Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Charles Bukowski!

“Disa thonë se ishte e çmendur.
E thonë të marrët.
Të marrët nuk mundeshin ta kuptojnë mënçurinë dhe zgjuarsinë e saj”

Charles Bukowski

"Disa prej atyre femrave ishin vërtet të mrekullueshme; fustanet e tyre, flokët, sytë, mënyra se si qëndronin. Sa mirë do të isha ndier, sikur të mund të ecja qoftë edhe një copë rrugë me njërën prej tyre, thjesht duke folur për gjithçka dhe për asgjë."

Charles Bukowski

Gabimi më i madh i femrave është kur thonë: "Ai do të ndryshojë." Ndërsa i burrave kur thonë: "...kështuqë, ajo nuk ka ku shkon asgjëkundi."

Charles Bukowski

Dënimi që nuk e provuem me ndejtë bashkë,
kur gjithçka mes nesh po shembej.

Charles Bukowski

74500

74501

"Une dua nje shpirt te bukur, te cilter, te paster, ku te kem deshire te le dashurine time aty.
Nuk kam kohe per njerez pa shpirt e te djallezuar, fshehur nen petkun e nje djalli"

Charles Bukowski

"Padyshim, gjëja e duhur që kam bërë; Unë jam larguar nga njerëzit që mendojnë se janë të domosdoshëm!"

74502

E pyetën Bukowskin: Nëse bota do të shkatërrohej nesër, çdo të bëje ti?
I'u përgjigj: Do të shkoja tek ajo, e do të përqafoja shpirtin deri nesër!?

• Turp
Reactions: .
“Në qoftë se do humbësh, e mira e të mirave është të humbësh aty nga fundi, për të gënjyer paksa veten se je duke fituar”

Charles Bukowski

"Doktorët eksperimentonin me të varfërit dhe nëse funksiononte, e aplikonin trajtimin edhe te të pasurit."

Charles Bukowski

"Pija verë gjatë gjithë natës, dhe gjithmonë mendoja për të; në mënyrën se si ec, si flet dhe si dashuron."

Charles Bukowski

"Ndërkohë që po ecja, nuk ndihesha edhe aq vetëm, dhe në fakt nuk isha. Pas meje vura re një qen rruge të uritur që po më ndiqte."

Charles Bukowski

"E dija çdo ngjyrë të fustanëve të saj, dhe të këpucëve të saj.
E dija çdo formë dhe kthesë të takave të saj.
Dhe këmbën që i veshë ato.
Dhe kur unë u ktheva, ajo prap nuk ishte aty."

Charles Bukowski

"Nuk kisha plane, nuk e kisha idenë se çfarë bëj, as ku shkoj. Bota ishte një vend i çuditshëm dhe depresiv. Njeriu patjetër të kishte topa të kalonte nëpër gjithë këtë."

Charles Bukowski

" -Je gjë cinik? - më pyeti ajo.
-Ndoshta.
-Të kënaq të jesh cinik?
-Po.
-Epo nuk qenke cinik, sepse cinikët nuk janë të kënaqur"

Charles Bukowski

"Do lozim me tu meshehur?
Po, dhe po te gjeta do te te puth!
Ah, ok!
Por, po nuk me gjete, jam fshehur mbrapa portes...!"

Charles Bukowski

"Nuk ka asgje me terheqese ne kete planet se sa nje femer e mencur.

Nje femer qe te vret me vetbesimin e saj, madheshtine, hijen e rende te nje sundimtareje, nje femer qe peshon karakter e qe te vret me mendimet e saj, e sigurte per boten e saj, nje qe eshte pronare e trupit dhe shpirtit te saj.

Nje qe duket e ftohte dhe eger, por qe mund te te vrase me embelsine e zemres.

Nje qe adhurohet nga meshkujt e medhenj dhe urrehet nga femrat e vogla.

Nje qe thote jo aty ku nuk ka vend per vleren dhe respektin e saj, nje qe veshtire thote po, jo nga frika as nga guximi i tepruar.

Nje qe nuk admirohet vetem per bukuri, sepse bukurine e ka si bonus dhe jo si shkalle arritje, as si mjete joshje per ti marre gjerat qe i do.

Ajo mundohet shume per veten dhe punon qe te jete dikush ne jete, qe neser as nje askush mos ta shkele.

E keshtu nuk ka gje me te bukur se sa nje femer tmerresisht e pavarur dhe vetvetja,

E kur te vije dita qe nje mashkull do qe te ndertoje nje jete me te, ti kete cilesite e duhura dhe jo vetem vlera luksoze...!"

Charles Bukowski

"Femrat janë si verërat. Nëse nuk je njohës i mirë i tyre secila të duket e njëjtë."
~via Charles Bukowski

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back