Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Pyetje - Përgjigje

Po, ndonjëherë është e vështirë të gjej fjalët për të shprehur plotësisht ndjenjat që përjetoj sepse disa emocione janë kaq të thella dhe të ndërlikuara sa që shpesh ndihem e pafuqishme për ti përkufizuar. Ka raste kur ndjenjat janë aq të forta ose intime sa fjalët nuk mund ti kap plotësisht

A ka ndodhur ndonjëherë që një moment i thjeshtë të ketë pasur një ndikim të thellë në jetën tënde?
Përshkrim i bukur që më rrëmben në botën tënde të cilën gjithmonë mundohem ta njoh e ta arrij. Dhe pikërisht aty ku ti ndjehesh e pafuqishme, aty do të marrësh një energji të panjohur tek vetja, për ta tejkaluar veten, për ta lënë të lirë të jepet në të gjitha format e saj të pamundura.

Momentet e thjeshta janë ato që i japin jetës ndjenjat më mbresëlënëse, kujtimet më të vyera sepse asgjë nuk na kishte përgatitur, ne thjesht e dëshiruam atë lumturi, dhe e gjetëm..

Të falenderoj për gjithë momentet e thjeshta dhe të papërsëritshme që më ke dhënë.. 🤗

• Përqafime
Reactions: Mia
Përshkrim i bukur që më rrëmben në botën tënde të cilën gjithmonë mundohem ta njoh e ta arrij. Dhe pikërisht aty ku ti ndjehesh e pafuqishme, aty do të marrësh një energji të panjohur tek vetja, për ta tejkaluar veten, për ta lënë të lirë të jepet në të gjitha format e saj të pamundura.

Momentet e thjeshta janë ato që i japin jetës ndjenjat më mbresëlënëse, kujtimet më të vyera sepse asgjë nuk na kishte përgatitur, ne thjesht e dëshiruam atë lumturi, dhe e gjetëm..

Të falenderoj për gjithë momentet e thjeshta dhe të papërsëritshme që më ke dhënë.. 🤗

Asgjë të lutem, mirënjohëse ndaj teje pafund 🤗🤗

Fruta detiiii
@Youu a do ham fruta detiiii plss friture
Linguini karkalec me pana

Pija preferuar?

shirley temple cocktail 🍹

Cfar ushqimi keni tradicinale per vitin e ri?

Fruta detiiii
@Youu a do ham fruta detiiii plss friture
Linguini karkalec me pana

Pija preferuar?
Mireee, po marr dhe per vete por jepi ti fund se une nuk i ha 😋

Shume rralle

Nese te ftojne ne nje date a shkon e veshur klasike, sportive, apo Casual

Ok ha une 2 racioneee

Date

Dicka seriozw do vishja qe tdukesha fine

Mendon se ban dallim nese vishesh sportiv?

Sepse du me pa si dukesh sportiv

A nuk mendo se vishesh me serioz sec duhet

Do ikim
Vex te them dicka

Faleminderit dhe jam me fat qe kte 2024 tnjohta ty 🙄🤗

😍😍😍 Blushing🙈🙈
Faleminderit per kohen qe me kushton, te premtoj se do e shfrytezoj ne max. per te te ber te ndjehesh mire🤗🤗

Si u duka? se me kape papritur spata kohe te mendoja cfare do thoja😋

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back