Procedurat jane shume te thjeshta , por i veshtiresojne agjentet doganore ose sic i thoni ju shpediteret . Te dish pengesat qe kam hasur une ne doganen e prishtines , eshte te qeshesh e te qash njekohesisht. Perfumdimisht jemi rrace e keqe ne shqiptaret, po kesaj here kishin bere ca arrestime per korrupsion e marrje rryshftesh ne kosove .Normalisht nuk duhet te kete pengesa proceduriale doganore , e as te ekzistojne tarifat doganore midis shqiperise dbe kosoves .. por kjo eshte influenca serbe , qe sado qe e shajme dhe kundershtojme mediatikisht..por eshte nje e vetete e hidhur...qe keto pengesa jane jane te gjitha pasoje e infuences serbe , ne kosove e shqiperi.Mendon Deçani sigurisht. Të falënderoj, por s'ja vlen për një mikrofon. E, edhe sikur të ishte diçka më e madhe, kam mjaftueshëm njohje, por nuk e preferoj atë rrugë. Ja kështu jam idealist i papërmirësueshëm, edhe pse vuaj si shkak i këtyre parimeve e idealeve që përpiqem t'i mbaj. Ajo që më irriton në raste të tilla është që duhet të shkoj e të merrem me letra, përderisa tani gjithçka është e lehtë, teknologjia ka avancuar, thjeshtë do të mund të fusnin edhe faturën e zhdoganimit së bashku me porosinë e t'ma sillnin në shtëpi... e jo të humbas 2-3 orë për kot gjë... Sidoqoftë të faleminderit shumë miku im i mirë ?