- Regjistruar më
- Qershor 19, 2018
- Mesazhe
- 12,823
- Pëlqime
- 15,493
po tregoje ti se une e lexoj kur tkem koheuaaa e di rastin me ekstrem te nje plaku ? A ta tregoj apo ske koh te me lexosh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
po tregoje ti se une e lexoj kur tkem koheuaaa e di rastin me ekstrem te nje plaku ? A ta tregoj apo ske koh te me lexosh
Se harra per sa i perket temes kjo esht nje pytje qe duhet tja bejm vetes si fillim , ti cfar ke ber dicka te dobishme dhe produktive per te ardhmen e shtetit , me siguri ja ke mbathur si pjesa dermuse e ske ber asgje apo jam gabim? ??pse duhet te presim dicka nga brezi ri?Nga gjitonet zemer ??
Shteti dhe politika eshte nje ? tema i referohej keti brezi te sotem i cili nuk ka angazhim ne aspektin konkret per zhvillimin dhe perparimin e jeteses normale.
Gjithsesi disa komentues me lart nuk me zhgenjejn aspak pasi ata jan ata qe edukojn keta breza.... gjithsesi naten e mire gezohem qe te lexoj.
Uuu nje qe me kupton ?? flmksaj pergjigje si hiqet as pik as presje??
Urime per makinen???
Ti po pate dicka per ti thene dikujt konkretisht shpreshu dhe mos fol ne shumes.Nga gjitonet zemer ??
Shteti dhe politika eshte nje ? tema i referohej keti brezi te sotem i cili nuk ka angazhim ne aspektin konkret per zhvillimin dhe perparimin e jeteses normale.
Gjithsesi disa komentues me lart nuk me zhgenjejn aspak pasi ata jan ata qe edukojn keta breza.... gjithsesi naten e mire gezohem qe te lexoj.
E po mqs sot spo me merr gjumi e skam ca bej , po ta thempo tregoje ti se une e lexoj kur tkem kohe
Brezi i ri ka mundesit e arta qe ai brezi jot dhe i imi nuk i pati kurre,per brezin tend pershembull ishte kenaqesia me e madhe qe te shkonte ne nje mbremje te organizuar nga shkolla dhe te ftonte ne kercim pelqimin e vet.Se harra per sa i perket temes kjo esht nje pytje qe duhet tja bejm vetes si fillim , ti cfar ke ber dicka te dobishme dhe produktive per te ardhmen e shtetit , me siguri ja ke mbathur si pjesa dermuse e ske ber asgje apo jam gabim? ??pse duhet te presim dicka nga brezi ri?
Su lodha fare jo se mke kap me ore te miraE po mqs sot spo me merr gjumi e skam ca bej , po ta them
Ishte nat nuk ishte dit ?.. ora 9 e darkes sapo kisha dal nga nje super mesim i merzitshem , mora urbanin si cdo dit … U ula nga ana e dritares . Vjen nga krahu im nje zotri reth te 60-tave .. u ul mbas nja 2 stacjonesh me tha “vajza me fal e di kur meret urbani fundit “ i ktheva pergjigje e mir tha faleminderit . Pas 5 min me tha “ me fl te pyes dicka je e punsuar ?” Po i thash punoj .. gjynah tha nje vajz kaq e re punon kaq von . Me te then te drejten me erdhi zor ti thoja qe punen e kisha mbyll pa vajt ora dy po kisha qen ne master ndaj vec i buzqesha . Po nesje kalum ca stacjone me tha “ te pyeta a punon sepse un po kerkoj nje grua apo nje zonje per sherbim “ e pash nje her i thash “jo flm se sic thash jam e punsuar “ me tha “po ti pyet nje her o goc se ca sherbimi dua ! Un jam mjek popullor me duhet nje ndimese mos te punosh deri ne kte ore se gjynah ! . I thash “ nuk jam e interesuar flm “ e kaluan ca e me tha “ ku e ke punen ti se do kisha deshir te kaloja te takoja . Aty i thash cohuuuuuu urgjent urgjent . Un rinia sotme turp te me vi ngrita nga vendi nje plak 60 vjec qe ai mund te ishte gjyshi im larg qofte . ?
e nesje kshu pz as nje gripc nuk kam hequr ose shtuar u lodhe duke me lexuar ? @Apache ?
e un jam dakort te hapen ! Se grin lek kta e spguajn taksa ndaj eshte shqiperia grop . Se ndaj sna rritet rrogat ne ngaqe spaguajn taksa kto bizneset e pa liqshme ? #legalizoniprostitucjoninSu lodha fare jo se mke kap me ore te mira
po ti e degjoje nje here propozimin per pune me ate rast merrje dhe zanat ???
Nejse pertej shakase, Shqiperia eshte vend i frustuar seksualisht. Pikerisht per tipat si puna ktij atij xhaxhit une them qe duhen hapur shtepite publike.
Po ca mbremje,ne klas aty sikur skan 10 mij lek per hotel?Brezi i ri ka mundesit e arta qe ai brezi jot dhe i imi nuk i pati kurre,per brezin tend pershembull ishte kenaqesia me e madhe qe te shkonte ne nje mbremje te organizuar nga shkolla dhe te ftonte ne kercim pelqimin e vet.
Sot te gjithe e dim se cfare behet.
Dikur stimuli per te mesuar dhe te beheshe nje mjek ishte pergjegjsi,sot shikon mjeksin qe abuzon me rrahje barbare ndaj nje te moshuar.
Dikur nje femer mund te kalonte dhe epshet mashkullore mbeteshin te fshehta,sot ky brez e privatizon femren nga distanca me leket e babes jo aftesit e veta.
Ka nje mori gjerash per diskutim por shikoj qe eshte i kot ne momentin qe trupeshket jan ne qarkullim dhe kerkojn material.
Mbase nuk kam bere gjera konkrete per kete vend por e sigurt kam pare punen time,jeten time dhe kurre nuk jam mare me cfare sme perket.?
I grine leket qendrat e masazhite un jam dakort te hapen ! Se grin lek kta e spguajn taksa ndaj eshte shqiperia grop . Se ndaj sna rritet rrogat ne ngaqe spaguajn taksa kto bizneset e pa liqshme ? #legalizoniprostitucjonin
Jo re cne, ne jemi nga 80 vjec dhe rinine e kemi kalu ne vitet 60'@Mignonne ka ikur koha xhaxhi enverit nuk ha me njeri trahana ka ardhur koha edi rames ham sufllaqe tani gjithsesi kto shembuj nuk jan dicka produktive dhe e dobishme per shoqerin . rinia me punt e veta merret ne po merremi me punet e tyre se ku e pin kafen e ca rrjetesh sociale perdorin kur dhe ne vet e bejm ?
kshu ulen dhe cmimet , cojn burrat me shum lek ne shpi sepse duke u legalizuar rritet konkurenca dhe ulen cmimet dhe si rjedhoj konsumatori harxhon me pak dhe dergon me shum rrog be shtepi .I grine leket qendrat e masazhit
Kjo eshte ajo qe them un per kete brez ky lloj degjenerimi i kesaj permase.Po ca mbremje,ne klas aty sikur skan 10 mij lek per hotel?
Ti masterin per finance kontabilitet?kshu ulen dhe cmimet , cojn burrat me shum lek ne shpi sepse duke u legalizuar rritet konkurenca dhe ulen cmimet dhe si rjedhoj konsumatori harxhon me pak dhe dergon me shum rrog be shtepi .
Un jam i viteve 90 afersisht e vec kercime ne shkoll e kshu gjerash skishte atereJo re cne, ne jemi nga 80 vjec dhe rinine e kemi kalu ne vitet 60'
Para nje jave se fillova dhe une me histori? dal nga shkolla por une e le telin gjithmon posht bankes dhe e harroj e kujtohem kthehem nga rruga te shkoj te marre telin e kur futem ne klas me ato mend une qe kan ikur hyra ,kur shof te banka ime dy horra sa po i hiqte xhupin,ngela fare sme erdhi as telefonin ta merrja,e ta mendosh qe para nje dite krijuan lidhjen si shoke se shaheshin??Kjo eshte ajo qe them un per kete brez ky lloj degjenerimi i kesaj permase.
Hahahah deg ekonomie inxhinjerike por jo kte hahaha se nga e gjeti ?Ti masterin per finance kontabilitet?
Ateher ju informoj qe keni bere dashur-padashur 134 postime per kete tem ku gjithkush ka dhen nje mendim ose eshte kapur pas fjales parazit por mos harroni do edukoni femijet,motra-vellezer,mbesa-niper dhe minimumi qe do beni eshte do kujtoni kohen e xhaxhit per te bere krahasimin sepse sado emancipim te ket njeriu,do kujtoj nga ka ardhur apo si eshte rritur vet.@Mignonne ka ikur koha xhaxhi enverit nuk ha me njeri trahana ka ardhur koha edi rames ham sufllaqe tani gjithsesi kto shembuj nuk jan dicka produktive dhe e dobishme per shoqerin . rinia me punt e veta merret ne po merremi me punet e tyre se ku e pin kafen e ca rrjetesh sociale perdorin kur dhe ne vet e bejm ?
?? e ktu ska faj shoqeria ktu ka faj drejtori qe zvendos rregulla e mer rrigen kot . Nqs eshte shkoll shtetrore duhet te protestojm per taksat qe po japim .Para nje jave se fillova dhe une me histori? dal nga shkolla por une e le telin gjithmon posht bankes dhe e harroj e kujtohem kthehem nga rruga te shkoj te marre telin e kur futem ne klas me ato mend une qe kan ikur hyra ,kur shof te banka ime dy horra sa po i hiqte xhupin,ngela fare sme erdhi as telefonin ta merrja,e ta mendosh qe para nje dite krijuan lidhjen si shoke se shaheshin??
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.