- Regjistruar më
- Qershor 19, 2018
- Mesazhe
- 12,823
- Pëlqime
- 15,496
Une perpiqem te jem realist.Ohu, ju e dergoni biseden si dhe ku doni?
Ti i di fshatrat e shqiperise si fshatrat e zvicres, me ato lopet e bukura tw cokollates milka ????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Une perpiqem te jem realist.Ohu, ju e dergoni biseden si dhe ku doni?
E mole dhinUne perpiqem te jem realist.
Ti i di fshatrat e shqiperise si fshatrat e zvicres, me ato lopet e bukura tw cokollates milka ????
Po dashuria ka kushte ku lind dhe krijohet.Dashuri pra, kjo eshte dashuria.
Ndryshe do ishte perputhje interesash?
Pse sesht e duhura?Jo.
Une nuk do ti kerkoja vajzes te vinte te jetonte ne fshat.Do perpiqesha ta bindja qe prinderit e mi te vinin te jetonin me ne ne qytet.
Nese ajo sdo pranonte do te thote qe seshte e duhura per mua.
Nese prinderit e mi sdo donin te vinin me qytet,do ti lija pas.
Ti do te doje qe femijet e tu te rriten ne ato kushte ?Dashuri pra, kjo eshte dashuria.
Ndryshe do ishte perputhje interesash?
"Prinderit jane te shenjte dhe nuk hidhen tutje"Pse sesht e duhura?
Vetem se s esht dakort te vije te jetoj ne fshat?
Vetem per kete mangesi domethen ti do ndaheshe nga ajo.
Ske dhen pergjigje konkrete,nje thua nese sdo pranonte s esht e duhura dhe nje do lija prinderit pas.
Un mendoj qe te dy duhet te tolerojn pak njeri tjetrin sido qofshin problemet.
Prinderit ja te shenjt dhe nuk hidhen tutje sdo jetojn pergjithmon.
Vjen dita qe do ti kerkojm dhe sdo ti gjejm me.
Un mbase jam keshtu sepse kam humb nenen dhe kam kte mendim.
Jeta esht e shkurter.
Qyyyy jo ashtu o?Ti do te doje qe femijet e tu te rriten ne ato kushte ?
Qe te zgjohen ne 5 te mengjesit te cojn delet ne mal dhe te kthehen ne 7 te darkes?
Te mos ken mundesi te meren me aktivitete dhe kurse mos te ken mundesi te mesojn sic duhet ?
Ah ok"Prinderit jane te shenjte dhe nuk hidhen tutje"
U lodhe kot sepse se ke lexuar tamam ca kam thene.Nuk eshte e duhura nese nuk pranon qe prinderit e mi te vine te jetojne me ne nê qytet.
Pse ka pak zgjidhje ?Po kshu është pra
Pse ça të pret në fshat përveç prashitjes dhe noj gur kokës? Lol
Sjam dakord me tyPse ka pak zgjidhje ?
Me ket brez qe ka ardh sot shof ne fshatin ku jam e un vet
Ska nejt na nji me prashit,
Kjo me beri pak pershtypje, sdo te thot se je fshat e do rrish vec ne bahce apo me lop.
Per dashurine jo per lopen??Sjam dakord me ty
Ti do martoheshe në fshat? Nëse jeton vetë në fshat ok...
Por do e braktisje metropolin për lopët e dhent?
Sigurisht qe jo sole nuk po flasim per paragjykime.Pse ka pak zgjidhje ?
Me ket brez qe ka ardh sot shof ne fshatin ku jam e un vet
Ska nejt na nji me prashit,
Kjo me beri pak pershtypje, sdo te thot se je fshat e do rrish vec ne bahce apo me lop.
Dashuria puçi puçi një orë e pastaj do shtrydhësh thithkat e lopës?Per dashurine jo per lopen??
??vec mos te shtrydhim te dashit ne vend te dhis??Dashuria puçi puçi një orë e pastaj do shtrydhësh thithkat e lopës?
Ore ti permende Funarin qe e ka nje furgon.Sigurisht qe jo sole nuk po flasim per paragjykime.
ka shume fshatra qe jan afer qyteteve dhe jan shume mire per te jetuar pasi eshte nje jete me e qete dhe me mire per te jetuar. Ama nuk jetohet ne funar qe eshte vetem nje furgon qe shkon e vjen apo jo @HIM
Varet edhe po edhe joSjam dakord me ty
Nuk po them gje po them varet ku vend jeSigurisht qe jo sole nuk po flasim per paragjykime.
ka shume fshatra qe jan afer qyteteve dhe jan shume mire per te jetuar pasi eshte nje jete me e qete dhe me mire per te jetuar. Ama nuk jetohet ne funar qe eshte vetem nje furgon qe shkon e vjen apo jo @HIM
Une kam enderr te kem nje shpi ne fshat nje vil te vogel me pem, do beja edhe nje pishin te vogel do ishte superSjam dakord me ty
Fakti qe te gjithe po levizin drejt qytetit e ka nje arsye.Sbesoj se ikin prej mushkonjave.Varet edhe po edhe jo
Nese un do e gjej fshat normal qe martohem se ktu jam e vet.
Varet ku te del.
Por un e kisha qe jo se je ne fshat e te rojn lopet e dhent se gje tjeter smundesh.
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.