Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
me fal buzen te fal frymen
tani te vdes nuk me duhet asgje tj ????????????View attachment 125585
qe live me jep ça te duash vetem te jet e sinqerte
Kujdes se dua te jem me ty ne cdo lloj bote . Merrrme me vête ?????tani te vdes nuk me duhet asgje tj ????????????
?????????? gjithnjee bashkeKujdes se dua te jem me ty ne cdo lloj bote . Merrrme me vête ?????
Ta haj zemren ???????????????? gjithnjee bashke
Kam aq respekt për njerëzit që t’u përgjigjem kur më drejtohen. Nuk e pash veten të bërë tag nga ti, ndaj dhe nuk të jam referuar ty ???E dashura ime @Mignonne qe deperton ne cdo qelize timen me lexo se ti e di qe skam as paragjykime asnje mendim apo qellim te te bej keq perkundrazi jap jeten ti bej mire e ti shoh mire ata Qe dua , vlersoj dhe respektoj . Ajo qe Thash me lart ishte sepse erdhi fix pas replikave qe kisha me @No_Sens qe i ka plot sens . Dhe skishte fare lidhje me @Dëbora qe gjithashtu e dua shume fare . Madje ate Qe tha me tingelloj pak fort ne vesh sepse mu duk sikur ma terhoqi pak si shume llapushen me kte humbes .
sepse un thjeshte dhash nje mendim . Ndoshta nuk njiheni ( ndryshe nga me dukej mua . Ama un te Besoj ty ) ama dije dhe te ishte ndryshe un ktu jam duke fol per tre persona qe kam kenaqsi ti lexoj e sic e the dhe ti shume bukur , ne jemi ktu per te marr me re miren .
@debora Besoj se me njeh mjaftueshem e mendoj qe ate humbes nuk e pate per mua ose te pakten kte shpresoj .
Un dua dhe jam rritur me shume dashuri dhe jam mesuar te fal dashuri .
nje kerkes kam kshu jam Edhe ne teme : mos e keqperdoroni.?
P.s shume perqafime per te tre . Uroj mos kem lenduar asnje . ???
E gjitha kjo ishte nje keqkuptim i shkaktuar ndoshta nga shakaja e imja por kurre nuk pata per qellim ofendimin ndaj askujt,per pjesen e postimit ku te jam referuar nuk eshte hera e pare qe bej deklaraten qe personit qe ja lexoj gjithe shkrimet je ti pasi personifikon plotesisht ate qe un e quaj apsolute per nje femer perfekte,,ndjes po kerkoj un tani per aty ku lindi ndonje keqkuptim do mundohem te tregohem me e kujdesshem ne shkrimet e mija.??Kam aq respekt për njerëzit që t’u përgjigjem kur më drejtohen. Nuk e pash veten të bërë tag nga ti, ndaj dhe nuk të jam referuar ty ???
Lexoje edhe njëherë postimin tim dhe do e kuptosh ndryshe ?
Asnjë arsye sa do e arsyeshme të ishte, nuk do kishte vlerën e mjaftueshme në shkëmbim të jetës tënde ome jep nje arsye te te jap jeten
Unë të njoh mjaftieshëm sa që të lejoj plotësisht të më referohesh, pa as më të voglin dyshim për diçka vetjake.E gjitha kjo ishte nje keqkuptim i shkaktuar ndoshta nga shakaja e imja por kurre nuk pata per qellim ofendimin ndaj askujt,per pjesen e postimit ku te jam referuar nuk eshte hera e pare qe bej deklaraten qe personit qe ja lexoj gjithe shkrimet je ti pasi personifikon plotesisht ate qe un e quaj apsolute per nje femer perfekte,,ndjes po kerkoj un tani per aty ku lindi ndonje keqkuptim do mundohem te tregohem me e kujdesshem ne shkrimet e mija.??
Te kam shume shume xhan ty ????Asnjë arsye sa do e arsyeshme të ishte, nuk do kishte vlerën e mjaftueshme në shkëmbim të jetës tënde o
Unë të njoh mjaftieshëm sa që të lejoj plotësisht të më referohesh, pa as më të voglin dyshim për diçka vetjake.
Mbaje mend këtë, sepse unë të kam shumë shumë xhan
???????? ka ka e arsyeAsnjë arsye sa do e arsyeshme të ishte, nuk do kishte vlerën e mjaftueshme në shkëmbim të jetës tënde o
Unë të njoh mjaftieshëm sa që të lejoj plotësisht të më referohesh, pa as më të voglin dyshim për diçka vetjake.
Mbaje mend këtë, sepse unë të kam shumë shumë xhan
E vetmja do ishte jeta ime në shkëmbim për jetën tënde ️️️️???????????? ka ka e arsye
Jo un nuk te bera tag po u rigjetem ne nje postim bashke . E mu desh te jeoja nje pergjigje per te dyja comentet.Kam aq respekt për njerëzit që t’u përgjigjem kur më drejtohen. Nuk e pash veten të bërë tag nga ti, ndaj dhe nuk të jam referuar ty ???
Lexoje edhe njëherë postimin tim dhe do e kuptosh ndryshe ?
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.