Ti sdukesh fare ?
Sepse kaq meriton .. lesh dhe vetem lesh .?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Ti sdukesh fare ?
Na rrufsh sqetllën.Pershendes @Rrelse ?
? dmth jeni shume budalle se keni shum leshSepse kaq meriton .. lesh dhe vetem lesh .?
Ti flet pakuptim . Ose me ngarkon me dikë tjetër ose përgjigjen që me kthen mua do tha kthesh tjetri. Unë nuk të kuptoj dot. Ose të ka paragjykuar ndonjeri dhe ti mendon se po ta bëj dhe un. Nuk e di.
U vrave vogelushe ?
E kuptoj sigurisht që po, poor harroni meshkujt kur punojn zhigolo!Po të njëjtën arsye si Zana pak me lart po me thua. Unë fola për disa femra se është tema që ka të bej me femrat dhe prandaj nuk fola për të dyja palët. Dhe kur thua hul femrat kur flet kshu. Tani femra nuk është kompani që po fola unë keq merr feedback negativ dhe të flasësh për nji femër nuk i fut në thes të gjitha. E kupton llogjikën?
? dmth jeni shume budalle se keni shum lesh
Ke nevoj seriozisht ti lexosh dhe njiher ato që kam shkruajtur. Se të kam sqaruar të njëjtën gjë tre her. Ose i mir kuptimi ndryshe gjuhës shqipe ato nuk është faj i im.Ore Shqiptar … c’fare kishte per te pranuar ne komentin tend ? Pervecse Po paragjykoje femrat ? K’te na sqaro . ???
Mu vranë sytë me komentet (s'jam vogëlushe)U vrave vogelushe ?
Poshte femrat ?Ik Aman e ruaj varrezat .. se nuk je per gje tjeter.?
Budallet i keni ne shtepi dhe u mbyll ky muhabet.. se u be terkuze . ?
Mos i merr shum seriozisht ?Mu vranë sytë me komentet (s'jam vogëlushe)
Me pak fjale o kur.e dhe shkon sa me nje lule e tjeter se do vec lek.Sic duket ti kerkojne ty .. sepse je peshk i lehte .?
Normale qe ti kerkojne ty sepse edhe ti nuk ja del dot me tipe te tjera so me pak fjale te pershtaten dhe pershtateni bashke . ?
Ke nevoj seriozisht ti lexosh dhe njiher ato që kam shkruajtur. Se të kam sqaruar të njëjtën gjë tre her. Ose i mir kuptimi ndryshe gjuhës shqipe ato nuk është faj i im.
Sa % janë kështu sipas statistikave të mirëstudiuara nga ju? ?Me pak fjale o kur.e dhe shkon sa me nje lule e tjeter se do vec lek.
Mos boni kot si tipe te shkathta se mu m iku jeta tu mor me kto gjona flisni kot pa lidhje.
Ju shifni insta e tik tok qisin bythen e gjoksin per 10 follow se per 10 mij lek tjapin e veshken po mos na hap barkun tashi ti
Un thash nje % e vogel nuk futa krejt femrat.Qejfi ha kumbulla të tharta mi non.
Ka dhe femra serioze që mbajnë veten dhe familjen me rrogën e tyre
Me pak fjale o kur.e dhe shkon sa me nje lule e tjeter se do vec lek.
Mos boni kot si tipe te shkathta se mu m iku jeta tu mor me kto gjona flisni kot pa lidhje.
Ju shifni insta e tik tok qisin bythen e gjoksin per 10 follow se per 10 mij lek tjapin e veshken po mos na hap barkun tashi ti
10% dhe po shtohet.Sa % janë kështu sipas statistikave të mirëstudiuara nga ju? ?
Kur ste intereson shif bo naj foto ne pasqyr e na knoq syninNuk na intereson fare .. se kush te merret me veten e tij , me k’to merreni ju dhe jo ne . ?
Epo pyll pa derra ska.Unë njoh femra që jan të zonjat e vetes, nuk besoj që sot ka femra të tilla, e them me bindje të plotê..
Varet me ke shoqërohesh tii ?!
Nuk e mar aspak personale , poor mënyra si u shprehe po ul femrat..
Nuk jetoj dhe nuk njoh nga afër femra të tilla.
Poor mqns ceke ktë pjesen e "semaforit" se si ndihem kur e citoj ?..
Edhe unë kam par tek stopi meshkujt që paguajn për meshkuj ?..
Madje edhe zhigolo . .
Tani të rrrim shtrembur dhe flasim drejtë.
Nuk them që nuk ke drejtë, poor as ju nuk lini gja mbrapa.
A jan gabim te dyja palët?!
Apsolutisht!
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.