Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Me fal .......te te fal........

u habita per shkak te saktesise se intuites tuaj.
pertej shakase kam mbaruar msc per kerkime shkencore ne matematike por lexoj shume literature filozofike, psikologjie dhe pak teori konspirative
Bukur .:)

Atehre te hym pak ne teme perseri :
un marr me tmiren ti me jep ca mundesh .

paraja eshte thjesht nje mjet kembimi ska origjine ke une
me fal nje mendim te te fal nje dedikim
Plotesisht dakort !

Po kerkon te behem muza jote ?
hidhe dedikimin do jet fjalia e fundit para se te mbyll syt.

Plotesisht dakort !

Po kerkon te behem muza jote ?
hidhe dedikimin do jet fjalia e fundit para se te mbyll syt.
O vajze fisnike dhe e embel
O drite qe vetetin ne qelqe
Dhe pse isha kuturru
Brendine time ti e ndreqe

se ti je ne zemren time
cdo ore te nates dhe te dites
ti je nje flake vetetime
dhe une thjesht nje rrufeprites

ndaj sot jam i mallengjyer
me mahnite o vetetim
por shpirtin tend e dua shume
te qendroj prane me shpirtin tim

Më fal një shiqim
Të ta fal pamjen magjike të ecjes së një vagabondeje, të përhumbur në qepallat e tua

He te mbaroj garederoba e re dhe u kujtove per mua qe me kishe varur ne nje cep???
E di si e kan kta tipat si @No_Sens ?
Jan tipa te embêl , te zgjuar ( ti e njeh xhanem se duket nga postimet) jan te sjellshem me te gjithe ata/o qe jan pak a shume me IQ mbi mesataren . Dhe kshu ti mos u merzit se dedikimi qe me beri mua (sado i bukur ) erdhi si rrjedhe e bisedes jo se deshi ai. Kurse garderoba e vjeter i ka dedekimet pa rrjedha hic . :p
apo jo @No_Sens :)

p.s Faleminderit. Mbrem se lexova se e vure pasi Ika un po ishte mendimi i pare sapo hapa kte faqe sot.

E di si e kan kta tipat si @No_Sens ?
Jan tipa te embêl , te zgjuar ( ti e njeh xhanem se duket nga postimet) jan te sjellshem me te gjithe ata/o qe jan pak a shume me IQ mbi mesataren . Dhe kshu ti mos u merzit se dedikimi qe me beri mua (sado i bukur ) erdhi si rrjedhe e bisedes jo se deshi ai. Kurse garderoba e vjeter i ka dedekimet pa rrjedha hic . :p
apo jo @No_Sens :)

p.s Faleminderit. Mbrem se lexova se e vure pasi Ika un po ishte mendimi i pare sapo hapa kte faqe sot.
Zemer ti ?? nese e ke verejtur sadopak un bej shaka,mes tyre ishte dhe ai postimi me larte drejtuar @No_Sens -it ai dhe @Dëbora jan kombinimi perfekt qe un i lexoj me kenaqesi dhe mundohem tu mare me te miren,,,,@No_Sens nuk e njof ne fakt kush eshte ??sa per postimet tuaja skishin asnje efekt tjeter tek mua pervec se ai di mjaft mire ti japi nje femre ate qe meriton shpirt.
????

Zemer ti ?? nese e ke verejtur sadopak un bej shaka,mes tyre ishte dhe ai postimi me larte drejtuar @No_Sens -it ai dhe @Dëbora jan kombinimi perfekt qe un i lexoj me kenaqesi dhe mundohem tu mare me te miren,,,,@No_Sens nuk e njof ne fakt kush eshte ??sa per postimet tuaja skishin asnje efekt tjeter tek mua pervec se ai di mjaft mire ti japi nje femre ate qe meriton shpirt.
????
Kam besuar dhe besoj se je më e mençur se kaq. Kujdes veten ❤️
Çdo kuj i lejohet të hyjë mes meje dhe kuj do qoftë. Nuk posedoj kënd dhe as më posedon kush.
Eja tani më fal një përqafim të të fal 100 tjerë.

Kam besuar dhe besoj se je më e mençur se kaq. Kujdes veten ❤️
Çdo kuj i lejohet të hyjë mes meje dhe kuj do qoftë. Nuk posedoj kënd dhe as më posedon kush.
Eja tani më fal një përqafim të të fal 100 tjerë.
@Mignonne Me këtë më lartë, e kam qëllimin që nuk i detyrohesh askuj për sqarime të mirëfillta, se ata/ato që nuk ta njohin zemrën e shpirtin, janë humbës ❤️

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back