Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Mendimi juaj ne lidhje me vajzat Shqipetare. Jane materialiste apo jo?

Po kur nje mashkull mer nje makine te 2019 dhe me thote mua hajde zemer shiko sa e mire eshte , kur me thote mua hajde se une kam lek . Ne nuk jemi materialiste ju po na materializoni, sepse po perdorni lek dhe materiale per te ber nje femer per vete.
Po fmija sdo i ngjaj as makines as lekut ky eshte nje problem tjeter pastaj

Po fmija sdo i ngjaj as makines as lekut ky eshte nje problem tjeter pastaj
Po pra por ju na ofroni materiale , dhe thoni femrat jan matrialiste . Femija Mir qe nuk i ngjan makines , po ishalla as shoferit mos ti ngjaj . Ti ngjaj asaj qe e mban ne bark 9 muaj ?

Po pra por ju na ofroni materiale , dhe thoni femrat jan matrialiste . Femija Mir qe nuk i ngjan makines , po ishalla as shoferit mos ti ngjaj . Ti ngjaj asaj qe e mban ne bark 9 muaj ?
Ke shum drejt lal po zona shqipnis mesme nuk hullin aq shume lek per te ron nsy sa mendon ti se malli mire duket ska nevoj per mareriale ?

ishalla te ngjan ty ca te them vllai ?

Sipas meje eshte se i gjej me te shendetshme se brezin e kaluar. :)
{MOS HARROJME SE SJELLJA E TYRE VARET NGA PERSONA QE KANE PERBALLE}

Nfakt cunat me lek skan sens gjuetie dhe piken primare t forte kan lekun.. femra osht si ajo fjala shef fiku fikun dhe piqet molla... tjetra vjen nga nje fshat qe thrret qameti ska pa dynjo me sy.. dhe del shef makina t funit femra nbllok me lv gucci balenciaga dhe cdo boj? Normal do bohet materialiste sepse i hyn nqef veni.

Vajzat shqiptare janë në rrugë e sipër për t'u bërë njësoj si të huajat. Duke qenë se sistemi politik/shoqeror ka qenë i ndryshëm nga ai i vendeve perendimore të Evropës, duhen ca dekada qe te bëhen njësoj si ato.

Për mendimin tim vajzat shqiptare jane më pak materialiste se te huajat. Shqiptaret i japin pak rendesi edhe ndjenjes, kurse te huajat veprojne me llogari dhe logjikë te ftohte.

Provo per shembull te njihesh me ndonje te huaj. Pyetja e saj e pare eshte se "Çfare profesioni ke?" pasi kështu mëson se sa të ardhura ke. Pastaj te pyet për banesën, e me anë kërkon të dijë nëse e ke shtëpinë tënde, apo je me qira. Me pak pyetje vajza e huaj kërkon të dijë gjithçka për ty, e nëse ndonjë përgjigje nuk i pëlqen, nuk ta var më.

Megjithatë unë nuk e shoh si ndonjë çudi. Kështu është sistemi, kështu është natyra njerëzore në përgjithësi.

Vajzat shqiptare janë në rrugë e sipër për t'u bërë njësoj si të huajat. Duke qenë se sistemi politik/shoqeror ka qenë i ndryshëm nga ai i vendeve perendimore të Evropës, duhen ca dekada qe te bëhen njësoj si ato.

Për mendimin tim vajzat shqiptare jane më pak materialiste se te huajat. Shqiptaret i japin pak rendesi edhe ndjenjes, kurse te huajat veprojne me llogari dhe logjikë te ftohte.

Provo per shembull te njihesh me ndonje te huaj. Pyetja e saj e pare eshte se "Çfare profesioni ke?" pasi kështu meson se sa te ardhura ke. Pastaj te pyet për banesën, e me anë kërkon të dijë nëse e ke shtëpinë tënde, apo je me qira. Me pak pyetje vajza e huaj kërkon të dijë gjithcka per ty, e nëse ndonjë pergjigje nuk i pëlqen, nuk ta var më.

Megjithatë unë nuk e shoh si ndonjë çudi. Kështu është sistemi, kështu është natyra njerëzore në përgjithësi.
Po sigurisht djal i dashur qe vajzat e huaja te pyesin ca profesioni ke sepse ajo me shkolle te larte sdo krijoj familje me dike qe sdi te lidhe kepucet e veta . Me ate cfar profesioni ke ajo kupton kapacitetin tend. Dhe sigurisht une po mbaroj shkollen do mar nje burre qe ta mbaj dhe me buke? Apsolutisht, do gjej dike te nivelit tim dhe ti pershtatemi jeteses te dy ?

Mos të raftë me vajzat shqiptare se kur del për kafe, kur paguan ajo porosit të nxehta, kur paguan ti porosit te ftohta. Te nxehtat janë më lirë! ??

Mos të raftë me vajzat shqiptare se kur del për kafe, kur paguan ajo porosit të nxehta, kur paguan ti porosit te ftohta. Te nxehtat janë më lirë! ??
Si e gjete mqafsh? Me ate trurin tend te vogel? Apo me ndihmen e dikuj? Jam shume kurioze.

Si e gjete mqafsh? Me ate trurin tend te vogel? Apo me ndihmen e dikuj? Jam shume kurioze.

E kam nga eksperienca me qikat shqipëtare ??
Ty xhan pse të djeg, ke porosit të ftohta dhe ti? ?????

E kam nga eksperienca me qikat shqipëtare ??
Ty xhan pse të djeg, ke porosit të ftohta dhe ti? ?????
Nje her me ka ndodh ne Shqiperi isha dhe une nuk pi kurr kafe dhe nejse, ishte takimi i pare me nje cun dhe porosisim ai kafe dhe un porosis bravo , dhe me kthehet me nje shikim : Nuk pi kafe ti? U beraaaa ziiiiiiii nuk e doja veten . Se si kaloi nje ore, akoma se besoj . Lashe leket n tavoline . Sot dhe ate dite se kam pa mo ate idiotin ?.
Kshuqe pijen time e paguaj vete , qofte e ftohte qofte e nxehte ?. Jam rritur ne nje vend ku gjithsecili paguan te vetat (gjeja me e mire kjo)

Jane, sidomos vajzat qe jane te reja. U duket e thjeshte te gjejne dike qe i ploteson te gjitha.
Vajzat e gjenerates sime nuk ishin te tilla. Ne luftonim fort per pavarsine tone. Donim te shkolloheshim, te punesoheshim. Donim te ishim te lira per ti renditur vete gjerat ne jete.
Duke punuar per disa kohe ne universitet si lektore e jashtme, habitesha me mungesen e deshires se vajzave per tu rritur profesionalisht. I ka kapluar nje lloj dembelizmi dhe plogeshtije e habitshme.

Nje her me ka ndodh ne Shqiperi isha dhe une nuk pi kurr kafe dhe nejse, ishte takimi i pare me nje cun dhe porosisim ai kafe dhe un porosis bravo , dhe me kthehet me nje shikim : Nuk pi kafe ti? U beraaaa ziiiiiiii nuk e doja veten . Se si kaloi nje ore, akoma se besoj . Lashe leket n tavoline . Sot dhe ate dite se kam pa mo ate idiotin ?.
Kshuqe pijen time e paguaj vete , qofte e ftohte qofte e nxehte ?. Jam rritur ne nje vend ku gjithsecili paguan te vetat (gjeja me e mire kjo)

Më shuaj kureshtjen... a le gjë bakshish kamarierit? ??????

Më shuaj kureshtjen... a le gjë bakshish kamarierit? ??????
As nuk e dija sa bente , lashe nje dy mijë leksh aty dhe ika. ?
Dhe ma hiq ate dhine nga komentet kur me pergjigjesh mua ti spec i papjek ?

As nuk e dija sa bente , lashe nje dy mijë leksh aty dhe ika. ?
Dhe ma hiq ate dhine nga komentet kur me pergjigjesh mua ti spec i papjek ?
2 mijë lek?

Dmth e paska ngrënë kamarieri shkretë ??
Materialiste ??

Une mendoj qe tbojn ca den te jen si den jeta vet eshte si gjykojm dot. Mendimi im.

Ca materialiste nje benz nje shpi jan gjana qe mashkulli duhet mi pas pse me urban e me shpi me qira do knaqet gruja :p

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back