Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Ditari i "forumit"

Eshte e veshtire te tregosh ndjenjat tua, shume e veshtire.
Vetem kur je e verbuar, apo e hidheruar thua te paren fjalen e fundit.
Por gjithsesi jeta ka kujtime te bukura, qofte dhe pse me çaste.
Tek e fundit aq eshte jeta sa nje çast, por qe te behet me shume se vete jeta ai çast kur e ndjen me shpirt.
Janari po vjen dhe uroj me shpirt qe cdo gje te kaloje me sukses?
Ka gjera qe fshihen pas nje buzeqeshje nga deshira per tu ndjere e lumtur, per tu ndjere e gezueshme.
Kurre nuk me ka pelqyer te viktimizohem ne jet edhe kur vetes i kam deshiruar vdekjen.
Por thjeshte duke biseduar me njerez qe ndoshta edhe nuk te kuptojne largosh ate peshen qe ne shpirt ta merr frymen e kur ja thua dikujt sikur lehtesohesh that's it ☺️
Megjithate jeta eshte e bukur por dhe kur nuk eshte e bej vete?
Ne fakt zemer e bukur jeta nuk eshte e bukur ajo eshte genjeshtare dhe shume hileqare,te ben pjes te valles se saj dhe te vendos ne sfond muzik ritmike duke e shtuar dozen e ritmit dhe ne kercimtaret amator jemi duke kercyer ne vallen e rezistences,,,disa pengohen dhe rrezohen disa te tjere me kokfortesi vazhdojn ciklin e rrethit.
Kjo eshte jeta....thjesht kerce nen ritmin e saj.

Ne fakt zemer e bukur jeta nuk eshte e bukur ajo eshte genjeshtare dhe shume hileqare,te ben pjes te valles se saj dhe te vendos ne sfond muzik ritmike duke e shtuar dozen e ritmit dhe ne kercimtaret amator jemi duke kercyer ne vallen e rezistences,,,disa pengohen dhe rrezohen disa te tjere me kokfortesi vazhdojn ciklin e rrethit.
Kjo eshte jeta....thjesht kerce nen ritmin e saj.
Eshte kenaqesi te lexosh postimet e tua se kan shme kuptim dhe ja vlen te shpenzosh koh qe ti lexosh ???

Në tualetin e pacientëve është një pasqyrë e vogël ngjyrë verdhë...
dukej që e kishin vënë vetë ata dhe jo nga arredimi i tualetit..
sa here hy , ndeshem në të, një katror i vogël , i çrregullt por të bën punë..
ata që hyjnë janë udhëtarët e mi, nuk kanë as flokë, as qerpikë, as vetulla..asnjë qime...
Çfare shohin? Fundja a nuk shërben për të futur duart tek flokët, apo për të pare sytë në ka shkuar lapsi shtrembër?
Apo buzën e fshirë, apo meshkujt mjekrën?.
Po aty çfare shohin?
Shohin shpresë, po po SHPRESË, dritën jeshile që aq shumë e kërkojnë..
shohin forcë, që herë herë mungon,
shohin dhimbje, që të gjunjëzon,
shohin tortura nga më të ndryshmet që vetëm ata e familjaret e tyre i përjetojnë..
Po unë?
Unë kam akoma flokë, qerpikë, vetulla, kam motiv, vullnet, forcë, luaj me mëndjen dhe veten time siç dua , ama ajo pasqyrë nuk luan me mua..
Nuk më gënjen sa herë ia hedh sytë..
shoh Dorin..atë që se kam humbur akoma...

Në tualetin e pacientëve është një pasqyrë e vogël ngjyrë verdhë...
dukej që e kishin vënë vetë ata dhe jo nga arredimi i tualetit..
sa here hy , ndeshem në të, një katror i vogël , i çrregullt por të bën punë..
ata që hyjnë janë udhëtarët e mi, nuk kanë as flokë, as qerpikë, as vetulla..asnjë qime...
Çfare shohin? Fundja a nuk shërben për të futur duart tek flokët, apo për të pare sytë në ka shkuar lapsi shtrembër?
Apo buzën e fshirë, apo meshkujt mjekrën?.
Po aty çfare shohin?
Shohin shpresë, po po SHPRESË, dritën jeshile që aq shumë e kërkojnë..
shohin forcë, që herë herë mungon,
shohin dhimbje, që të gjunjëzon,
shohin tortura nga më të ndryshmet që vetëm ata e familjaret e tyre i përjetojnë..
Po unë?
Unë kam akoma flokë, qerpikë, vetulla, kam motiv, vullnet, forcë, luaj me mëndjen dhe veten time siç dua , ama ajo pasqyrë nuk luan me mua..
Nuk më gënjen sa herë ia hedh sytë..
shoh Dorin..atë që se kam humbur akoma...
Dhe sdo te humbe kurre???

Omg, qenka e gjallë kjo temë.?

Nëse çdo ditë do ta filloja me mendimet dhe frymëzimin e sotëm, jam e bindur që do të ndihesha më e pasur shpirtërisht. Bota ndryshon kur ne fillojmë të ndryshojmë mënyrën si e shohim atë dhe sot, për herë të parë pas shumë kohësh, ndjeva fuqinë e këtij ndryshimi.

Nëse çdo ditë do ta filloja me mendimet dhe frymëzimin e sotëm, jam e bindur që do të ndihesha më e pasur shpirtërisht. Bota ndryshon kur ne fillojmë të ndryshojmë mënyrën si e shohim atë dhe sot, për herë të parë pas shumë kohësh, ndjeva fuqinë e këtij ndryshimi.
Ti je burim i pashtershëm energjie dhe mirësie. Mërzitem kur mendoj që situatat dhe njerëzit të kanë ndrydhur brenda vetes sa nuk mundeshe të shpreheshe si sot. Më pëlqen të të shoh në kulminacion të asaj që je.

• Përqafime
Reactions: Mia
Ti je burim i pashtershëm energjie dhe mirësie. Mërzitem kur mendoj që situatat dhe njerëzit të kanë ndrydhur brenda vetes sa nuk mundeshe të shpreheshe si sot. Më pëlqen të të shoh në kulminacion të asaj që je.
Është e vërtetë që ndonjëherë situatat dhe njerëzit të vendosin kufij por jam shumë mirënjohëse që kam arritur të gjej zërin tim dhe të shpreh atë që jam.Të shohësh që dikush e ndjen dhe e çmon këtë është frymëzimi më i madh për të mos ndalur kurrë. Faleminderit që më sheh në këtë dritë 🙂

Është e vërtetë që ndonjëherë situatat dhe njerëzit të vendosin kufij por jam shumë mirënjohëse që kam arritur të gjej zërin tim dhe të shpreh atë që jam.Të shohësh që dikush e ndjen dhe e çmon këtë është frymëzimi më i madh për të mos ndalur kurrë. Faleminderit që më sheh në këtë dritë 🙂
Asgjë nuk është pa meritën tënde. Unë jam thjesht një spektator dhe admirues i yti dhe me anë teje arrij të ndihem i lirë edhe unë të shkëmbej mendimet dhe ndjesitë e mia. Ku ka më bukur se sa të kesh dikë që të qëndrojë në nivelin më të lartë të komunikimit ? 🤗

• Përqafime
Reactions: Mia
Asgjë nuk është pa meritën tënde. Unë jam thjesht një spektator dhe admirues i yti dhe me anë teje arrij të ndihem i lirë edhe unë të shkëmbej mendimet dhe ndjesitë e mia. Ku ka më bukur se sa të kesh dikë që të qëndrojë në nivelin më të lartë të komunikimit ? 🤗
Faleminderit që je pjesë e këtij komunikimi të bukur 🤗

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back