Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Thenie te mencura, qe tregojne thelbin e vertete te jetes!

Nuk près nga askush ta kuptoj jeten time ama jam ktu per tju then qe Rruga Ime me perket mua dhe askujt tjeter.
Jepni me te miren tuaj nese mundeni Nese jo un ju pranoj si jeni .
Pranoj ama kujdes jo ndryshe …..

Rruga ime ngel jeta ime dhe pergjegjesia bie mbi mua e jeta juaj ngel jeta juaj bashke me fjalet tuaja.

@Plusbellelavie 17858EA4-60B7-41DF-B5C1-B9F3F0F47D2B.jpeg

Kur të jesh vetëm, kontrolloji mendimet;
Kur të jesh me njerëzit, kontrolloje gjuhën;
Kur të jesh në halle, kontrolloji ndjenjat dhe emocionet, e
Kur të arrish suksesin, kontrolloje egon, arrogancën dhe vetëmburrjen!

Parafrazuar nga Dr. Tarik Suvejdan

Injoranca është shumë e rrezikshme.
Nuk e kam fjalën për atë "shkolloren",
por për atë shpirtëroren.
Ajo që kanë njerëzit pa kuriozitet, pa dëshirën për të kuptuar, por që kanë bindjen se kanë kuptuar gjithçka.
Dhe nuk kanë rëndësi kualifikimet arsimore të këtyre njerëzve, është shpirti i tyre që është injo rant.

Vetëm një turp i hidhur ndjek njerëzimin "për botën që krijuam në vazhdimësi"
Vetëm për këtë...
Sepse padrejtësia ka shumë fytyra!
Por dhe paturpësia po aq!

“Mos ti pin sorra mendt”!

(Fjalë e popullit)

* Kjo frazë, pak a shumë synon këtë kuptim:
⁃ Mos u bë mendjelehtë e të gabosh!
⁃ Mos guxo me ba diçka të marrë a të çmendur, për çka do të pendohesh ma vonë!
⁃ Pra, përgjithësisht, mos e ndërmerr një hap të gabueshëm! etj...

(E huazuar)

Perfundimisht, disa njerez jane si puna e atyre larvave ne nje pellg me llume.
Sado lufton ti nxjerresh nga aty, rreshqasin nga jarget e llumit, e hyjne prap ne pellg.
Destinacioni i fundit, larva do ti percjelle!

A. Hoxha

Eshte e mjere ajo shoqeri qe nuk keshillon dhe mbron ato qe ka afer zemres.
Por me shume e mjere eshte ajo shoqeri, qe nuk e kupton se cdo gje i thuhet eshte per mire!

(e huazuar)

Kur i njeh ne thelb disa njerez, kupton sa je me fat, qe nuk i ke ne jeten tende...

(E huazuar)

Injoranca e disave te len pa fjale . I kisha uru veç : Zoti te dhashte... mend !!

(e huazuar)

Durimi, nga ana tjetër, është trajnimi i mendjes. Gandi tha se një mur duhet të ndërtohet tullë për tullë. Dhe se çdonjëra ka momentin e vet për t’u vendosur atje. Durimi është një tipar i mendjeve më të forta, gjersa lodhen dhe ato e largohen përgjithmonë.
Të mos dorëzohesh në impulsin e parë është çelësi i suksesit, veçanërisht në një përballje.
Dhe thjeshtesia e të folurit është dicka që karakterizon liderët e mëdhenj ata nuk flisnin për tu admiruar apo shitur mend, ata flisnin për tu kuptuar.
Dhe njerëzit sot kanë humbur busullën në të dëgjuar, lexuar dhe kuptuar!

Njeriu eshte kafsha me e keqe ne planet! Edhe kafshet e xhungles kan nje ligj: Vrit vetem kur je i uritur!
Njeriu vret kot pa arsye ne shum menyra!

Varet si e sheh veten, besoj une?
Njeriu eshte i lumtur kur i njeh vlerat e veta!
Nese jo, pune e kujtdo!

Pershendetje!

Nuk mendoj se qendron ajo shprehja e pare qe te kam cituar, halabak eshte nje metafor e rende fyese, nuk mendoj se ka lidhje me personalitetin.
Gjithsesi eshte mendimi jot.
Nuk e kupyova cke dashur te shprehesh prandaj te citova.

Gjithe te mirat edhe ty.

Kudo njeriu fajëson natyrën dhe fatin.
Fajeson Zotin!!!
Por jeta e tij është kryesisht jehona e karakterit dhe pasionit të tij, gabimeve dhe dobësive të veta, parimeve dhe fiksimeve të veta...

Sa e bukur ... të gjesh një zemër që të do pa të kërkuar asgjë, përpos vetëm praninë tënde dhe të jesh mirë❤

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back