Mroma Ditari!
Per mua cdo dite ka qene me ngjyra si Ylberi, por vete kam pas vec nje ngjyre ,ngjyren e Diellit Zjarrr, kurr nuk pushova se qeshuri dhe pse duhej te qaja e bertisja, kurr nuk u ndala dhe pse gjithe me thonin pseee,
I dashur Ditari im!
u rrita Jetim me prind, por nuk heshta kurr se menduari per to, u rrita pa pasur njeri te me mesoje e cdo dite mesova, u rrita pa pasur kush te kujdeset per mua por vete u kujdesa per veten dhe per tjeret normal.
I dashur Ditar!
Pse po te shprehem sot sepse sot sfidova perseri gjithe ato qe me urrejne dhe synimet e mia i perbuzin " Po pse ti,pse duhet tjeret te vijne tek ti," ose " Pse po rreziko,pse .... pseee" " Pse e ben, se ke nevojen eja kthehu ne shqiperi e krijo familje" etc.......tek une skane pasur kurre fund, por kur arrija rrinin si M...., Ne fakt rrine kur une jam prezent, jane sa nje bakterie, pas syve sme intereso ca thone!
I dashur Ditari im
kam vene shume qellime e synime ne jete e nuk kam deshtuar asnjehere, dhe Sot nje vit kisha nje qellim te merrja nje Kontrate Pune si doja vete por jo disi, e me ne fund e nenshkrova! Ndihem si po fluturoj , jo ne fakt per Kontraten por per Sfidimet qe i ve jetes sime , dhe qe e arrij!
I dashur Ditari im
do doja ti thoje Zotit faleminderit qe vlereso mundimin tim, dashamiresine time, ciltersine time, thjeshtesine time dhe qe me shoqero ne cdo Deshire e synim qe kame.
I dashur Ditari im
sdua ti harroj dhe ato qe me urrejne, ne fakt jane shume por i dua dhe ne fakt i dua shume se pa to sdo kisha arrit asgje.
Naten Ditar