- Regjistruar më
- Qershor 19, 2018
- Mesazhe
- 12,823
- Pëlqime
- 15,493
pse joTani do te dish opinjonin tim per temen ti apo ca? ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
pse joTani do te dish opinjonin tim per temen ti apo ca? ?
Pagat e ulta ne Shqiperi, e shtyjne nje pjes te vogel te rinis drejt parazitllekut. Me çfare kam pare une, rini shqiptare eshte puntore por ne Shqiperi ofrohet shume pak dhe ka abuzime me pagen dhe kushtet ne pergjithesi. Kete rini "parazite" shiheni se si punojne kur ikin ne gjermani. Ato kafenet dhe foto jan thjesht nje shkeputje dhe pushim nga realiteti shqipetar. Shumica duan por mundesit nuk i ofrojne gje.E ndikuar nga rinia e sotme e cila e gjen veten duke parazituar ne cepa lokalesh me nje telefon ne dore duke naviguar pafund ne rrjete sociale dhe duke ekspozuar foto me efekte filtra te cilat "genjejn"ose ndikojn masivisht gjithe rinin,lind pyetja,a eshte bere sa duhet per rinin ne vendin ton? Cfare i mungon rinis se sotme qe gjithe fokusin e parazitllikut ta investonin ne njohuri te pergjithshme te cilat do kishin dobishmeri dhe produktivitet per te ardhmen e nje shteti.
Kurioze te lexoj mendimet tuaja....
Absolutisht jo, thjesht tregova se jam nënë me dy fëmijë,punoj 12 orë në ditë,kur vij në shtëpi merrem me fëmijët dhe mbi të gjitha forumoj ?Po edhe po te punosh me pak, 6 ore, nuk te ben parazit
Shyqyre per ty ?Un po punoj 12 orë në ditë,s'jam parazite qyqyr ?
Shkunee bablok ?Absolutisht jo, thjesht tregova se jam nënë me dy fëmijë,punoj 12 orë në ditë,kur vij në shtëpi merrem me fëmijët dhe mbi të gjitha forumoj ?
Epo kshu thuaj ktyre. Bejn ca disa mijra euro nga tiktok. Ne lam lesht duke punuar??Po ata qe rrine gjithe diten ne lokal me tel ne dore dhe nga ati telefon fitojne me shume para se ata qe thyejne kurrizin 16 ore ne pune ca quhet ? ? ?
Dhe mbi te gjitha forumonAbsolutisht jo, thjesht tregova se jam nënë me dy fëmijë,punoj 12 orë në ditë,kur vij në shtëpi merrem me fëmijët dhe mbi të gjitha forumoj ?
Tani, 12 ore pune, me dy femije dhe gjen kohe te forumosh?? Duhet ta besoje kete??Absolutisht jo, thjesht tregova se jam nënë me dy fëmijë,punoj 12 orë në ditë,kur vij në shtëpi merrem me fëmijët dhe mbi të gjitha forumoj ?
E thashë me shaka atë koment.Shyqyre per ty ?
Vec hapni fjalorin dhe kapni thelbin e parazitllikut te jesh parazit nuk do te thote nuk punon dhe etiketohesh i till,cdo kush ne kete jete ka nje detyre per te kryer,nje femije te studioj nese nuk e ben por rri cepave nga mundesit e arta qe i ofron baba vet eshte automatikisht parazit.
Nje grua qe rri ne forum dhe merret te eci pas gjurmeve se kush eshte dashnorja e kujt apo ku te zeri dashnor virtual eshte me keq se nje parazite.
Etj argumenta pafund ?
Ves i keq pz ?Dhe mbi te gjitha forumon
Mos e beso po deshe ?Tani, 12 ore pune, me dy femije dhe gjen kohe te forumosh?? Duhet ta besoje kete??
Shaka bej sa te duash,rendesi ka te kuptosh thelbin ?E thashë me shaka atë koment.
Cdo njeri di vetë ca bën
Jo jo, te besoj plotesisht. Po per burr si e gjen kohen?????Mos e beso po deshe ?
po spunon 12 ore pa shkeputje ajo dhe ti tani ? ? ?Jo jo, te besoj plotesisht. Po per burr si e gjen kohen?????
Thelbin e kam kuptuar me kohë, përderisa nuk e konsideroj veten parazite apo si pjesa e fundit e fjalisë që ke thënë më sipër.Shaka bej sa te duash,rendesi ka te kuptosh thelbin ?
Epo sme pelqen te flas per te gjith ama nisur nga familja ime dhe nga eksperjencat e mia te pakta me jeten ? .. mendoj qe rinis se sotme si mungon asgje per tu fokusuar ne gjerat thelbesore te jetes . Mendoj se shembullin te rit e marin tek familja e tyre jo tek shoqeria . E sic thash nisem nga vetja Babi im me dhuroj tel kur mbusha 18 vjec , dhe rjetet socjale kur i hapa i mora leje prinderve te mi se ma kontrollonin telin? . Tani kam krijuar pavarsin time , sepse erdhi nje pik qe krijuan besim tek un dhe e kuptuan qe isha e rritur per tu kujdesur per veten etjer e tjer , athere te them te drejten si duroja dot kto gjera dhe me dukeshin apsurde ama jam e lumtur qe kam pasur prinder te till sepse sot kam goca arritje ne jet . Tani do thuash ti qe kjo qe the ska lidhje me temen ?? epo lexoje dhe nje her se te siguroj qe ka ? Medoj qe nqs se prindrit jan me te perfshir ne jeten e femij se tyre femit e tyre zdo behen pjes e rinis qe parazitojn ✌?pse jo
Mos u merr me gjëra personale nashti ?Jo jo, te besoj plotesisht. Po per burr si e gjen kohen?????
Ti i ve pikat mbi "i" ??Te shfarrosin kte internetin behet rinia prap ?
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.