Tis je emo girl , mos u shqeteso ?Puku keq rri urtë... se do të lëshohem unë ty
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Tis je emo girl , mos u shqeteso ?Puku keq rri urtë... se do të lëshohem unë ty
Ma jep mua ate te drejte , mos u trego aq katile me veten ?Mos e thuaj me se do i bej ban vetes qe te qetesoheni ??
hahahah.... pse je kaq i sigurt, akoma s'kam hedh foto unë... madje as të këmbëve... por ato këmbë tua kur i pash... ahh ??Tis je emo girl , mos u shqeteso ?
Do e mendoj ??Ma jep mua ate te drejte , mos u trego aq katile me veten ?
E pe sa kembe sexy kisha . Ai eshte sekreti im ... ato kembe me ate lesh te bute e perkedheles ?hahahah.... pse je kaq i sigurt, akoma s'kam hedh foto unë... madje as të këmbëve... por ato këmbë tua kur i pash... ahh ??
ndaj të jam qepur unë... ato këmbë s'mund t'i heq nga koka...E pe sa kembe sexy kisha . Ai eshte sekreti im ... ato kembe me ate lesh te bute e perkedheles ?
Mos u mendo gjate , se s dua te me marresh inat... jeto momentin ??Do e mendoj ??
He se per interes te flas edhe une . Me nevojiten 5 kg mjalt , 200 gr qumesht blete dhe 3 hoje. ?ndaj të jam qepur unë... ato këmbë s'mund t'i heq nga koka...
kollaj bëhet kjo punë... ma jep adresën vi personalisht i bëj deliveryHe se per interes te flas edhe une . Me nevojiten 5 kg mjalt , 200 gr qumesht blete dhe 3 hoje. ?
Merr ndonji femer me vete ore , se une s dal ta marr porosine vallhi... me trembe ?kollaj bëhet kjo punë... ma jep adresën vi personalisht i bëj delivery
le të dal vëllai policMerr ndonji femer me vete ore , se une s dal ta marr porosine vallhi... me trembe ?
A jep fatura me TVSH ti ? ???le të dal vëllai polic
hahaha... për dhurata s'ka nevojë fatura, s'ka tvsh ??A jep fatura me TVSH ti ? ???
Lere paj zotin, se ma kane hequr trurin ata shpediteret e kosoves . Isha prap para 3 ditesh atje. Me keq se keta tanet ketej , po te pakten keta agjentet doganore ketej nga ne , u jep nje "kafe" dhe te zgjidhin pune .. po ata tuajit jane te cuditshem fare.?hahaha... për dhurata s'ka nevojë fatura, s'ka tvsh ??
hahah... mos mi përmend se ma kanë shpif edhe mua... sot më dërguan një letër, kam porosit një mikrofon online, më duhet për mësim online, e ma kishin ndalur në dogan... duhet të shkoj nesër e të çaj dërrasa me ta...Lere paj zotin, se ma kane hequr trurin ata shpediteret e kosoves . Isha prap para 3 ditesh atje. Me keq se keta tanet ketej , po te pakten keta agjentet doganore ketej nga ne , u jep nje "kafe" dhe te zgjidhin pune .. po ata tuajit jane te cuditshem fare.?
Po ke nevoje per ndihme me thuaj , se i njoh shefat e doganes , po s ja vlen te konsumohem per nje mikrofon. Por po te hapen probleme me thuaj. Nga ana juaj eshte nje zoteri burre shef dogane nga Drecani dhe ai te mbaron pune. Po ke probleme , me thuaj .hahah... mos mi përmend se ma kanë shpif edhe mua... sot më dërguan një letër, kam porosit një mikrofon online, më duhet për mësim online, e ma kishin ndalur në dogan... duhet të shkoj nesër e të çaj dërrasa me ta...
Mendon Deçani sigurisht. Të falënderoj, por s'ja vlen për një mikrofon. E, edhe sikur të ishte diçka më e madhe, kam mjaftueshëm njohje, por nuk e preferoj atë rrugë. Ja kështu jam idealist i papërmirësueshëm, edhe pse vuaj si shkak i këtyre parimeve e idealeve që përpiqem t'i mbaj. Ajo që më irriton në raste të tilla është që duhet të shkoj e të merrem me letra, përderisa tani gjithçka është e lehtë, teknologjia ka avancuar, thjeshtë do të mund të fusnin edhe faturën e zhdoganimit së bashku me porosinë e t'ma sillnin në shtëpi... e jo të humbas 2-3 orë për kot gjë... Sidoqoftë të faleminderit shumë miku im i mirë ?Po ke nevoje per ndihme me thuaj , se i njoh shefat e doganes , po s ja vlen te konsumohem per nje mikrofon. Por po te hapen probleme me thuaj. Nga ana juaj eshte nje zoteri burre shef dogane nga Drecani dhe ai te mbaron pune. Po ke probleme , me thuaj .
Deçani , se thashe drecanihahah... mos mi përmend se ma kanë shpif edhe mua... sot më dërguan një letër, kam porosit një mikrofon online, më duhet për mësim online, e ma kishin ndalur në dogan... duhet të shkoj nesër e të çaj dërrasa me ta...
Hir hirWhere Are u @i_shemtut
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.