Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

A është bërë sa duhet për rininë në vendin ton?

Para nje jave se fillova dhe une me histori? dal nga shkolla por une e le telin gjithmon posht bankes dhe e harroj e kujtohem kthehem nga rruga te shkoj te marre telin e kur futem ne klas me ato mend une qe kan ikur hyra ,kur shof te banka ime dy horra sa po i hiqte xhupin,ngela fare sme erdhi as telefonin ta merrja,e ta mendosh qe para nje dite krijuan lidhjen si shoke se shaheshin??
Cdo brez i ka bere ne adoleshnce dhe rini kto gjera qe thua ti, dhe nuk ka asgje te keqe.

Ateher ju informoj qe keni bere dashur-padashur 134 postime per kete tem ku gjithkush ka dhen nje mendim ose eshte kapur pas fjales parazit por mos harroni do edukoni femijet,motra-vellezer,mbesa-niper dhe minimumi qe do beni eshte do kujtoni kohen e xhaxhit per te bere krahasimin sepse sado emancipim te ket njeriu,do kujtoj nga ka ardhur apo si eshte rritur vet.
Ke shum te drejt po spo kuptohemi si duhet po ja fusim njeri gozhdes tjetri patkoit sepse dhe tema u degradua me histori autobuzash dhe dashurish posht bangave .

Un jam i viteve 90 afersisht e vec kercime ne shkoll e kshu gjerash skishte atere
Ne noiher ngaterrojme adoleshencen me rinine. Adoleshenca jone me adoleshentet sot ndyshon si nata me diten, por une jam 34 vjec dhe e quaj veten pjese te rinise sotme. Nuk mund te them une "ne kohen time" se do ishte budallallek.

Ke shum te drejt po spo kuptohemi si duhet po ja fusim njeri gozhdes tjetri patkoit sepse dhe tema u degradua me histori autobuzash dhe dashurish posht bangave .
Normal degradon pasi kushdo i jep ngjyrimet e personalitetit te vet cdo teme.
Aq di aq flet.

?‍? e ktu ska faj shoqeria ktu ka faj drejtori qe zvendos rregulla e mer rrigen kot . Nqs eshte shkoll shtetrore duhet te protestojm per taksat qe po japim .

Duam leket tonaaaaaaaaaaaaaa duam leket tonaaaaaaa mbrapsh ! Mizerje !?
Drejtor sheli???

E drejt por per qefin e atyre parazitve te vegjel neper eskursione kam fjetur te stolat rruges ti linim ne qetsi??
Njeriu dashuron ne cdo moshe, qe ne shkolle fillore fillojne pelqimet..
Pastaj per seksin ne moshe te hershme kam mendim tjeter, po tjeter teme ajo.

Njeriu dashuron ne cdo moshe, qe ne shkolle fillore fillojne pelqimet..
Pastaj per seksin ne moshe te hershme kam mendim tjeter, po tjeter teme ajo.
Po prej mishi e gjaku jemi ajo dihet qe ka pelqime cdo moshe aman te jap 50-tcen per dhomen e te fle te parku sikur ska lezet??

Po prej mishi e gjaku jemi ajo dihet qe ka pelqime cdo moshe aman te jap 50-tcen per dhomen e te fle te parku sikur ska lezet??
jo jo per ate duhet ta ngresh zerin ti ? ? ?

Tja thuash mamit tim kete qe eshte 39 vjec te vrau se ja thash njeher e me bente moral cdo dite pstj??
aha 39 vjec ka mbaru pune mami jot ... hyn ke gjyshet

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back