Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Mi qendis kto germat kaq bukur sa me le pa fjale dhe me ben te ndihem paksa fajtore qe ju kam lene pa rremuje ???. Si shume te tjere edhe un kisha pak nevoje te largohesha nga cdo gje qe ti perkushtohesha familjes dhe vetes ?. Jeta paska shume sprova te veshtira por jo te pa perballueshme , u largova shume shpejt nga forumi dhe nga cdo rrjet social i mundshem qe perdorja per tju perkushtu asaj qe mka fal jeten ? . Nuk e mendova dy here lash telefonin menjane dhe bera gjerat qe me te vertet i kisha lene shume pas dore ? por aj jem bek ??? ndoshta jo shume aktive sa c kam qene , por do jem serisht pjes e juaja per tju ngacmu e per tju bo corap temat ??me falni por shof qe paska nevoje per cik rremuj se paskeni fillu t gjith tu nejt urt ?????Ditar
Si je? Unë mirë
Po eci e po të.zhgarravis..
I uroj mirëseardhjen çamarokes @Pinki
Është rrëmujaxhie e thekur por dhe të na lërë në vesh të shurdhër s' ka kuptim...
Unë s' para të shkruaj për mungesë antarësh se është normale " të marrit" pak kohë larg çdo gjëje...
Thjesht dua ti thuash asaj se unë.e kam.shumë xhan dhe i uroj vit të mbarë në këtë 2020..
Ditar, më fal, duhet të jem.e vëmendshme tani sepse më pengojnë kufjet në.vesh e kaçurrelat që më bllokojnë sytë..
Të përqafoj pinki?
Ose ka fillu me tpa me sy tjeterE premte, 17 Janar 2020
Këto ditët e fundit në forum, më bënë përshtypje disa pëlqime të marra për disa postime të bëra para shumë kohësh...
Kur poston diçka dhe merr një pëlqim të menjëhershëm, nuk të bën aq përshtypje sa një pëlqim i vonuar...
Pëlqimi i vonuar tregon dy gjëra: ose ajo që ke shkruar ti është kuptuar me vonesë, e në këtë rast tregon vëmendje/analizë/seriozitet, ose mendimi i atij/asaj që ka pasur ndaj teje, ka ndryshuar.
Po sido që të jenë, pëlqimet e vonuara më duken diçka pozitive.
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.