Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Cili qytet i Shqiperise ka meshkujt më të bukur?

• Thread starter Thread starter ...
  • Data e fillimit Data e fillimit
Status
Nuk është i hapur për përgjigje të mëtejshme
Kur te mesohet qe mos te fajsohet turma por te mbaj fajet individi ose pakica atehere dhe un mund te bej nje bised produktive por gjithmon duke shfaqur realitetin dhe opinionin e sakt qe kaplloqia ime mbart.
Dhe po do fjalen e fundit time atehere un kam njohur nje Kosovar i cili beri per mua aq sa nuk do bente dhe nuk beri gjithe shqiperia ime dhe kjo mjafton qe per mua gjithe Kosovaret jan ashtu dhe un i perulem plot respekt dhe krenari faktit qe ?? nuk u ndal gjersa mua me pa te fluturoj nder troje ??
Nervin ty cakurrelse e bukur ??
Ashu si mund te kete shum shqiptare qe bejn shum per familjet e tyre, ty fati te dha nje Kosovar, ashu si shum kollaj mund te ishte nje Amerikan ose nje Arab. Po jo tna quash Shqiptar leshi ?
E sheh edhe ti per nje njeri qe te beri aq mire i quajte te gjithe te mire.

Fakti qe ti ke ose ke pas nje t dashur kosovar sosht e thonme qe duhet te flasesh kto gjona.

Zdi se mor vesh srz si thu ti qe familjet shqiptare qenken me keq se kosovaret?
Trego ti kulturen dhe respektin qe gjasme kan kosovaret me shum se ne?
Po ti them ty un me fakte qe ne kosove 30-40% jan aq tmir sa thu ti qe ngacmojn dhe kapin gocat e xhait gocat e tezes apo kto squhen?
Rri amon mos fol brockulla se o turp me tlexu njeri.
Pyt cdo shqiptar te mundshem ne kurbet qe su ka mashtru nje her nga kosovaret tu lon fmijet pa buk nga ato, dhe per 1 gjo mvjen mir qe ja kan mor lekt saqe ja kan nxjerr nga syt dhe durt i lumshin.
Ore te thash kur vin shqipri thon o shqipe o shqipe,kur je ktu jasht shtetit te shtypin me kemb duan ta fusin,kurse kur gjen tamam familje tipike shqiptare ktu ke qef aq sa mban shoqeri me vite e ta bejn respektin si duhet.

Ne kemi mbajt nje familje kosovaresh ateher ne kohen e luftes rreth 8-9 vete. Por di qe ishin njerez te mire, shum nuk mbaj mend se isha e vogel.
Mos gjykoni kshu se jo te gjithe jane njesoj.
Po te gjithe kan mbajtur ne kohen e luftes familje kosovare,nrml qe do ishin te mire ata se u hape deren.Une them sot tani ne kto kohe.

Rrethohet fieri me kosovar nqofse prek nje?

Jo me larg se ne gusht t vitit qe shkoi kena zhdap ja 4 nga kto qe thu ti dhe robt t thonin ene faleminderit ??

O zot dekaaaa ??
Do ndahem me presidentin u pa puna?

Une skam njohur njerze me te beses se veriu i shqipris,dhe ne te jugut jemi o jemi po jemi cik llafazaner?

Kjo eshte e keqa zemer,buja mediatike dhe permasat e dashamirsis dhe keqardhjes per nje person qe televizionet i dhan permasat ekstreme pasi qe ishin te implikuar figura te rendesishme brenda saj.
Me thuaj ama sa nena jane vrar ne menyren me te pabes dhe te rend ne Shqiperi dhe ne prezencen e femijeve te tyre,e imagjinon dot sesa femije jane me trauma pasi kan pare me syte e tyre figuren aterore tek ngulte thika vdekjeprurese ne trupin e nenes se tyre perpara tyre.etj etj etj.
Nuk mundet nje Naim te perfaqsoj gjithe gjinin mashkullore Kosovare sic dhe nuk mundet nje Jashar te bej trima gjithe Kosovaret dhe anasjelltas ne Shqiperi.
IMG_0350.png
E plot e plot te tjera

E une qe mendoja se kta kishin vetem nje "Naim" ?
Po po,po ajo vajza e vogel 11 vjecare qe u perdhunua nga 5 a 6 persona e mban mend?!
Ka sa te duash.

Po pra komedi po shef ti per kto qe thu
Zgjohu ne realitet.
Kurse nga zona ime rrush i kena me prova ?
Pse duhet te pranoj realitetin tend dhe jo timin? Sepse ti je zhgenjyer nga kosovaret dhe un qe jo duhet te loze rolin e serviles qe bie dakort me ty te gezohesh ti tani?? Kur un te zhgenjehem nga kosovaret do vi te te jap te drejt deri atehere uro mos te zhgenjehem he xhan,se ne fund te dites mua nuk me mban as shqiperia dhe as kosova dhe sja kam pa hajrin atyre por vec kembeve te mija qe spo zen dhe.

Pse duhet te pranoj realitetin tend dhe jo timin? Sepse ti je zhgenjyer nga kosovaret dhe un qe jo duhet te loze rolin e serviles qe bie dakort me ty te gezohesh ti tani?? Kur un te zhgenjehem nga kosovaret do vi te te jap te drejt deri atehere uro mos te zhgenjehem he xhan,se ne fund te dites mua nuk me mban as shqiperia dhe as kosova dhe sja kam pa hajrin atyre por vec kembeve te mija qe spo zen dhe.
Esht realiteti i mijerave shqiptareve.
As i imi si individ as i mendimit tim
Kshuqe fort mir e din dhe ti po mos na hap barkun amon.

Ashu si mund te kete shum shqiptare qe bejn shum per familjet e tyre, ty fati te dha nje Kosovar, ashu si shum kollaj mund te ishte nje Amerikan ose nje Arab. Po jo tna quash Shqiptar leshi ?
E sheh edhe ti per nje njeri qe te beri aq mire i quajte te gjithe te mire.
Them mos ta cojm biseden ne personale sepse gjithkush ka te drejten e nje diskutimi te lire ne baze te pervojave te veta.
Nese ky vend do ishte me mire atehere te siguroj qe ti dhe gjithe familja jote te punonit dhe jetonit ketu ne trojet tuaja ?

Them mos ta cojm biseden ne personale sepse gjithkush ka te drejten e nje diskutimi te lire ne baze te pervojave te veta.
Nese ky vend do ishte me mire atehere te siguroj qe ti dhe gjithe familja jote te punonit dhe jetonit ketu ne trojet tuaja ?
Ashu si shumica e kosovarve kan ikur nga vendi i vet per arsyet e veta ashu kemi ikur edhe ne.. prap njesoj i bie te jemi ?

Esht realiteti i mijerave shqiptareve.
As i imi si individ as i mendimit tim
Kshuqe fort mir e din dhe ti po mos na hap barkun amon.
Mos fol me mua sikur ke shekuj njohurie un di aq sa shpreh dhe shpreh aq sa di. Eshte shume e leht per mua te filloj tani dhe te shaj dhe te fus brenda nje thesi gjithe njerezin sepse jam e mbllefosur por kjo nuk me karakterizon mua,ka shume argumenta qe nese un ti numuroj ti do kuptosh pse egzakt kam pakenaqesi ndaj shqipetareve por jan fakte dhe realiteti im.
Tani boll me kete bised sepse koha ime mbaroj tani vec ?‍♀️ for me.

Mos fol me mua sikur ke shekuj njohurie un di aq sa shpreh dhe shpreh aq sa di. Eshte shume e leht per mua te filloj tani dhe te shaj dhe te fus brenda nje thesi gjithe njerezin sepse jam e mbllefosur por kjo nuk me karakterizon mua,ka shume argumenta qe nese un ti numuroj ti do kuptosh pse egzakt kam pakenaqesi ndaj shqipetareve por jan fakte dhe realiteti im.
Tani boll me kete bised sepse koha ime mbaroj tani vec ?‍♀️ for me.
Kte thuj ti, njef nje kosovar dhe e bone fush me lule.
Ti flet per nje qe njef e t duken t gjith si ai
Un flas se kam degju e kam pa ene di me shum rreth ksaj qe flas.
Ti thuj smendoj qe jan, jo te ofendosh shqiprin e shqiptaret per nje t dashur kosovar ?

Kte thuj ti, njef nje kosovar dhe e bone fush me lule.
Ti flet per nje qe njef e t duken t gjith si ai
Un flas se kam degju e kam pa ene di me shum rreth ksaj qe flas.
Ti thuj smendoj qe jan, jo te ofendosh shqiprin e shqiptaret per nje t dashur kosovar ?
Tani po me lodh me duket o shok mendimi im lidhur me shqipetaret ska lidhje me individ se un bisedat nuk i bej si ty,pash henen nga dritarja dhe kam nje gjykim lidhur me te…..
un i kam me fakte arsyet konkrete perse ule kete vend dhe ne vend te me cash kaptinen se po me dhemb dhe sta kam ngen fillo lexo bisedat nga fillimi dhe te siguroj qe nuk i ndryshoj presjen atyre per asnje kosovar as ne krahun tim dhe as kundra meje.
Dhe boll thash me kete teme.

Status
Nuk është i hapur për përgjigje të mëtejshme

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back