Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

U hapen votimet per antarin e muajit.....

• Thread starter Thread starter ...
  • Data e fillimit Data e fillimit

cili mendoni se mund te jet antari I muajit?

• Gjithsej votues
    40
  • Sondazhi u Mbyll .
Status
Nuk është i hapur për përgjigje të mëtejshme
Gabimet teknike vazhdojnë sepse lejohen multiple voting. Për provë dhash katër vota ?
@Klodii
@Dea
@Mignonne
@Jupiter666
Arsyeja është mënyra se si kontribuojnë, duke të rrëmbyer me ngrohtësi e xhentilesë, e duke të ofruar njohuri mbi thesarin popullor.
Në vend të KRU “Pastrimi”, Radio Televizioni i Kosovës i pagoi për rreth 5 vjet, mbi 472 mijë euro kompanisë “Pastimi”.

“Pastimi”, nuk ishte KRU “Pastrimi”, i mungonte në emërtim shkronja “R”, e mjaftueshme për të përfituar pagesa mujore deri në 8 mijë euro, për shërbimet që nuk i ka kryer asnjëherë. Kështu është bërë e ditur në mbledhjen e sotme të Komisionit parlamentar për Buxhet, Punë dhe Transfere, në të cilin ka raportuar edhe drejtori i RTK-së Ngadhnjim Kastrati.

RTK ka derdhur para në xhirollogarinë e kësaj kompanie duke pretenduar se është duke i paguar faturat kompanisë rajonale, KRU “Pastrimi”.

lg.php

Drejtori gjeneral i RTK-së, Ngadhnjim Kastrati ka thënë se kjo kompani ishte regjistruar në sistem nga një punëtor i RTK-së i cili tashmë është dënuar për veprimin.

Drejtori i RTK-së ka theksuar se kjo ka nisur në vitin 2008 dhe ka zgjatur rreth pesë vite.

“Një punëtor tek ne e ka regjistru një kompani, “Pastimi”, pa ‘r’ dhe në mënyrë të vazhdueshme RTK ka derdh para, deri sa është evidentuar. Dëmi është diku rreth 472 mijë euro. Pala me sa e di është dënuar por ne jemi dëmtuar”, tha ai.

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Eman Rrahmani shprehi shqetësime se si një gjë e tillë ka vazhduar pa u vërejtur nga zyrtarë të tjerë të cilët kanë nënshkruar kontratat.
lg.php

Ndërsa, deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Avdullah Hoti tha se është absurde që kjo të mund të vazhdojë për disa vite me radhë pa u vërejtur.

“Një gjë e tillë mundet me vazhdu për 3 muaj, hajde 6 muaj por për 4-5 vjet është absurde. Diku rreth 7-8 mijë euro në muaj është shumë pa u vërejt”, tha ai.

Kurre nuk me kane interesuar sondazhet e tilla, votimet etj. Jam ne forume nga 2006, dhe cdo here ka qene e njejta loje, edhe pse "FOR FUN", 90% te rasteve ka shkuar sipas shoqerise qe kane anetaret me njeri-tjetrin. Me e keqja eshte se puna shkonte aq keq nganjehere saqe disa i merrnin seriozisht votimet. Psh fillonin t'me dergonin mesazhe private ta votoje kete apo ate. WTF?
Une shoh hipokrizi me shume ne sondazhe te tilla, madje e vetmja gje qe me pelqen ketu eshte se, perkunder faktit qe eshte loje dhe argetim, megjithate del ne pah ai respekti fallc i dikujt qe ne ca tema te lavderon, ketu voton ate qe e ka per zemer apo e njeh ne realitet apo ku ta di, per shkak te x ndonje rasti qe i ka ndihmuar e te ngjajshme, ia jep voten.

Mesazhi im: CHILL OUT njerz, mos i merrni afer zemres, se token s'kemi me nda. Ama maskat mos i perdorni, se nga Aeroplani vereheni. Mfalni nese dike e kam prek n'tel :D

Në vend të KRU “Pastrimi”, Radio Televizioni i Kosovës i pagoi për rreth 5 vjet, mbi 472 mijë euro kompanisë “Pastimi”.

“Pastimi”, nuk ishte KRU “Pastrimi”, i mungonte në emërtim shkronja “R”, e mjaftueshme për të përfituar pagesa mujore deri në 8 mijë euro, për shërbimet që nuk i ka kryer asnjëherë. Kështu është bërë e ditur në mbledhjen e sotme të Komisionit parlamentar për Buxhet, Punë dhe Transfere, në të cilin ka raportuar edhe drejtori i RTK-së Ngadhnjim Kastrati.

RTK ka derdhur para në xhirollogarinë e kësaj kompanie duke pretenduar se është duke i paguar faturat kompanisë rajonale, KRU “Pastrimi”.

lg.php

Drejtori gjeneral i RTK-së, Ngadhnjim Kastrati ka thënë se kjo kompani ishte regjistruar në sistem nga një punëtor i RTK-së i cili tashmë është dënuar për veprimin.

Drejtori i RTK-së ka theksuar se kjo ka nisur në vitin 2008 dhe ka zgjatur rreth pesë vite.

“Një punëtor tek ne e ka regjistru një kompani, “Pastimi”, pa ‘r’ dhe në mënyrë të vazhdueshme RTK ka derdh para, deri sa është evidentuar. Dëmi është diku rreth 472 mijë euro. Pala me sa e di është dënuar por ne jemi dëmtuar”, tha ai.

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Eman Rrahmani shprehi shqetësime se si një gjë e tillë ka vazhduar pa u vërejtur nga zyrtarë të tjerë të cilët kanë nënshkruar kontratat.
lg.php

Ndërsa, deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Avdullah Hoti tha se është absurde që kjo të mund të vazhdojë për disa vite me radhë pa u vërejtur.

“Një gjë e tillë mundet me vazhdu për 3 muaj, hajde 6 muaj por për 4-5 vjet është absurde. Diku rreth 7-8 mijë euro në muaj është shumë pa u vërejt”, tha ai.
Unë flas për shtesa, e ti më sjell mungesa, të shkronjës ‘r’.
Faleminderit për sqa’r’imin e gjatë dhe kualitativ. Ishte një vërejtje e imja që e theksova, pa ironi dhe pa dashur të mposht dikënd. As veten që i a lejova multiple voting.
Rroftë demokracia.

Nje mendim .!
Stafi juve hapni votime dhe mire beni .!
Por , mendoj qe eshte e kot !
Perse?
Sepse tema thote antari i muajit .!
Kur ne fakt votimi behet mi pelqimet,njohjet ose shoqeris virtuale qe jane krijuar .!
Mendoj qe eshte e kot nje votim i till ose nderroni titullin. Mund ta beni antari qe ju pelqen me shume etj si ta shikoni ju te arsyeshme.
sepse po ti futeni nje analize votimi deri tani eshte pa pik lidhje !
Antari i muajti mund te shikohet nga postimet ose temat me diskutim qe hapen e jo ne kete menyre.
Mund ta anashkaloni e mos ta diskutoni fare si opinion ose mendim qe une dhash.
Por per mua kjo eshte e verteta dhe ky votim per mua personalisht nuk ma asnje pik kuptimi.
Gjithe te mirat ???
Fitoft ai qe flet me shume lart e posht.

Unë flas për shtesa, e ti më sjell mungesa, të shkronjës ‘r’.
Faleminderit për sqa’r’imin e gjatë dhe kualitativ. Ishte një vërejtje e imja që e theksova, pa ironi dhe pa dashur të mposht dikënd. As veten që i a lejova multiple voting.
Rroftë demokracia.
Desha te te them ce ne RTK kishin ber at gabim trashanik 472/k
po e pash flm ❤️ E modifikova direkt

Status
Nuk është i hapur për përgjigje të mëtejshme

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back