Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

A është bërë sa duhet për rininë në vendin ton?

zbej pjes tek rinia parazite se punoj 8 ore 6 dit ne jav 4 ore ne 5 dit ne master dhe nga kursimet e mia sapo kam bler makinen time te par … yep ska lidhje me temen ?

Epo sme pelqen te flas per te gjith ama nisur nga familja ime dhe nga eksperjencat e mia te pakta me jeten ? .. mendoj qe rinis se sotme si mungon asgje per tu fokusuar ne gjerat thelbesore te jetes . Mendoj se shembullin te rit e marin tek familja e tyre jo tek shoqeria . E sic thash nisem nga vetja Babi im me dhuroj tel kur mbusha 18 vjec , dhe rjetet socjale kur i hapa i mora leje prinderve te mi se ma kontrollonin telin? . Tani kam krijuar pavarsin time , sepse erdhi nje pik qe krijuan besim tek un dhe e kuptuan qe isha e rritur per tu kujdesur per veten etjer e tjer , athere te them te drejten si duroja dot kto gjera dhe me dukeshin apsurde ama jam e lumtur qe kam pasur prinder te till sepse sot kam goca arritje ne jet . Tani do thuash ti qe kjo qe the ska lidhje me temen ?? epo lexoje dhe nje her se te siguroj qe ka ? Medoj qe nqs se prindrit jan me te perfshir ne jeten e femij se tyre femit e tyre zdo behen pjes e rinis qe parazitojn ✌?
Ti i je pergjigjur titullit te temes "A eshte bere sa duhet per rinin ne vendin tone" dhe une jam plotesisht dakort me ate qe ke thene, dhe mua titulli me beri te hyj tek tema. Sepse rinia eshte produkt i familjes, shoqerise dhe eshte kultivuar ne nje ambjent te caktuar.
Por po te lexosh ato 4-5 rreshta poshte titullit kupton qe skan lidhje fare me temen.

Thelbin e kam kuptuar me kohë, përderisa nuk e konsideroj veten parazite apo si pjesa e fundit e fjalisë që ke thënë më sipër.
Të gjithë hiqen shënjtorë,po në fillim duhet t'a kthejnë thikën nga vetja ?
Ska si hiqen kur nuk egziston shenjterimi,ne jemi mekatar ne hapat tona.
E rendesishme eshte si ndihemi me veten kur bejm bilancin e vleres ton,jo te prekemi nga fragmente te artikuluara ne nje teme forumi,thjesht te peshojm veten ?

Ti i je pergjigjur titullit te temes "A eshte bere sa duhet per rinin ne vendin tone" dhe une jam plotesisht dakort me ate qe ke thene, dhe mua titulli me beri te hyj tek tema. Sepse rinia eshte produkt i familjes, shoqerise dhe eshte kultivuar ne nje ambjent te caktuar.
Por po te lexosh ato 4-5 rreshta poshte titullit kupton qe skan lidhje fare me temen.
Epo ka shum kontekste se tani si a eshte ber sa duhet per rinin ne vendin ton ? Nga kush nga shteti, politikat a ku dij un… un e shkreta ashtu si e kuptova ashtu fola … kte kisha per te then flm naten e mir per sa i perket temes ?

Epo ka shum kontekste se tani si a eshte ber sa duhet per rinin ne vendin ton ? Nga kush nga shteti, politikat a ku dij un… un e shkreta ashtu si e kuptova ashtu fola … kte kisha per te then flm naten e mir per sa i perket temes ?
naten e mire dhe ta gzosh makinen :lolx::lolx::lolx:

naten e mire dhe ta gzosh makinen :lolx::lolx::lolx:
flmmm se skam len robi , e qen lagje pa i then qe kam bler makin nga entuzgjazmi … ju sme kuptoni po shpirti im e di ca kam hequr nga urbani dhe pleqt manjak dhe pritj ne shi e urbanit dimer ver , dhe e rinive neper urbane qe te cojn numra foto vidjo nudo me aierdrop ( btw ktu kam faj vet se i pranoja nga kurjeshtja kto sms qe me vinin goc ***** ) .. ose kur me eshte dashur te thyej 10 milekshin ngaqe se plotesoja 4 qinlekshin fiks per urban ose kur te bie bileta dhe e humb .. uuu duhet nje tem per urbanin mendoj un ???? … ika se dola fare jasht teme .. cpaskam qen ?

Nga gjitonet zemer ??
Shteti dhe politika eshte nje ? tema i referohej keti brezi te sotem i cili nuk ka angazhim ne aspektin konkret per zhvillimin dhe perparimin e jeteses normale.
Gjithsesi disa komentues me lart nuk me zhgenjejn aspak pasi ata jan ata qe edukojn keta breza.... gjithsesi naten e mire gezohem qe te lexoj.

flmmm se skam len robi , e qen lagje pa i then qe kam bler makin nga entuzgjazmi … ju sme kuptoni po shpirti im e di ca kam hequr nga urbani dhe pleqt manjak dhe pritj ne shi e urbanit dimer ver , dhe e rinive neper urbane qe te cojn numra foto vidjo nudo me aierdrop ( btw ktu kam faj vet se i pranoja nga kurjeshtja kto sms qe me vinin goc ***** ) .. ose kur me eshte dashur te thyej 10 milekshin ngaqe se plotesoja 4 qinlekshin fiks per urban ose kur te bie bileta dhe e humb .. uuu duhet nje tem per urbanin mendoj un ???? … ika se dola fare jasht teme .. cpaskam qen ?
ksaj pergjigje si hiqet as pik as presje??
Urime per makinen???

Te kuptoj moj korbe te kuptoj .... ate pjesen e pleqeve manjak dhe videove ne aierdrop jo po kto te tjerat po ? ? ?

Te kuptoj moj korbe te kuptoj .... ate pjesen e pleqeve manjak dhe videove ne aierdrop jo po kto te tjerat po ? ? ?
Pa harruar me sa minuse kemi dal nga urbani nis qe nga telefoni dhe leket??

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back