Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Cili qytet i Shqiperise ka meshkujt më të bukur?

• Thread starter Thread starter ...
  • Data e fillimit Data e fillimit
Status
Nuk është i hapur për përgjigje të mëtejshme
Sic jeni flijuar ju per shqiperin ashtu eshte flijuar e shqiperia per ju.
Llafe kafesh nuk jan aman po te them me ka ndodhur me familjare kur kosovaret na kan prer ne bes.Une xhanem spo them te gjithe ka e njerz te mire,nje nder ta qe njoh permes virtualitetit je ti eshte @centos @Kresha e shume te tjer ketu qe i vlersoj me respekt te plot!
Sjan flijuar as edhe 1 perpos atij qe te thash ne luften e 99tes me nam e kam fjalen. Mirpo un nuk e hapa kete teme ju e paski hap rasisht hyra dhe i pash dy komente negative dhe shum irrituese per neve “Kosovaret” e mvje keq por nuk ua le as un ca tkeni edhe un kam per ju cep me cep fjale me fjale. (Nuk po tu drejtohem direkt ty personalisht te vleresoj si njeri tmir)

Mos ngaterro vujtjen ktu.
Fakti qe jan se mohon dot.
Nga 300 kosovar qe njof
250 jan mashtrusa.
Sosht qe e kam kte mendim vec un
Por ne fakt mvjen keq qe ja bojn vetem shqiptareve.
Une mund tkem 10 miq nga Shqiperia,nga ata 7 hajdut. Normal, per mua tshqiperise do tjene me tpabese.
Por nese flasim nga ana historike, kosovaret e "pabese" kane dhene shume me shume per Shqiperine, kete se them vetem une.

Sjan flijuar as edhe 1 perpos atij qe te thash ne luften e 99tes me nam e kam fjalen. Mirpo un nuk e hapa kete teme ju e paski hap rasisht hyra dhe i pash dy komente negative dhe shum irrituese per neve “Kosovaret” e mvje keq por nuk ua le as un ca tkeni edhe un kam per ju cep me cep fjale me fjale. (Nuk po tu drejtohem direkt ty personalisht te vleresoj si njeri tmir)
Familjarve te mij dhe disa qe kam degjuar su kan len nje pershtypje te mire,por gjithsesi e them edhe e sterthem pyll pa derra ska,mashtrusa ke kudo.

Une mund tkem 10 miq nga Shqiperia,nga ata 7 hajdut. Normal, per mua tshqiperise do tjene me tpabese.
Por nese flasim nga ana historike, kosovaret e "pabese" kane dhene shume me shume per Shqiperine, kete se them vetem une.
Un cuditem shume o Kresh o skan lexu kurr jeten e vet ose skan gjak shqiptari , kur filloj lufta na ndjeken na gjujten me dhun neper Shtete tjera por 90% Shqiperi. Edhe kur dolem ne te vram te masakruar femra e gra e fmi te dhunuar kush doli ne Shqiperi tham shpetuam
Por kta gjeten edhe ne kete kohe te merrnin ryshfet te plackitnin dhe te mashtronin njerez te vuajtur. Lind pyetja kush eshte mashtrues e i pabese ketu ? Aman e lash se e kam shum pik dobet.

Sic jeni flijuar ju per shqiperin ashtu eshte flijuar e shqiperia per ju.
Llafe kafesh nuk jan aman po te them me ka ndodhur me familjare kur kosovaret na kan prer ne bes.Une xhanem spo them te gjithe ka e njerz te mire,nje nder ta qe njoh permes virtualitetit je ti eshte @centos @Kresha e shume te tjer ketu qe i vlersoj me respekt te plot!
Mbi te gjitha jemi Shqipetar te gjith k'jo ka rendesi

Une shof e degjoj historit e familjarve te mij te shoqeris,dhe snuk.
Por te thash ka e njerz te mire sigurisht
Ti dhe un dhe te gjithe shofim dhe degjojm zilin e njerzve lakmitar te cilet nuk kan bere dot as minimumin e atyre qe kan bere Kosovaret neper bote.
Me ate fryme qe te kan folur ty per Kosovaret me ate me kane mbajt edhe mua shume vite nen tutel dhe ndikim pasi nuk njifja,,nga do te ta argumentoj per arritjet dhe perparimin e avancuar qe ata kane?
E do brenda ne familje,cunat Kosovar jan burra te medhenje dhe respektin dhe peruljen qe kane per Nenen se kane shqipetaret e leshit as ne femijrin e tyre.
Respektin per gruan do? I mbajn si zonja ne pellembe te dores jo sikur ti ken kafshe te cilave ju permendin buken 30 here ne dite.
Per pune i do? Me thuaj nje kosovar jashte vendit i cili minimalisht nuk ka biznesin e vete me minimumi 20 veta te cilet i ka te punsuar.
I do ne industri muzike,ne veshet tan bucet muzika e Kosoves.
I do ne kultur? Te siguroj qe minimalisht flas me 10-15 kosovar dita dhe 500 shqipetar betohem qe me ata 10 do doja te shtrohesha ne diskutim te gjere sepse minimumi i kultures se tyre shfaqet kur me shikojn drejt ne sy,as nga shalet as nga xixat dhe as nga prapakolpi si keta 500 te tjeret.
Quhen mashtrusa sepse shqipetari do te ta gjej bishtin qe te ta mbuloj te bardhen tende me nje pike boje te zeze se nuk po arrin dot te bej ne 100 e ca vite ate zhurme qe ka bere kosova as ne 20 vite shtet o embelsire ?

Nuk i mshel syte dote mvje keq per disa se jan shum shum njerez te mire por meqe kta flasin as un nuk ua le kurr. Kur sme do hiq un se njoh qe egziston. Aq arrin krenaria ime
As mos i mshel kurre ta duash ta respektosh edhe nderosh plot krenari vendin tend. Dhe ecni para pavarsisht cdo opinioni te menderosur qe kane kushdo qe nuk ndreq dot halen e tyre.
Krenaria ime per shqiperin time qe dikur behesha copa ka shkuar ne 0 nje 0 te madhe sepse jo vec qe nuk te ofron as stabilitet po ke vec njerez te peshtirosur dhe servila qe levrin si gjarprinje mocalesh te gatshem te gllaberojn per te marre ndonje epitet servili mbase ngrihen ne grada.
nuk di si filloj kjo bised pa bereqet po me trazoj stomakun dhe nervat bashke.

Ti dhe un dhe te gjithe shofim dhe degjojm zilin e njerzve lakmitar te cilet nuk kan bere dot as minimumin e atyre qe kan bere Kosovaret neper bote.
Me ate fryme qe te kan folur ty per Kosovaret me ate me kane mbajt edhe mua shume vite nen tutel dhe ndikim pasi nuk njifja,,nga do te ta argumentoj per arritjet dhe perparimin e avancuar qe ata kane?
E do brenda ne familje,cunat Kosovar jan burra te medhenje dhe respektin dhe peruljen qe kane per Nenen se kane shqipetaret e leshit as ne femijrin e tyre.
Respektin per gruan do? I mbajn si zonja ne pellembe te dores jo sikur ti ken kafshe te cilave ju permendin buken 30 here ne dite.
Per pune i do? Me thuaj nje kosovar jashte vendit i cili minimalisht nuk ka biznesin e vete me minimumi 20 veta te cilet i ka te punsuar.
I do ne kultur? Te siguroj qe minimalisht flas me 10-15 kosovar dita dhe 500 shqipetar betohem qe me ata 10 do doja te shtrohesha ne diskutim te gjere sepse minimumi i kultures se tyre shfaqet kur me shikojn drejt ne sy,as nga shalet as nga xixat dhe as nga prapakolpi si keta 500 te tjeret.
Quhen mashtrusa sepse shqipetari do te ta gjej bishtin qe te ta mbuloj te bardhen tende me nje pike boje te zeze se nuk po arrin dot te bej ne 100 e ca vite ate zhurme qe ka bere kosova as ne 20 vite shtet o embelsire ?
Po une e kam par vet sesi familja ime ka patur miqsi me kosovare dhe ata si e si kan dashur te vjedhin lek e te mashtrojn. Kam degjuar plot histori te till nga shume njerz te aferm familjare po te them. Ka ndodhur madje me baban tim,i futi thiken pas shpines,e ta garantoj qe kte se them vetem une.
Kurse per pjesen e kultures apo hmm sdi cte them,le te mos harrojm Ismail Kadaren,Naim Frasherin,Migjenin e plot e plot figura te shquara shqiptar qe ben revulucion ne trojet shqiptare.
Ka plot burra te beses e te ndershem shqiptar si jugu si veriu e Shqipria e mesme.
Te gjithe i mbajn nenat si mbreteresha,po ashtu dhe grat e tyre,ke puntor plot shqiptar jasht shtetit qe vdesin duke punuar per nje çap goje,aman ke e plot biznesmena Shqiptar.
Nuk thash qe ska njerze te mire Kosova,ka! Por shumica skan len shije te mire tek ne.
Dhe sa per Shqiprin e them me mburrje qe jam shqiptare.❤️

Po une e kam par vet sesi familja ime ka patur miqsi me kosovare dhe ata si e si kan dashur te vjedhin lek e te mashtrojn. Kam degjuar plot histori te till nga shume njerz te aferm familjare po te them. Ka ndodhur madje me baban tim,i futi thiken pas shpines,e ta garantoj qe kte se them vetem une.
Kurse per pjesen e kultures apo hmm sdi cte them,le te mos harrojm Ismail Kadaren,Naim Frasherin,Migjenin e plot e plot figura te shquara shqiptar qe ben revulucion ne trojet shqiptare.
Ka plot burra te beses e te ndershem shqiptar si jugu si veriu e Shqipria e mesme.
Te gjithe i mbajn nenat si mbreteresha,po ashtu dhe grat e tyre,ke puntor plot shqiptar jasht shtetit qe vdesin duke punuar per nje çap goje,aman ke e plot biznesmena Shqiptar.
Nuk thash qe ska njerze te mire Kosova,ka! Por shumica skan len shije te mire tek ne.
Dhe sa per Shqiprin e them me mburrje qe jam shqiptare.❤️
Personalisht jam mbesa e nje deshmori te cilin historia e ka percjell neper libra,filma dhe emri i tij eshte ne lapidar,,theksoj qe historia e ka shpallur deshmor dhe ne jemi familje deshmori por a do te dish opinionin e gjarprinjeve te mocaleve? Qe ai bashke me disa te tjere u sakrifikuan per nje kopan,duke tjetersuar totalisht faktin qe ai bashke me shoke u sakrifikuan per kete atdhe duke bertitur fjalet e fundit jemi trima shqipetare plumbin e presim ne balle dhe plumbin e priten ne ball ? cfare kuptojm ne me kete??? Qe shqipetari te shikoj dhe te ndreqi historin e vet boll te pergojoj petet e kosoves.
Sa per historit me lart qe po me permend ti nuk i diskutoj qe mund te jene reale por mund edhe jo ka dy ane medalja.
Por mos harro nese te filloj un nga historit reale ty do te shpifet komplet shqiperia gjithsesi ti ja pafsh hajrin kesaj toke por me beso kjo ka shume gjemba te cilat uroj mos te te shpojn kurre ty.

Personalisht jam mbesa e nje deshmori te cilin historia e ka percjell neper libra,filma dhe emri i tij eshte ne lapidar,,theksoj qe historia e ka shpallur deshmor dhe ne jemi familje deshmori por a do te dish opinionin e gjarprinjeve te mocaleve? Qe ai bashke me disa te tjere u sakrifikuan per nje kopan,duke tjetersuar totalisht faktin qe ai bashke me shoke u sakrifikuan per kete atdhe duke bertitur fjalet e fundit jemi trima shqipetare plumbin e presim ne balle dhe plumbin e priten ne ball ? cfare kuptojm ne me kete??? Qe shqipetari te shikoj dhe te ndreqi historin e vet boll te pergojoj petet e kosoves.
Sa per historit me lart qe po me permend ti nuk i diskutoj qe mund te jene reale por mund edhe jo ka dy ane medalja.
Por mos harro nese te filloj un nga historit reale ty do te shpifet komplet shqiperia gjithsesi ti ja pafsh hajrin kesaj toke por me beso kjo ka shume gjemba te cilat uroj mos te te shpojn kurre ty.
Jan kudo faktikisht dhe me vjen keq te them qe dita dites shtohen si kerpudhat pas shiut.
Ka e njerze te mire e te keqinj. Gjithsesi eja puthemi ne se sot jemi puful hic???

Jan kudo faktikisht dhe me vjen keq te them qe dita dites shtohen si kerpudhat pas shiut.
Ka e njerze te mire e te keqinj. Gjithsesi eja puthemi ne se sot jemi puful hic???
Nuk dua ti perfshij teper keto bisedat reale ketu brenda pasi ky vend me sjell rehatin time dhe qetesin time,dhe cdo gje qe eshte jashte nga ketu eshte fiks si nje xhungel e eger qe kerkon shume forc perballimi,njerzit jane te ligje dhe shqiperia jone eshte atdheu jon i dashur por pa njerzit brenda saj,une/ti dhe te gjithe ne duam atdheun por fatkeqsisht atdheu eshte toke e helmuar. Flasim per mashtrime,pabesi,tradhti,imoralitet duke drejtuar gishtin gjithmon diku larg vetes por pa te shohim perreth do kuptojm qe jemi nje rrace qe i mbart mesemiri ne kurrizin e vet te gjitha keto,dhe cdo dite po skrrupullosemi me teper brenda zgavres son nga frika.

Eja te te perqafoj pak ???

Nuk dua ti perfshij teper keto bisedat reale ketu brenda pasi ky vend me sjell rehatin time dhe qetesin time,dhe cdo gje qe eshte jashte nga ketu eshte fiks si nje xhungel e eger qe kerkon shume forc perballimi,njerzit jane te ligje dhe shqiperia jone eshte atdheu jon i dashur por pa njerzit brenda saj,une/ti dhe te gjithe ne duam atdheun por fatkeqsisht atdheu eshte toke e helmuar. Flasim per mashtrime,pabesi,tradhti,imoralitet duke drejtuar gishtin gjithmon diku larg vetes por pa te shohim perreth do kuptojm qe jemi nje rrace qe i mbart mesemiri ne kurrizin e vet te gjitha keto,dhe cdo dite po skrrupullosemi me teper brenda zgavres son nga frika.

Eja te te perqafoj pak ???
Fatkeqsisht ke te drejt. Por skemi cbejm tjtr.
???

asgje smora vesh lol

te gjthe shqipet te mire jan por shume gjykues

Nuk eshte qe ka mbetur bukuria te meshkujt shqiptar po ka aty ktu ndonje del :p

Jan hajdut vjedhin neper vendet e europes jan kriminela po ashtu jan ne europe dhe neper bote.

Kurse kosovaret jo t gjithe ja fusin pikrisht shqiptarve qe kur i zu sumatricja ngusht i hapem dyert dhe i futem ne shpi.
Kurse sot i marin ato qe jan ne nevoje dhe i tallin neper europe.
Fakti qe je kosovar e do mbrosh vendin tat osht e drejt.
Por fakti qe jan tpabes e sjan burra kte se ndryshon opinioni i disave ne krahasim me vujtjet qe bojn cunat ne kurbet qe pikrisht ja shkaktojn kto njeres pa gjak qe o turp per ne kur thon ato jena Shqipe bre vllavi jem

Fakti qe ti ke ose ke pas nje t dashur kosovar sosht e thonme qe duhet te flasesh kto gjona.

Zdi se mor vesh srz si thu ti qe familjet shqiptare qenken me keq se kosovaret?
Trego ti kulturen dhe respektin qe gjasme kan kosovaret me shum se ne?
Po ti them ty un me fakte qe ne kosove 30-40% jan aq tmir sa thu ti qe ngacmojn dhe kapin gocat e xhait gocat e tezes apo kto squhen?
Rri amon mos fol brockulla se o turp me tlexu njeri.
Pyt cdo shqiptar te mundshem ne kurbet qe su ka mashtru nje her nga kosovaret tu lon fmijet pa buk nga ato, dhe per 1 gjo mvjen mir qe ja kan mor lekt saqe ja kan nxjerr nga syt dhe durt i lumshin.

Fakti qe ti ke ose ke pas nje t dashur kosovar sosht e thonme qe duhet te flasesh kto gjona.

Zdi se mor vesh srz si thu ti qe familjet shqiptare qenken me keq se kosovaret?
Trego ti kulturen dhe respektin qe gjasme kan kosovaret me shum se ne?
Po ti them ty un me fakte qe ne kosove 30-40% jan aq tmir sa thu ti qe ngacmojn dhe kapin gocat e xhait gocat e tezes apo kto squhen?
Rri amon mos fol brockulla se o turp me tlexu njeri.
Pyt cdo shqiptar te mundshem ne kurbet qe su ka mashtru nje her nga kosovaret tu lon fmijet pa buk nga ato, dhe per 1 gjo mvjen mir qe ja kan mor lekt saqe ja kan nxjerr nga syt dhe durt i lumshin.
Mirmengjesi dhe ty.
Fakti se cfare te dashuri kam un apo kam pasur nuk do te thote aspak se me ndryshon origjinin e familjes time,un nuk jam njeriu qe tradhtoj origjinen time por jam njeriu qe flas faktin dhe realitetin individual sic dhe e konceptoj un.
Tani ti po flet ashper duke i kategorizuar dhe ndare sikur ata jane dhe ne sjemi ashtu,un nuk para e hap televizorin por ne disa raste qe e kam hapur kam pare qe dhe keta tanet mbase nuk kan ngacmuar kushurirat por kan abuzuar me vete femijet e tyre ? prandaj mos fol se po te gerrmojm me thell nuk i dihet sa eshte qelbur peshku.
Gjithsesi mendimet jan perjetime individuale ti i ke pas te keqia un jo, un sdo mbeshtes mendimet e tua sepse pas saj iken turma.
Te uroj nje dite te bukur.

Mu kujtua ajo shprehja qe thoshin se harixhofka normal qe femijet e saj mburr dhe puna jon sigurisht qe veten do mburrim ?
Pertej shakas besoj se Fjeraket jan te beses por dhe te bukur ndaj e poziconojme veten ne vende te pare prandaj pres shume like ?
Fieraket kush,???
Se mesa di un ne Fier dominojn Kosovaret ?
(Mos me urre tani ?)

Status
Nuk është i hapur për përgjigje të mëtejshme

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back