Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

A është bërë sa duhet për rininë në vendin ton?

Ne noiher ngaterrojme adoleshencen me rinine. Adoleshenca jone me adoleshentet sot ndyshon si nata me diten, por une jam 34 vjec dhe e quaj veten pjese te rinise sotme. Nuk mund te them une "ne kohen time" se do ishte budallallek.
Te rinj mor jemi ?, ndryshon normal po pse duhet ti kerkojm "llogari" atyre qe jan me te ri kur dhe ne vet sbem noi cudi t madhe per t ardhmen e vendit .Gjithsekush e di vet cfar ben me jeten e tij , un dua t parazitoj ti do t punosh, secili per vete

Me të dëgjuar e kam se femra kulmin e rinisë e ka në të 40-tat e saj.
Kur të shkoj do them a është e vërtetë apo jo ?
Ne kulmin e ndjeshmeris seksuale do te thuash jo te rinis ?

Me të dëgjuar e kam se femra kulmin e rinisë e ka në të 40-tat e saj.
Kur të shkoj do them a është e vërtetë apo jo ?
Shume psikologe e thone kte, madje shkojne deri aty sa thone qe femra ne te 40tat rilind,rigjallerohet.
Ka te beje me faktin qe deri ne ate moshe supozohet qe femijet te jene rritur dhe mos jene shume te varur nga nena, ajo ka me shume kohe per veten,i sheh gjerat ndyshe etj etj.

Shume psikologe e thone kte, madje shkojne deri aty sa thone qe femra ne te 40tat rilind,rigjallerohet.
Ka te beje me faktin qe deri ne ate moshe supozohet qe femijet te jene rritur dhe mos jene shume te varur nga nena, ajo ka me shume kohe per veten,i sheh gjerat ndyshe etj etj.
Po une qe i ha ymrin akoma asaj times??

Te rinj mor jemi ?, ndryshon normal po pse duhet ti kerkojm "llogari" atyre qe jan me te ri kur dhe ne vet sbem noi cudi t madhe per t ardhmen e vendit .Gjithsekush e di vet cfar ben me jeten e tij , un dua t parazitoj ti do t punosh, secili per vete
Kur e mendoj veten në adoleshencë them sa budallaqe paskam qenë.
Sigurt e kur të plakem do them sa budallaqe paskam qenë në rini.
Po për të jetuar nuk ka një guidë.
Ndonjëherë dikujt i vjen jeta më e lehtë dhe "paraziton" kafeneve,duke postuar nëpër rrjete sociale.
Dikush tjetër është i detyruar të punojë 12 orë në ditë,larg fëmijëve,me zemër në dorë dhe me mendjen pas sepse ka kaq shumë shpenzime vetëm për ata.
Askush nuk është perfekt,as ti,as unë,as tjetri,e rëndësishme është të përmirësojmë veten për hir të familjes në rradhë të parë e më pas për shoqërinë.
Mbase pak lëmsh po ishte një mendim casti ?

Sigurt e kur të plakem do them sa budallaqe paskam qenë.
Ndonjëherë dikujt i vjen jeta më e lehtë dhe "paraziton" kafeneve,duke postuar nëpër rrjete sociale.
Dikush tjetër është i detyruar të punojë 12 orë në ditë,larg fëmijëve,me zemër në dorë dhe me mendjen pas sepse ka kaq shumë shpenzime vetëm për ata.
Askush nuk është perfekt,as ti,as unë,as tjetri,e rëndësishme është të përmirësojmë veten për hir të familjes në rradhë të parë e më pas për shoqërinë.
Por ishte mendimi me i sinqert dhe i bukur.

Sigurt e kur të plakem do them sa budallaqe paskam qenë në rini.
Ke shum te drejt .ne adoleshncen time kohet ishin me t veshtira dhe duhet tbeje gjera qe nje fmi sduhet ti bej , disa gjera jan ber me te lehta per femijet dhe njerzif me me pak pergjesi po kjo sdo t thot se jan gabim ,gjithsecili ka te drejt te beje ate qe do t beje .

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back