Me raste jeni t ëmbël....kurrr shifni se ju ec ?Ca tforti m rrush ne mezi hajm i kafshat buk ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Me raste jeni t ëmbël....kurrr shifni se ju ec ?Ca tforti m rrush ne mezi hajm i kafshat buk ?
Ne asnje menyre nuk e kam cek ce te gjith vjedhin është budallik te thuhet ashtu:Ore spo te them qe ste kan vjedh po thjesht e pranoj edhe un qe vjedhin po gishti drejtohet te ai qe vjedh jo ne pergjithsi edhe eshte plotesisht e drejta jote qe ti te prishesh imazhin e dikujt qe te vjedh edhe ti thuash te gjithve se filan vend mos shkoni se iu vjedh se isha un pre e 1 vjedhje kaq me mir keshtu besoj si per ty si per tgjith
Për Turqi n'mot do hapim tem ?Me shku ne Antaly me blejt diçka sy ndersy te vjedhin e te rrejn kshu qe kot debatoni per kto sende
Ti ke ndermend te vish ne tr kto dite se kam ngel pa leke...Ne asnje menyre nuk e kam cek ce te gjith vjedhin është budallik te thuhet ashtu:
Ka shum shum raste te tilla ce ndodhin, disa i ke publike e imagjino sa ke Raste te tilla ce nuk jan Publike
Hahhaah waaa dje po mendoja ta idhja kte se e kam fixim..po sle ti ???...o kem fixim kur thot ooooooo nnnneeeeeennneeeeee jo ti mojTE GJITHE PERTOKKK OREEE SE JENI NE SHQIPERI KTU.....
View attachment 111705
Si heci si nuk heci se ca asht embelsia un se mor vesh ??Me raste jeni t ëmbël....kurrr shifni se ju ec ?
Mprit ne mu se e bojm vjedhje ne bashkpunim ??Ti ke ndermend te vish ne tr kto dite se kam ngel pa leke...
Po ste kapa te fus mbrapa te Caddy te coj vidiatorin ne kok derisa ti mar te gjitha leket...
Do paguar qeraja vl
Kurse une kur thot cohu drejtor ??Hahhaah waaa dje po mendoja ta idhja kte se e kam fixim..po sle ti ???...o kem fixim kur thot ooooooo nnnneeeeeennneeeeee jo ti moj
Te gjithe perdheeee reeee??Mprit ne mu se e bojm vjedhje ne bashkpunim ??
Gjithsesi jemi cik natyre e veshtire ne Shqiptaret...dhe ska lidhje me patriotizmin sepse ndoshta me zemer mund te jem me patriot se shume te tjere ketu. Sherbimi ka probleme..dhe per kete duhet vizitosh nje vend tjeter per disa kohe dhe e kupton diferencen. Vazhdoj ti qendroj jo te gjithe jane keshtu por ka disa fatkeqsishtPo ka shum’raste te tilla fatekeqesisht, por jo vetem Shqiperi.
kto ndodhin e ne kosove ne momentin e pushimeve cmimet Ngriten direkt e per ne mergimtaret e ne lagjet tona behen padrejtesi
Fiks:Gjithsesi jemi cik natyre e veshtire ne Shqiptaret...dhe ska lidhje me patriotizmin sepse ndoshta me zemer mund te jem me patriot se shume te tjere ketu. Sherbimi ka probleme..dhe per kete duhet vizitosh nje vend tjeter per disa kohe dhe e kupton diferencen. Vazhdoj ti qendroj jo te gjithe jane keshtu por ka disa fatkeqsisht
Ky është e me i rendUne se kam te vjedhjet...se sme duken shume problem .e kam me shume me sherbimin dhe egersine e reagimit...
Nmot per nmot oPër Turqi n'mot do hapim tem ?
Ndoshta se kam vene re une sepse jetoj dhe ne shqiperi per muaj me radhe dhe ndihem vendas .ndoshta prandaj skam pat ndonje kesi rasti...por vjedhja eshte shume problem...sepse dje po kerkoja ca gjera ne google per Alb dhe shumica e pyetjeve suggested ishin "A eshte safe shqiperia" " A mund te shkoj nje femer vetem ne shqiperi per te pushuar" dhe keshillat ishin me mire se ci prisja por prap kishte ca gjera qe sme vinte mire kur i lexoja ?? dreqin nje copez vend jemi pse tmos e benim parajse turizmi ??Ky është e me i rend
Ktu ia fute kot vallahi ma kot ska franca te rrespekto ty te respekto se e di se do harxhosh ca lek te dhjet mu ne qaf nqs e di se do kerkosh azil per letra a gjo rracista gjermani te do jo ste do as gjermani gjermani do punen ste shef nga je e kush je italiani rracist sa ska ma turki rracist sa ska ma hungarezi rracist sa ska ma mali i zi te shkosh ne palv e te thuash jam shqiptar maksimumi 5 min je i rrethum nga policia per kontroll ne kosov me te ndalu policia me te vendos gjob ste trego as ste shoqero me shku me e pagujt gjoben se te marin patenten e mezi ta japin kshuqe mos flisni respekt per njani tjetrin jo 0 jo 10 se ty jasht veni nqs ban sherr e 1 shqiptar me kan nrrug e me te ngju se flet shqip kryet e len e vetem ste le mos fol kot o centos se rrespekt kemi te gjith per njani tjetrin nqs ste pelqen dikush thuaj sme pelqen filani mos thuaj rrespekti 0 se po na ofendonFiks:
Vallahi ne Europe e skandinavi se di ku s’kam’ken ama si ke ne shqipetaret mos vlersimi e mos rrespektimi mes vete është nen 0
Se kuptovae ate ce thash une:Ktu ia fute kot vallahi ma kot ska franca te rrespekto ty te respekto se e di se do harxhosh ca lek te dhjet mu ne qaf nqs e di se do kerkosh azil per letra a gjo rracista gjermani te do jo ste do as gjermani gjermani do punen ste shef nga je e kush je italiani rracist sa ska ma turki rracist sa ska ma hungarezi rracist sa ska ma mali i zi te shkosh ne palv e te thuash jam shqiptar maksimumi 5 min je i rrethum nga policia per kontroll ne kosov me te ndalu policia me te vendos gjob ste trego as ste shoqero me shku me e pagujt gjoben se te marin patenten e mezi ta japin kshuqe mos flisni respekt per njani tjetrin jo 0 jo 10 se ty jasht veni nqs ban sherr e 1 shqiptar me kan nrrug e me te ngju se flet shqip kryet e len e vetem ste le mos fol kot o centos se rrespekt kemi te gjith per njani tjetrin nqs ste pelqen dikush thuaj sme pelqen filani mos thuaj rrespekti 0 se po na ofendon
Je duke na ofendu shum rend ktu a je ne vetdije se ca thuaFiks:
Vallahi ne Europe e skandinavi se di ku s’kam’ken ama si ke ne shqipetaret mos vlersimi e mos rrespektimi mes vete është nen 0
Kur them une do futur ktu kyKtu ia fute kot vallahi ma kot ska franca te rrespekto ty te respekto se e di se do harxhosh ca lek te dhjet mu ne qaf nqs e di se do kerkosh azil per letra a gjo rracista gjermani te do jo ste do as gjermani gjermani do punen ste shef nga je e kush je italiani rracist sa ska ma turki rracist sa ska ma hungarezi rracist sa ska ma mali i zi te shkosh ne palv e te thuash jam shqiptar maksimumi 5 min je i rrethum nga policia per kontroll ne kosov me te ndalu policia me te vendos gjob ste trego as ste shoqero me shku me e pagujt gjoben se te marin patenten e mezi ta japin kshuqe mos flisni respekt per njani tjetrin jo 0 jo 10 se ty jasht veni nqs ban sherr e 1 shqiptar me kan nrrug e me te ngju se flet shqip kryet e len e vetem ste le mos fol kot o centos se rrespekt kemi te gjith per njani tjetrin nqs ste pelqen dikush thuaj sme pelqen filani mos thuaj rrespekti 0 se po na ofendon
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.