Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Stilet e prindërimit ..?

Melooo

Delite??
ANETAR ✓
Regjistruar më
Shtator 14, 2020
Mesazhe
1,344
Pëlqime
1,319
Gjesi all.
Doja ta hapja ktë tem, se përveçse ndonjë informacioni shtesë hapim dhe nëntema të ndryshme.
E di se ka shumë informacione në faqe të ndryshme..
Më shumë e hapa temen se më kishte ardhur një pyetje në mendje, edhe duke qen se është shumë e rëndësishme dhe diçka që e shohim dhe është kthyer në mod (fatkeqsisht) e kisha dëshir të diskutohej..
"Puthjet në buzë me fëmijët"
Unë jam kundër!!
Pse-n do e tregoj..
??

Gjesi all.
Doja ta hapja ktë tem, se përveçse ndonjë informacioni shtesë hapim dhe nëntema të ndryshme.
E di se ka shumë informacione në faqe të ndryshme..
Më shumë e hapa temen se më kishte ardhur një pyetje në mendje, edhe duke qen se është shumë e rëndësishme dhe diçka që e shohim dhe është kthyer në mod (fatkeqsisht) e kisha dëshir të diskutohej..
"Puthjet në buzë me fëmijët"
Unë jam kundër!!
Pse-n do e tregoj..
??
Shikoj dhe une per kte kte pjese,dhe i bashkohem mendimit tend.
Nuk me pelqen aspak puthja femij/prind ne buze.
Ndoshta ata kan menyren e tyre te te shprehurit te dashurise ndaj femije/prind,por mua sme pelqen aspak dhe sdo e beja asnjihere.

Nuk shikoj asgje te keqe ne kete pjese.
eshte si puthje ne cdo vend te trupit.
per mua eshte nje menyre e te shprhurit te dashuris dhe e kunderta eshte nje mentalitet tek ne
Cuq sjam dakort:
Nga na doli kjo dashuri me u puth ne buze?
Sjam dakort aspak.
Pse ne qe na kan puth ne faqe,sna kan dash aaa?
Ka shume menyra per te shpreh dashurin prinderore.

Nuk shikoj asgje te keqe ne kete pjese.
eshte si puthje ne cdo vend te trupit.
per mua eshte nje menyre e te shprhurit te dashuris dhe e kunderta eshte nje mentalitet tek ne
Puthja ne Buze eshte shume intime dhe nuk mund te ndodh ne maredhenjen prind-femije. Dashurine ke shume menyra te ja shprehesh femijes. Puthja nje buze eshte nje ndjenje qe vjen nga te dyja palet. Ne kete rast ndodh vetem nga prindi. Femija duhet te mesoj qe jo cdo person mund te puthet ne buze. Per mendimin tim eshte gjeja me e shpifur qe shikoj te maredhenja Prind-Femije. ?

Puthja ne Buze eshte shume intime dhe nuk mund te ndodh ne maredhenjen prind-femije. Dashurine ke shume menyra te ja shprehesh femijes. Puthja nje buze eshte nje ndjenje qe vjen nga te dyja palet. Ne kete rast ndodh vetem nga prindi. Femija duhet te mesoj qe jo cdo person mund te puthet ne buze. Per mendimin tim eshte gjeja me e shpifur qe shikoj te maredhenja Prind-Femije. ?
Edhe mua sme pelqen

Unë jam plotësisht kundër këtyre puthjeve!!
E para sepse nuk mē duket etike, ky lloj gjesti, fëmija është emituesi më i mir i joni dhe duke qen kështu ai mund ta marr si sjellje të pranueshme dhe ta bëj edhe me të tjerêt..
Prindër të tillë i japin fëmijës iden se kjo është një puthje normale, dhe nuk e edukojn fëmijët se nuk duhet lejuar që dikush ta prek, apo ta puth, por i japin shembullin më të shëmtuar dhe më negativin..
Jan gjithashtu dhe mikrobet dhe papstërtit që ne si prindër kemi në gojë sado që do lajm dhëmbët dhe fëmija do i marr normlisht e pa'shmngshme..
Ne duhet ta edukojmë fëmijën duke ja zhvilluar kufirn personal, ti mësojmë se askush nuk duhet ta puth apo prek, prindër të tillë jam e sigurt se nuk e bëjnë ktë gjë se janë prindër të papërgjeshem...

Cuq sjam dakort:
Nga na doli kjo dashuri me u puth ne buze?
Sjam dakort aspak.
Pse ne qe na kan puth ne faqe,sna kan dash aaa?
Ka shume menyra per te shpreh dashurin prinderore.
Varet ku tkan pas puth ty ? ska asgje ne kemi pas nje komshije rafmet paste na puthte mu & nipin e saj te bibilushi ishim tvegjel moshatare

Melo nuk eshte fundi botes, plus nuk ka asgje te keqe mendoj!
Sepse eshte gje instiktive kur puth femijen nuk eshte se e planifikon ta puth ketu aty o ku ta di un?‍♀️
Se di kur te behem prind vete nese do beja nje gje te tille, por nuk e shoh si gje negative.
Atëher e dashur gjdo kush ka mendimet dhe idet e tij apo saj.
Por goja jon mbart miljona mikrobe, ndrydshe nga ajo e fëmijës,
-Nëse ne i puthim në buz fëmija do shkoj në kopësht dhe do e bëj ktê veprim dhe me fëmijêt e tjer, ai mund ket viroz dhe do e marr dhe fëmija jon..
-Ne mund ti japim fëmijës puthje deri nê njê moshê të caktuar (të tilla puthje) po them 3 ose 4 vjeç, ti nuk ja jep mê kto puthje se nuk e shikon etike, por fêmija nuk ka aftësin ta mendoj kaq gjatë dhe e bên konfuz duke qen se deri dje e.puthje edhe sot nuk i jep puthje të tilla..
Do mendoj se nuk e do më.

Kur femijet jan te vegjel dmth mosh 0-3 vjec ke qef ti puthesh kudo, pastaj ata rriten edhe ndryshojn gjerat! Mbas moshes 3vjec e siper edhe un jam kunder puthjes ne buze!
Mendon se fëmija në moshën 3-vjeç do e kuptoj se ti po e bên se nuk të duket e arsyshme, jo fëmin tënd e ban shum konfuz siq e thash ma par,ai nuk ka aftësin të mendoj siq mendojm ne dhe do i duket se ti po e largon se ne vet e kemi mësuar se tê tilla puthje jan të pranushme..

Atëher e dashur gjdo kush ka mendimet dhe idet e tij apo saj.
Por goja jon mbart miljona mikrobe, ndrydshe nga ajo e fëmijës,
-Nëse ne i puthim në buz fëmija do shkoj në kopësht dhe do e bëj ktê veprim dhe me fëmijêt e tjer, ai mund ket viroz dhe do e marr dhe fëmija jon..
-Ne mund ti japim fëmijës puthje deri nê njê moshê të caktuar (të tilla puthje) po them 3 ose 4 vjeç, ti nuk ja jep mê kto puthje se nuk e shikon etike, por fêmija nuk ka aftësin ta mendoj kaq gjatë dhe e bên konfuz duke qen se deri dje e.puthje edhe sot nuk i jep puthje të tilla..
Do mendoj se nuk e do më.
Ateher kjo pjes shume e drejt, por sic e thash me lart eshte gje instiktive te vjen dhe e ben! Gjithsesi sic e ke cituar dhe ti kemi mendime te ndryshme?

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back