Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Mos e merr frikë se nuk besoj ta keshUne vete jam pak i semure sot, e dyshoj se kam marre koronen ...
Mos e ler veten pasdore, po kan ven ne disposicion nje numer telefoni ku mund te pyesesh, pyet mos nguro behet fjal oer shendetin, dhe nuk esht aq e leht sa thonin ne fillim.Jam i befasuar me Shqipërinë, sepse ka marrë masa të forta, ashtu siç duhet.
Po kaq i befasuar jam me qeverinë e vendit ku jetoj, e cila nuk ka marre asnje masë. Ketu numri i te prekurve ka kaluar 1.000 dhe nuk jane mbylluar as shkollat, cdo gje vazhdon si normalisht. Dyqanet jane boshatisur, rruget jane boshatisur, por keto nga vete njerezit, sepse nga qeveria nuk ka asnje mase
Me sa duket, ne disa vende evropiane ne te cilat nuk jane marre masa, duan te heqin qafe pleqte, ne menyre qe ekonomia dhe ceshtja e strehimit te lehtesohet pak, e pastaj te sjellin vale te reja refugjatesh.
Une vete jam pak i semure sot, e dyshoj se kam marre koronen ...
Nuk ke si ta marresh vesh nese ke qene ne kontakt me dike qe ka dale pozitiv.Mos e ler veten pasdore, po kan ven ne disposicion nje numer telefoni ku mund te pyesesh, pyet mos nguro behet fjal oer shendetin, dhe nuk esht aq e leht sa thonin ne fillim.
Ke qen ne kontakt me dike qe ka dal pozitiv?
Dhe ktu ne itali kshu thojn, por ka nje numer telefoni kur mund te maresh dhe te pyesesh sa her te duash.Nuk ke si ta marresh vesh nese ke qene ne kontakt me dike qe ka dale pozitiv.
Ketu jeta vazhdon si normalisht, shkojme ne pune. Gjithandej rrethohesh me njerez qe kolliten. Pastaj ky virus percillet edhe me prekje, nga nje doreze dere apo buton ashensori. Eshte e pamundur te mos prekesh, nese nuk merret masa e karantines per te gjithe.
Nese nuk je shume semure, ketu te thone te rrish ne shtepi.
Une shpresoj qe te edhe ti edhe une te kemi covid-19 te nje forme te lehte e ta heqim qafe qerratain !Dhe ktu ne itali kshu thojn, por ka nje numer telefoni kur mund te maresh dhe te pyesesh sa her te duash.
Ose mund te maresh dhe mjekun tend dhe duhet me sesben te japi informacione e te thoj cte besh.. bej kujdes nga temperatura dhe nws ke veshtirsi te maresh frym, un sja kam idene se ku jeton ti por gjithsesi nqs problemet e tua keqsohen mer ambulancen e jo te ikesh ne spital.
Shpresoj te jet thjesht nje grip dhe mos te kesh asgje.
(Meret vesht se ke zone ka me shum te infektuar dhe automatikisht krijon nje mendim.. tpakten kshu fuksionon ktu)
Pa t ofendu.. je cik palle ti..Une shpresoj qe te edhe ti edhe une te kemi covid-19 te nje forme te lehte e ta heqim qafe qerratain !
edhe ketu ne suedi ku jam une jane fresk te gjithe!
Thuhet se edhe pasi e kalon njehere kete sëmundje, mund te semuresh prape, dmth. trupi nuk krijon imunitet ndaj ketij virusi. Mund te semuresh edhe dy herë rresht.Une shpresoj qe te edhe ti edhe une te kemi covid-19 te nje forme te lehte e ta heqim qafe qerratain !
edhe ketu ne suedi ku jam une jane fresk te gjithe!
Mer ne telefon ambulancen dhe mos rri ne kete gjendje ??Thuhet se edhe pasi e kalon njehere kete sëmundje, mund te semuresh prape, dmth. trupi nuk krijon imunitet ndaj ketij virusi. Mund te semuresh edhe dy herë rresht.
Jam, por ne fakt kjo besoj se eshte politika e Evropes veriore, Gjermani, Uk, edhe vendet Nordike. Ta lene virusin te infekt moshat e reja qe keta te imunizohen e te kujdesen per moshat e 3-ta.Pa t ofendu.. je cik palle ti..
ndersa une kam degjuar te kunderten, qe trupi krijon imunitet.Thuhet se edhe pasi e kalon njehere kete sëmundje, mund te semuresh prape, dmth. trupi nuk krijon imunitet ndaj ketij virusi. Mund te semuresh edhe dy herë rresht.
Nga ke humbur ?@Opium Gjall ti ore..
Nuk e kuptova kete, e ke seriozisht apo me shaka?Jam, por ne fakt kjo besoj se eshte politika e Evropes veriore, Gjermani, Uk, edhe vendet Nordike. Ta lene virusin te infekt moshat e reja qe keta te imunizohen e te kujdesen per moshat e 3-ta.
Lere se kishte pir mbrem..Nuk e kuptova kete, e ke seriozisht apo me shaka?
Ata qe do te infektohen nuk mund te perzgjidhen. Po u infektuan te rinjte do te infektohen te gjithe ne nje kohe, e moshat e treta do ta pesojne me shume.
Thua jane budallenj vende si Kina, Italia etj. qe kane marre masa te forta dhe karantine?!
Jo , e kisha ne parim. Edhe une jam semure e nuk e di nese e kam marre, dhe 100% i riskuar, sepse jam cdo dite ne kontakt me person qe punon ne front atje ku shkojne te semuret. Ketu po diskutohet qe vendi ta perballoje me sukses, skenari me i mire eshte imunizimi i 60% te popullsise per te ulur efektet fatale te virusit. Rasti me i mire nuk eshte ta kalojme pa e mare virusin fare, pasi ne sezonin tjeter ai behet fatal ! Imunizimi eshte rasti me i mire. Ceshtja eshte se virusi peson mutacione dhe se nje vaksine mund te funksionoj per kete virus por jo per nje tjeter psh NCOVID-20.Nuk e kuptova kete, e ke seriozisht apo me shaka?
Ata qe do te infektohen nuk mund te perzgjidhen. Po u infektuan te rinjte do te infektohen te gjithe ne nje kohe, e moshat e treta do ta pesojne me shume.
Thua jane budallenj vende si Kina, Italia etj. qe kane marre masa te forta dhe karantine?!
Une me mire jam, por nuk di cte bej neser, te shkoj ne pune apo jo.Lere se kishte pir mbrem..
Si je sot ti ?
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.