- Regjistruar më
- Qershor 10, 2024
- Mesazhe
- 3,141
- Pëlqime
- 774
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Epo ne kte toke nuk eshte vetem e mira,kjo eshte lufta e njerzimit qe kur Eva hengri mollen,te ndaj te miren nga e keqja dhe te mos ndikohet nga i ligu pavarsisht se eshte e veshtirenese te gjithe do besonin vertete do kishte respekt e harmoni per te gjithe .
Kryqëzatat janë bërë në Izrael për të mbrojtur Izraelin.Edhe hebrenj e krishter kan vrar
E vertet Zoti nuk i ndau fet dhe i vuri emerKryqëzatat janë bërë në Izrael për të mbrojtur Izraelin.
Lufta është legjitime se të krishterët kurrë nuk kanë shkuar të pushtojnë Mekën apo Medinën, për të cilat të gjithë myslimanët e botës do të mblidheshin për t'i mbrojtur.
Të krishterët janë vrarë e përndjekur në vende të krishtera prej katolikëve që kishin pushtetin. Unë nuk jam as katolik e as ortodoks, jam thjesht i krishterë pa ndjekur fe, sepse katolicizmin e krijuar Papët në vitet 600, ke papën e parë.
Pra unë besoj vetëm mesazhin e dashurisë, shenjtërisë, dhembshurisë së Krishtit.
Krishti nuk krijoi asnjë fe. Fetë u krijuar nga njerëzit për pushtet dhe për pasuri.
epo kot te lodhemi se do kete gjithmone konfliktEpo ne kte toke nuk eshte vetem e mira,kjo eshte lufta e njerzimit qe kur Eva hengri mollen,te ndaj te miren nga e keqja dhe te mos ndikohet nga i ligu pavarsisht se eshte e veshtire
Besimi dhe shkrimet janë perfekte por qëllimet e njerëzve janë për përfitim personal e ndaj u krijuan fetë e vazhdojnë akoma.epo kot te lodhemi se do kete gjithmone konflikt
per mua po sqe perfekte eshte e kote te ekzistoje ,
Është e vërtetë që feja katolike është degjeneruar dhe ka shkaktuar jashtëzakonisht shumë viktima. Po kjo është e keqja e fesë, se nën petkun e fetarit fshihet një monstër abuzues.sic u shpreh dhe @Thea nuk eshte e vertetuar mosha e saj e sakte lidhur me kronologjin e ngjarjes.
pa dashur te shpall luft tani fea e krishterimit dhe prifterinjet kane nje hije dhe nje historik te hershem dhe te perditshem me abuzimet e femijeve nen petkun e nje mashtrimi fetar,mos ta harrojme kete.
Po katolikët kanë vrarë njerëz të pafajshëm në gjysmën e botës duke shkuar si kolonizatorë. Po krimet e tyre nuk justifikohen me besimin në Zot, e as në Bibël.Edhe hebrenj e krishter kan vrar
dhe jo vetem eshte degjeneruar total si fe por mbart mbi veten e saj fatkeqsisht shume te zeza te pafalshme,,gjithsesi morali i gjithckaje ishte dhe eshte se cfare mbart cdo individ ne ndergjegjen e vet dhe ne ecurin e tij,kurrsesi askush nuk eshte me i mire apo me i keq nese ka nje bindje fetare dhe kamuflon mekatet pas nje "libri te shenjte"apo nje emertimi feje.Është e vërtetë që feja katolike është degjeneruar dhe ka shkaktuar jashtëzakonisht shumë viktima. Po kjo është e keqja e fesë, se nën petkun e fetarit fshihet një monstër abuzues.
Hierarkia dhe papati i ka mbrojtur gjithmonë pedofilët priftërinj dhe asnjë prift nuk ka përfunduar në burg apo i ekzekutuar siç mund ta kenë merituar disa prej tyre.
Përgjegjësia është edhe e shtetit që i ka toleruar dhe drejtësisë së korruptuar që është blerë me para.
Mund të them vetëm që Bibla në asnjë varg nuk lejon asnjë lloj akti seksual jashtë martese. As në mendim nuk e lejon. Quhet mëkat.
nje shpjegim eshte ky, pa dashur tani ti analizoj me gjate apo ti futem dickaje qe askush nuk ka bindje dhe dituri te plot.A sahih hadith (also spelled "sahih hadit" or "sahih hadeeth") is a saying or action attributed to the Prophet Muhammad that meets the standards of authenticity set by Muslim scholars. Sahih is an Arabic word that means "genuine" or "authentic."
Nëse janë të gënjeshtërta ato hadithe të moshës së Aishës, le tu hiqet titulli sahih nga autoritetet islame.
Unë e respektoj besimin tënd dhe ndaj as nuk desha t'i hyja këtyre temave se është diçka personale, zgjedhje e lirë e njerëzve.dhe jo vetem eshte degjeneruar total si fe por mbart mbi veten e saj fatkeqsisht shume te zeza te pafalshme,,gjithsesi morali i gjithckaje ishte dhe eshte se cfare mbart cdo individ ne ndergjegjen e vet dhe ne ecurin e tij,kurrsesi askush nuk eshte me i mire apo me i keq nese ka nje bindje fetare dhe kamuflon mekatet pas nje "libri te shenjte"apo nje emertimi feje.
nese do bindjen time personale une besoj ne Allah dhe besoj qe feja islame,ka qen me e ''kristalizuara''dhe me e pak keqperdorur prej individeve me perfitime vetjake.
dhe te falenderoj per keteUnë e respektoj besimin tënd dhe ndaj as nuk desha t'i hyja këtyre temave se është diçka personale, zgjedhje e lirë e njerëzve. Nuk dua të ofendoj njeri.
Por ai @Machiavelli deshi të diskutonte. Ndër myslimanët që kam njohur ti je ndër njerëzit që respektoj më shumë nga të gjithë.
jashtu jashtu mos qesh @shkupjane se kot a tu than me u mburrMezi do pres te kap prej fyti![]()
o dil tan cullak o hiq se lesh kame kam vetCullak krejt
View attachment 176198
eshte postim nga dita e marte jo dje@Mignonne mi drecke e paske djeg dje![]()
Obobo ti do të na bësh reset e me fillu debatet nga fillimi.
E fshivaObobo ti do të na bësh reset e me fillu debatet nga fillimi.
I respektojmë myslimanët, mos posto gjëra për t'i përqeshur![]()
por une e pash dhe nuk po ta komentojE fshiva![]()
Të përqafoj edhe unë
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.