Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Te vertetat qe Femrat nuk do t'i pranojne kurre me ze te larte!

Ti flet pakuptim . Ose me ngarkon me dikë tjetër ose përgjigjen që me kthen mua do tha kthesh tjetri. Unë nuk të kuptoj dot. Ose të ka paragjykuar ndonjeri dhe ti mendon se po ta bëj dhe un. Nuk e di.

Ore Shqiptar … c’fare kishte per te pranuar ne komentin tend ? Pervecse Po paragjykoje femrat ? K’te na sqaro . ???

Po të njëjtën arsye si Zana pak me lart po me thua. Unë fola për disa femra se është tema që ka të bej me femrat dhe prandaj nuk fola për të dyja palët. Dhe kur thua hul femrat kur flet kshu. Tani femra nuk është kompani që po fola unë keq merr feedback negativ dhe të flasësh për nji femër nuk i fut në thes të gjitha. E kupton llogjikën?
E kuptoj sigurisht që po, poor harroni meshkujt kur punojn zhigolo!
Edhe fole vetm për femren, duke menjanu meshujt që bajn ket punë..
E njëta gja vetm se ndryshon etikimi poqese mund ta them kshu..
Për mua kjo kategori 0!

? dmth jeni shume budalle se keni shum lesh

Ik Aman e ruaj varrezat .. se nuk je per gje tjeter.?

Budallet i keni ne shtepi dhe u mbyll ky muhabet.. se u be terkuze . ?

Ore Shqiptar … c’fare kishte per te pranuar ne komentin tend ? Pervecse Po paragjykoje femrat ? K’te na sqaro . ???
Ke nevoj seriozisht ti lexosh dhe njiher ato që kam shkruajtur. Se të kam sqaruar të njëjtën gjë tre her. Ose i mir kuptimi ndryshe gjuhës shqipe ato nuk është faj i im.

Sic duket ti kerkojne ty .. sepse je peshk i lehte .?

Normale qe ti kerkojne ty sepse edhe ti nuk ja del dot me tipe te tjera so me pak fjale te pershtaten dhe pershtateni bashke . ?
Me pak fjale o kur.e dhe shkon sa me nje lule e tjeter se do vec lek.
Mos boni kot si tipe te shkathta se mu m iku jeta tu mor me kto gjona flisni kot pa lidhje.
Ju shifni insta e tik tok qisin bythen e gjoksin per 10 follow se per 10 mij lek tjapin e veshken po mos na hap barkun tashi ti

Ke nevoj seriozisht ti lexosh dhe njiher ato që kam shkruajtur. Se të kam sqaruar të njëjtën gjë tre her. Ose i mir kuptimi ndryshe gjuhës shqipe ato nuk është faj i im.

Ti paske nevoje per ilace.. shendet dhe te kaluara . LooL

Mos boni kot si tipe te shkathta se mu m iku jeta tu mor me kto gjona flisni kot pa lidhje.
Ju shifni insta e tik tok qisin bythen e gjoksin per 10 follow se per 10 mij lek tjapin e veshken po mos na hap barkun tashi ti
Sa % janë kështu sipas statistikave të mirëstudiuara nga ju? ?

Qejfi ha kumbulla të tharta mi non.
Ka dhe femra serioze që mbajnë veten dhe familjen me rrogën e tyre
Un thash nje % e vogel nuk futa krejt femrat.
Se ashu i bi t fus ene nonen time te ajo pjes.
Hapni dockat mir ✌

Nuk na intereson fare .. se kush te merret me veten e tij , me k’to merreni ju dhe jo ne . ?

Nuk na intereson fare .. se kush te merret me veten e tij , me k’to merreni ju dhe jo ne . ?
Kur ste intereson shif bo naj foto ne pasqyr e na knoq synin
Se sa flet kot dhe kur e di dicka dhe na vret synin ?

Unë njoh femra që jan të zonjat e vetes, nuk besoj që sot ka femra të tilla, e them me bindje të plotê..
Varet me ke shoqërohesh tii ?!

Nuk e mar aspak personale , poor mënyra si u shprehe po ul femrat..
Nuk jetoj dhe nuk njoh nga afër femra të tilla.
Poor mqns ceke ktë pjesen e "semaforit" se si ndihem kur e citoj ?..
Edhe unë kam par tek stopi meshkujt që paguajn për meshkuj ?..
Madje edhe zhigolo . .
Tani të rrrim shtrembur dhe flasim drejtë.
Nuk them që nuk ke drejtë, poor as ju nuk lini gja mbrapa.
A jan gabim te dyja palët?!
Apsolutisht!
Epo pyll pa derra ska.
Dhe bota pa femra .... ska me qen ✌

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back