Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Charles Bukowski!

"Sa budalla mund te jete njeriu, lane koken duke menduar se lane trute"

Charles Bukowski

Mund te enderrosh momente por thjeshte te mbeten aty sepse ti mbartesh me vete gjithmon do gjunjezohesh "sepse kane peshe te rende"
Hera e pare eshte gabim qe edhe falet!
Hera e dyte eshte zgjedhje e pafalshme...
Gjithsesi vertet eshte bukur te enderrosh por me bukur eshte te jesh e sigurt?
Dhe mua me pelqen pamase te qenit e sigurte, te kursen vuajtjen e metejshme...
E kete siguri ta fal vetem nje vetekontroll total dhe e jetuara me arsye...
Por a mundemi qe gjithe kohes ti druhemi ndjesive qe vijne nga brenda nesh, e mos duam qe ti çlirojme ato ?
Megjithate Ne gjithe kohes na duhet te luftojme me frikerat tona e kjo na ben me te terhequr dhe me te matur prandaj terhiqemi dhe burgosemi vetmise tone besoj une?
Me mire realiteti se sa te shkosh neper endrra dhe nga lartesia e endrrave bie dhe perplasesh ne toke e pergjysmuar, me damare te thare e me shpirt te tretur!
"Eshte e sigurt te ecesh me kembe ne toke...
Perse te fluturosh kur e di qe s'ke krahe besoj prap unë?
Ko qe sapo shkrova eshte nje e vertete, qe ta meson vetem zgjimi ne agimin e botes reale e cila i denon enderrimtaret qe te perpeliten ne hirin e zjarrit te shuar!
Por s' mund ta mohojme qe enderrat na ndihmojne te jetojme me shprese, qofte edhe perkohesisht, besoj prap unë?❤

Editimi i fundit:
"Unë vetëm se mundohesha të jem njeri i mirë.
-Dhe ju e dini se çfarë u ndodhë njerëzve të mirë në këtë botë, a po jo?"

74336Charles Bukowski

"Ishte dhjetor, një e shtunë mbrëma. Isha në dhomën time dhe po pija shumë më tepër se herët e tjera, ndizja cigaret njëra pas tjetrës dhe po mendoja për vajzat, për qytetin, për punësimin dhe për vitet që kisha përpara. Tek vështroja të ardhmen, ishin shumë të pakta ato që shihja dhe më pëlqenin. Nuk isha mizantrop, e as isha mizogjin, por më pëlqente të rrija vetëm. Qëndrimi vetëm në një hapësirë të vogël duke pirë duhan dhe alkool më bënte të ndihesha mirë. Gjithnjë kisha qenë shok i mirë për veten time."

Charles Bukowski

"Sezoni i Krishtlindjeve është koha kur njerëzit bëhen vërtetë të neveritshëm."

Charles Bukowski

"Ajo që ka më shumë rëndësi,
është se sa mirë mund të ecni, nëpër zjarr"

Charles Bukowski

“Njëherë desh u takuam në New Orleans, ca metra larg, por nuk u takuam, nuk u prekëm. Ike me të famshmit dhe shkrove rreth të famshmëve, pastaj zbulove, ta pret mendja, që të famshmit vrasin mendjen vetëm për famën e tyre, e jo për vajzën e hatashme që kanë në shtrat”

Charles Bukowski

"Nuk doja të isha si im atë. Ai hiqej si i keq. Kur je i keq, nuk ke nevojë të hiqesh si i tillë, e ke brenda. Më pëlqente të isha i keq. Përpjekjet për të qenë i mirë ma shpifnin."

Charles Bukowski

“Jeta e çdonjërit prej nesh nuk mund të thuash që ndryshon dhe aq shumë nga e tjetrit... ndonëse na e ka ënda të besojmë të kundërtën”

Charles Bukowski

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back