im!
u rrita Jetim me prind, por nuk heshta kurr se menduari per to, u rrita pa pasur njeri te me mesoje e cdo dite mesova, u rrita pa pasur kush te kujdeset per mua por vete u kujdesa per veten dhe per tjeret normal.
I dashur Ditar!
Pse po te shprehem sot sepse sot sfidova perseri gjithe ato qe me urrejne dhe synimet e mia i perbuzin " Po pse ti,pse duhet tjeret te vijne tek ti," ose " Pse po rreziko,pse .... pseee" " Pse e ben, se ke nevojen eja kthehu ne shqiperi e krijo familje" etc.......tek une skane pasur kurre fund, por kur arrija rrinin si M...., Ne fakt rrine kur une jam prezent, jane sa nje bakterie, pas syve sme intereso ca thone!

I dashur Ditari im
kam vene shume qellime e synime ne jete e nuk kam deshtuar asnjehere, dhe Sot nje vit kisha nje qellim te merrja nje Kontrate Pune si doja vete por jo disi, e me ne fund e nenshkrova! Ndihem si po fluturoj , jo ne fakt per Kontraten por per Sfidimet qe i ve jetes sime , dhe qe e arrij!
I dashur Ditari im
do doja ti thoje Zotit faleminderit qe vlereso mundimin tim, dashamiresine time, ciltersine time, thjeshtesine time dhe qe me shoqero ne cdo Deshire e synim qe kame.

I dashur Ditari im

sdua ti harroj dhe ato qe me urrejne, ne fakt jane shume por i dua dhe ne fakt i dua shume se pa to sdo kisha arrit asgje.
Naten Ditar
Nk i folet ditarit si cun horr Mroma ditar ?. Pse shoku jot o ditari? ??

Mroma Ditari dashur!
Si perhere kisha dite te qete, uroj qe dhe ti te kesh mbrembje te bukur!

Ditarush!?
Erdha une.?
Si ke qene ti djali me i bukur i forumit?
Une jam e trishtuar! Jo ndonje lajm i ri sigurisht. Une kam lindur e trishtuar. Merzia nuk lodhet per te gjetur strehe tek une. Eshte shtrire gjere e gjate dhe nuk ka nder mend te ike. Ajo ushqehet me zhgenjimet e mija dhe qendron e implementuar brenda mendjes dhe zemres sime. Asgje nuk i gerryen muret e shpirtit me shume se sa malli ditar. Malli vret ngadale. Vret me perendimin e diellit, me kujtimet e gdhendura ne makinen e memories, vret me shpatullat e kthyera te dikujt te dashur, vret me gjurmen e hapave te dikujt qe po iken. Vrastar eshte nje yll qe bie, aroma e nje parfumi. Te vret malli qe vesh syte me lot kur shohim nje foto te vjeter. Te vret malli kur kujton se asgje nuk zgjat pergjithmone. Te vret malli qe do te te marre per ata qe nje dite do te ikin. Te vret malli qe pllakos si murtaje ne zemer nga nje telefonate e larget. Te rremben malli kur kujton plaget e vjetra te femijerise. Te merr malli kur kujton sa e gjalle ke qene. Te merr malli per endrrat qe nuk u realizuan kurre. Te merr malli per gjumin e qete.
Nje dite ditarush une e di qe edhe per ty do me marre malli. Ashtu si ty do te te marre malli per atë. Uroj te mos ike e te mos fiket.
Malli eshte zjarri qe nuk e shuan asgje.
Eh ditarushi im.?

"I dashur ditar".
Sot e vertetova që jam rritur.
E vërtetova se e kam lënë te shkuaren pas.
U tregova e forte kte here,e vertetova se unn jam e forte.
Nuk u lekunda nga pasioni,nje nat seks te me prishe jeten time.
Jo i dashur ditar kam ndryshuar.
Kam filluar ti vleresoj njerezit qe me qendrusn pran kur kisha nevoj,e u thash stop njerezve tplavlefshem.
I dashur kam njohur dike.
Nuk e njoha sot,por ka kohe.
Ai qendron me mua,ai me mban pran.
Nuk me flet keq,me rrespekton.
Un e kritikoj veten,e ai me thot qe un jam perfekte.
Trupi im esht me celulit,e pamja ime le per te deshiruar.
Por ai me puth plot pasion,e gjat nates me shtrengon sikur te jem bebe e vockel.
Ai eshte arsyeja pse un kam filluar te besoj ne vete,te buzeqesh e te ndihem plot jet.
Un do bej gjithshka per mos ta humbur,pasi ai me riktheu besimin e vetes e mbi tgjitha vertetoi se dashuria ekziston.
Une jam me fat qe e ksm njoft.
Ditari im i dashur,uroj qe cdo shpirt i lenduar te njohe dike qe ta dashuroj vertet.
??????

Kisha nje kerkese ose lutje...
Te gjithe ato qe nuk e kuptojne Ditarin dhe nuk e mendojne si “dicka” te shprehemi dhe te shkruajme. Do ju lutesha te mos i lexonit fare temat sepse nuk i meritoni. ? Dhe nuk do ndihesha mire qe shkrimet tona te ishin bisede talljeje.

Ej ditar ti hedh edhe un ca shkronja tek ty ???
Jeta po m buzeqesh , po po , po m buzeqesh mua , me disa lajme vertet t bukura ? . Kisha kaq kohe qe qaja , edhe sot qava por nga gezimi i atij lajmi te bukur ?. Me lumturuan pa mase ? sot harrova veten dhe perqafova ate ? . Harrova cdo shqetsim cdo dhimbje , cdo gje ?? . Zoti ben mrekulli , ashtu beri dhe me ate po i jep shansin te provoj gjene me te mrekullueshme ne bote , te ndjej nje frym tjeter ?????

Pikerisht pra , edhe shoku me shum te drejt te tha mos u rahato kaq shume se mund te pendohesh! ?
Njerzit lexojne por jo te gjithe kuptojne dhe gati askush nuk mund ta imagjinoj perjetimet e tua... ?
Kuptove? Kuptova thuj mistrece ?
Kurre nuk me ka interesuar mendimi i dikuj. Dhe me kete parim eci. E bej dicka se e ndjej une, dhe pa me interesuar mendimi yt apo i shokut tim dhe i askujt qe me rrethon. Per sa une ndihem mire cfare me duhet mua si ndihesh ti?

Nejse se eshte gjynaf sinqerisht ti harxhosh bojen tastieres me disa persona. Humbje kohe

• Dashuri
Reactions: .
Tkom thon mos fol ne spotanitet por menoje ca thu ?
Se zdu t zgjatem me teper dhe aq me pak me ty
Mendoj se e mendoj aq sa duhet ? faleminderit per keshillen.

Pershendetje Ditar sot edhe 10 .02.2020 e urrej ket dat sepse pikerisht kjo dat me iku Mami im ube engjell kurse jeta ime pa te ube mallkim,Mami vitet ikin jeta vazhdon un ubera shum e pasur financiarisht por shpirterisht sa vite e me keq po behem.thojn vitet sherojn plaget genjeshter vitet shtojn plaget.Mami im me pe tash kur isha tek vorri te dhurova lule dhe shum lot kurse sot ne ket dat po te shenoj mga spitali smund te jem tek varri te them ufff sa shum me mungon e te dua,uroj te vij sa me shpejt ajo dit te te perqafoj sikur dikur ne moshen 10 vjeqare aty ku me perqafove per jer te fundit nga ???? te Dua Mami im ??????

Ditari im....
U ktheva un camarrokja?.
Edhe pse kan ndodhur shum gjera te mira te keqija..
Sot jam zgjuar e qete e lumtur,
Ne kte dite qe esht shum e rendesishme per mua.
Ditari im?
Uroj shum qe kjo dite te perfundoj ashtu sic esht nisur
Plot energji e pozitivitet??
Shihemi serish ditar?
Nga un camarrokja??

E dija ditarush!
E dija qe kjo dite do te trokiste.
Nje mesazh nga nje numer i panjohur me zgjoi nga gjumi plot endrra me syte e hapur mbasdite. Niste me "uroj te jesh mire" dhe mbyllej me " uroj nje dite te gjesh forcen per te me falur". Mu desh pak kohe ta kuptoja nga kush ishte. E dija qe kjo dite do vinte, por kurre se kisha menduar qe do hidhte driten e saj edhe mbi mua, serish. Permbajtja e mesazhit vijonte " tani e kuptoj se si je ndiere ti,ishe njeriu i pare qe me erdhe nder mend kur e zbulova". Me poshte shkruhej "ne nuk ishim te lumtur, grindeshim, por ajo pjesa e respektit qe ti me ke permendur dikur tashme eshte shume e qarte edhe per mua". Midis shume shpjegimeve qe as me interesojne vijova te lexoj "po paguaj per lotet e tua Lorena". Dikush po paguan per lotet e mi ditar? Mbeta si nje liber bosh , pa fjale. Çdo varg qe lexoja me qetesoheshin muskujt e fytyres dhe më ngrinte mimika. Isha pa piken e emocionit. E lexova disa here, per ta bindur veten qe ishte e vertete. Te mendosh sa here jam lutur qe te vinte ky mesazh. Derisa une harrova, per tu kujtuar pikerisht sot, ne pasditen pa ngjyra qe lame pas. Ai sonte do pije qe te dehë dhimbjen. Kur te zgjohet neser do hape syte dhe do i duket si enderr. Pastaj do ndiehet i braktisur ne nje realitet tjeter. Do e vrase ndergjegja. Te gjithe do thone se e meritonte. Miqte e tij do mundohen ta bindin se ajo perfitoi nga miresia e tij, se ajo eshte thjeshte nje bushter mosmirenjohese. E ema do shqetesohet qe ai nuk do te haje me asnje vakt e stomakun do ta mufasë vetem me tymin e cigares e etjen do tja shuaje alkoli. Do endet neper farmaci per te kerkuar analgjezik per dhimbjen e shpirtit por nuk do te gjeje. Do detyrohet te prese doktoreshen kohe, sepse ajo sheron ngadale, por me efikasitet. E megjithate nuk vonoi shume, qe vuajtjeve te tij ti vinte nje emer, Lorena. Ashtu si Lorena, edhe ai do ece i thyer, i vrare, i lenduar rrugeve ku dikur buzeqeshte duke menduar se bota ishte e tija.
Valle do ndiehej me mire nese do e dinte qe Lorena e ka falur. Po ditar. Nuk e fala nga dashuria, sepse dashuria ime vdiq. Lorena e fali sepse nuk di te urreje. Lorena e fali sepse nese sdo ta bente do e kishte gjithmone ne mendje. Lorena e fali sepse fajet ja ngarkoi vetes. Lorena e fali ditar, sepse heret a vone kjo dite do vinte. Heret a vone ai mesazh do tme zgjonte nga rutina. Lorena e fali sepse eshte femer. Lorena e fali ditar, por ama nuk e harroi e sdo e harroi kurre.

E dija ditarush!
Nje mesazh nga nje numer i panjohur me zgjoi nga gjumi plot endrra me syte e hapur mbasdite. Niste me "uroj te jesh mire" dhe mbyllej me " uroj nje dite te gjesh forcen per te me falur". Mu desh pak kohe ta kuptoja nga kush ishte. E dija qe kjo dite do vinte, por kurre se kisha menduar qe do hidhte driten e saj edhe mbi mua, serish. Permbajtja e mesazhit vijonte " tani e kuptoj se si je ndiere ti,ishe njeriu i pare qe me erdhe nder mend kur e zbulova". Me poshte shkruhej "ne nuk ishim te lumtur, grindeshim, por ajo pjesa e respektit qe ti me ke permendur dikur tashme eshte shume e qarte edhe per mua". Midis shume shpjegimeve qe as me interesojne vijova te lexoj "po paguaj per lotet e tua Lorena". Dikush po paguan per lotet e mi ditar? Mbeta si nje liber bosh , pa fjale. Çdo varg qe lexoja me qetesoheshin muskujt e fytyres dhe më ngrinte mimika. Isha pa piken e emocionit. E lexova disa here, per ta bindur veten qe ishte e vertete. Te mendosh sa here jam lutur qe te vinte ky mesazh. Derisa une harrova, per tu kujtuar pikerisht sot, ne pasditen pa ngjyra qe lame pas. Ai sonte do pije qe te dehë dhimbjen. Kur te zgjohet neser do hape syte dhe do i duket si enderr. Pastaj do ndiehet i braktisur ne nje realitet tjeter. Do e vrase ndergjegja. Te gjithe do thone se e meritonte. Miqte e tij do mundohen ta bindin se ajo perfitoi nga miresia e tij, se ajo eshte thjeshte nje bushter mosmirenjohese. E ema do shqetesohet qe ai nuk do te haje me asnje vakt e stomakun do ta mufasë vetem me tymin e cigares e etjen do tja shuaje alkoli. Do endet neper farmaci per te kerkuar analgjezik per dhimbjen e shpirtit por nuk do te gjeje. Do detyrohet te prese doktoreshen kohe, sepse ajo sheron ngadale, por me efikasitet. E megjithate nuk vonoi shume, qe vuajtjeve te tij ti vinte nje emer, Lorena. Ashtu si Lorena, edhe ai do ece i thyer, i vrare, i lenduar rrugeve ku dikur buzeqeshte duke menduar se bota ishte e tija.
Valle do ndiehej me mire nese do e dinte qe Lorena e ka falur. Po ditar. Nuk e fala nga dashuria, sepse dashuria ime vdiq. Lorena e fali sepse nuk di te urreje. Lorena e fali sepse nese sdo ta bente do e kishte gjithmone ne mendje. Lorena e fali sepse fajet ja ngarkoi vetes. Lorena e fali ditar, sepse heret a vone kjo dite do vinte. Heret a vone ai mesazh do tme zgjonte nga rutina. Lorena e fali sepse eshte femer. Lorena e fali ditar, por ama nuk e harroi e sdo e harroi kurre.
Me kujtove mua ?

E dija ditarush!
Ktu e gjej veren dhe un per momentin shoqe ??????

Gjesi ditar un erdha dhe do vij shum her besoj sepse i vetmi ti je ku mund te shprehem ashtu diq dua,jeta ekam degjuar se eshte e pa drejt por se besoja gjer sa e pervova vet ehhh them pse njeriu lendon njeriun pse aq me shum kur edo at person por me duket mua se fajin kam un qe jam e sinqetert reale dhe trego gjdo gje,sepse aj e kuptoj qe qar ben ti per te dhe prandaj ka ket sjellje te ngreh ne ajer dhe te fut nen tok ehhh? Por gjdo gje ka zgjidhje dhe durimi humb nje dit dhe e thua stop me dhe un jam njeri dua te vdes e lumtur dit te mbar nga Jetimja jote Ditar shifemi.

I dashur ditar!
Sot kam pare e degjuar shume! Kam pare njerez qe duhen, shahen, grinden, kam pare njerez edhe qe vriten madje! Si thua ti ditar? Pse te ndodhin gjit keto gjera? me shume te liga se te mira! Mos valle te jete cikli i evoluimit? Ku njeriu erdhi nga majmuni dhe esht duke u kthyer atje?! I dashur ditar, une nuk e besoj nje gje te tille, por as nuk po mundem ta arsyetoj ndryshe. E kuptoj qe po te merzis dhe ty miku im! Eh sa shum kam per te thene. Ndonjehere eshte mire qe disa gjera te mos thuhen! Madje as ty nuk mundem te ti them! shpresoj te mos zemerohesh me mua. Naten e mire mimu im.

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back