- Regjistruar më
- Qershor 19, 2018
- Mesazhe
- 12,823
- Pëlqime
- 15,496
Jo po i mbush mendjen Marsit qe babi e ka gabim noiher ????Po i gjen nuse babit ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Jo po i mbush mendjen Marsit qe babi e ka gabim noiher ????Po i gjen nuse babit ?
Po pikerisht gjerat jan resiproke.Nuk më ka rastisur të dëgjoj deri sot se ka ndodhur kjo ???
Po djali svjen pas meje ( shembull)Zgjidhja ideale do ishte qe ti dhe djali te jetonit bashke,dhe kjo squhet fare braktisje.
Zgjidhja tjeter eshte qe prinderit e djalit te vijne te jetojne atje ku do jeni ju,ske pse te jesh ti e detyruar te jetosh ne fshat.
Po mir o se e ka babi jot gabim se kan te ter ?Jo po i mbush mendjen Marsit qe babi e ka gabim noiher ????
Jo.E di,ndikohen nga opinioni me teper.
Pak me lart the qe nese ti do ishe djal i vetem dhe do jetoje me prinderit ne fshat dhe e dashura do te te kerkonte qe te jetoni vetem ne qytet ti nuk do ti lije prinderit pas ?
Nuk më ka rastisur të dëgjoj deri sot se ka ndodhur kjo ???
Dmth e le burrin ti ëë?Po mir o se e ka babi jot gabim se kan te ter ?
Oj ky
Un babin e kam shembull ?
Mamin e kam pat me strikte shum her e rrept madje por gjithmon per mir.
S pesuam ndonje te keqe nga kjo gje ?
Me kto dy shembuj,une skuptoj cfare i ka bere bashke kte djalin dhe kte vajzen.Po djali svjen pas meje ( shembull)
As unë sdu të jetoj me ata( prapë shemb @Milanisti )
Mos i lexo ti këto..
Si i bëhet???
Dashuria pra..Me kto dy shembuj,une skuptoj cfare i ka bere bashke kte djalin dhe kte vajzen.
Flas gjithmone me "une" sepse sdua te prek ndonje tjeter,dhe e perseris,spo merrem me raste specifike por me fenomeninPo mir o se e ka babi jot gabim se kan te ter ?
Oj ky
Un babin e kam shembull ?
Mamin e kam pat me strikte shum her e rrept madje por gjithmon per mir.
S pesuam ndonje te keqe nga kjo gje ?
E shikon qe kemi te njejtin mendim?Po pikerisht gjerat jan resiproke.
nuk braktiset kurr prindi .!
Ama do te doja qe te jetoja vetem me familjen time te re dhe me pavarsin time
Gjithe ky cun kush nuk do pranonte dhe ne fshat?Jo.
Une nuk do ti kerkoja vajzes te vinte te jetonte ne fshat.Do perpiqesha ta bindja qe prinderit e mi te vinin te jetonin me ne ne qytet.
Nese ajo sdo pranonte do te thote qe seshte e duhura per mua.
Nese prinderit e mi sdo donin te vinin me qytet,do ti lija pas.
Nuk e di ca dashurie eshte kur ska te njejta plane per te ardhmen,apo kur sndan te njejtin mendim per gjerat baze te jetes.Dashuria pra..
Ka lloj lloj dashurishë e ti mëëë
Ca dashurie aman, ku ka dashuri sot nga mashtruesit ë?Dashuria pra..
Ka lloj lloj dashurishë e ti mëëë
Fshati nuk ka asgje.Po prinderit kane investuar 15 vjet per ate vajze qe ti japin shkollim dhe profesion.Gjithe ky cun kush nuk do pranonte dhe ne fshat?
Pastaj ca ka fshati nje here, cuditem prz?
Dhe nje djale po nuk deshi prinderit e mi as mua sme do, sikur dhe une prinderit e atij?
Ohu, ju e dergoni biseden si dhe ku doni?Fshati nuk ka asgje.Po prinderit kane investuar 15 vjet per ate vajze qe ti japin shkollim dhe profesion.
Ska pse vjen merret me lopet dhe pulat e mia ne fshat.
Me vjen shume keq per ty qe qenke mashtruar nga disa mashtues dhe tani i fut te gjith ne nje thes ???Ca dashurie aman, ku ka dashuri sot nga mashtruesit ë?
Dashuri pra, kjo eshte dashuria.Fshati nuk ka asgje.Po prinderit kane investuar 15 vjet per ate vajze qe ti japin shkollim dhe profesion.
Ska pse vjen merret me lopet dhe pulat e mia ne fshat.
O dor po sme ve ne prova te tilla,ndaj flas un ?Dmth e le burrin ti ëë?
Ec burri marsit e lexoje gruan ça thotë??
Po kshu është praOhu, ju e dergoni biseden si dhe ku doni?
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.