Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Mendimi juaj ne lidhje me vajzat Shqipetare. Jane materialiste apo jo?

Nuk e di por po ti pysesh nje pee nje sbesoj se do e pranonte asnjera.Un personalisht nuk e shikoj si dicka te keqe ,mendoj qe femrat e zgjuara jane pak materialiste , vetem ndjenja nuk mjafton ?
Ooooooo deksha une:
Sa i ndjeshem je bo ti o zhbirdi??????

Jam realist ?
Kush nuk eshte materialiste,le te vije te jetoj me mua. Kam 10 metra katrore dhome,dhe dy krevate portative. I bashkojme,bejme nje dopio,dhe pastaj dalim te mbledhim kanoce. Ato femra qe nuk vleresojne parane,dhe nuk e ndjekin pas,pendohen si dreqi nje dite. Ne djall te vene te gjitha,vetem leku ka rendesi....

Kush nuk eshte materialiste,le te vije te jetoj me mua. Kam 10 metra katrore dhome,dhe dy krevate portative. I bashkojme,bejme nje dopio,dhe pastaj dalim te mbledhim kanoce. Ato femra qe nuk vleresojne parane,dhe nuk e ndjekin pas,pendohen si dreqi nje dite. Ne djall te vene te gjitha,vetem leku ka rendesi....
Sjam ok me ty...
Nese dikush te do per ate qe ti je,,,, vjen jeton ne ato 10 m katror ose edhe jashte fare.

Mos po ngaterrohet keku me byrekun me duket. Çdo njeri ka disa pretendime se si duhet te pejt partneri. Gocat kan te tyret sikurse edhe meshkujt.
Tani nje femer nuk do mjaftohet vetem me allatet e nje djali se per ate nuk vujn ato. Mos te bejm hipokritin. Çdo femer ka pretendimet e veta per nje partner dhe nqs nuk i ploteson hap krahun lale, nuk ke pse i thu kur.v.
Normalisht dhe nje djal duhet te ket disa kushte bazike si psh nje pune me te ardhura te rregullta, jo domosdoshmerisht miljona ne muaj por te mjaftueshme per jetesen. Ha fara te cepi lagjies dhe pse sta varin ato "kur.vat" ? mendje madhe.
Edhe shumica e çunave nuk do u thoshin jo femrave per interes se per nje pal letra, nuk kan len palkushe dhe lop ne greqi, itali e angli pa shkly or taj.
Personalisht kam njohur edhe shume vajza te mira dhe jo materialiste dhe besoj se ende kemi goca te.mira ne alb por i behet shume reklam ku...ve. U ca instagamine tiktoku.

Anderseni shqiptar , ironia jote esht shum therese ? Femra do ate qe i takon nje femre .Nuk po them qe leku esht gjithcka , por sbesoj se asnji femer sdo nje burr qe sesht i zoti vetes , qe ato kacidhe qe pi i pi alkol , i loz bixhoz apo dicka tjeter.Kush do te jetoj ne nje dhom 10 metra katror me nje krevat te sajuar ?

Mos po ngaterrohet keku me byrekun me duket. Çdo njeri ka disa pretendime se si duhet te pejt partneri. Gocat kan te tyret sikurse edhe meshkujt.
Tani nje femer nuk do mjaftohet vetem me allatet e nje djali se per ate nuk vujn ato. Mos te bejm hipokritin. Çdo femer ka pretendimet e veta per nje partner dhe nqs nuk i ploteson hap krahun lale, nuk ke pse i thu kur.v.
Normalisht dhe nje djal duhet te ket disa kushte bazike si psh nje pune me te ardhura te rregullta, jo domosdoshmerisht miljona ne muaj por te mjaftueshme per jetesen. Ha fara te cepi lagjies dhe pse sta varin ato "kur.vat" ? mendje madhe.
Edhe shumica e çunave nuk do u thoshin jo femrave per interes se per nje pal letra, nuk kan len palkushe dhe lop ne greqi, itali e angli pa shkly or taj.
Personalisht kam njohur edhe shume vajza te mira dhe jo materialiste dhe besoj se ende kemi goca te.mira ne alb por i behet shume reklam ku...ve. U ca instagamine tiktoku.
Jam dakort me ty. Por kur themi materialiste po flasim ne extrem se normalisht jo per gjerat bazz.
Ka shume e shume raste te ulet per sa i perket vajzave materialiste.

Anderseni shqiptar , ironia jote esht shum therese ? Femra do ate qe i takon nje femre .Nuk po them qe leku esht gjithcka , por sbesoj se asnji femer sdo nje burr qe sesht i zoti vetes , qe ato kacidhe qe pi i pi alkol , i loz bixhoz apo dicka tjeter.Kush do te jetoj ne nje dhom 10 metra katror me nje krevat te sajuar ?
Leku ,sa me shume leke,aq me shume paqe dhe dashuri. Kur ka shporta fiq,te gjithe jane miq.

Jam dakort me ty. Por kur themi materialiste po flasim ne extrem se normalisht jo per gjerat bazz.
Ka shume e shume raste te ulet per sa i perket vajzave materialiste.
Edhe per raste te till ka plot. Madje dhe goca qe jan te lidhura apo gra te martuara. I kam has e i kam pa. Madje e kam pas dhe nje eksperienc te tille, se si u zbut sa u permend leku ?
Askush nuk i do ato por per do kete te tilla.
Ama nuk jam dakort qe te themi qe shumica e vajzave ne shqiperi jan te tilla.
Te gjithe flasin per femra te tilla por askush nuk flet per ato te mirat dhe keshtu njerzit mendojn se ka veç te keqija.
Lajmi i keq shet dhe terheq vemendje.
Shpresoj te me kuptosh.

Ske se sje i afte? Apo sdo me punu pra.
Po ti mos je gje "Ediramiste"? Me Edi Ramen,demek. Se ai flet keshtu. Ah,harrova,edhe Ermal Mamaqi,qe dikur thoshte hapur se gjithe emisionet qe e kane bere milioner,I ka vjedhur. Sot ka dale me buri,tu mesoj te tjereve se si te...."punojne"?

Edhe per raste te till ka plot. Madje dhe goca qe jan te lidhura apo gra te martuara. I kam has e i kam pa. Madje e kam pas dhe nje eksperienc te tille, se si u zbut sa u permend leku ?
Askush nuk i do ato por per do kete te tilla.
Ama nuk jam dakort qe te themi qe shumica e vajzave ne shqiperi jan te tilla.
Te gjithe flasin per femra te tilla por askush nuk flet per ato te mirat dhe keshtu njerzit mendojn se ka veç te keqija.
Lajmi i keq shet dhe terheq vemendje.
Shpresoj te me kuptosh.
Pikerisht por cti besh,po na qisin bojen dita dites dhe pjesa tjeter qe sjan,i bojne me zor lol

ka femra qe jan materjaliste dhe madje shume flas per ato qe akoma presin lek nga i dashuri 70 vjec.se ato qe punojne vet nuk duan tja din per lekun e dikujt tjeter nuk ja shtrin krahun kujt dhe keto femra jan per tu admiruar vertet jan te pakta ne numer por jan dhe i vleresoj shume. por ka dhe meshkujt qe jan materjalista sa me ska qe presi ne gruan e vet me punu me ja mar ato lek qe bie ne shtepi me shit mend me dashnoren me leket e gruas apo te nenes pensionin ka dhe nga ata qe bej xhigolon. duhet ta pranojne kete lloj realitet sepse ekziston. por ka dhe femra qe jan per ty admiruar

ky eshte realiteti por sdo thoja qe vetem leku ka rendesi por qe luan nje rol te rendesishem

Po ti mos je gje "Ediramiste"? Me Edi Ramen,demek. Se ai flet keshtu. Ah,harrova,edhe Ermal Mamaqi,qe dikur thoshte hapur se gjithe emisionet qe e kane bere milioner,I ka vjedhur. Sot ka dale me buri,tu mesoj te tjereve se si te...."punojne"?
O ti shoku un jam vetja ime.
Kur ti thua skam shtepi nji...
Kur ti thua skam lek dy...
Me fal por dy kom e dy duar a i ke ti?

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back