- Regjistruar më
- Gusht 8, 2020
- Mesazhe
- 61,703
- Pëlqime
- 35,894
une ja jap keshillat pa mi kerkuarPo më mungon, por dua të flasim për atë që është, jo me role se nuk po ju përballoj të gjithave
A të kërkoi këshilla?
keshillon shpesh njerez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
une ja jap keshillat pa mi kerkuarPo më mungon, por dua të flasim për atë që është, jo me role se nuk po ju përballoj të gjithave
A të kërkoi këshilla?
E dëgjova këtë prej tejePo më mungon, por dua të flasim për atë që është, jo me role se nuk po ju përballoj të gjithave
A të kërkoi këshilla?
Këshilloj vetëm njerëzit që dua, çdo gjë mundohem ta bëj me dashuri në mënyrë që mos të lëndoj njerëz.une ja jap keshillat pa mi kerkuar
keshillon shpesh njerez
u ndam pasi qe une kisha nje pune te pashmangshme per te kryer.Këshilloj vetëm njerëzit që dua, çdo gjë mundohem ta bëj me dashuri në mënyrë që mos të lëndoj njerëz.
A u ndatë dot apo e tejkaluar orarin që do rrinit ?![]()
Më pëlqen llojet e njerëzve që në realitet nuk i gjen aq sa mendon që nuk ekzistojnë. Më pëlqen që gjen njerëz me botë shpirtërore, njerëz që mund të japësh e të marrësh, që të pasurojnë shpirtërisht e të japin dëshirën të tejkalosh veten.u ndam pasi qe une kisha nje pune te pashmangshme per te kryer.
cfare te pelqen ne virtualitet?
Përkundrazi, mendoj që virtualiteti do bëhet edhe më popullor e do i skllavërojë njerëzit edhe më shumë. Ky është modeli shoqëror, zëvendëson gjithë marrëdhëniet e drejtpërdrejta që njerëzit kanë pasur me ca imazhe të gënjeshtra dhe anonimat ku secili krijon një personazh sipas dëshirës. Ka kaq shumë gënjeshtra e shtirje në këtë virtualitet sa nuk mbetet gati asgjë e vërtetë. Ndaj duhen përzgjedhur njerëzit dhe platformat. Edhe për mua kjo është platforma e vetme që përdor sepse këtu njerëzit më duken të thjeshtë dhe vetvetja se nuk kemi arsye të jemi dikush tjetër. Nuk jemi këtu as për famë as për like.jemi disi te familjarizuar,jemi pak por ata pak mundohen te mos demtojn njeri-tjetrin dhe kjo mjafton.
mendon se virtualitetit po i vjen fundi?
Do të doja t'i vija fundin për veten time, do e ndaloja nëse do kisha familjen time të cilës do i kushtoja gjithë vëmendjen e nuk do i jepja virtualitetit më kohë sepse do ishte më e rëndësishme familja.Jo perkundrazi, mendoj se po rritet. Ndryshojne vetem vendet ku zhvillohet.
A do te doje t'i vinte fundi?
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.