Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Stilet e prindërimit ..?

Ateher
Dicka te tille i tham goces kur pyeti nje kojshiken time se nga e gjeti bebin dhe ishte vetem 3 vjec e gjys.
Pas gjith perralles se bukur qe i thame ne te dyja goces per punen e femijeve harruam ta cilesojm qe faren mundet vetem babi ta jape personalisht tek mami.
Nderkoh sapo futemi ne shtepi ne te dyja kish ardh kunati me kunaten dhe kjo versulet burrit ne preher dhe ja plas ne te qare.
Babi me jep faren te ja jap mamit te me beje njee vella ?
U shtangem te ter e ja plasem te qeshures ????
?????i

Ateher
Dicka te tille i tham goces kur pyeti nje kojshiken time se nga e gjeti bebin dhe ishte vetem 3 vjec e gjys.
Pas gjith perralles se bukur qe i thame ne te dyja goces per punen e femijeve harruam ta cilesojm qe faren mundet vetem babi ta jape personalisht tek mami.
Nderkoh sapo futemi ne shtepi ne te dyja kish ardh kunati me kunaten dhe kjo versulet burrit ne preher dhe ja plas ne te qare.
Dhe ti e more dhe e bere vellain apo jo? :P

Po e nis nga pytja qe ke bere ne hapje te temes duke mos pas shume nerva ti lexoj te gjitha komentet.Absolutisht nuk duhen puthur femijet ne buze,eshte pedofili,le ta kesh femijen tend.
Kjo e thene nga shume psikologe,jo nga une

Po e nis nga pytja qe ke bere ne hapje te temes duke mos pas shume nerva ti lexoj te gjitha komentet.Absolutisht nuk duhen puthur femijet ne buze,eshte pedofili,le ta kesh femijen tend.
Më pēlqej shumë, kjo që the ???..
Ajo që mua më bën pêrshtypje është se në përgjithësi cilësohet si trup ti flitet fëmijëve për ktë pjesë ose "edukaten seksuale" por nuk është turp që vishen në sy të fëmijëve..
Kot nuk thonë fëmija është pasqyrë e prindit..
Po sikur fëmija juaj të ndodhet përball një pedofili ??
Atëherë fëmijve duhet ti mësojmë që në moshên 3 vjeçare se është trupi i tij /saj dhe nuk duhet lejuar që as babi as vëllai apo kushdo qoftë ta prek..
Madje kam vên re se nga dashuria që gjyshrit kan për mbesen apo nipin nê formë ledhatimi përdorin disa "terma" që përveqse jan jo etike, fëmija i merr si të mirqena..
Prandaj asht shumë e rëndësishme që ne tê mbrojmë fëmijët duke mos i lejuar as familjarët ti përdorin kto"trema" pss: u zgjataaa shumë pooor më pēlqen kto tema se jan shumë aktuale..

Më pēlqej shumë, kjo që the ???..
Ajo që mua më bën pêrshtypje është se në përgjithësi cilësohet si trup ti flitet fëmijëve për ktë pjesë ose "edukaten seksuale" por nuk është turp që vishen në sy të fëmijëve..
Kot nuk thonë fëmija është pasqyrë e prindit..
Po sikur fëmija juaj të ndodhet përball një pedofili ??
Atëherë fëmijve duhet ti mësojmë që në moshên 3 vjeçare se është trupi i tij /saj dhe nuk duhet lejuar që as babi as vëllai apo kushdo qoftë ta prek..
Madje kam vên re se nga dashuria që gjyshrit kan për mbesen apo nipin nê formë ledhatimi përdorin disa "terma" që përveqse jan jo etike, fëmija i merr si të mirqena..
Prandaj asht shumë e rëndësishme që ne tê mbrojmë fëmijët duke mos i lejuar as familjarët ti përdorin kto"trema" pss: u zgjataaa shumë pooor më pēlqen kto tema se jan shumë aktuale..
Jo tema eshte shume e prekshme dhe aktuale.
Madje di raste qe prinderit bejne dush me femijet, qe eshte nje budallallek me vete

Ateher
AhahaHhahaahahahhH ohh t'kam mikeee shum t"mir mos ma prish temen ?????shakaa?

Hera e pare qe ja ke fut kot!

Jo tema eshte shume e prekshme dhe aktuale.
Madje di raste qe prinderit bejne dush me femijet, qe eshte nje budallallek me vete
Wooooooooo wooooo wooooo woooooooooooo omg noooo ??????? kam mbet e shokuar pz wooooo

Hera e pare qe ja ke fut kot!
Mund dhe tja kem fut kot po duhet tme japesh noi argument.
Pastaj e perseris,eshte dicka qe e thone psikologet dhe une pajtohem.

Mund dhe tja kem fut kot po duhet tme japesh noi argument.
Pastaj e perseris,eshte dicka qe e thone psikologet dhe une pajtohem.
Si mund te jete pedofili dashuria e nenes per femijen ?

Si mund te jete pedofili dashuria e nenes per femijen ?
Po ceshte kjo dashuri qe u shprehka me puthje ne buze??

Ska asnje te keqe! Je, sje dakort eshte tjeter gje, po ta quash pedofili nuk jam dakort!

Sepse esht nje dashuri e tille qe te vjen ta puthesh edhe ke tulja dhe ta kafshosh jo me buzen ?
Le ta quajn si te duan psikologet ?‍♀️

AhahaHhahaahahahhH ohh t'kam mikeee shum t"mir mos ma prish temen ?????shakaa?
Pse mi ta prisha temen?
Do tna cosh vetem copy past kshtu ne kte tem?
Ska kaq ta besh kokrren e dhembit ?

Sepse esht nje dashuri e tille qe te vjen ta puthesh edhe ke tulja dhe ta kafshosh jo me buzen ?
Ok e kuptoj dashurine,po femija jot duhet te dije qe sduhet ta puthi njeri ne buze dhe ne tule.
Se nqs ti ja ben kte si dicka normale,neser mund ta puthe nje i huaj dhe ai ste thote gje ty se i duket dicka normale.

Pse mi ta prisha temen?
Do tna cosh vetem copy past kshtu ne kte tem?
Ska kaq ta besh kokrren e dhembit ?
Bana lojna maj dreqe ?? unë ket dua tê diakutojmë ??( të thash se ishte shaka që fillm ????

Ok e kuptoj dashurine,po femija jot duhet te dije qe sduhet ta puthi njeri ne buze dhe ne tule.
Se nqs ti ja ben kte si dicka normale,neser mund ta puthe nje i huaj dhe ai ste thote gje ty se i duket dicka normale.
Kjo ndodh sa esht femi
Pastaj aq gje femijet e din dhe bebe qe afrimin qe kan me nenen se kan me askend.
Mos mer kot
Duke u rritur duke mesuar qe familja esht familje dhe i huaji i huaj ?

Kjo ndodh sa esht femi
Pastaj aq gje femijet e din dhe bebe qe afrimin qe kan me nenen se kan me askend.
Mos mer kot
Duke u rritur duke mesuar qe familja esht familje dhe i huaji i huaj ?
Nuk marr kot jo se skam noigje qe tme preki.
Po di te them qe kam lexuar jashte mase per kte teme,ku jepeshin dhe plot raste,duke shpjeguar se si ndikon kjo ne psikologjine dhe formimin e femijeve.Nejse se u zgjata shume ?

Unë nuk jam prind vet dhe nuk e kam provuar çfar do thotë të kesh gjakun e gjakut tënd në dorë ?
Por kurrsesi në asnjë mënyrë nuk do e kisha puthur as në buzë, as në duar(ktë gjithmonë e shamang dhe me nipin apo mbesat e mija) sepse fëmija duart i mban edhe në gojê, unë jam kategorisht kundër gjdo gjëje që dashur pa dashur do shpie nê rrezik , imagjionje kur jam kundër postimeve që mund bëhen në insta gja që e bajn të gjithë,unë nuk do postoj fëmijën tim ??.
Pastaj gjithsecili ka mënyrën se si i rrit fëmijët , dhe të gjithë mundohemi për ma të miren për fëmijët tanê, gjdo prind asht i mirë në mënyrën e tij apo saj...

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back