Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Thenie te mencura, qe tregojne thelbin e vertete te jetes!

Nuk mendoj se qendron ajo shprehja e pare qe te kam cituar, halabak eshte nje metafor e rende fyese, nuk mendoj se ka lidhje me personalitetin.
Gjithsesi eshte mendimi jot.
Nuk e kupyova cke dashur te shprehesh prandaj te citova.

Gjithe te mirat edhe ty.
Nuk eshte mendimi im, eshte e huazuar!
Gjerat qe postoj ketu,rralle jane te shkruara nga une, por qe i postoj dhe harroj ti vendos autoresine ose e "huazuar"
Ndonjehere njerezit vishen me kostum per te fshehur krimin dikur politikanet, a nuk eshte e drejte e shprehja.
Ndoshta autori kete ka dashur te thote.
Nuk kisha kohe ate dit dhe mu rikujtua te ju kthej pergjigje.
Gjithsesi, faleminderit!

Po nje i zgjuar a mund te jet nje halabak ?
Nji i zgjuar mendoj që i përshtatet nji personit të tillë.
Ndryshe do thoja intelegjenca qoft dhe zgjuarsia jan aftësit tona që kena ti përshtatena, nji ambjenti apo njerve të rinj.

Më lejo të ju pyes.
ju lutem mund të më thoni po për ju çfar e bën një njeri "halbak" apo të "zgjuar" ?!☺

Njeriu nuk eshte kafshe.
Me kete qe thua ti ofendon dhe diskriminon kafshet.
A nuk eshte nje metafore e rende fyese, nuk mendoj se kanë lidhje të gjithë me këtë shprehjen tuaj.
Gjithsesi mendimi juaj?

A nuk eshte nje metafore e rende fyese, nuk mendoj se kanë lidhje të gjithë me këtë shprehjen tuaj.
Gjithsesi mendimi juaj?
Jo!
Se kafshët kujdesen për njërri tjetrin!
Dhe jan shumë besnik e të dashur!
Njerzit janë ziliqar, kafshë, se vrasin ngacmojnë seksulisht, dhe përdhunojnë!
Njerzit janë qënie e neveritshme!
Kur të shohin mirë vllai -vllan po vret!

Jo!
Se kafshët kujdesen për njërri tjetrin!
Dhe jan shumë besnik e të dashur!
Njerzit janë ziliqar, kafshë, se vrasin ngacmojnë seksulisht, dhe përdhunojnë!
Njerzit janë qënie e neveritshme!
Kur të shohin mirë vllai -vllan po vret!
E di @Meloo por nuk jane te gjithe njesoj, ketu e kisha fjalen!
Na posto ndonje fragment nga libri qe po lexon, te pelqeu, eshte i bukur?

Ndonjehere nuk eshte e rendesishme te na japin te drejte, aq sa eshte te na kuptojne!

Nuk eshte mendimi im, eshte e huazuar!
Gjerat qe postoj ketu,rralle jane te shkruara nga une, por qe i postoj dhe harroj ti vendos autoresine ose e "huazuar"
Ndonjehere njerezit vishen me kostum per te fshehur krimin dikur politikanet, a nuk eshte e drejte e shprehja.
Ndoshta autori kete ka dashur te thote.
Nuk kisha kohe ate dit dhe mu rikujtua te ju kthej pergjigje.
Gjithsesi, faleminderit!
Ka me shyme kuptim per ty sepse ke lexuar gjithe permbajtjen, librin, artikullin, por keshtu e veçuar pak e veshtire.
E kuptova.

Gjithsesi mendimi juaj?
Per cilen metafore e ke fjalen ?

Qe ti thuash njeriut kafsh ?
Ky eshte krahasim jo metafore, por une e thash ne kontekstin qe kur ju themi njerezve kafshe, ne ofendojme kafshet.

Nji i zgjuar mendoj që i përshtatet nji personit të tillë.
Ndryshe do thoja intelegjenca qoft dhe zgjuarsia jan aftësit tona që kena ti përshtatena, nji ambjenti apo njerve të rinj.

Më lejo të ju pyes.
ju lutem mund të më thoni po për ju çfar e bën një njeri "halbak" apo të "zgjuar" ?!☺
Halabak te ben sjellja , zgjuarsia (inteligjenca) eshte e lindur.

Miqte jane si shpatat, disa vetem per lufte e disa vetem per ekspozite.

FB_IMG_1644174765283.jpg

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back