Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Pyetje - Përgjigje

une ja jap keshillat pa mi kerkuar

keshillon shpesh njerez
Këshilloj vetëm njerëzit që dua, çdo gjë mundohem ta bëj me dashuri në mënyrë që mos të lëndoj njerëz.

A u ndatë dot apo e tejkaluar orarin që do rrinit ? 😀

Këshilloj vetëm njerëzit që dua, çdo gjë mundohem ta bëj me dashuri në mënyrë që mos të lëndoj njerëz.

A u ndatë dot apo e tejkaluar orarin që do rrinit ? 😀
u ndam pasi qe une kisha nje pune te pashmangshme per te kryer.

cfare te pelqen ne virtualitet?

u ndam pasi qe une kisha nje pune te pashmangshme per te kryer.

cfare te pelqen ne virtualitet?
Më pëlqen llojet e njerëzve që në realitet nuk i gjen aq sa mendon që nuk ekzistojnë. Më pëlqen që gjen njerëz me botë shpirtërore, njerëz që mund të japësh e të marrësh, që të pasurojnë shpirtërisht e të japin dëshirën të tejkalosh veten.

Po ti si mendon për këtu në forum?

eshte vendi i vetem qe me lidh me virtualitetin,nuk disponoj asnje rrjet social dhe kam nje arsye te madhe qe jam ketu.

sa vite jeni ne virtualitet?

Që në 2002, pra 23 vite që në forumin e parë ishte një ambjent i jashtëzakonshëm. Ziente me njerëz tepër të dashur e me pasion i merrnin të gjithë debatet, shkruanin të gjithë gjatë duke i pasur si fitore të vogla nëse do arrinin të kishin fjalën e fundit. Ishin mësuar edhe që nuk linin tjetrin të mendonte ndryshe, por të kishin të drejtë vetëm vetë. Kanë qenë vite të paharrueshme e që nuk kthehen më. Kishte me qindra anëtarë dhe krijoheshin komunitete me shumë gjallëri.
Po edhe këtu më pëlqen që është pak e saktë, që njerëzit janë të përzemërt. Është më e mira që mund të presësh besoj, madje unë e kisha humbur shpresën që mund të kishte një forum si ky kur e gjeta rastësisht.

Po ti çfarë përshtypjesh ke pasur në virtualitet ndër vite ?

Ne virtualitet ka njerez nga te gjitha llojet dhe pershtypjet nder vite nuk i kam dhe aq te mira.

Cfare mendoni se ka te mire ky forum?

jemi disi te familjarizuar,jemi pak por ata pak mundohen te mos demtojn njeri-tjetrin dhe kjo mjafton.

mendon se virtualitetit po i vjen fundi?

jemi disi te familjarizuar,jemi pak por ata pak mundohen te mos demtojn njeri-tjetrin dhe kjo mjafton.

mendon se virtualitetit po i vjen fundi?
Përkundrazi, mendoj që virtualiteti do bëhet edhe më popullor e do i skllavërojë njerëzit edhe më shumë. Ky është modeli shoqëror, zëvendëson gjithë marrëdhëniet e drejtpërdrejta që njerëzit kanë pasur me ca imazhe të gënjeshtra dhe anonimat ku secili krijon një personazh sipas dëshirës. Ka kaq shumë gënjeshtra e shtirje në këtë virtualitet sa nuk mbetet gati asgjë e vërtetë. Ndaj duhen përzgjedhur njerëzit dhe platformat. Edhe për mua kjo është platforma e vetme që përdor sepse këtu njerëzit më duken të thjeshtë dhe vetvetja se nuk kemi arsye të jemi dikush tjetër. Nuk jemi këtu as për famë as për like.

A mendon se do largoheshe ndonjëherë nga virtualiteti ?

Jo perkundrazi, mendoj se po rritet. Ndryshojne vetem vendet ku zhvillohet.

A do te doje t'i vinte fundi?
Do të doja t'i vija fundin për veten time, do e ndaloja nëse do kisha familjen time të cilës do i kushtoja gjithë vëmendjen e nuk do i jepja virtualitetit më kohë sepse do ishte më e rëndësishme familja.

nese ky forum mbyllet ose ndryshon pronarin sigurisht qe po une e mbyll kete rrugetim.

cfare te lodhe brenda virtualitetit?

kur kundershtojn mendimin e lire ose kur flasin pa ditur,si skutha cepave.

cfare do te thoshe per te vendosur paqe brenda ketij ambjenti?

thjesht do bija dakort me cdo gje sa per ta mbyll

Dini te ecni me biçiklet 🚲?

S'frymoj dot pa muzikë🎧🤘❣️(e lartë shumë shpesh).

Sa profesione ke?

Kam disa.

Mendoni se eshte me mire te kesh vetem nje dhe aty te japesh maksimumin, apo disa dhe t'i ushtrosh nga pak?

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back