Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Te vertetat qe Femrat nuk do t'i pranojne kurre me ze te larte!

Nuk besojne se nje mashkull e ka me t'vertet dicka kur e thote me plot bindje, deshirojne ta testojne edhe ne piken me t'veshtire te lidhjes.

Thjeshte per te heq dyshimet ty meqe nojhere pertoj ne shpi un dhe make up e boj ne timon . Dhe piket i kam te gjitha .??
Ne gjermani 70% te aksidenteve neper qytete i bejne femrat!? Ti si duket ben pjese tek ato femra qe veshin atlete kur ngasin makinen?

Sjan nji soj të gjitha ka vajza të mira që jan shumë pak të cilat nuk i shprehin mendimet se për disa njerëz e mira është naivitet dhe jo ndër dhe mundohen që ta shfrytëzojnë atë.
Pastaj janë edhe vajzat që shtiren si të mira.
Hedhin në rrjetë sociale shprehje të mençura thua sikur i beson me gjithkënd ajo.
Gjithashtu e njëjta vajz i hidhet në krah mashkullit të par me lek që i del me para.
Nuk është e vështir ti gjesh kjo vajza madje shum thjesht mund të ndezesh televizorin ke sa të duash aty.

Se ka nevoje per miresi apo nje fjale te mire sikur dhe jep!

Sjan nji soj të gjitha ka vajza të mira që jan shumë pak të cilat nuk i shprehin mendimet se për disa njerëz e mira është naivitet dhe jo ndër dhe mundohen që ta shfrytëzojnë atë.
Pastaj janë edhe vajzat që shtiren si të mira.
Hedhin në rrjetë sociale shprehje të mençura thua sikur i beson me gjithkënd ajo.
Gjithashtu e njëjta vajz i hidhet në krah mashkullit të par me lek që i del me para.
Nuk është e vështir ti gjesh kjo vajza madje shum thjesht mund të ndezesh televizorin ke sa të duash aty.

E njenta gje ndodh edhe me ju meshkujt .?

E njenta gje ndodh edhe me ju meshkujt .?
Ku ke par mashkull te bej operacione plastike te ndrysho kumplet sjellen te foluren pra karakterin ne teresi per te kapur një femër me lek. Sa raste kan ndodhur që nji djal të punoj që mos ti mungoj asnjigje të dashurës së tij dhe vijën muhabeti që ajo e le per nje tjeter me lek. Ka dhe nga ana tjetër e medaljes dhe tek ne por që të themi e njëjta gjë qëndron si per femrat dhe per meshkujt nuk themi dot.

Ku ke par mashkull te bej operacione plastike te ndrysho kumplet sjellen te foluren pra karakterin ne teresi per te kapur një femër me lek. Sa raste kan ndodhur që nji djal të punoj që mos ti mungoj asnjigje të dashurës së tij dhe vijën muhabeti që ajo e le per nje tjeter me lek. Ka dhe nga ana tjetër e medaljes dhe tek ne por që të themi e njëjta gjë qëndron si per femrat dhe per meshkujt nuk themi dot.

Epo ju nuk keni nevoje per operacione plastike
Sepse keni natyren dhe egon te djallezuar ne pergjithesi …. Ndersa k’to qe bejne operacione dhe ndryshojne , per ju meshkujt i bejne gjithsesi . ?

Epo ju nuk keni nevoje per operacione plastike
Sepse keni natyren dhe egon te djallezuar ne pergjithesi …. Ndersa k’to qe bejne operacione dhe ndryshojne , per ju meshkujt i bejne gjithsesi . ?
I bejn per veten e tyre ato. Po kapen lekun nuk kan pse të punojnë. Rrin në kolltuk gjith diten festa nargjile duhan i kanë qyl se për gjëra të tjera nuk kan interes. Por nuk i bën ndonjëra vetem per na nji mashkull.

I bejn per veten e tyre ato. Po kapen lekun nuk kan pse të punojnë. Rrin në kolltuk gjith diten festa nargjile duhan i kanë qyl se për gjëra të tjera nuk kan interes. Por nuk i bën ndonjëra vetem per na nji mashkull.

Per veten e tyre I bien qe ti bejne .. nese nuk do ti lidhje k’to gjera me meshkujt .:)

Megjithate chill se paske shume komplikime.. gjeje edhe ti nje femer me leke dhe bej pall ariu tere diten .?

Per veten e tyre I bien qe ti bejne .. nese nuk do ti lidhje k’to gjera me meshkujt .:)

Megjithate chill se paske shume komplikime.. gjeje edhe ti nje femer me leke dhe bej pall ariu tere diten .?
E hule fare nivelin e muhabetit

Na shkrive .??

E ku ishte niveli aty ? LooL
Po po flisnin për disa njerëz per disa femra per disa çuna per disa x y. Dhe ti e ngatrove muhabetin me thua mua gjej ndonjërën me lek. Unë nuk thash asnjiher që ti bëjë pjes tek ato femrat që prisnin bandillin borgjez.
Unë nuk përfaqësoj gjith mashkujt as ti nuk përqafon gjith femrat e botës prandaj skam pse mërzitem që me thua chill. Dhe muhabeti e kishte nji nivel se spo ofendonim njeri tjetrin.

Po po flisnin për disa njerëz per disa femra per disa çuna per disa x y. Dhe ti e ngatrove muhabetin me thua mua gjej ndonjërën me lek. Unë nuk thash asnjiher që ti bëjë pjes tek ato femrat që prisnin bandillin borgjez.
Unë nuk përfaqësoj gjith mashkujt as ti nuk përqafon gjith femrat e botës prandaj skam pse mërzitem që me thua chill. Dhe muhabeti e kishte nji nivel se spo ofendonim njeri tjetrin.

Nuk kishte gje per ofendim aty .. por Po flisje pa lidhje . ?

Nuk kishte gje per ofendim aty .. por Po flisje pa lidhje . ?
Çdo fjal ka lidhje aty me tjetrën fjalia me fjalin, nga tema sdola. Ku isha duke folur pa lidhje aty ?

Çdo fjal ka lidhje aty me tjetrën fjalia me djalin tjetra nga tema sdola. Ku isha duke folur pa lidhje aty ?

Si fillim po paragjykoje femrat me nje te padrejte… pastaj te thashe qe e njenta gje ndodh edhe me ju meshkujt dhe ne vend qe pranoje dhe ta mbyllje me kaq , duke e ditur qe te dyja palet ne k’te rast bashkepunojne bashke .. sepse ne te kundert nuk ka kuptim , e bere terkuze dhe nuk pranove asgje ne anen tende.

Nderkohe une ndryshe nga ti nuk Po them qe nuk ka femra te tilla … por eshte e padrejte qe te paragjykosh dhe te sulmosh vetem femrat ne k’te rast … nderkohe qe interesi ne k’te mes eshte edhe i perbashket.

Ka disa femra qe don 3 dit ti mushesh menjen qe o femer se jan shum mashtruse
Lol. ?‍♂️

Kur ja del vet pse kerkojn nga un lek per oferta lek per veshje lek per qera lek per abone urbani dhe lek per taksi? Ja del vet me pune nuku nuku 10% e femrave ne tiron se kan ik Dubai tashi.
Bohu cun e dil nlokale note dhe disko ntiron mrapa flasim mos mer si Zetori tates jerm
Qejfi ha kumbulla të tharta mi non.
Ka dhe femra serioze që mbajnë veten dhe familjen me rrogën e tyre

Si fillim po paragjykoje femrat me nje te padrejte… pastaj te thashe qe e njenta gje ndodh edhe me ju meshkujt dhe ne vend qe pranoje dhe ta mbyllje me kaq , duke e ditur qe te dyja palet ne k’te rast bashkepunojne bashke .. sepse ne te kundert nuk ka kuptim , e bere terkuze dhe nuk pranove asgje ne anen tende.

Nderkohe une ndryshe nga ti nuk Po them qe nuk ka femra te tilla … por eshte e padrejte qe te paragjykosh dhe te sulmosh vetem femrat ne k’te rast … nderkohe qe interesi ne k’te mes eshte edhe i perbashket.
Po normale që është i përbashkët interesi .
Dhe mos thuaj femrat në tërësi se unë i percaktova që ka të mira ka dhe te kqija.
Tani që thuaj ndryshe nga mua por unë nuk po flasësh me meshkujt se është temë që ka të bej me femrat lexoje dhe lart .
Por do të flasim për të dyja palët flasim.
Normale që të dyja palët kan të mirat dhe të këqijat.
Edhe nuk i paragjykova thash ca të vërteta dhe paragjykimi nga e vërteta janë dy fjale te ndryshme dy koncepte te ndryshme.

Po normale që është i përbashkët interesi .
Dhe mos thuaj femrat në tërësi se unë i percaktova që ka të mira ka dhe te kqija.
Tani që thuaj ndryshe nga mua por unë nuk po flasësh me meshkujt se është temë që ka të bej me femrat lexoje dhe lart .
Por do të flasim për të dyja palët flasim.
Normale që të dyja palët kan të mirat dhe të këqijat.
Edhe nuk i paragjykova thash ca të vërteta dhe paragjykimi nga e vërteta janë dy fjale te ndryshme dy koncepte te ndryshme.

Po c’fare kishte per te pranuar aty , ama ? Te lutem shume na hap syte . LooL

O bo bo bo … sa jerm .?

Nuk eshte per tu ofenduar as ne jo .. se eshte e qarte se nga kush dhe c’fare tipash paragjykohemi ?

Mbylle me kaq dhe bej paqe me veten tende .. qe ti kuptosh edhe gjerat me qarte . ?
Ti flet pakuptim . Ose me ngarkon me dikë tjetër ose përgjigjen që me kthen mua do tha kthesh tjetri. Unë nuk të kuptoj dot. Ose të ka paragjykuar ndonjeri dhe ti mendon se po ta bëj dhe un. Nuk e di.

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back