Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Cili qytet i Shqiperise ka meshkujt më të bukur?

• Thread starter Thread starter ...
  • Data e fillimit Data e fillimit
Status
Nuk është i hapur për përgjigje të mëtejshme
Une mund tkem 10 miq nga Shqiperia,nga ata 7 hajdut. Normal, per mua tshqiperise do tjene me tpabese.
Por nese flasim nga ana historike, kosovaret e "pabese" kane dhene shume me shume per Shqiperine, kete se them vetem une.
Nuk po i hy ktij debatit per sa kohe debati behet me "une" dhe "une" por do me interesonte te me jepje ndonje leksion si te zeme miq te hajrit o Kresh.

Fieraket kush,???
Se mesa di un ne Fier dominojn Kosovaret ?
(Mos me urre tani ?)
Jan pakic Kosovaret po ashtu dhe Camet ne Fier por dhe ata e quajne veten Fierak ndaj nuk bera dallime prandaj mos ma prish mendjen se nuk e leshojme vendin e pare ???

Jan pakic Kosovaret po ashtu dhe Camet ne Fier por dhe ata e quajne veten Fierak ndaj nuk bera dallime prandaj mos ma prish mendjen se nuk e leshojme vendin e pare ???
Kush jan pakic mor ??
Filloje qe nga Kras….. deri tek Boric…..??e kan zaptuar komplet Fierin ?? (pak shaka ??

Waw cfare muhabetesh beni.
Jo kosova jo shqiperia.
Hajduta e tepabese ka ne gjithe boten po boll se lat nam..
Pastaj pabesin qe ja beri ai "mostra e kosoves" gruas se tij se sy te femjeve si e quani ju?? apo nuk quhet pabesi kjo?
Gjithashtu edhe ne shqipri po i vrasin cdo dite grate po mos folni per burrsi e pabesi mes shqipri kosove se na e shpifet..
Hajduta vrases te pabese ka plot ne gjithe boten!!

Rri aman te tkeqen mos e permend me kte fjal. Se e kam urrejtjen akoma brenda meje...
(Liridona❤️)
Nuk jan te gjithe njesoj e di!
Kjo eshte e keqa zemer,buja mediatike dhe permasat e dashamirsis dhe keqardhjes per nje person qe televizionet i dhan permasat ekstreme pasi qe ishin te implikuar figura te rendesishme brenda saj.
Me thuaj ama sa nena jane vrar ne menyren me te pabes dhe te rend ne Shqiperi dhe ne prezencen e femijeve te tyre,e imagjinon dot sesa femije jane me trauma pasi kan pare me syte e tyre figuren aterore tek ngulte thika vdekjeprurese ne trupin e nenes se tyre perpara tyre.etj etj etj.
Nuk mundet nje Naim te perfaqsoj gjithe gjinin mashkullore Kosovare sic dhe nuk mundet nje Jashar te bej trima gjithe Kosovaret dhe anasjelltas ne Shqiperi.

Dhe jo vetem aty, kudo qe jan.
Cthuaj ore ne 10 kosovare 15 jan mashtrusa.
Tani qe ka e njerze te mire ka por mua nuk e di kte shije me kan len disa
Ne kemi mbajt nje familje kosovaresh ateher ne kohen e luftes rreth 8-9 vete. Por di qe ishin njerez te mire, shum nuk mbaj mend se isha e vogel.
Mos gjykoni kshu se jo te gjithe jane njesoj.

???
Kras eshte i Tepelenes
Po Boric nuk e di nga bie mo ?
Sdoja te permend emra sdo ti bej vipa un ata ? e kisha fjalen per fuqin e dy familjeve me te fuqishme Kosovare ne Fier.

Kjo eshte e keqa zemer,buja mediatike dhe permasat e dashamirsis dhe keqardhjes per nje person qe televizionet i dhan permasat ekstreme pasi qe ishin te implikuar figura te rendesishme brenda saj.
Me thuaj ama sa nena jane vrar ne menyren me te pabes dhe te rend ne Shqiperi dhe ne prezencen e femijeve te tyre,e imagjinon dot sesa femije jane me trauma pasi kan pare me syte e tyre figuren aterore tek ngulte thika vdekjeprurese ne trupin e nenes se tyre perpara tyre.etj etj etj.
Nuk mundet nje Naim te perfaqsoj gjithe gjinin mashkullore Kosovare sic dhe nuk mundet nje Jashar te bej trima gjithe Kosovaret dhe anasjelltas ne Shqiperi.
AShu si mund te kete aq shum vrases shqiptare ashu mund te kete shum Naima ne Kosove qe nuk i njohim ne mos ji kaq e sigurt.
Nuk me pelqen menyra sesi po i ul shqiptaret e po ngre kosovaret.
Mos e bej nuk esht gje e hijshme aspak.
Si shqipri si kosove duhet te jemi mire me njerit tjetrin jo me mundesin e pare te versulemi njeri tjetrit. (Se po te jete ashu une do mbroja vendin tim)
Aq njerez te keqinj qe mund te kete shqipria aq mund te kete edhe kosove.
Mos beni aq shum krahasime te thella.

AShu si mund te kete aq shum vrases shqiptare ashu mund te kete shum Naima ne Kosove qe nuk i njohim ne mos ji kaq e sigurt.
Nuk me pelqen menyra sesi po i ul shqiptaret e po ngre kosovaret.
Mos e bej nuk esht gje e hijshme aspak.
Si shqipri si kosove duhet te jemi mire me njerit tjetrin jo me mundesin e pare te versulemi njeri tjetrit. (Se po te jete ashu une do mbroja vendin tim)
Aq njerez te keqinj qe mund te kete shqipria aq mund te kete edhe kosove.
Mos beni aq shum krahasime te thella.
Dmth ti po me thua qe do mbroje vendin tend? Dhe brenda vendit tend nuk jan Kosovaret ? un vendin tim po mbroj per vete dhe brenda vendit tim ne harten time Kosova eshte zemra e shqiperis.

Dmth ti po me thua qe do mbroje vendin tend? Dhe brenda vendit tend nuk jan Kosovaret ? un vendin tim po mbroj per vete dhe brenda vendit tim ne harten time Kosova eshte zemra e shqiperis.
UNe nuk po mbroj asnjeren por thash nese esht puna ashu do e mbroja vendin tim.
Ti na the "Shqiptaret e leshit" e Kosoven qe qove ne qiell per te mirat qe paska.

Nejse!

E kuptova ⭐️ e kuptova po thash dale te bej rolin e te zgjuarit ????
?? duket sikur po mbivlersoj Kosovaret dhe ule Shqipetaret por kjo nuk eshte e vertet,nje kuriozitet per nje nga keto dy familjet me lart eshte qe ne shtepin e tyre te gjithe si vellezer hane buke ne nje sofer dhe mes tyre nuk ka ndarje cdo gje e kane te perbashket mes tyre,di qe kan pasur ferkime mes vetes por por guxo te prekesh nje prej tyre dhe shife sesi rrethohet Fieri per pak sekonda,dhe po ashtu me fol per Shqipetaret te cilet jane vrar vellai me vellan per nje pellemb toke,ose fakti i familjes time ku hektaret e tokave te mija jan privatizuar nga xhaxhai im dhe un i pi lengun pamjes ?? nejse e mbylla kete teme un spo flas me ?

Ne kemi mbajt nje familje kosovaresh ateher ne kohen e luftes rreth 8-9 vete. Por di qe ishin njerez te mire, shum nuk mbaj mend se isha e vogel.
Mos gjykoni kshu se jo te gjithe jane njesoj.
Se thash aspak qe jan isoj.
Po them 70% jan legena tpa bes tpa burra pa karakter.
Realiteti osht ky se them vec un se menoj vec un as sjam un i pari dhe i fundit.
Fakti qe jan pisa jan dhe kaq.

Tashi qe del migu na bo pordhe me rigon o pune tjeter.
Mjafto tpysesh shqiptaret neper europe dhe ja mer fund debati.

?? duket sikur po mbivlersoj Kosovaret dhe ule Shqipetaret por kjo nuk eshte e vertet,nje kuriozitet per nje nga keto dy familjet me lart eshte qe ne shtepin e tyre te gjithe si vellezer hane buke ne nje sofer dhe mes tyre nuk ka ndarje cdo gje e kane te perbashket mes tyre,di qe kan pasur ferkime mes vetes por por guxo te prekesh nje prej tyre dhe shife sesi rrethohet Fieri per pak sekonda,dhe po ashtu me fol per Shqipetaret te cilet jane vrar vellai me vellan per nje pellemb toke,ose fakti i familjes time ku hektaret e tokave te mija jan privatizuar nga xhaxhai im dhe un i pi lengun pamjes ?? nejse e mbylla kete teme un spo flas me ?
Rrethohet fieri me kosovar nqofse prek nje?

Jo me larg se ne gusht t vitit qe shkoi kena zhdap ja 4 nga kto qe thu ti dhe robt t thonin ene faleminderit ??

O zot dekaaaa ??

UNe nuk po mbroj asnjeren por thash nese esht puna ashu do e mbroja vendin tim.
Ti na the "Shqiptaret e leshit" e Kosoven qe qove ne qiell per te mirat qe paska.

Nejse!
Kur te mesohet qe mos te fajsohet turma por te mbaj fajet individi ose pakica atehere dhe un mund te bej nje bised produktive por gjithmon duke shfaqur realitetin dhe opinionin e sakt qe kaplloqia ime mbart.
Dhe po do fjalen e fundit time atehere un kam njohur nje Kosovar i cili beri per mua aq sa nuk do bente dhe nuk beri gjithe shqiperia ime dhe kjo mjafton qe per mua gjithe Kosovaret jan ashtu dhe un i perulem plot respekt dhe krenari faktit qe ?? nuk u ndal gjersa mua me pa te fluturoj nder troje ??
Nervin ty cakurrelse e bukur ??

Rrethohet fieri me kosovar nqofse prek nje?

Jo me larg se ne gusht t vitit qe shkoi kena zhdap ja 4 nga kto qe thu ti dhe robt t thonin ene faleminderit ??

O zot dekaaaa ??
Po po dhe un endrra me komedi shikoj plot ???

Status
Nuk është i hapur për përgjigje të mëtejshme

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back