Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Pyetje - Përgjigje

ke te drejte per kte qe thua .. sic mund ti shikosh dhe nga keto pamje kane qene njerez ne kuptimin e vertete te fjales .. ndersa sot po ti shohesh njerezit te duken me shume si robota🤭

Si e parashikon te ardhmen , pershembull e zeme pas 50 vitesh?
Eh të ardhmen unë e parashikoj të çuditshme! Do bëhen besoj shumë ndryshime në rendin shoqëror. Besoj që automatizmi do të zëvendësojë shumë profesione dhe AI do të jetë e kudogjendur.
Aq sa edhe njerëzit do të krijojnë forume e do të diskutojnë e debatojnë me bot të një inteligjence artificiale shumë intuitive dhe të zhvilluar.
Do të jetë e vështirë për të dalluar sajesën nga e vërteta. Do ketë shumë propagandë dhe lavazh truri me ideologji ekstreme fetare. Unë i druhem terrorizmit në emër të fesë dhe uroj që shtetet evropiane do të bëjnë qëndresë që mos të shkatërrohen nga brenda prej emigracionit të tepruar nga vendet arabe.

Si e mendon dhe si do e përshkruaje ti ?

Eh të ardhmen unë e parashikoj të çuditshme! Do bëhen besoj shumë ndryshime në rendin shoqëror. Besoj që automatizmi do të zëvendësojë shumë profesione dhe AI do të jetë e kudogjendur.
Aq sa edhe njerëzit do të krijojnë forume e do të diskutojnë e debatojnë me bot të një inteligjence artificiale shumë intuitive dhe të zhvilluar.
Do të jetë e vështirë për të dalluar sajesën nga e vërteta. Do ketë shumë propagandë dhe lavazh truri me ideologji ekstreme fetare. Unë i druhem terrorizmit në emër të fesë dhe uroj që shtetet evropiane do të bëjnë qëndresë që mos të shkatërrohen nga brenda prej emigracionit të tepruar nga vendet arabe.

Si e mendon dhe si do e përshkruaje ti ?
Dhe un mendoj qe do kete teknologji shume te zhvilluar qe do te sjelle ndryshim te madh , ka filluar tashme .. por kyce do te jete mbajtja e balances midis teknologjise dhe zhvillimit tone te koshiences .. ne menyre qe mos kthehemi ne robote ...
po te kete nje balance midis ketyre te dyjave .. mund te arrijme yjet si i thot nje shprehje persa i perket zhvillimit tone si shoqeri :)

Po nga ana personale si do e shihje veten ne te ardhmen?

Dhe un mendoj qe do kete teknologji shume te zhvilluar qe do te sjelle ndryshim te madh , ka filluar tashme .. por kyce do te jete mbajtja e balances midis teknologjise dhe zhvillimit tone te koshiences .. ne menyre qe mos kthehemi ne robote ...
po te kete nje balance midis ketyre te dyjave .. mund te arrijme yjet si i thot nje shprehje persa i perket zhvillimit tone si shoqeri :)

Po nga ana personale si do e shihje veten ne te ardhmen?
Sido që të isha, do të isha falenderues për gjithçka në jetë. Nuk e di a do të isha me dikë në fund, do të doja po jeta ka kaq shumë të panjohura. Do të doja ta shihja veten me një trashëgimi shpirtërore po edhe materiale, që do u lija fëmijëve të mi ashtu si edhe unë pata nga im atë.
Do të doja të kisha një familje të lidhur ngushtë e shpirtërisht pikërisht që mos të humbisnin vetveten në teknologji e në trende të kohës.
Do të doja të jetoja në mënyrë tradicionale dhe duke iu kundërvënë kohërave ashtu si kam notuar kundër rrymës gjithmonë.
Po ti si do e përshkruaje të ardhmen tënde?

Sido që të isha, do të isha falenderues për gjithçka në jetë. Nuk e di a do të isha me dikë në fund, do të doja po jeta ka kaq shumë të panjohura. Do të doja ta shihja veten me një trashëgimi shpirtërore po edhe materiale, që do u lija fëmijëve të mi ashtu si edhe unë pata nga im atë.
Do të doja të kisha një familje të lidhur ngushtë e shpirtërisht pikërisht që mos të humbisnin vetveten në teknologji e në trende të kohës.
Do të doja të jetoja në mënyrë tradicionale dhe duke iu kundërvënë kohërave ashtu si kam notuar kundër rrymës gjithmonë.
Po ti si do e përshkruaje të ardhmen tënde?
deshira ime eshte te arrij maximumin e aftesive qe kam , potencialin time te plote .. dua kohe e pune qe ta arrij kete ...

ke frike nga vdekja?

deshira ime eshte te arrij maximumin e aftesive qe kam , potencialin time te plote .. dua kohe e pune qe ta arrij kete ...

ke frike nga vdekja?
Nuk kam sepse vdekja është pjesë e jona, na shoqëron dhe do na presë një ditë.
Kam frikë për njerëzit e tjerë që do të lija pas. Do të doja që të jenë të gjithë mirë, që vdekja të mos krijojë mangësi apo dhimbje tek ata. Do të doja që vdekja të më gjente të përgatitur si një udhëtim i gjatë vetëm vajtje.
Ky është imazhi i qiellit sipas përshkrimit të Biblës.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

A e imagjinon përjetësinë pranë njerëzve të dashur të kësaj jete ?

Une e imagjinoj qe te gjithe vijme vetem e ikim po vetem .. por mund te jemi pjese e nje soul group qe na krijon afinitet shpirteror me te tjeret .. por jemi qenie unike ne veten tone :)

mir sot pushim

po ju?

Mendoj se pjeserisht ke te drejt por ti nuk vjen vetem ne momentin qe nuk krijohesh vetem nuk je i/e vetme,qenia njerzore eshte qenie sociale e cila e ka te domozdoshme jetesen ne bashkesi dhe ne krijimin e nje familjeje apo nje rrethi te ngushte shoqeror,mendoj po ashtu se njeriu qe jeton i/e vetem detyrohet nga rrethanat ose kushtet qe te vetizolohet.

Cfare eshte per ju familja?

Nuk e thashe ne ate kontest un ama , e thash per anen spirituale por sigurisht qe jemi qenie shoqerore prandaj vijme ktu per eksperienca .

familja eshte nje djep mbrojtjeje per mua ..

si do e perkufizonit?

Une

Fitove gje sot?

Last edited by a moderator:
Kur s di t bej nje shoqe o shok lojrat e fatit jan kategori e rend
A beson në Zot ?

po ne pergjithsi jam .
kush esht kontributi qe i japim jetes?

Kontributi që japim është se lëmë gjurmën që ndoshta do fshihen nga rrjedha e kohës, por që kush më mirë se secili prej nesh do të arrinte të jepte esencën tonë, thelbin e asaj që e quajmë më të rëndësishme?

Jemi miliarda dhe përsëri secili i ndryshëm me një mënyrë të vetën e cila është gjithçka për secilin, me histori të ndryshme dhe me një dëshirë për të krijuar e për të qenë pjesë e pak njerëzve që na lidh gjaku dhe dashuria.

A e mendon ndonjëherë me trishtim se ka libra që nuk do të kemi kohë të lexojmë? Njerëz që nuk do të kemi kohë të njohim? A të duket ndonjëherë bota kaq e madhe dhe kaq e larmishme?

Kontributi që japim është se lëmë gjurmën që ndoshta do fshihen nga rrjedha e kohës, por që kush më mirë se secili prej nesh do të arrinte të jepte esencën tonë, thelbin e asaj që e quajmë më të rëndësishme?

Jemi miliarda dhe përsëri secili i ndryshëm me një mënyrë të vetën e cila është gjithçka për secilin, me histori të ndryshme dhe me një dëshirë për të krijuar e për të qenë pjesë e pak njerëzve që na lidh gjaku dhe dashuria.

A e mendon ndonjëherë me trishtim se ka libra që nuk do të kemi kohë të lexojmë? Njerëz që nuk do të kemi kohë të njohim? A të duket ndonjëherë bota kaq e madhe dhe kaq e larmishme?
me ka ndodhur kjo ndjesi ... por jemi te limituar ne kohe domethene qe marim me te miren e asaj qe na serviret apo kerkojme ne , kjo esht e bukura e larshmerise , qe njerez te ndryshem kane eksperienca te ndryshme dhe ndonjehere i ndajme me njeri tjetrin e mesojme dhe nga te tjeret apo japim opinionin tone ...

Nese do te kishe dije per gjithcka , per cfare do te te vlente mendon?

Per te kuptuar llogjiken e njeriut,ligesin e tij,zemren e tij te mire,mendimet e tij,vuajtjen e tij mendore/shendetsore……

Cfarr te ka bere pershtypje sot?

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back