Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Pyetje - Përgjigje

Deti është vendi ku shpirti im gjen paqen dhe zemra e gjen lehtësim

Çfarë do doje të bëje tani?

Do të doja të shkruaja diçka për të shprehur çfarë kam në brendësi por po pres fjalët të më vijnë

A të ka marrë malli për ndonjë gjë ?

Për ushqimet në alb
Vendi fundit që ke vizitua jashtë shqipërisë?

Belgjika - ka një vend të veçantë në zemrën time sepse më ka mësuar kulturën dhe sjelljen evropiane

Çfarë ke marrë nga vendi ku jeton në karakterin dhe sjelljen tënde ?

Serbia se është vend antishqiptar dhe ende nuk kanë kërkuar falje për krimet e luftës.

Me cilat nacionalitete të huaja ke pasur shoqëri përveç vendasve atje?

Kam pas komunikim për sa i përket punës jo më shumë sepse dominon shoqëria ita

motoja që ke ?

Motoja për mua është ky varg :

Mateu 22: 37- 40 Jezusi i tha: ''"Duaje Zotin, Perëndinë tënde me gjithë zemrën tënde, me gjithë shpirtin tënd dhe me gjithë mendjen tënde". Ky është urdhërimi i parë dhe i madhi. Dhe i dyti, i ngjashëm me këtë, është: "Duaje të afërmin tënd porsi vetveten

Po ti cilin varg pëlqen më shumë nga Bibla ?

Dhe ti nuk do te ndihesh kurre vetem kur e din qe Allahu eshte gjithmon aty me ty -KURANI

Si kaluat kete dite?

Me emocione ekstreme, dua t'i jap formë që t'i them

A u kënaqe me Machiavellin sot ?

Po teper,me kishte munguar biseda me te dhe ato sykat e saja te medha.

Cfare do vecoje nga kjo dite?

Fakti që shkova nga ekstremi në ekstrem, isha i mërzitur e pastaj ju më mirëpritët e u gëzova përsëri megjithëse unë isha i paqartë e nuk dija si ta merrja ndonjëherë..

A kishte ndryshuar Machiavelli ? Është pjekur shpejt ajo, flet si e rritur tani

Fakti që shkova nga ekstremi në ekstrem, isha i mërzitur e pastaj ju më mirëpritët e u gëzova përsëri megjithëse unë isha i paqartë e nuk dija si ta merrja ndonjëherë..

A kishte ndryshuar Machiavelli ? Është pjekur shpejt ajo, flet si e rritur tani
sigurisht qe brenda nje ambjenti te perbashket ka dhe te mira dhe te keqija brenda saj,dhe do zihemi dhe do pajtohemi sigurisht.

e njejta eshte koke boshe po njesoj : )

te ka marre malli per te?

sigurisht qe brenda nje ambjenti te perbashket ka dhe te mira dhe te keqija brenda saj,dhe do zihemi dhe do pajtohemi sigurisht.

e njejta eshte koke boshe po njesoj : )

te ka marre malli per te?
Po më mungon, por dua të flasim për atë që është, jo me role se nuk po ju përballoj të gjithave 🫣

A të kërkoi këshilla?

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back