Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Mendimi juaj ne lidhje me vajzat Shqipetare. Jane materialiste apo jo?

femnat shqiptare jan ma tmirat nbote , materialiste femnat e cdo race jane shqiptaret jan icik ma shum ndoshta edhe shkaku i vrafnise fundja pse mos te jen icik kur kan mundesi zgjedhje :D

Ka me shumic por jo te gjitha do thosha une:
Ka. Nga ato materialiste qe prishin dhe familjen per dy pare ka dhe nga ato qe per nji drek,per nji kafe etj. Realisht ma shpif tipi i nje vajze te tille.
Kjo tregon kulturen dhe edukaten e vete realisht ma shpiff.

• Pëlqej
Reactions: Zap
Ka. Nga ato materialiste qe prishin dhe familjen per dy pare ka dhe nga ato qe per nji drek,per nji kafe etj. Realisht ma shpif tipi i nje vajze te tille.
Kjo tregon kulturen dhe edukaten e vete realisht ma shpiff,per kto lloj tipe sdu e skom nerva me komentu.

Kjo tregon kulturen dhe edukaten e vete realisht ma shpiff.
kto te sufllaqeve ma shpivin edhe mue qe jam mashkull lol

Baaaahhh
Jeto kot per mendimin tim.......

Vajzat e dine me mire kete gje ?

Jemi ne 2019,ku cdokush sheh shume gjera,mjete ,objekte,sende,aktivitete,fenomene e gjithcka sepse rruget per ti pare keto jane te shumellojshme.Pse kerkon nje bluze adidas?Normale sepse e ka vesh dikush ,i rri mire,eshte firme.Nje tel?Absolutisht e drejte,tel i fundit ka kameren me te mire,memorien,programet me te reja etj.Nje makine:Eshte mjet pune,eshte i domosdoshem mos te hallakatesh neper autobusa e trena.Te gjithe ne do i gjykonim.Po si mumd tja plotesoj vetes nje femer kerkesat e kohes ,kur asaj si eshte dhene e drejta e shkollimit,e drejta e punes e drejta e zgjedhjes e drejta e lirise....Eshte kultura dhe mentaliteti ajo cka i ben te duken me materialiste.Ne fund te fundit dreqi gjera jetike jane,Ku ti gjejne?Kane nje ambjent per te punuar,kane nje page te kenaqshme,kane stimul per te vepruar?!Mos u beni kaq te ashper,sepse ju meshkujt e keni trajtuar si kukull femren shqiptare dhe ja tek jane pasojat.

Normale qe ka yhýyyyyy full esht vendi ... pastaj pse te mos behen materialiste kur tjetri i ofron ate cfar ajo kerkon

Jemi ne 2019,ku cdokush sheh shume gjera,mjete ,objekte,sende,aktivitete,fenomene e gjithcka sepse rruget per ti pare keto jane te shumellojshme.Pse kerkon nje bluze adidas?Normale sepse e ka vesh dikush ,i rri mire,eshte firme.Nje tel?Absolutisht e drejte,tel i fundit ka kameren me te mire,memorien,programet me te reja etj.Nje makine:Eshte mjet pune,eshte i domosdoshem mos te hallakatesh neper autobusa e trena.Te gjithe ne do i gjykonim.Po si mumd tja plotesoj vetes nje femer kerkesat e kohes ,kur asaj si eshte dhene e drejta e shkollimit,e drejta e punes e drejta e zgjedhjes e drejta e lirise....Eshte kultura dhe mentaliteti ajo cka i ben te duken me materialiste.Ne fund te fundit dreqi gjera jetike jane,Ku ti gjejne?Kane nje ambjent per te punuar,kane nje page te kenaqshme,kane stimul per te vepruar?!Mos u beni kaq te ashper,sepse ju meshkujt e keni trajtuar si kukull femren shqiptare dhe ja tek jane pasojat.

Si perfundim, jane apo jo?
Nuk qendron ajo qe thua ti ne lidhje me shkollen,lirite e femres, te pakten ne pergjithsi. Edhe ne shtetet me te zhvilluara femrat jane ne pergjithsi materialiste. Se kuptoj pse kaq problem te pranohet kjo gje, une e pranoj per veten time qe jam materialist, kjo nuk do te thote qe nuk mbart vlera njerzore.
Ps: Peace! :)

• Pëlqej
Reactions: Iva
Normale qe ka yhýyyyyy full esht vendi ... pastaj pse te mos behen materialiste kur tjetri i ofron ate cfar ajo kerk
Gjej shesh e bej pershesh thua ti?
Si perfundim, jane apo jo?
Nuk qendron ajo qe thua ti ne lidhje me shkollen,lirite e femres, te pakten ne pergjithsi. Edhe ne shtetet me te zhvilluara femrat jane ne pergjithsi materialiste. Se kuptoj pse kaq problem te pranohet kjo gje, une e pranoj per veten time qe jam materialist, kjo nuk do te thote qe nuk mbart vlera njerzore.
Ps: Peace! :)
I quaj materialiste sipas raportit qe ato i kerkojne gjerat.Nese ja kerkon babes dhe burrit mire ben,ti krijojne kushtet qe te jete e barabarte me ta e ti siguroj vete ato qe do.Por nese ja kerkon te dashuri,dashnorit a ku di une ska asnje te drejte dhe eshte materialiste e ndyre.Tani te jesh materialist supozon qe kerkon gjera mbi ato qe jane jetike ne fakt.Femra te tilla ka plot ashtu si dhe meshkuj,po po ka plot.Sa per vendet e zhvilluara qe jane me materialiste se shoh njelloj me ty.

Gjej shesh e bej pershesh thua ti?

I quaj materialiste sipas raportit qe ato i kerkojne gjerat.Nese ja kerkon babes dhe burrit mire ben,ti krijojne kushtet qe te jete e barabarte me ta e ti siguroj vete ato qe do.Por nese ja kerkon te dashuri,dashnorit a ku di une ska asnje te drejte dhe eshte materialiste e ndyre.Tani te jesh materialist supozon qe kerkon gjera mbi ato qe jane jetike ne fakt.Femra te tilla ka plot ashtu si dhe meshkuj,po po ka plot.Sa per vendet e zhvilluara qe jane me materialiste se shoh njelloj me ty.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

E thash qe jashte jane materialiste dhe pse u eshte dhene e drejta e shkollimit,e drejta e punes e drejta e zgjedhjes e drejta e lirise etj. Sado qe ne ta mohojme rraca njerzore nga natyra eshte materialiste.

Esht
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

E thash qe jashte jane materialiste dhe pse u eshte dhene e drejta e shkollimit,e drejta e punes e drejta e zgjedhjes e drejta e lirise etj. Sado qe ne ta mohojme rraca njerzore nga natyra eshte materialiste.
Eshte materialist cdo person qe pretendon se cdo gje ne univers eshte materie(materiale),duke perjashtuar egzistencen shpirterore apo mendore.Gje qe eshte e pamundur.

nese raca njerezore do ishin te gjithe materialist perse dreqi e mori duhet te jetojme nj ejete me moral.Perderisa shumica kane ate qe duan.Perse duhet te sillemi mire per aq kohe sa na leverdisin gjerat materiale.Ecin paralel per mua,por kultura e nxjerr me ne pah

Te ishin materialiste te verteta do te kishin rregulluar te pakten jeten e tyre , por ne fakt jane katandisur si mos me keq . Kshuqe per k’te arsye ... Nuk I konsideroj si materialiste, thjeshte genjehen .

@Iva po pra gjej shesh bej pershesh ku ka me mir kshu .cncnnc se pyt njeri sot kush dashuron ...si tkesh £ ke shum gjera te nevojshme

@Iva po pra gjej shesh bej pershesh ku ka me mir kshu .cncnnc se pyt njeri sot kush dashuron ...si tkesh £ ke shum gjera te nevojshme
Ore nuk presim drejtim te gjitha femrat njelloj jo.Varet sipas vizionit dhe besimin qe ka per jeten.

Ore nuk presim drejtim te gjitha femrat njelloj jo.Varet sipas vizionit dhe besimin qe ka per jeten.
Po pra dhe un ate gje mendoj qe thesi nuk i merr gjitha femrat me nje vend kshuqe jan te ndara hesapet ne dy pjes : materiali dhe Zemra .

• Dashuri
Reactions: Iva
Po kur nje mashkull mer nje makine te 2019 dhe me thote mua hajde zemer shiko sa e mire eshte , kur me thote mua hajde se une kam lek . Ne nuk jemi materialiste ju po na materializoni, sepse po perdorni lek dhe materiale per te ber nje femer per vete.

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back