Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Me fal .......te te fal........

E di si e kan kta tipat si @No_Sens ?
Jan tipa te embêl , te zgjuar ( ti e njeh xhanem se duket nga postimet) jan te sjellshem me te gjithe ata/o qe jan pak a shume me IQ mbi mesataren . Dhe kshu ti mos u merzit se dedikimi qe me beri mua (sado i bukur ) erdhi si rrjedhe e bisedes jo se deshi ai. Kurse garderoba e vjeter i ka dedekimet pa rrjedha hic . :p
apo jo @No_Sens :)

p.s Faleminderit. Mbrem se lexova se e vure pasi Ika un po ishte mendimi i pare sapo hapa kte faqe sot.
Tipat si @No_Sens jane innocent @Plusbellelavie . Reagimi dhe fjalet e mia jane ne perputhke te plote me pershtatshmerine e percjelle virtualisht sepse realisht asnje nuk njof. Cdo fraze e thene mund te shpreh nje dometheni, emocion, ndjenje, gjendje shpirterore por gjithmone e limituar dhe ne te menduarit e konceptualitetit jetesor per te arritur drejt te quajtures ideale

Zemer ti ?? nese e ke verejtur sadopak un bej shaka,mes tyre ishte dhe ai postimi me larte drejtuar @No_Sens -it ai dhe @Dëbora jan kombinimi perfekt qe un i lexoj me kenaqesi dhe mundohem tu mare me te miren,,,,@No_Sens nuk e njof ne fakt kush eshte ??sa per postimet tuaja skishin asnje efekt tjeter tek mua pervec se ai di mjaft mire ti japi nje femre ate qe meriton shpirt.
????
Femra eshte pak qenie kompleksive ndaj duhet hulumtuar thelle brenda saj
Eshte e bukur per tu pare, e kendshme per tu degjuar dhe e embel per tu shijuar. Jepi femres respekt, besim, liri, qendrueshmeri dhe beje te buzeqesh dhe do marresh me te miren prej saj

Femra eshte pak qenie kompleksive ndaj duhet hulumtuar thelle brenda saj
Eshte e bukur per tu pare, e kendshme per tu degjuar dhe e embel per tu shijuar. Jepi femres respekt, besim, liri, qendrueshmeri dhe beje te buzeqesh dhe do marresh me te miren prej saj
Like a boss ??
Me fal qe te kam cituar?.

Like a boss ??
Me fal qe te kam cituar?.
Eshte e drejta jote te citosh, mendosh, shprehesh, kritikosh etj. Ndoshta une e kam gabim por kshu e shoh femren si nje qenie te persosur, sepse Zoti e beri tille mbi qeniet e tjera. Nuk ndihem ne pozita dhe as nuk skuqem madje e potencioj me te madhe duke treguar dhe shkallen siperore te femrave

Eshte e drejta jote te citosh, mendosh, shprehesh, kritikosh etj. Ndoshta une e kam gabim por kshu e shoh femren si nje qenie te persosur, sepse Zoti e beri tille mbi qeniet e tjera. Nuk ndihem ne pozita dhe as nuk skuqem madje e potencioj me te madhe duke treguar dhe shkallen siperore te femrave
Sic e kam shprehur me lart mundohem ketu te mare me te miren e diskutimeve dhe aq me teper nga me e mira jote qe eshte sjellja dhe respekti ndaj qenies femerore,,nuk joshem nga fjalet e bukura,nuk pervetsoj as te mirat as te keqet e nje diskutimi thjesht mundohem te mare thelbin e tyre. Je shume i kendshem ne gjithcka qe lexoj nga ty.??

Sic e kam shprehur me lart mundohem ketu te mare me te miren e diskutimeve dhe aq me teper nga me e mira jote qe eshte sjellja dhe respekti ndaj qenies femerore,,nuk joshem nga fjalet e bukura,nuk pervetsoj as te mirat as te keqet e nje diskutimi thjesht mundohem te mare thelbin e tyre. Je shume i kendshem ne gjithcka qe lexoj nga ty.??
Nuk eshte mendim perfitues por kshu ndodh si ketu e ne cdo vend te jetes. Eshte dicka qe e mendoj dhe e shpreh sic une e ndjej. Nese do ishte dicka djallezore pertej kufijeve te perceptimit sdo shkruaja ketu. E megjithate kushdo ka lirine e sheprehjes dhe te korrektimit

Zemer ti ?? nese e ke verejtur sadopak un bej shaka,mes tyre ishte dhe ai postimi me larte drejtuar @No_Sens -it ai dhe @Dëbora jan kombinimi perfekt qe un i lexoj me kenaqesi dhe mundohem tu mare me te miren,,,,@No_Sens nuk e njof ne fakt kush eshte ??sa per postimet tuaja skishin asnje efekt tjeter tek mua pervec se ai di mjaft mire ti japi nje femre ate qe meriton shpirt.
????
E dashura ime @Mignonne qe deperton ne cdo qelize timen me lexo se ti e di qe skam as paragjykime asnje mendim apo qellim te te bej keq perkundrazi jap jeten ti bej mire e ti shoh mire ata Qe dua , vlersoj dhe respektoj . Ajo qe Thash me lart ishte sepse erdhi fix pas replikave qe kisha me @No_Sens qe i ka plot sens . Dhe skishte fare lidhje me @Dëbora qe gjithashtu e dua shume fare . Madje ate Qe tha me tingelloj pak fort ne vesh sepse mu duk sikur ma terhoqi pak si shume llapushen me kte humbes .
sepse un thjeshte dhash nje mendim . Ndoshta nuk njiheni ( ndryshe nga me dukej mua . Ama un te Besoj ty ) ama dije dhe te ishte ndryshe un ktu jam duke fol per tre persona qe kam kenaqsi ti lexoj e sic e the dhe ti shume bukur , ne jemi ktu per te marr me re miren .

@debora Besoj se me njeh mjaftueshem e mendoj qe ate humbes nuk e pate per mua ose te pakten kte shpresoj . :)
Un dua dhe jam rritur me shume dashuri dhe jam mesuar te fal dashuri .
nje kerkes kam kshu jam Edhe ne teme : mos e keqperdoroni.?

@Mignonne Me këtë më lartë, e kam qëllimin që nuk i detyrohesh askuj për sqarime të mirëfillta, se ata/ato që nuk ta njohin zemrën e shpirtin, janë humbës ❤️
P.s shume perqafime per te tre . Uroj mos kem lenduar asnje . ???

Editimi i fundit:
Dhe nese gjeneralet do ishin femra lufta e 3-te boterore do behej vec me negociata ??

Nuk eshte mendim perfitues por kshu ndodh si ketu e ne cdo vend te jetes. Eshte dicka qe e mendoj dhe e shpreh sic une e ndjej. Nese do ishte dicka djallezore pertej kufijeve te perceptimit sdo shkruaja ketu. E megjithate kushdo ka lirine e sheprehjes dhe te korrektimit
Mos ndrysho asnjeher ? e verteta eshte qe je shume i mire per te qen i vertet por un ti dua shume shkronjat.??prandaj mos i kurse jo vetem tek mua por kudo qe mund te mbjellesh pak nga miresia jote.?

E dashura ime @Mignonne qe deperton ne cdo qelize timen me lexo se ti e di qe skam as paragjykime asnje mendim apo qellim te te bej keq perkundrazi jap jeten ti bej mire e ti shoh mire ata Qe dua , vlersoj dhe respektoj . Ajo qe Thash me lart ishte sepse erdhi fix pas replikave qe kisha me @No_Sens qe i ka plot sens . Dhe skishte fare lidhje me @Dëbora qe gjithashtu e dua shume fare . Madje ate Qe tha me tingelloj pak fort ne vesh sepse mu duk sikur ma terhoqi pak si shume llapushen me kte humbes .
sepse un thjeshte dhash nje mendim . Ndoshta nuk njiheni ( ndryshe nga me dukej mua . Ama un te Besoj ty ) ama dije dhe te ishte ndryshe un ktu jam duke fol per tre persona qe kam kenaqsi ti lexoj e sic e the dhe ti shume bukur , ne jemi ktu per te marr me re miren .

@debora Besoj se me njeh mjaftueshem e mendoj qe ate humbes nuk e pate per mua ose te pakten kte shpresoj . :)
Un dua dhe jam rritur me shume dashuri dhe jam mesuar te fal dashuri .
nje kerkes kam kshu jam Edhe ne teme : mos e keqperdoroni.?

P.s shume perqafime per te tre . Uroj mos kem lenduar asnje . ???
??? nderrojm teme,? ???

Mos ndrysho asnjeher ? e verteta eshte qe je shume i mire per te qen i vertet por un ti dua shume shkronjat.??prandaj mos i kurse jo vetem tek mua por kudo qe mund te mbjellesh pak nga miresia jote.?
Mendimi im eshte se njerzit nuk ndryshojne kurre thjesht ata njihen me kohen. E trajtoj artin e fjales si idealin e mahnitjes se numrave dhe persa kohe kemi infinit numra nuk kemi pse ti kursejme germat

Me fal pak caste ...te humbesh ne madherine e aristotelit ...dhe me shume te platonit
Me fal nje veshtrim degjues
Te te fal mendimin e Aristotelit qe i krahasonte femrat me skllavet

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back