- Regjistruar më
- Qershor 9, 2021
- Mesazhe
- 3,167
- Pëlqime
- 2,966
Nga fyti do kalojn...??ne at krah fli ti se ngecin...??ku jan eshte prob se per ngecjen i rregullojm ??ne fytt hoo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Nga fyti do kalojn...??ne at krah fli ti se ngecin...??ku jan eshte prob se per ngecjen i rregullojm ??ne fytt hoo
Edhe un po doja me pa si po ecen les élections e spo gjeja emrin e asaj qe doja te votoja.Une votoj diten e fundit 2 me me shum vota ce do te thot vota ime ska rendesi
Ti pse merzitesh ore vella, edhe kengen Magjike e fiton ai kengetar qe ka me shume shoke/shoqe kengetar te tjere pjesmarres(qe votojne per njeri-tjetrin).? Jo gjithmone ai qe performon me mire fiton...?Nje mendim .!
Stafi juve hapni votime dhe mire beni .!
Por , mendoj qe eshte e kot !
Perse?
Sepse tema thote antari i muajit .!
Kur ne fakt votimi behet mi pelqimet,njohjet ose shoqeris virtuale qe jane krijuar .!
Mendoj qe eshte e kot nje votim i till ose nderroni titullin. Mund ta beni antari qe ju pelqen me shume etj si ta shikoni ju te arsyeshme.
sepse po ti futeni nje analize votimi deri tani eshte pa pik lidhje !
Antari i muajti mund te shikohet nga postimet ose temat me diskutim qe hapen e jo ne kete menyre.
Mund ta anashkaloni e mos ta diskutoni fare si opinion ose mendim qe une dhash.
Por per mua kjo eshte e verteta dhe ky votim per mua personalisht nuk ma asnje pik kuptimi.
Gjithe te mirat ???
Fitoft ai qe flet me shume lart e posht.
Edhe une e shkunda voten mqs @Hera ka hapur votim te hapur ua thash te gjithve voten timeTi pse merzitesh ore vella, edhe kengen Magjike e fiton ai kengetar qe ka me shume shoke/shoqe kengetar te tjere pjesmarres(qe votojne per njeri-tjetrin).? Jo gjithmone ai qe performon me mire fiton...?
O jet nuk ka te bej fare me ty.Nuk besoj se votohet sipas kriterit ’kënd e ke mik/e’, nëse jepet arsyeja se pse i votove. Pastaj, aq miqësi janë krijuar, sa që dy apo katër vota nuk mjaftojnë.
Ka dhe me keq...ka dhe qe sjan fare ne liste...mos u qaj ??????Nje mendim .!
Perse?
Kur ne fakt votimi behet mi pelqimet,njohjet ose shoqeris virtuale qe jane krijuar .!
Mendoj qe eshte e kot nje votim i till ose nderroni titullin. Mund ta beni antari qe ju pelqen me shume etj si ta shikoni ju te arsyeshme.
Antari i muajti mund te shikohet nga postimet ose temat me diskutim qe hapen e jo ne kete menyre.
Por per mua kjo eshte e verteta dhe ky votim per mua personalisht nuk ma asnje pik kuptimi.
Gjithe te mirat ???
Gabimet për njerëz janë, veçanërisht ato pa dashje.Desha te te them ce ne RTK kishin ber at gabim trashanik 472/k
po e pash flm E modifikova direkt
O xhan, nuk e mora personale se nuk mu drejtove mua me tag.O jet nuk ka te bej fare me ty.
as se kush fiton !
Mendoja qe ne kete forum nuk ka kaq shume klane e prandaj po qendroja !
Hamshor ke kap gjo?Nje mendim .!
Perse?
Gjithe te mirat ???
Ka edhe më keq. Ata/ato që nuk duan të jenë në listë, por që i kan futur pa leje ????Ka dhe me keq...ka dhe qe sjan fare ne liste...mos u qaj ??????
Aman tani mos fillo me kto filterat sepse s’ka lezet e ke parasyshO jet nuk ka te bej fare me ty.
as se kush fiton !
Mendoja qe ne kete forum nuk ka kaq shume klane e prandaj po qendroja !
Haah hahahaHamshor ke kap gjo?
E gra ??Ka tradhti burra!
Ky quhet dhunim....fillon pjesa ligjore ????Ka edhe më keq. Ata/ato që nuk duan të jenë në listë, por që i kan futur pa leje ????
O Noah te te jap nje mendim per kete pjes !Ka dhe me keq...ka dhe qe sjan fare ne liste...mos u qaj ??????
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.